Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ! ΜΕ 15 ΝΕΟΥΣ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ...ΜΑΝΕΚΕΝ!

Δείτε το σύνθημα που υιοθετεί ο Νικολάου στο εορταστικό του μήνυμα το οποίο θα αποτελέσει και το βασικό του σύνθημα στις επόμενες εκλογές. "Αντίσταση στην κρίση ελπίδα για το αύριο"! Μιλάμε για ντάλα αριστερό σύνθημα! Αυτό και μόνο λέει αρκετά για το τι μέλλει γεννέσθαι στις επόμενες εκλογές. Ο ίδιος βέβαια, δεν έχει ανακοινώσει επισήμως ότι κατέρχεται στην διεκδίκηση της δημαρχίας ωστόσο είναι κοινό μυστικό και οι κινήσεις του αυτό μαρτυρούν. 
Ιδού και μία ακόμη: ο Νικολάου προτάσσει τους νέους. "Αυτοί είναι το αύριο του Χολαργού-Παπάγου και το μέλλον του τόπου", λέει συνεχώς και υπογραμμίζει: "Εγώ, αν κατέβω θα κατέβω μόνο ως συμπαραστάτης και αρωγός των νέων ανθρώπων. Θα μπω μπροστά για να στηρίξω τους νέους"
Η Εύη Φώτου θα είναι στην πρώτη γραμμή των υποψηφίων του Νικολάου
Αυτό μάλιστα που, σύμφωνα με πληροφορίες θα κάνει ο Νικολάου, είναι να γεμίσει το ψηφοδέλτιο με νέους. Τουλάχιστον 15-20 νέοι και νέες θα βρίσκονται στην πρωτοπορία των "Ενεργών Δημοτών", ενώ θα υπάρξει και ειδική αφίσα με τους νέους  υποψήφιους μπροστά από τον Νικολάου. Ο ίδιος, ως ψηλός που είναι απλά θα προβάλει το κεφάλι του πίσω από τους νέους και τις νέες. 
Και μια και μιλάμε για νέες, στους σχεδιασμούς του Νικολάου είναι ότι  ως υποψήφιες στην δημοτική του παράταξη θα υπάρξουν ακόμη και ...εκρηκτικές παρουσίες! Εκτός από την γνωστή Εύη Φώτου, πηγές αναφέρουν ότι τουλάχιστον δύο ακόμη νεαρές, πανέμορφες υποψήφιες θα στελεχώνουν την παράταξη των "Ενεργών Δημοτών"! 
Κυρίες και κύριοι ο Νικολάου "χτυπάει" και επικοινωνιακά πολύ καλά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου