Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

ΘΕΜΑ ΜΕ 2 ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΛΟΓΩ ΑΠΟΥΣΙΩΝ!

Μας καταγγέλθηκε και δεν το αποσιωπούμε! Αφορά το δημοτικό συμβούλιο και πρέπει να πάρει θέση! Ποιοι σιωπούν και ποιοι φοβούνται ποιον;
Από αυτή την εφημερίδα δεν κρύβεται τίποτε. Μόνο και μόνο επειδή το οφείλουμε στους πολυπληθείς αναγνώστες μας και επειδή μας το ζητούν επιμόνως. Το συγκεκριμένο θέμα έχει φτάσει ως καταγγελία στην εφημερίδα μας εδώ και καιρό. Περιμέναμε και ξαναπεριμέναμε να υπάρξει ευαισθησία από την πλευρά του δημοτικού συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού. Η νέα υπενθύμιση όμως υπήρξε έντονη από τους αναγνώστες μας: "Τι θα γίνει επιτέλους, θα αποκαλύψετε ότι 2 δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης στο Δήμο Παπάγου Χολαργού, θα έπρεπε ήδη να είχαν διαγραφεί λόγω απουσιών; Έχουν πλέον συμπληρώσει 5 απουσίες και η δημοτική αρχή δεν κινεί τις διαδικασίες αντικατάστασής τους. Ποιοι φοβούνται ποιον; Γιατί ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου δεν κινεί τις προβλεπόμενες από τον νόμο διαδικασίες; Ποιος κρατάει ποιον στο χέρι; Εμείς ξαναχτυπάμε την πόρτα του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ελπίζοντας ότι αυτή την φορά θα βγάλετε το θέμα στην δημοσιότητα. Οφείλετε λοιπόν, εφόσον υπηρετείτε την δημοσιογραφική αλήθεια να θίξετε το ζήτημα της διαγραφής δύο δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης οι οποίοι θα έπρεπε ήδη να είχαν διαγραφεί λόγω απουσιών". 
Λυπούμεθα εάν κάποιοι στενοχωριούνται, όμως ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" δεν μπορεί να ...θάψει το θέμα. Δεν είμαστε στα δημοτικά συμβούλια να κρατάμε απουσίες, δεν γνωρίζουμε εάν και κατά πόσον ευσταθεί η καταγγελία, όμως μάλλον πρέπει να ευσταθεί εφόσον τίθεται με τόση επιμονή. Ξέχωρα του ότι ρωτήσαμε κάποιους συμβούλους και μας το επιβεβαίωσαν.
Γιατί λοιπόν δεν έχει έρθει το ζήτημα στο δημοτικό συμβούλιο; Και ποιος μπορεί να κρατάει στο χέρι ποιον; Τι σημαίνουν όλα αυτά; Κάποιοι δεν θέλουν να υπάρξει, η προβλεπόμενη από τον κανονισμό, αντικατάσταση; Μα, εάν έχουν κάνει 5 απουσίες δεν πρέπει τουλάχιστον να συζητηθεί το θέμα στο Δ.Σ.; 
Φίλοι αναγνώτες, εμείς νομίζουμε κάναμε το χρέος μας. Από 'κει και πέρα εναπόκειται στο δημοτικό συμβούλιο να πράξει τα δέοντα.

1 σχόλιο:

  1. ΜΟΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΑΡΑΓΕ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή