Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΤΟ ...ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ!

Το κόμμα που ευθύνεται για την καταστροφή του τόπου και ήδη ο  παραλίγο Πρόεδρός του (Άκης) καταδικάστηκε σε 20ετή φυλάκιση, είναι έτοιμο να κατεβάσει νέο υποψήφιο Δήμαρχο. Προ ημερών συναντήθηκαν στο γνωστό στέκι τους στον Χολαργό όπου εκδήλωσαν την επιθυμία τους να βρουν επικεφαλής του συνδυασμού τους και να μπουν στην μάχη των δημοτικών εκλογών στο δήμο Παπάγου-Χολαργού! 
Πού πάτε ρε ξυπόλητοι; Τον Παπανδρέου τον καταδικάσατε; Και αυτός από δικαστήριο πρέπει να περάσει και να μπει στην φυλακή. Ο αρχιπροδότης της χώρας που σκάλβωσε την Ελλάδα και τις επόμενες γενιές, ο αρχηγός σας, κυκλοφορεί ελεύθερος κι εσείς σχεδιάζετε την κάθοδό σας; 
Αν σχεδιάζετε να κατεβείτε αυτόνομα στον δήμο, εμείς δεν θα σας αφήσουμε. Καλύτερα σκορπίστε και ζητήστε διακριτικά στέγη κάτω από άλλον υποψήφιο. Μην κατεβάσετε δικό σας υποψήφιο δήμαρχο εάν προηγουμένως δεν καταδικάσετε τον Παναδρέου. 
Κάποιοι μας είπαν "γιατί όχι και τον Σαμαρά;". Βεβαίως: καταδικάστε όλη την πολιτική μούργα για να δείξετε ότι είστε ακομμάτιστοι και όχι κωλοσφουγγάριοι του ΠΑΣΟΚ ή οποιουδήποτε βδελυρού κόμματος!

1 σχόλιο:

  1. Μάκη καλά τα λες αλλά εσύ την Χρυσή Αυγή και την δράσης της την καταδικάζεις ? Δεν μας έχεις πει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή