Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΘΑ ΣΦΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ"

ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΟΝ...ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! 
Την αισιοδοξία του ότι θα τα καταφέρουμε να ξεπεράσουμε την κρίση εξέφρασε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων που του ευχήθηκαν για τα 95α γενέθλιά του.
Ο πρώην πρωθυπουργός είπε: «Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα. Είμαι ξεκάθαρος ευρωπαϊστής. Πιστεύω οτι οι Ευρωπαίοι στο τέλος θα πράξουν το χρέος τους. Έστω και αν περάσουμε μέσα απο δύσκολες φάσεις στη διαπραγμάτευση», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνοντας οτι στόχος είναι να βγει η Ελλάδα αλώβητη απο την κρίση.
«Συστήνω μετριοπάθεια. Δεν είναι ώρα να λύσουμε όλες μας τις διάφορες τώρα. Οχι όξυνση. Ελάχιστη εθνική συνεννόηση. Η Ένωση δίνει δύναμη. Το να δυναμιτίζουμε την ατμόσφαιρα είναι λάθος. Θα σφίξουν οι Έλληνες άλλη μια φορά τα δόντια και θα τα καταφέρουμε», πρόσθεσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ.
Οι δηλώσεις τους προκάλεσαν οργή σε πολλούς αναγνώστες του defencenet.gr από το οποίο δημοσιεύουμε του "Έλληνα Για Πάντα":

"Εσύ και η οικογένεια σου έχετε αποθέματα χρημάτων για να σφίγγετε τα δόντια και να τα καταφέρνετε,πολλά αποθέματα.
Εμείς δεν έχουμε αποθέματα και έτσι ακόμα και αν σφίγγουμε τα δόντια, θα μας πάρουν κανένα αυτοκίνητο ή ακίνητο ή θα μπούμε φυλακή για χρέη που δεν είμαστε και υπεύθυνοι στο κάτω κάτω γι αυτά διότι εσείς φροντίσατε,όλοι σας, να μειωθεί το εισόδημα μας χωρίς να το μειώσουμε εμείς αλλά εσείς.
Εσύ αγαπητέ και η κόρη σου και όλη σου η οικογένεια, δεν χρωστάτε ηλεκτρικό, νερό,τηλέφωνο κινητό και σταθερό, εφορία, ασφαλιστικά ταμεία, κοινόχρηστα γιατί έχετε χρήματα για να τα πληρώνετε όλα αυτά και άρα το "σφίξιμό" μας δεν είναι το ίδιο.

Άρα το να συμβουλεύει κανείς υποκριτικά τους άλλους να κάνουν υπομονή, να σφίγγουν τα δόντια, τους κώλους, τα ζωνάρια κ.α. σημαίνει ότι κοροϊδεύεις τον άλλο, στη περίπτωση που εσύ έχεις φροντίσει και για τα τρισέγγονα σου ακόμα να μην τους λείψει τίποτα, ακόμα και αν χειροτερέψουν πολύ τα πράγματα, που έτσι θα γίνει δηλαδή.
Προσωπικά, δεν δέχομαι από κανέναν πολιτικό να μου λέει αν θα σφίξω τα δόντια ή αν πρέπει να κάνω υπομονή, όταν αυτός ο πολιτικός έχει βάλει ένα λιθάρι στο χτίσιμο της σημερινής κατάστασης και όταν αυτός ο πολιτικός δεν έχει το παραμικρό οικονομικό πρόβλημα.

Κατά τα άλλα αγαπητέ μου, να τα χιλιάσεις , χρόνια πολλά να έχεις, ως άνθρωπος ειλικρινά σου εύχομαι τα καλύτερα και όλες μου τις ευχές τις έχεις.
Για το σφίξιμο των δοντιών, της μύτης, των αυτιών, του ποπού μας, του ζωναριού μας, λυπάμαι αλλά έχω την άποψή μου και ακολουθώ μόνο αυτή"
.

1 σχόλιο:

  1. ο μεγαλυτερος κρατικοδιαιτος που ολα του τα παιδια πληρωνονται απο το δημόσιο και οι δυο συνταξεις που παιρνει απο το αιμα του ελληνικου λαού που θα παγωσει χωρις πετρελαιο τον χειμωνα που ερχεται μας κανει κήρυγμα φιλελευθερισμού
    κωλογερε

    ΑπάντησηΔιαγραφή