Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΚΛΕΒΟΥΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!

 ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ
Εμείς το έχουμε πει από την πρώτη στιγμή ότι το "klisioskopio.blogspot.com" είναι κουκουλοφορικό blog το οποίο μονίμως καθυβρίζει και συκοφαντεί. Τώρα δε, φτάνει στο σημείο να προτρέπει τις δημόσιες υπηρεσίες να κλέβουν το κράτος! Ψέγει μάλιστα τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού γιατί θα έπρεπε να κάνει την πάπια και να ...κλέψει το κράτος! Δείτε: "Ήθελε δηλαδή ο Ξύδης αντί να ξεκινήσουν 163.000€ και να φτάσουν ακριβώς τόσα στο ΔΑΟΧ, να είχαν περάσει από το Δήμο, να θεωρηθούν κέρδη του ΚΕΚ, να φορολογηθούν με 27%, άρα να χαθούν στο δρόμο και χωρίς λόγο 44.000€ και να δοθούν τελικά στον Αθλητισμό τα υπόλοιπα 119.000€!"
Οι τύποι αυτοί που κρύβονται πίσω από το "Κλισιοσκόπιο", έχουν κατασυκοφαντήσει τον μισό Χολαργό. Πέραν από τον τοπικό τύπο (Βραχιολίδη, Κουγιουμτζόπουλο, Καραμανέα), τον Αντώνη και Βύρωνα Πολύδωρα, Βαλιάνου, Κούτρα και ων ουκ έστι αριθμός, τώρα περνούν σε νέες επιδόσεις, κάνοντας συστάσεις στις δημόσιες υπηρεσίες να κλέβουν το κράτος! 
Πολλοί κινήθηκαν με την νομική οδό για να αποκαλύψουν τους ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου ιστολογίου, αλλά έπεσαν πάνω σε...internet cafe'. Η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος δεν βρήκε τίποτε! Ο Κώστας Δεληγιάννης έχει πει δημοσίως κι ευθαρσώς ότι ιδιοκτήτες του συγκεκριμένου blog είναι συνεργάτες του Δ. Νικολάου, οι κ.κ. Αναγνωστόπουλος (πρώην Αντιδήμαρχος) και Χάλκος. Ο κ. Νικολάου δεν έχει καταδικάσει δημοσίως το blog.
Δεν ξέρουμε τι μπορεί να παίζει με το συγκεκριμένο ιστολόγιο και ποιος είναι ο ιδιοκτήτης του, αλλά καλούμε επιτέλους τον Εισαγγελέα να επέμβει διότι μιλάμε για αδίκημα ολκής που αφορά το ίδιο το κράτος πλέον!  

1 σχόλιο:

  1. Πιθανότερο είναι να επέμβουν, ανά πάσα στιγμή, οι γιατροί με τις άσπρες μπλούζες στη Μεσογείων 242... Και ξέρεις, απ' αυτούς, όσο και να κλαυτείς, δεν γλιτώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή