Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΧΑΡΙΣΕ 2,5 ΔΙΣ ΕΥΡΩ! ΑΛΛΑ ΤΕΜΑΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΟΣΗ 1 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ!

ΤΟ 2014 ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ «ΣΦΑΓΗ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
ΑΦΟΥ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ… ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΩΝΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ

Του Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η Ιστορία εκτός από τους ήρωες αναδεικνύει και τους μεγάλους προδότες. Μπορεί αυτοί που σήμερα έμπασαν τους εχθρούς μέσα στην χώρα, να μην λογοδοτήσουν ποτέ για τα εγκλήματά τους ενώπιον της Δικαιοσύνης, ο ιστορικός του μέλλοντος όμως θα τους κατατάξει στους σύγχρονους Εφιάλτες.
Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ο άθλιος πολιτικός που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό με το «λεφτά υπάρχουν» για να ανοίξει την κερκόπορτα στους οικονομικούς δολοφόνους της Ελλάδος. Το ΔΝΤ, η Γερμανία και οι δορυφόροι της εισέβαλαν στην Πατρίδα μας εξαιτίας του Εφιάλτη-Παπανδρέου που τους παρέδωσε τα κλειδιά για να πετσοκόψουν σιγά σιγά τον λαό. Με δολιότητα και αφού συνεργάστηκε υπογείως με τον Στρός Καν του ΔΝΤ πριν ακόμη εκλεγεί Πρωθυπουργός, έμπηξε το μαχαίρι στη χώρα μας, εν αγνοία του λαού. Όταν το καζάνι της λαϊκής οργής άρχισε να βράζει επικίνδυνα για τους σχεδιαστές της άλωσης της Ελλάδος, την σκυτάλη παρέλαβε ο τραπεζίτης Παπαδήμος ο οποίος ανέλαβε το βρώμικο ρόλο να εντάξει τα δάνεια της χώρας στο αγγλικό δίκαιο, βάζοντας την θηλιά ακόμη και στις μέλλουσες γενιές των Ελλήνων. Υπέγραψε μαζί με τον Παπανδρέου και τον Σαμαρά το PSI, καταληστεύοντας τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, ακόμη και τις ελάχιστες αποταμιεύσεις των ομολογιούχων του Δημοσίου.
Ο Αντώνης Σαμαράς είναι ο επόμενος μεγάλος Εφιάλτης της Ελλάδος. Αφού εξαπάτησε και αυτός τους ψηφοφόρους με το «επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου και απεμπλοκή από αυτό», όπως και με το «όχι νέους φόρους και περικοπές σε μισθούς και συντάξεις», εξελέγη Πρωθυπουργός για να αλυσοδέσει περισσότερο τους Έλληνες στο άρμα των οικονομικών εγκληματιών της τρόικας! Κάνει ό,τι ακριβώς του απαιτούν οι Μέρκελ-Σόιμπλε, Λαγκάρντ και τα τσιράκια τους, οδηγώντας πλέον τον τόπο στα όρια του διαμελισμού του!
Ο λαός ζει σε καθεστώς υποδούλωσης κι εξαθλίωσης την ώρα που ο Σαμαράς και οι δωσίλογοι συνεργάτες του (Βενιζέλος, Στουρνάρας, Άδωνις, Βρούτσης, Χατζηδάκης, Μητσοτάκης,  Σταϊκούρας) συνεχίζουν να τον εξαπατούν με την … «ανάπτυξη που έρχεται» και που θα… ξεπεράσει όλα τα ρεκόρ για το 2014! Ενώ η κρίση σοβεί σε όλη την Ευρώπη, οι πολιτικοί μας ταγοί απευθυνόμενοι σε χαχόλους, λένε ότι η χώρα από το 4% ύφεση το 2013, θα πετάξει στο  0,5% ανάπτυξη το 2014!  Εξοργιστικά ψεύδη! Υπογράφουν αθρόες απολύσεις εργαζομένων από το δημόσιο, η ανεργία καλπάζει στο 30% αλλά αυτοί διαβεβαιώνουν ότι θα υπάρξει ανάπτυξη!   Έχουν μεταβληθεί σε παπαγαλάκια και γκεμπελίσκους των τοκογλύφων.  
Η πραγματικότητα για το 2014 προδιαγράφεται ως η πιο ζοφερή από κάθε άλλη χρονιά. Για το 1 δις ευρώ- δόση δανείου που «διαπραγματεύονται» για να μας δώσουν οι τροϊκανοί, οι πολιτικοί δωσίλογοι καλούνται να συναινέσουν -και πάλι- σε νέες εγκληματικές απαιτήσεις των τοκογλύφων:
1. απελευθέρωση χωρίς κανένα όριο στις απολύσεις.
2. Απελευθέρωση των πλειστηριασμών ακόμη και της 1ης κατοικίας.
3. Λουκέτο στην αμυντική βιομηχανία της χώρας.
Για το 1 δις ευρώ οι τύποις κυβερνώντες την Ελλάδα, ξεπουλάνε περαιτέρω την χώρα και τον λαό!
Ιδού η μεγάλη προδοσία του Σαμαρά: Αντί να απαιτήσει από την Siemens να καταβάλει τα 2 δις ευρώ του εξωδικαστικού συμβιβασμού στα οποία συμφώνησε σύσσωμη η Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής, ο Πρωθυπουργός της εθνικής καταστροφής κατεδάφισε το χρέος της γερμανικής εταιρείας στα 200 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία ούτε καν διεκδίκησε! Και έτσι, η Siemens που κατέστρεψε τον τόπο, δεν πρόκειται να δώσει ούτε δεκάρα τσακιστή από τα 2 δις ευρώ! Το ίδιο έγινε και με την άλλη γερμανική εταιρεία, την Hochtief, η οποία τα μάζεψε κι έφυγε από το αεροδρόμιο της Αθήνας, φεσώνοντας το ελληνικό δημόσιο με πάνω από 500 εκατομμύρια ευρώ σε ΦΠΑ!
Η Ελλάδα του σύγχρονου Εφιάλτη φόρτωσε τα 2,5 δις ευρώ στις πλάτες του λαού! Αντί δηλαδή να υποχρεώσει τους δανειστές-δολοφόνους να πληρώσουν αυτά που οφείλουν ώστε να εξασφαλίσει εις το πολλαπλάσιο το 1 δις ευρώ δόσης, αυτός και το χρέος τούς χαρίζει και τους αφήνει ελεύθερους να συνεχίζουν να αλώνουν την χώρα και τον λαό.

Το 2014 λοιπόν, οι Έλληνες θα βιώσουν την μεγάλη σφαγή από τις προδοτικές ενέργειες των πολιτικών τους.   Ο φόρος ακινήτων (ΕΝΦΑ και ΤΑΠ) με το χαράτσι να επιβάλλεται ακόμη και στα ακαλλιέργητα αγροτεμάχια, θα αποτελέσει την δόλια υπερφορολόγηση που θα δημεύσει της ιδιωτική περιουσία και θα την αρπάξει –πρώτα- από τους μικρομεσαίους Έλληνες! Το σχέδιο για την εξαφάνιση της μεσαίας τάξης θα φτάσει στην αποκορύφωσή του μέσα στο 2014. Οι φόροι από τα χωράφια και τα ..παράθυρα (ανάλογα με το πού κοιτούν) θα συντρίψουν την αστική τάξη. Ο Βύρων Πολύδωρας σωστά το έχει προβλέψει ότι η φορολόγηση των χωραφιών θα ξεσηκώσει τον κόσμο, μια και αποδεικνύονται πλέον με τον πιο πασιφανή τρόπο τα εγκληματικά σχέδια των εχθρών- δολοφόνων  της χώρας οι οποίοι βρίσκονται μέσα στην Πόλη και την αλώνουν ολοκληρωτικά.  
Η πλήρης απελευθέρωση των πλειστηριασμών χωρίς καμία προστασία ακόμη και της 1ης κατοικίας είναι βέβαιον ότι θα γίνει. Και αν δεν γίνει το 2014 απλά θα δοθεί μια παράταση για να συντελεστεί τον επόμενο χρόνο.
Η αμυντική βιομηχανία οδεύει προς οριστικό λουκέτο. Οι γκάνγκστερς της τρόικας επιδιώκουν την εκμηδένιση της εθνικής κυριαρχίας της Ελλάδος και την απόλυτη παράδοσή της στους Γερμανο-αμερικάνους. Χωρίς αμυντική βιομηχανία θα επέλθει η απώλεια κάθε δυνατότητας της χώρας να υπερασπιστεί τα σύνορά της. Έτσι το 2014, με την παράλληλη εξαθλίωση των ενόπλων δυνάμεων και με μισθούς πείνας των αξιωματικών, η χώρα βρίσκεται προ του φάσματος να διαμελιστεί.

Η μεγάλη «σφαγή» της Ελλάδος και του λαού είναι το…success story της κυβέρνησης Σαμαρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου