Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

"ΡΟΖ" ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ "ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ" ΣΤΗ Ν.ΥΟΡΚΗ!

 Πληρώστε ''κορόϊδα'' 'Ελληνες -μνημονιοβαρεμένοι- φορολογούμενοι


ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ: 'Οτι αναφέρεται παρακάτω είναι πραγματικά γεγονότα. ΟΧΙ κατασκευασμένα ή ''κατά φαντασίαν''. Το ΚΑΛΑΜΙ παραδοσιακά δεν ασχολείται ποτέ με ''ροζ'' ιστορίες ή τα προσωπικά οποιουδήποτε, ούτε το ενδιαφέρουν.

Τόπος:
Νέα Υόρκη, β' εξάμηνο 2013 (οι ακριβείς ημερομηνίες, ξενοδοχείο κλπ είναι γνωστά στο ''Κ'').
Πρωταγωνιστές:
1- 'Εγγαμος υπουργός ή έγγαμη υπουργίνα ελληνικής κυβέρνησης που εκλέγεται στην Αθήνα, με ''ισχυρές επαφές'' στα ΜΜΕ και ''προστασία'' από αυτά (το αποκαλούμε ''μέλος'').
2- 'Ατομο της υπουργικής συνοδείας-αποστολής, δεν έχει σημασία αν είναι άνδρας ή γυναίκα, αξιωματούχος του υπουργείου ή αστυνομικός (το αποκαλούμε ''συνοδός'').
Σημ.: Σχετική απόφαση γιά έξοδα υπουργικής αποστολής Νέας Υόρκης, δημοσιεύτηκε και στην diavgeia που υπόγραψε το ''μέλος''.

Το τι κάνουν τα μέλη του υπουργικού Συμβούλιου στην προσωπική τους ζωή, είναι δικαίωμά τους. Ας τα κρίνει ο λαός στην Ελλάδα που τα εκλέγει και ο πρωθυπουργός που τα διορίζει.
Το τι κάνουν μέλη του υπουργικού Συμβούλιου ευρισκόμενα στο εξωτερικό, ΗΠΑ στην προκείμενη περίπτωση, με χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων της μνημονιακά σακατεμένης Ελλάδας, αφορά όλους, εντός και εκτός ελληνικής Επικράτειας.

ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ
Το ''μέλος'' συνηθίζει σε όλες τις αποστολές στο εξωτερικό και στο εσωτερικό να έχει πάντα μαζί το ίδιο άτομο ''συνοδό'' (49 και πάνω οι περιπτώσεις εντός ή εκτός Ελλάδας, οι δε αναρτήσεις στην diavgeia το πιστοποιούν). Είναι δηλ. κάτι σαν η... ''σκιά'' του ''μέλους''.
Σε ότι αφορά την τελευταία περίπτωση, την πρόσφατη στο Μανχάτταν, δυστυχώς έγινε το ''ατύχημα''. Στο ξενοδοχείο -όπου έμειναν το ''μέλος'' και η συνοδεία-αποστολή για μία εβδομάδα- υπάρχουν και ελληνοαμερικανοί εργαζόμενοι, που ''εντυπωσιάστηκαν'' από τις ''ελαφρές περιπτύξεις'' του παράνομου ζευγαριού στον διάδρομο και αλλού (εστιατόριο). Επειδή ''ουδέν κρυπτόν'' και... ''ατυχήματα'' γίνονται, το παράνομο ζεύγος αποθανατίστηκε και φωτογραφικά σε στιγμές ''ελαφρών περιπτύξεων''.

Το ''Κ'' δεν προτίθεται να δώσει ''ροζ χρώμα'' στην υπόθεση, ούτε να επέμβει στην προσωπική ζωή (ακόμα και την ''παράνομη'') οποιουδήποτε, ούτε να χρησιμοποιήσει το υλικό με οποιονδήποτε τρόπο και γιά οποιονδήποτε λόγο. Ούτε κράτησε την φώτο: Την παρέδωσε σε δικηγόρο να φυλαχτεί από αυτόν, γιά να μην κατηγορηθεί το ''Κ'' για οτιδήποτε. Το γεγονός είναι ένα: Τα περιστατικά συνέβηκαν και ΔΕΝ επιδέχονται αμφιβολία-αμφισβήτηση, ειδικά γιά τον ''κρυφό δεσμό του παράνομου ζεύγους''.

Αν ο πρωθυπουργός της Ελλάδας επιθυμεί να γνωρίζει, πως υπουργοί του ευρισκόμενοι στις ΗΠΑ αξιοποιούν το χρήμα των φορολογούμενων γιά να ''προβάλουν την Ελλάδα'', μπορεί να μας ζητήσει τα αποδεικτικά στοιχεία. Και ο δικηγόρος θα του τα διαβιβάσει, χωρίς ανάμιξη του ''Κ'' (που δεν θέλει να έχει άμεση ανάμιξη γιά νομικούς λόγους, αλλά και λόγους ''αυτοπροστασίας'').
- Αν συνέπεσε ή όχι, το β' ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ με το ταξίδι του ''παράνομου ζεύγους'' στη Νέα Υόρκη, έχει σημασία;

Απλά διευκρινίζουμε ότι, αν υπάρξει ένα μόνο ακόμα παρόμοιο κρούσμα στις ΗΠΑ, τότε να θεωρείται δεδομένο ότι θα δημοσιοποιηθούν ονόματα.

Σημ.: Παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν. Ακόμα και  με την συνοδεία του GAP, η οποία διασκέδαζε σε ''πονηρό'' νυχτερινό κέντρο στο Μανχάτταν, στην μετά Μνημόνιο εποχή. Υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις -την προηγούμενη δεκαετία- με ''πόρνες πολυτελείας'' γιά υπουργούς από την Ελλάδα και συνοδούς τους.

kalami.net


1 σχόλιο:

  1. Κι ο "πρωθυπουργός" τι νομίζεις ότι κάνει;
    Βρίκες άτομο να τους φοβερίσεις ρε φίλε.
    Στο πορνείο την τσατσά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή