Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΝΔ! 10 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ! ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ 18%! Η ΝΔ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 15% ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΠΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ! ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ 3%! ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!
Αυτές οι δημοσκοπήσεις που φέρνουν ΝΔ στήθος με στήθος διαφορά με το ΣΥΡΙΖΑ, είναι ψευδείς! Η πραγματική διαφορά των δύο κομμάτων είναι πάνω από 10 μονάδες. Το σημερινό πρωτοσέλιδο της KONTRANEWS λέει αλήθεια.
Οι δημοσκοπήσεις που δίνονται στη δημοσιότητα είναι μαϊμού! Η ΝΔ βρίσκεται τουλάχιστον 10 ποσοστιαίες μονάδες πίσω  από τον ΣΥΡΙΖΑ. Οι ευρωεκλογές, αν δεν έχουμε προγηουμένως εθνικές εκλογές, θα δείξουν την πραγματικότητα. 
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τα πραγματικά ποσοστά της ΝΔ και όχι αυτά που μας σερβίρουν οι ψεύτικες δημοσκοπήσεις, κυμαίνονται γύρω στο 15%  με σταδιακή πτωτική πορεία. Μην εκπλήσσει κανέναν εάν στις επόμενες βουλευτικές εκλογές η ΝΔ πάρει τα ποσοστά που πήρε το ΠΑΣΟΚ, στην μετά ΓΑΠ εκλογική μάχη. Η ΝΔ δηλαδή είναι πολύ πιθανόν να έχει ποσοστά γύρω από το 12%. Θα εξαερωθεί όπως το ... σοσιαλιστικό κίνημα! ΓΑΠ και Σαμαράς διέλυσαν τα κόμματα που παρέλαβαν. 
Το δε ΠΑΣΟΚ, αυτή την στιγμή βρίσκεται γύρω από το 3-3,5%. Στις επόμενες εκλογές μπαίνει δεν μπαίνει στο κοινοβούλιο. 
Σε πτωτική πορεία είναι και η ΔΗΜΑΡ που συμμετείχε στην πρώτη κυβέρνηση συνεργασίας και αυτή θα δώσει μάχη να μπει στην βουλή.
Οι ΑΝΕΛ πιθανότατα θα μπουν στην επόμενη βουλή αλλά με απώλειες σημαντικές. Μάλλον θα βρεθούν στην περιοχή του 4-4,5%. Ο Πάνος Καμμένος χάνει ψήφους προς τον ΣΥΡΙΖΑ. 
Ο Αλέξης Τσίπρας επωφελείται, όπως μαζί του επωφελούνται τα αντιμνημοναικά κόμματα. 
Πρώτ' απ'όλα η Χρυσή Αυγή. Θα είναι σίγουρα δεύτερη και με άνεση. Θα ξεπεράσει εύκολα την διαλυμένη ΝΔ. 
Ωφελημένα θα βγουν και τα μικρότερα αντιμνημονιακά κόμματα και κυρίως αυτά που υποστηρίζουν την επάνοδο της χώρας στη δραχμή. Δηλαδή το "Σχέδιο Β" του Αλαβάνου ο οποίος μπαίνει στην Βουλή και η "Δραχμή" του Κατσανέβα που λόγω της προβολής που τυγχάνει από μικρότερα κανάλια θα δώσει μάχη να μπει στην βουλή. 
Από τη νέα εκλογική μάχη θα ευνοηθεί και το ΚΚΕ που θα αυξήσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις προηγούμενες. 

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Ότι η χώρα κυβερνιέται από το 18% και η κυβέρνηση Σαμαρά πασχίζει με νύχια και δόντια και κατόπιν εντολών της Μέρκελ να κρατηθεί στην εξουσία γιατί δεν ξέρει πώς θα της βγει η συνεργασία με τον Τσίπρα. Φοβάται ότι ο Αλέξης μπορεί να της την φέρει και να βγει από το ευρώ, ειδικά εάν πάρει πολύ μεγάλη διαφορά από τον Σαμαρά και αποκτήσει μεγάλη ισχύ στην βουλή. 
Αναφορικά με τα γκάλοπ που λένε ψέματα, αυτό βολεύει αφενός τον Σαμαρά που κρατιέται επικοινωνιακά στην εξουσία, βολεύει όμως και τον ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος αυτή την ώρα δεν είναι έτοιμος για αυτοδύναμη κυβέρνηση (αν τυχόν του κάτσει. Με την ραγδαία κατάρρευση της ΝΔ όλα είναι πιθανά).

1 σχόλιο:

  1. Αμα έρθει από κει ο Τουαρέγκ με τη γκαμήλα, μπαρδόν ο Λιάπ'ς με το τετράλιτρο, θα σου πω εγώ που κατηγοράς συνέχεια τη ΝΔ. Το χοντρό γιατί τον αφήνεις απ' έξω ; Δεν χωράει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή