Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

ΠΥΡ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΣΑΝ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ ΑΕ"


paok-volleyΟ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ: ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΙΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΩΝ ΧΡΥΣΟΘΗΡΩΝ
 
Πολλοί φίλοι του ΠΑΟΚ από την Θεσσαλονίκη αλλά και από την Αθήνα πήραν τηλέφωνο στο Κίνημα Δεν Πληρώνω για να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της διοίκησης της ομάδας να ξεπουλήσει τις αγωνιστικές παραδόσεις του λαού του ΠΑΟΚ, για 30 αργύρια προδοσίας,
"Απαράδεκτη απόφαση , μας είπαν, την στιγμή που κρατούνται άνθρωποι , κάτοικοι της Χαλκιδικής μέσα στην φυλακή, να γίνονται συμφωνίες με τους χρυσοθήρες του Μπόμπολα και της Eldorado Gold, που ήρθαν να ...
καταστρέψουν την Χαλκιδική..."
Γενικά  οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, ήταν πυρ και μανία ενάντια στους αχυράνθρωπους, όπως τους χαρακτήριζαν, που πήραν αυτή την κατάπτυστη απόφαση..
Παρακάτω η είδηση:...

Σε μία κίνηση που θα συζητηθεί προχώρησε το τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, καθώς όπως ανακοινώθηκε η «Ελληνικός Χρυσός Α.Ε.» θα είναι χορηγός της ομάδας.
«Το ΤΑΠ βόλεϊ του ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία του, για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την « Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ. 
Στην αγωνιστική περίοδο, που το βόλεϊ του ΠΑΟΚ επιχειρεί την μεγάλη υπέρβαση προκειμένου να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε Ελλάδα και Ευρώπη η « Ελληνικός Χρυσός» ΑΕ έρχεται αρωγός της προσπάθειας μας και θερμά την ευχαριστούμε γι΄ αυτή την αρωγή».
Αξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που η ομάδα βόλεϊ του ΠΑΟΚ φέρει στην εμφάνιση του την επωνυμία της «Ελληνικός Χρυσός», αφού κάτι ανάλογο είχε γίνει και στο παρελθόν, όταν η εταιρεία βρισκόταν υπό την καθοδήγηση της TVX.


http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου