Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

ΜΠΟΥΛΝΤΟΓΚ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕ 4ΧΡΟΝΗ!

Οπως αναφέρει η εφημερίδα Independent στην ιστοσελίδα της, το τραγικό περιστατικό συνέβη προχθές Τρίτη, στο χωριό Μάουντσορελ, στο Λέστερσαιρ. Σύμφωνα με την αστυνομία που ειδοποιήθηκε από τους γείτονες του σπιτιού που άκουσαν τις κραυγές του κοριτσιού, η 4χρονη Λέξι Μπράνσον δέχτηκε την επίθεση του σκύλου, ενώ βρισκόταν λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, στο σαλόνι του σπιτιού της.
Αμέσως στην περιοχή έσπευσε περιπολικό της αστυνομίας και ασθενοφόρο όχημα που μετέφερε την μικρή σε νοσοκομείο του Νότινγχαμ, όπου οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να την κρατήσουν στη ζωή.
Το κατοικίδιο σκυλί, που, σύμφωνα με την αστυνομία, ήταν ράτσας bulldog, πέθανε επίσης λίγες ώρες αργότερα, έχοντας υποστεί πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.
Η Τζόντι Χάντσον, μητέρα της 4χρονης και η γιαγιά της Κέρι Χάντσον, απαρηγόρητες από τον ξαφνικό θάνατο του παιδιού, με τόσο βίαιο τρόπο, μίλησαν για ένα «χαρούμενο και έξυπνο κορίτσι» που «θα μας λείψει δυστυχώς πάρα πολύ».
«Εδωσε μάχη για τη ζωή από την πρώτη στιγμή που γεννήθηκε, καθώς γεννήθηκε πρόωρα, κατά τρεις μήνες» τονίζουν σε γραπτή τους δήλωση για τον άδικο χαμό της.
Από την πλευρά τους, φίλοι της οικογένειας δήλωσαν πως η Χάντσον είχε πάρει τον σκύλο, έχοντας λάβει διαβεβαιώσεις ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος όταν βρίσκεται κοντά σε παιδιά. Ωστόσο, το άτυχο ζώο, η ράτσα του οποίου δεν είναι απαγορευμένη από τον σχετικό νόμο στη Βρετανία, επιτέθηκε στη μικρή Λέξι, προφανώς χωρίς αιτία.
ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου