Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΟΣΗΜΟ-ΜΑΪΜΟΥ ΦΟΡΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ! ΝΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ

Ο αναγνώστης μας Γιώργος Ιωάννου έκανε μια επισήμανση-βόμβα: Το εθνόσημο  που φέρουν στο πέτο οι ποδοσφαιριστές της εθνικής μας ομάδας είναι μαϊμού. Και δικαίως απαιτεί (το ίδιο κι εμείς) ν' αλλάξει αμέσως και να μπει η ελληνική σημαία, όπως είναι στην πραγματικότητα. Με εκπτώσεις τέτοιου είδους, μόνον κακό κάνουμε στη χώρα μας. Διαβάστε την εκπληκτική επιστολή-επισήμανση του Γιώργου Ιωάννου:
"Ίσως στην Ε.Π.Ο. δεν θέλουν να ακούν και ίσως δεν το έχει παρατηρήσει ο κόσμος. Η Ε.Π.Ο. εδώ και πολλά χρόνια δεν έχει φροντίσει να βρει έναν σχεδιαστή της προκοπής που να σχεδιάσει ένα αξιόλογο σήμα στις φανέλες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου, που να έχει την ελληνική σημαία και να είναι εθνόσημο για να αντικαταστήσει το παρόν σήμα, αυτό που είναι κάτι σαν ελληνική σημαία και δεν είναι το κατάλληλο σήμα για την ιερή φανέλα της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου. Κάντε τις συγκρίσεις και δείτε τις διαφορές αυτού του σήματος που είναι κάτι σαν ελληνική σημαία που υπάρχει στις φανέλες της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου και της ελληνικής σημαίας. Θέλω να πιστεύω στην Ε.Π.Ο. ότι πρέπει να αλλάξει αυτό το τωρινό σήμα που δεν είναι η ελληνική σημαία.

Το σωστό είναι ότι έπρεπε να είναι ακριβώς η ελληνική σημαία που έχει τις 9 γραμμές που σημαίνουν Ελευθερία ή Θάνατος, που συμβολίζει την θρησκεία με τον λευκό σταυρό, την στεριά και την θάλασσα κάτι που αγνοεί η Ε.Π.Ο. και δεν θέλει να ακούσει. Αν είχε ακούσει η Ε.Π.Ο. κάποιους πριν μερικά χρόνια οι φανέλες της εθνικής ποδοσφαίρου, θα είχαν σημειώσει τρελές πωλήσεις ακόμα και στην κρίση που υπάρχει!

Γιώργος Ιωάννου"

2 σχόλια:

  1. Ο γνωστος Γιωργος Ιωαννου; Απο το Ρουα Ματ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΘΕΜΑ ΚΑΙ ΧΑΣΑΤΕ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή