Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013

ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΑΠΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΟΡΟΦΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ! 80 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Πανικός προκλήθηκε στο κέντρο του Λονδίνου, όταν κατέρρευσε μέρος του θεάτρου Apollo κατά τη διάρκεια της παράστασης. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες 80 άτομα έχουν τραυματιστεί, οι επτά από τους οποίους νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.  
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το θέατρο ήταν γεμάτο, ενώ πολλοί εγκλωβίστηκαν μόλις κατέρρευσε τμήμα της οροφής, ενώ υπήρχαν αναφορές και για κατάρρευση του εξώστη. Τα σωστικά συνεργεία έσπευσαν στο σημείο και περίπου δύο ώρες αργότερα οι αρχές ανακοίνωσαν πως είχαν ελευθερωθεί όσα άτομα βρίσκονταν στα χαλάσματα.
Κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους της παράστασης άρχισε να ακούγεται ένας δυνατός θόρυβος από τον εξώστη, με τους περισσότερους θεατές να πιστεύουν ότι ο ήχος ήταν μέρος της πλοκής. Αμέσως μετά κατέρρευσε τμήμα του κτιρίου και επικράτησε πανικός.
Οι θεατές, ανάμεσά τους παιδιά, άρχισαν να τρέχουν για να βγουν από το θέατρο, καλυμμένοι από σκόνη και αίματα, ενώ άλλοι απεγνωσμένα έψαχναν φίλους και συγγενείς με τους οποίους είχαν πάει στην παράσταση.
Η αστυνομία ακόμη δεν έχει καταλήξει στα αίτια του συμβάντος, αλλά τόνισαν πως δεν υπήρχε στοιχείο πως επρόκειτο για επίθεση ή σχεδιασμένη ενέργεια.



defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου