Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΠΕΥΔΟΥΝ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΜΕ ΤΗ ΣΒΑΣΤΙΚΑ!

Τρομοκρατημένοι ότι μπορεί να συλληφθούν ως στελέχη της Χρυσής Αυγής και ενδεχομένως να καταλήξουν στην φυλακή, τρέχουν σε ειδικούς δερματολόγους για να σβήσουν από το σώμα τους τατουάζ με εθνικιστικά σύμβολα ή τη σβάστικα! Είναι πολίτες κυριευμένοι από φόβο μετά τις αθρόες συλλήψεις μελών της Χρυσής Αυγής η οποία πλέον θεωρείται μαφιόζικη εγκληματική οργάνωση και που τρέμουν πως μπορεί να καταλήξουν στην φυλακή από την μια στιγμή στην άλλη. Εδώ, η κυβέρνηση έσυρε στην φυλακή σε χρόνο ρεκόρ εκλεγμένους βουλευτές, απλούς, ανώνυμους πολίτες θα λυπηθεί; Άλλωστε, ο κ. Δένδιας έχει βαλθεί να ψάχνει ακόμη και στο διαδίκτυο για άτομα που μπορεί να στοχοποιηθούν ως μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ ο κ. Πάγκαλος πρότεινε να σταλούν χιλιάδες στελέχη της Χρυσής Αυγής στην Δικαιοσύνη ή και στην φυλακή! 

Με τον φόβο λοιπόν και τον τρόμο να έχει κατακυριεύσει όσους έχουν σταμπάρει με τατουάζ την σβάστικα στο σώμα τους, σπεύδουν άρον-άρον σε ειδικούς δερματολόγους να την αφαιρέσουν! 
Εδώ όμως υπάρχει ένα πρόβλημα: χρειάζονται μέχρι και 6 συνεδρίες προκειμένου να αφαιρεθεί ένα τέτοιο τατουάζ. Όπως διευκρίνησε στον ΣΚΑΪ  ο δερματολόγος Χριστόφορος Τζερμιάς, δεν πρόκειται για μια απλή διαδικασία αλλά χρειάζονται μέχρι και 6 επισκέψεις. Αυτό έχει ως συνέπεια να μην προλαβαίνει να εξυπηρετήσει άμεσα όσους βιάζονται να απαλλαγούν από το στοχοποιημένο τατουάζ τους! 
Καταλαβαίνετε ποια ιδεολογική τρομοκρατία ζούμε; Εν έτει 2013 οι ιδέες διώκονται και οι πολίτες, που μέχρι χτες επεδείκνυαν με καμάρι το τατουάζ τους, σήμερα είτε θα δακτυλοδείχνονται ως μιάσματα είτε θα συλλαμβάνονται και θα οδηγούνται με συνοπτικές διαδικασίες στην φυλακή. Γι' αυτό κρύβονται σαν τους διωγμένους Αγιάννηδες από τους Ιαβέρηδες της νέας τάξης πραγμάτων!
Να θυμίσουμε ότι πριν από μερικές ημέρες στο στόχαστρο των διωκτικών αρχών είχε μπει και το εθνικό μας σύμβολο, η ελληνική σημαία. Αστυνομικοί σταματούσαν στο δρόμο πολίτες που έφεραν στο πέτο τους το εθνικό μας σύμβολο για να ελεγχθούν ως ύποπτα μέλη της Χρυσής Αυγής. Ας μην ξεχνάμε ότι κατά τον ίδιο τρόπο ελέγχθηκαν και εκατοντάδες σπίτια! Επειδή μόνο και μόνο είχαν σταμπάρει τους ενοίκους τους να έχουν την ελληνική σημαία! 

Όλα αυτά βεβαίως αποτελούν εικόνα από ένα φρικτό μέλλον που έχουν ετοιμάσει ξένα κέντρα τα οποία υπηρετούν οι πολιτικοί μας ολετήρες !

2 σχόλια:

  1. ναι ρε Μάκη και μένα μια φίλη μου ήθελε να κάνει τατουάζ και ήταν ανάμεσα σε μια νεράιδα ένα τριαντάφυλλο και την σβάστικα .....άσε μας με τους απλούς τρομοκρατημένους πολίτες που κάνουν τατουάζ την σβάστικα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να Μάκη για δες εδώ πως να το σβήσεις!! http://www.news.gr/gynaika/plastikes-epemvaseis/article/100316/svhsimo-tatoyaz-poies-methodoi-yparhoyn-.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή