Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ SIEMENS ΣΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!



Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΧΟΤΑΝ ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!



Του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr
Η γερμανική εταιρεία μαγάρισε όλο το πολιτικό σύστημα στέλνοντας δεκάδες δώρα και δωράκια, ευτελούς, μικρής ή μεγάλης αξίας σε δεκάδες-κορυφαίους πολιτικούς. Να θυμηθούμε μόνο τι έλεγε ο Γιώργος Καρατζαφέρης από βήματος της βουλής για τον Άκη: «Αφού ο κ. Τσοχατζόπουλος παίρνει λεμονοστύφτες, φαντάσου τι άλλο μπορεί να παίρνει»! Οι κ.κ. Τσοχατζόπουλος, Μαντέλης αποδέχθηκαν τα προικιά της Siemens αλλά λέρωσαν τα χέρια τους και με το μαύρο χρήμα της γερμανικής εταιρείας.

Δείτε μερικά από τα δώρα της Siemens στους ανωτέρω:


ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΔΕΧΟΤΑΝ ΔΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS O ΣΑΜΑΡΑΣ;
Δείτε αποστολές δώρων από την γερμανική εταιρεία προς τον σημερινό Πρωθυπουργό, σε διάφορες χρονικές περιόδους. 



Έχουμε στη διάθεσή μας αποστολές δώρων προς τον κ. Σαμαρά από το 2002 μέχρι το 2007! Μπράβο κύριε Σαμαρά, είστε διαχρονικά φίλος με τη γερμανική εταιρεία!




SIEMENS ΣΕ ΣΗΜΙΤΗ: ΣΑΜΠΑΝΙΑ! ΟΧΙ, ΠΑΙΖΟΥΜΕ!
 


Σε ένα πρώην Πρωθυπουργό επί της κυβερνήσεως του οποίου η Siemens μεγαλούργησε (βλέπε Τσοχατζόπουλο, Τσουκάτο, Μαντέλη), δεν δίνουν όποια κι όποια δώρα. Μια σαμπάνια δερματόδετη, είναι ένα δώρο που ταιριάζει σε έναν πρώην Πρωθυπουργό!
 

SIEMENS ΣΕ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟ: ΤΟΥ ΠΡΟΙΚΙΣΑΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

Στις 30/9/2004, όλες οι οικιακές συσκευές Siemens, Bosch, Gaggenau αλλά και λεμονοστύφτες, γέμισαν το σπίτι του πρώην παντοδύναμου υπουργού. Ο κ. Τσοχατζόπουλος αποδέχθηκε ως δώρα ακόμη και σοκολάτες μέχρι βραστήρα και αλατοπίπερο (Δεκέμβριος 2005)!



SIEMENS ΣΕ ΜΑΝΤΕΛΗ: ΠΟΤΑ, ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ
Το Δ/Αποστολής εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2001.  

SIEMENS ΣΕ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ: ΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ!

 Την παραμονή της ονομαστικής του εορτής και συγκεκριμένα στις 25 Οκτωβρίου 2001, η Siemens έστελνε ποτά στον κ. Αβραμόπουλο με διακόσμηση σπέσιαλ, όπως αναγράφεται στο Δ/Αποστολής.  



2.601 € ΔΩΡΑ-ΛΑΔΩΜΑ ΤΗΣ SIEMENS ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΕΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΩΝ! 

Τον Δεκέμβριο του 2003 η Siemens με υπογραφή της κας Τσακάλου, ιδιαιτέρας του Χριστοφοράκου, η Εκκαθάριση των Επαγγελματικών Εξόδων της γερμανικής εταιρείας περιλαμβάνει το ποσό των 2.601 ευρώ που αφορά σε δώρα προς τις γραμματείες των υπουργείων! Λάδωμα κανονικό για να έχει η Siemens την εύνοιά τους στις δουλειές της εν Ελλάδι!

Αυτή η υπόθεση της Siemens που έχει λερώσει το πολιτικό σύστημα κι έχει σύηρει στον όλεθρο έναν ολόκληρο λαό, πρέπει να φτάσει ως την κάθαρση. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είναι ο μόνος που λέρωσε τα χέρια του. Δεν είναι ο μόνος που ελέω Siemens κατέστρεψε τον ελληνικό λαό. Πρέπει να οδηγηθούν κι άλλοι στη Δικαιοσύνη. 
  "Ελεύθερη Ώρα"




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου