Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΝΤΥΠΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ

ΤΕΥΧΟΣ 508
Κυκλοφόρησε το τεύχος Οκτωβρίου (508) του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή". Στο εξώφυλλο δεσπόζει η φωτογραφία της Λαγκάρντ η οποία απευθύνει… χαιρετισμό στον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα. Οι δανειστές απαιτούν νέες μειώσεις σε μισθούς, συντάξεις κι επιδόματα ζητώντας 25.000 απολύσεις εργαζομένων ως το τέλος του χρόνου! Ο τίτλος "ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ" ταιριάζει "γάντι" στην χειρονομία της επικεφαλής του ΔΝΤ, Κριστίν Λαγκάρντ. 
Κατά τα άλλα, η εφημερίδα είναι γεμάτη θέματα. Και για "ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΟΜΗΣ ΠΕΤΡΟΜΠΕΗ ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ" και για το "ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ" (ενδιαφέρον άρθρο του Αλέξανδρου Νομικού) και με πολλές λεπτομέρειες για τις υποψηφιότητες Δημάρχων σε Χολαργό-Παπάγου και για όσα ακολούθησαν της δολοφονίας Φύσσα και ένα σημαντικό ιατρικό άρθρο του "Βιότυπου", όπως επίσης ένα οδοντιατρικό άρθρο του Δημήτρη Οικονόμου. Και βεβαίως, ο "Ανεξάρτητος Παρατηητής" ασχολείται διεξωδικά με τα δύο γεγονότα που σημάδεψαν τον Παπάγο-Χολαργό τον μήνα Οκτώβριο: τους θανάτους της Αλίκης Κρασανάκη και του πρωτοπρεσβύτερου πατέρα Ευθύμιου Μπάτρα. 
Η εφημερίδα ήδη διανέμεται στις επιχειρήσεις Χολαργού-Παπάγου ενώ την Δευτέρα θα διανεμηθεί μέσω των ΕΛΤΑ στους συνδρομητές της. 
Γραφτείτε συνδρομητές για να λαμβάνετε την έντυπη εφημερίδα μας στο σπίτι σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου