Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ...ΚΟΠΡΙΖΟΥΝ!


Η ανάρτησή μας για "δημόσιο υπάλληλο που μας ξεφτιλίζει διεθνώς" προκάλεσε αντιδράσεις. Δύο σχόλια τα οποία αναδημοσιεύουμε μας υβρίζουν, υπερασπίζοντας με πάθος τα πολλαπλά πειθαρχικά αδικήματα  του συγκεκριμένου δημοσίου υπαλλήλου. Διαβάστε τα απαράδεκτα σχόλια και προσέξτε σε τι αδικήματα υπέπεσε ο δημόσιος υπάλληλος που μας ξεφτίλισε διεθνώς. Πειθαρχικά Αδικήματα που μπορεί να επισείρουν ακόμη και την οριστική του παύση! 
1ο Σχόλιο Αναγνώστη: "Όποιος έγραψε το παραπάνω δεν έχει τη παραμικρή ιδέα για το επάγγελμα του πυροσβέστη,για αρχή θα του πρότεινα να επισκεφθεί το πυροσβεστικό σταθμό της περιοχής του.
"Αντί να εργάζονται ...κοπρίζουν"
Μάλιστα δηλαδή ο συγκεκριμένος συνάδελφος εκλήθει σε συμβάν και αρνήθηκε να εκτελέσει τα καθήκοντά του;
Αυτό εννοεί ο αρθρογράφος;
Δηλαδή τι θέλετε να κάνει ο συνάδελφος την ώρα που βρίσκεται σε ΑΝΑΜΟΝΗ στην υπηρεσία του,να έρθει να σας σκάψει το κήπο;
Και στο διαδίκτυο θα μπει και πινγκ πονγκ θα παίξει και στο γυμναστήριο της υπηρεσίας θα αθληθεί και θα κάνει οτιδήποτε να περάσει ευχάριστα το χρόνο της ΑΝΑΜΟΝΗΣ του βρισκόμενος σε ετοιμότητα λεπτού.
Και όποιος πιστεύει ότι υπάρχει άλλος δημόσιος υπάλληλος που θα επέμβει εντός λίγων λεπτών για να βοηθήσει το συνάνθρωπό του ετη δύσκολη στιγμή ας μου τον υποδείξει.
Ντροπή σας ρε τα έχεται ισοπεδώσει όλα.
Ενας πυροσβέστης.
2ο σχόλιο αναγνώστη: "Άμα δεν θέλεις να κοπροσκυλάνε βραδιάτικα οι πυροσβέστες, βάλε φωτιά το σπίτι σου, να έρθουν να το σβήσουν.
Άντε με την μαλακία του καθενός πια.
Α. Και δεν έχω καμία σχέση με πυροσβεστική".

Τα σχόλια αυτά είναι απαράδεκτα γιατί επιδοκιμάζουν το κοπροσκύλιασμα των δημοσίων υπαλλήλων προσβάλλοντας ουσιαστικά το σύνολο των εργαζόμενων στο δημόσιο τομέα!
Πάρτε λοιπόν απάντηση για τα αδικήματα στα οποία έχει υποπέσει ο συγκεκριμένος δημόσιος υπάλληλος που ξημεροβραδιάζετε για διασκέδαση του ιδίου και της πολυπληθούς παρέας, στον υπολογιστή της υπηρεσίας του:
ΚΩΔΙΚΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ
1ο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ: Άρθρο 107 του Ν.3528/07 "Η φθορά λόγω ασυνήθιστης χρήσης, ή εγκατάλειψη ή η παράνομη χρήση πράγματος το οποίο ανήκει στην υπηρεσία". 
Τι ανήκει στην υπηρεσία και τι είναι παράνομη χρήση; Στην υπηρεσία ανήκει ο υπολογιστής και η τηλεφωνική γραμμή. Η υπηρεσία δεν διαθέτει τα παραπάνω για να σαλιαρίζει ο υπάλληλος με τις ώρες και με τις μέρες! 
Και όταν λέμε ότι ο συγκεκριμένος υπάλληλος της πυροσβεστικής υπηρεσίας χαβαλεδιάζει-σαλιαρίζει με τις ώρες στον υπολογιστή της υπηρεσίας του, το εννοούμε. Δείτε ποια άλλη ανάρτηση, μεταξύ των χιλιάδων, έχει κάνει:

Στις 26 Σεπτεμβρίου ανήρτησε βιντεάκι για να ασκήσει κριτική σε βάρος του Σαμαρά, προτρέοντας μάλιστα το κοινό του "Διαδώστε το"! Να διαδώσουν την κριτική σε βάρος του...προϊσταμένου του Σαμαρά! 
Τι σημαίνει αυτό; Δείτε: 
2ο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ: Άρθρο 107 Ν3528/07 Κώδικας Δημοσίων Υπαλλήλων. Άσκηση κριτικής των πράξεων της Προϊσταμένης Αρχής που γίνεται δημοσίως ή γραπτώς με σκόπιμη χρήση εν γνώσει εκδήλως ανακριβών στοιχείων ή με χαρακτηριστικά απρεπείς εκφράσεις"!  Ο δημόσιος υπάλληλος αντί να βρίσκεται σε ετοιμότητα λεπτού πάνω στο πυροσβεστικό όχημα (αυτό σημαίνει ετοιμότητα λεπτού κύριε αναγνώστα), κάθεται πάνω από τον υπολογιστή της υπηρεσίας για να εμπαίζει τον προϊστάμενό του Σαμαρά και μάλιστα να προτρέπει: "Διαδώστε" τους χλευασμούς! Και όλα αυτά  εν ώρα υπηρεσίας!
Και δείτε τώρα το χειρότερο για τον συγκεκριμένο υπάλληλο, που αντί να εργάζεται...κοπρίζει: 

 Δημοσιοποιεί το παρακάτω σχόλιο: "Καλησπερα παιδια.....τωρα πια ειμαι σιγουρος οτι ολα ειναι αμερικανικος ...δακτυλος.Τον....νιωθω....."!
Τι σημαίνει αυτό;
3ο ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΑΔΙΚΗΜΑ: Άρθρο 109 §2 "Η ποινή της οριστικής παύσης μπορεί να επιβληθεί μόνο για τα ακόλουθα παραπτώματα: χαρακτηριστικώς αναξιοπρεπής ή ανάξια για υπάλληλο διαγωγή εντός και εκτός υπηρεσίας"!
Το καταλάβατε κύριοι αναγνώστες που σπεύδετε να υποστηρίξετε έναν δημοσίως...κοπρίζοντα υπάλληλο; 
Δεν είναι όμως έτσι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Μιλάμε για τον συγκεκριμένο και μόνον! Γι' Αυτόν! 

4 σχόλια:

  1. Τράβα να μορφωθείς λίγο πρώτα γιατί σου έχει ξεφύγει ότι πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορεί να έχει ο καθένας που διαθέτει 80 ευρώ για ένα φθηνό smartphone και μια καρτοκινητή σύνδεση των δέκα ευρώ το μήνα.
    Αυτό σου δίνει πρόσβαση από τη βουνοκορφή ή την ώρα της αφόδευσης αρκεί να έχει σήμα το κινητό.
    Αλλο πριν εντοπίσεις ως άσχετος τα παραπτώματα θα έπρεπε να γνωρίζεις ότι για τα ΣΑ ισχύουν οι εσωτερικοί κανονισμοί και όχι ο δημοσιουπαλληλικός κώδικας αλλά ούτε το εργατικό δίκαιο.
    Βλέπω ότι πολύ σε πείραξε ο χαρακτηρισμός του πρωθυπουργού του 20% των Ελλήνων,τι σου είναι πατέρας σου ή βύσμα σου.
    Δε τό'ξερα ότι έχουμε χούντα και απαγορεύονται τα σχόλια προς αυτόν που καταστρέφει τη χώρα και κέρδισε τις εκλογές εξαπατώντας το
    λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ Σ.Α ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΛΑΣΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε αρθρογράφε
    Πρέπει να έχετε υπ' όψιν οτι αν ο συγκεκριμένος πυροσβέστης δεν έδινε την πληροφορία στον Εγγλέζο, θα κατηγορείτο για αδικαιολόγητη μη έγκαιρη απάντηση σε αίτηση πολίτου (αθρ.107 § 1ιγ του Ν.3528/07 και αθρ. 62 § 1ε του ΠΔ210/92). Ευρεθείς, όθεν, προ αυτού του τεραστίου διλήμματος και αδιεξόδου, έπραξε ό,τι έπραξε.
    Εγώ θεωρώ βαρύτερο από όλα όσα καταλογίζετε στον φτωχό πλην τίμιο πυροσβέστη (κοπρίτη καθ' υμάς), το εξής : Ο πυροσβέστης αποδεικνύεται πάνω απ' όλα ανεύθυνος και μάλιστα εν τη εκτελέσει της βάρδιας του και συνεπώς του καθήκοντός του, εκ του γεγονότος οτι έδωσε λανθασμένη πληροφορία στον ξένο. Ο bazouki pleyer δεν είναι ο Θ. Βασιλάς !
    Μάλιστα, κ. ερθρογράφε !! Ο ηρωικός, σεμνός και φέρελπις αυτός νέος διέψευσε την ελ πήδα της υπηρεσίας οτι θα εκτελέσει με ακρίβεια τας διαταγάς
    Δύναται λοιπόν να κατηγορηθεί και για παράβαση καθήκοντος, κατ' αρθ. 107 § 1στ του Ν.3528/07 και αρθ. 62 § 1κα του ΠΔ 210/92
    Διά τα σχόλια που δεχθήκατε από τους ύπερθεν "νομομαθείς", νομίζω οτι μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε και να τα αντικρούσετε με άνεσιν. Πρόκειται περί φληναφημάτων, αερολογιών και μπουρδών, οι οποίες αφορμώνται, πηγάζουν και εκπορεύονται εκ της συναδελφικής αλληλεγγύης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή