Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013

Ο ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ, ΕΓΙΝΕ ΠΑΤΕΡΑΣ!!! Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΤΗ ΧΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΕΞΗ!!!

 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΡΕ ΣΕΡΓΟΥΛΟΠΟΥΛΕ; ΑΠΩΘΗΜΕΝΟ; 
Προσέξτε την είδηση όπως την μεταδίδει το fthis και κρατήστε την ψυχραιμία σας. Διότι μπορεί ο Φώτης να είναι gay, αλλά γούσταρε να κάνει παιδί, όχι για να κάνει οικογένεια αλλά για να ικανοποιήσει το απωθημένο του! Και το παιδί θα το μεγαλώσει μόνος του, η δε μάνα που του έκανε τη χάρη να γεννήσει το παιδί του θα επισκέπτεται στη χάση και στη φέξη το παιδί! Αυτά τα τρελά και παλαβά διαβάζουμε και μας σηκώνεται η τρίχα! Τι παιδί θα μεγαλώσει ο Σεργουλόπουλος, ο Θεός και η ψυχή του!!!
Ιδού τι λέει το fthis.gr:
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε μπαμπάς και έσπευσε να μοιραστεί τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του γιου του με όλους τους συνεργάτες και τους στενούς του φίλους. Το FTHIS.GR επικοινώνησε με στενό φίλο του Φώτη Σεργουλόπουλου και εξασφάλισε αποκλειστικές πληροφορίες για τη μαμά και τη νονά του μικρούλη, που θα ακούει στο όνομα Γιώργος.
Την απρόσμενη είδηση ότι έγινε πατέρας αποκάλυψε ο ίδιος ο Φώτης Σεργουλόπουλος, στους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεται. Εκείνη όμως που γνώριζε τα πάντα από την αρχή ήταν η καλύτερή του φίλη και συνεργάτιδα του Μαρία Μπακοδήμου .

Ποια είναι η μαμά του παιδιού;

Παρόλο που ο παρουσιαστής έχει μιλήσει ανοιχτά για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις σε τηλεοπτική εκπομπή είχε δηλώσει ότι θα ήθελε διακαώς να αποκτήσει ένα παιδί. Πράγματι έτσι και έγινε. Σύμφωνα με τον στενό φίλο του Φώτη Σεργουλόπουλου που μίλησε στο FTHIS.GR: Ο Φώτης ήθελε πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδί. Μητέρα του παιδιού είναι μία πολύ καλή, στενή του φίλη που γνωρίζονται πολλά χρόνια. Την ανατροφή του παιδιού θα έχει ο Φώτης Σεργουλόπουλος και το μωρό θα ζει μαζί του στο σπίτι. Η μαμά θα επισκέπτεται και θα βλέπει το παιδί όποτε το επιθυμεί και όποτε χρειάζεται για να μεγαλώνει σωστά. Ο πατέρας του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει αποφασίσει να δοθεί ολοκληρωτικά στο μεγάλωμα του μονάκριβου γιου του. Προγραμματίζει να έχει βοήθεια μόνο τις ώρες που θα λείπει αναγκαστικά για την εκπομπή και δύο βράδια την εβδομάδα για το Shamone, όπου κάθε Δευτέρα και Τρίτη βράδυ συμμετέχει στην παράσταση που ανεβαίνει στο bar - restaurant ιδιοκτησίας το.
Ο νεογέννητος Γιώργος, ο γιος του Φώτη Σεργουλόπολου ήρθε στη ζωή πρόωρα και γεννήθηκε 2.600 γραμμάρια. Ο πανευτυχής πατέρας αποφάσισε να αποκαλύψει τη χαρμόσυνη είδηση της γέννησης του παιδιού του μια εβδομάδα μετά, όταν ο μικρούλης θα έχει βγει από το μαιευτήριο και θα τον έχει πάρει μαζί του στο σπίτι.
Και η νονά του παιδιού θα είναι;

Όσο για τη νονά του μικρού Γιωργάκη Σεργουλόπουλου; Το πιο λογικό θα ήταν να το βαφτίσει η Μαρία Μπακοδήμου η καλή του φίλη και συνεργάτιδα με την οποία τους συνδέει φιλία 25 χρόνων, από τα πρώτα κιόλας χρόνια της δραματικής σχολής στην οποία σπούδασαν και έχουν μοιραστεί μαζί όλες τις δύσκολες και εύκολες στιγμές της ζωής τους. Όμως ο Φώτης έχει ήδη βαφτίσει τον Άρη τον μικρό γιο της Μαρίας Μπακοδήμου οπότε το θέμα της νονάς ή του νονού ακόμη εκκρεμεί... αν και μην απορήσετε αν τελικά βαπτίσει η Μαρία Μπακοδήμου τον Γιώργο Σεργουλόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου