Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013

Ο Δ. ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΥ ΜΙΧΕΛΑΚΗ!

Ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης φαίνεται πως αξιοποιεί τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού Δημήτρη Νικολάου και ο τελευταίος επωφελείται της πολύ καλής σχέσης που έχει με τον
υπουργό. Διατηρεί λοιπόν γραφείο στο υπουργείο Εσωτερικών και πολύ συχνά μεταβαίνει εκεί.
Τι σημαίνει αυτό; Μπορεί τίποτε αλλά μπορεί να σημαίνει και πολλά. Μην ξεχνάμε ότι το Υπουργείο Εσωερικών είναι η κινητήρια μηχανή των δήμων. Ο Δ. Νικολάου θέλει να κατέβει στις δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος και οργανώνεται γι' αυτό τον σκοπό. Δεν θα έλεγε όμως "όχι" σε μια αξιοποίησή του στην Περιφέρεια ως Περιφερειάρχης ή σε τοποθέτησή του σε κάποιον μεγάλο Δημόσιο Οργανισμό. Η γνωριμία που έχει λοιπόν ο Νικολάου με τον υπουργό Εσωτερικών σίγουρα θα αποβεί προς όφελός του. Και όσοι εν Χολαργώ-Παπάγω  εργάζονται για την υποψηφιότητά τους να μην ξεχνάνε τον Νικολάου ο οποίος μπορεί να τους...βγει με κόκκινο και μετά να ψάχνονται πώς και γιατί τούς πήρε το...προβάδισμα. 
Εμείς προειδοποιούμε...
Τώρα, γιατί βάλαμε την φωτογραφία του Μιχελάκη με τον πρώην δημοτικό σύμβουλο και πετυημένο οδοντίατρο Δημήτρη Οικονόμου, δεν είναι δύσκολο να το καταλάβετε. Πρώτον, διότι ο Μιχελάκης έρχεται συχνά-πυκνά στον Χολαργό-Παπάγο (τις προάλλες βρέθηκε και στο σπίτι του Νικολάου με την ευκαιρία της ονομστικής εορτής του τελευταίου) και δεύτερον διότι ο Δ. Οικονόμου υπήρξε υποψήφιος σύμβουλος του Νικολάου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου