Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΘΑ... ΚΑΨΕΙ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΖΟΥΡΟΥΔΗ" Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΑΛΛΙΑΝΟΥ!

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΔΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ
Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Εισαγγελέας της έδρας στην υπόθεση Βαλλιάνου, δήλωσε σήμερα δημοσίως ότι θα ασκηθεί αυτεπάγγελτη δίωξη σε βάρος όλων των μελών του ΔΣ του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" εφόσον αποδειχτεί ότι είναι πλαστά τα έγγραφα με τα οποία σύρθηκε κατηγορούμενη στο δικαστήριο η Ζωζώ Βαλλιάνου! 
Ο εισαγγελέας έριξε...βόμβα! Και για να την ρίξει, σημαίνει ότι κάτι έχει καταλάβει. Έχει διαμορφώσει μια άποψη μια και έχει μελετήσει την υπόθεση. Εάν σήμερα δηλαδή διεξαγόταν η δίκη, ο εισαγγελέας θα ...ξεπουπούλιαζε με τις ερωτήσεις του όλα τα μέλη του ΔΣ. Κι εκεί θα κατέληγε σε πιο ασφαλή συμπεράσματα για το τι ακριβώς παίχτηκε στην υπόθεση αυτή.
Πάντως, πανικός επικράτησε ανάμεσα σατα παριστάμενα μέλη του ΔΣ του "Αντιγόνη Ζουρούδη" στο άκουσμα των όσων είπε ο εισαγγελέας για τις ενδεχόμενες αυτεπάγγελτες μηνύσεις που θα πέσουν,  σε περίπτωση που αποδειχτεί ότι η κ. Βαλλιάνου σύρθηκε κατηγουρούμενη από πλαστά έγγραφα. Μια και τα πλαστά έγγραφα οδηγούν απευθείας στην σκευωρία και ό,τι ποινικά αδικήματα συνεπάγεται κάτι τέτοιο.

1 σχόλιο: