Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΣΤΟ Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟ!

Αυτό γιατί ο τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκε ο δράστης δηλώνει ότι έχει υποστεί τραυματισμό από κάποιο ατύχημα ή ακόμη και πυροβολισμό.
Μάλιστα φωτογραφίες των 3 υπόπτων έχουν ήδη επιδειχθεί σε αυτόπτες μάρτυρες σε περίπτωση που κάποιος καταφέρει να τους αναγνωρίσει.
«Και οι τρεις τους, μαζί με μερικούς ακόμη, φαίνεται ότι έχουν περάσει στην βαριά παρανομία και την δολοφονική τρομοκρατική δράση» υποστηρίζουν υψηλόβαθμα στελέχη του αντιτρομοκρατικού επιτελείου.
Από τους βασικούς υπόπτους, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, είναι ο 35χρονος αντιεξουσιαστής Π.Α, που αναζητείται από τις 12 Μαρτίου 2013, ως ο ενοικιαστής του αυτοκινήτου, που εντοπίστηκε στην οδό Νοταρά στα Εξάρχεια και στο εσωτερικό του βρέθηκαν δύο πολεμικά καλάσνικοφ, τέσσερις χειροβομβίδες και εκατοντάδες φυσίγγια.
Οι αστυνομικοί στέκονταν στο γεγονός ότι πέρα του οπλισμού βρέθηκαν περίπου 1.500 σφαίρες για τα πολεμικά καλάσνικοφ και τέσσερις αμυντικές χειροβομβίδες F1, ρωσικής κατασκευής.
Τα ευρήματα θύμιζαν πως στις 30 Απριλίου 2007, ο «Επαναστατικός Αγώνας» είχε χρησιμοποιήσει χειροβομβίδα ίδιου τύπου, στην επίθεση εναντίον του Β’ Αστυνομικού Τμήματος Νέας Ιωνίας. Ίδιου τύπου χειροβομβίδα είχαν πετάξει μέλη της «Σέχτας Επαναστατών» στην επίθεση στο Αστυνομικό Τμήμα Κορυδαλλού στις 3 Φεβρουαρίου 2009.
Ο 35χρονος είχε μαζί με δύο ακόμα άτομα κατηγορηθεί για επίθεση τη 12η Μαΐου 2005 σε διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαρ. Τρικούπη.
Λίγες ημέρες αργότερα, στο διαδίκτυο είχε αναρτηθεί φωτογραφία στην οποία απεικονίζονταν κουκουλοφόροι να κρατούν ως λάφυρο τις κλεμμένες ασπίδες των ΜΑΤ. Ο 35χρονος και οι δύο συγκατηγορούμενοί του συνελήφθησαν τον Ιούλιο.
Οι άλλοι δύο βασικοί ύποπτοι των διωκτικών αρχών για το αιματοκύλισμα του Ηρακλείου, είναι οι καταζητούμενοι «ληστές με τα μαύρα». Ο 32χρονος Μ.Σ και ο 35χρονος Γ.Τ, οι οποίοι αναζητούνται από τις 16 Ιανουαρίου 2006, μετά την αιματηρή ληστεία στην Εθνική Τράπεζα στην οδό Σόλωνος.
Ο αδερφός του πρώτου, ο 37χρονος Σ.Σ, είχε συλληφθεί στις 5 Μαίου 2010 μετά από ληστεία πολυκαταστήματος στον Ταύρο.
Είχε τραυματισθεί σοβαρά στο πόδι από τα πυρά αστυνομικού, με αποτέλεσμα τον ακρωτηριασμό του άκρου του. Μάλιστα τη στιγμή της σύλληψή του είχε δηλώσει ως στοιχεία του, το ονοματεπώνυμο καταζητούμενου τότε μέλους της «Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς».
tragiko

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου