Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 6ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!

ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΑΝΘΡΩΠΟΙ! 
Μία πολύ συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβε η Διευθύντρια όσο και η εκπαιδευτικός της Β' τάξης του 6ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού, μαζί με τους μικρούς μαθητές και μαθήτριές της. Αύριο θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στο επί της οδού Περικλέους, Γηροκομείο "American Rest Home'". 
Οι απόμαχοι της ζωής, οι εγκαταλειμμένοι από τους ανθρώπους, αυτοί που έχουν να δεχτούν πολλά χρόνια ένα τρυφερό χάδι, λίγη αγάπη, παρά το ότι την προσέφεραν απλόχερα, αυτοί που εισπράττουν περιφρόνηση και αδιαφορία, θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν λίγες στιγμές από την πικρόχολη, στερνή ζωή τους με τους μικρούς μαθητές της Β' τάξης του 6ου Δημοτικού σχολείου Χολαργού.
Θα δώσουν γλυκίσματα και μερικά συμβολικά δωράκια στους ηλικιωμένους του γηροκομείου, ωστόσο η κίνηση αυτή θα φωτίσει μ' ένα μικρό χαμόγελο τα ρυτιδιασμένα πρόσωπα των ανθρώπων που ενώ μας γέννησαν και τους οφείλουμε τόσα πολλά, τους έχουμε παραπετάξει σ' ένα γηροκομείο!
Μπράβο στα παιδιά και στην δασκάλα τους. Δείχνουν ότι τελικά η ανθρωπιά δεν έχει χαθεί εντελώς. Υπάρχουν ακόμη οι αναμμένοι φανοί που δείχνουν τον δρόμο της ενάρετης ζωής... Γι΄αυτό είμαστε άνθρωποι! 
Αυτά δίδαξε ο Χριστός και οφείλουμε να τα ακολουθήσουμε. 
Μπράβο και πάλι στην δασκάλα και στους μαθητές-μαθήτριές της. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου