Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΣΥΖΗΤΗΣΗ - ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΑΠΑΓΟΥ



Δελτίο Τύπου

Η Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Παπάγου-Χολαργού πραγματοποίησε στις 7 Οκτ.2013 στην ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ με απόλυτη επιτυχία την 1η συνάντηση των κατοίκων του Παπάγου και την  ενημέρωσή τους για το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο(ΓΠΣ).
        Η ενημέρωση έγινε από τον επί κεφαλής της παράταξης και Υποψήφιο Δήμαρχο Κώστα – Πολυχρόνη Τίγκα και οι διευκρινίσεις επί τεχνικών θεμάτων δόθηκαν από τους Πολιτικούς Μηχανικούς κ.κ. Λάμπρο Καζάκο και Δημήτρη Φράγκου.

Η συζήτηση εστιάσθηκε κυρίως στην προτεινόμενη από το ΓΠΣ μείωση του συντελεστού δόμησης από 1,0 σε 0,8, του ύψους από 14μ. σε 11μ. και τη δημιουργία αγορών στις οδούς Αναστάσεως και Εθνικής Αμύνης. Έγινε εκτενής συζήτηση και υπήρξε επί αυτών καθολική αντίδραση από όλους τους παριστάμενους.
       Οι παρευρεθέντες υπέβαλαν γραπτά τις προτάσεις τους επί των θεμάτων που τους ενδιέφεραν. Οι προτάσεις συγκεντρώθηκαν και θα μελετηθούν από Επιτροπή που αποτελείται από Πολεοδόμο, Τοπογράφο Μηχανικό και δύο Πολιτικούς Μηχανικούς.

Η διαδικασία της διαβούλευσης ήταν ουσιαστική, ειλικρινής και ικανοποίησε τους παρευρεθέντες. Η 2η συνάντηση διαβούλευσης, στην οποία  θα ακουσθούν οι τελικές προτάσεις, θα πραγματοποιηθεί στις 23 Οκτ. 2013 ώρα 18:00 στον ίδιο χώρο.
        Ελάτε να διαμορφώσουμε μαζί τις προτάσεις προς το Δήμο και το Δημοτικό Συμβούλιο. Προτάσεις που σε μεγάλο βαθμό θα επηρεάσουν το μέλλον μας και κυρίως το μέλλον των παιδιών μας.
        Με χαρά σας περιμένουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου