Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΟΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΠΟΥΖΟΥΡΙΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ-ΛΑΓΟ!

-Θα προαυλίζονται μόνοι τους-Οι αρμόδιοι των φυλακών φοβήθηκαν συμπλοκή με τους «Πυρήνες»

 Σε ειδικό ανακατασκευασμένο χώρο των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού κρατούνται πλέον  ο αρχηγός της «εγκληματικής οργάνωσης» Χρυσή Αυγή Ν. Μιχαλολιάκος και ο βουλευτής Γ. Λαγός
Σύμφωνα με πληροφορίες οι δύο θα προαυλίζονται μόνοι τους χωρίς την παρουσία άλλων κρατουμένων, προκειμένου όπως κρίθηκε από τους αρμοδίους των φυλακών,  να αποτραπεί ενδεχόμενη σύρραξη μεταξύ κρατουμένων, δεδομένου ότι οι περισσότεροι έγκλειστοι του Κορυδαλλού είναι αλλοδαποί, ενώ στην πρώτη πτέρυγα κρατούνται καταδικασθέντες για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς.
Ταυτόχρονα το δρόμο για τις φυλακές Μαλανδρίνου παίρνει ο Γ. Πατέλης με τον οποίο ο Γ. Ρουπακιάς είχε πολλές συνομιλίες αμέσως μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα ενώ η ανθυπαστυνόμος θα μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές του Ελαιώνα Θηβών.
GADA4
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, κρίθηκε προφυλακιστέος για διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.
Συντριπτικά φέρονται να είναι τα στοιχεία που εκκρεμούν σε βάρος του Γιάννη Λαγού από καταγραφές τηλεφωνικών συνομιλιών και κλήσεων που σχετίζονται με το περιστατικό της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.
Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε και η ανθυπαστυνόμος που υπηρετούσε στον Πειραιά και κατηγορείται για ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, μετά την απολογία της στον ανακριτή της υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Πρόκειται για την 42χρονη ανθυπαστυνόμο, που λειτουργούσε ως πληροφοριοδότης της Χρυσής Αυγής.
Είχε συλληφθεί το περασμένο Σάββατο για συμμετοχή στις εγκληματικές ενέργειες της οργάνωσης. Η 42χρονη υπηρετούσε στη Διεύθυνση Ασφαλείας του Πειραιά και σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου είχε δεχθεί τηλεφώνημα το βράδυ της δολοφονία Φύσσα στο Κερατσίνι από τον πυρηνάρχη της ΧΑ στη Νίκαια Γιώργο Πατέλη.
Κατά τη διάρκεια αστυνομικής έρευνας στο σπίτι της είχε βρεθεί ένα μικρό οπλοστάσιο.
Υπό δρακόντεια μέτρα η μεταγωγή
Ολόκληρη επιχείρηση με τη συνδρομή αξιωματικών της Αντιτρομοκρατικής στήθηκε προκειμένου τα τέσσερα άτομα να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού. 
Η μεταγωγή έγινε με ειδικά τζιπ, ενώ όλοι οι γύρω δρόμοι έκλειναν σταδιακά. 
GADA2
Τι υποστήριξε στην απολογία του ο Νίκος Μιχαλολιάκος
Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής ολοκλήρωσε την μαραθώνια απολογία του, η οποία κράτησε 5 ώρες, λίγο πριν τις 02:00 τη νύχτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι οι καταγεγραμμένες τηλεφωνικές κλήσεις, από τον πυρηνάρχη της τοπικής οργάνωσης σε σταθερά τηλέφωνα, που έγιναν μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, αφορούσαν αριθμούς που ο ίδιος (Μιχαλολιάκος) έχει παραχωρήσει στα γραφεία του κόμματος και επομένως, σύμφωνα με την υπεράσπισή του, δεν αποδεικνύεται ότι ο κατηγορούμενος πυρηνάρχης συνομίλησε με τον Γενικό Γραμματέα της Χρυσής Αυγής.
mixa
Για το λόγο αυτό, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής φέρεται να ζήτησε από την ανάκριση να προχωρήσει σε άρση του «ουσιαστικού απόρρητου» ώστε να παραδοθούν εφόσον υπάρχουν καταγεγραμμένες συνομιλίες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας «κατά το χρονικό διάστημα από την 10:13 π.μ., της 18/9/ 12013 (το πρωί μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα) έως και την 12 :37 μ.μ. σταθερή τηλεφωνική σύνδεση που ανήκει στον κ. Μιχαλολιάκο, λαμβάνει πλήθος εισερχόμενων κλήσεων από τηλέφωνο που ανήκει στον πυρηνάρχη.
Οι πρώτες αντιδράσεις για την απόφαση
«Επίορκα ανθρωπάκια αποφάσισαν την προφυλάκιση« ήταν η πρώτη αντίδραση του Μιχάλη Αρβανίτη, βουλευτή και δικηγόρου της Χρυσής Αυγής.
«Είσαι ένα διαμάντι» φώναζε η σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου, Ελένη Ζαρούλια τη στιγμή που ο προφυλακιστέος γγ της Χρυσής Αυγής έφευγε από το κτίριο της Ευελπιδων.
Από την πλευρά της, η κόρη του αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Ουρανία Μιχαλολιάκου, είπε στον πατέρα της  «μην λυγίζεις».

gynaika

newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου