Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ! ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

ΣΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΥΛΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "Η ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ"! 
Κάτι ξέραμε όταν προειδοποιούσαμε τον αγαπητό Πρόεδρο του ΔΟΠΑΠ να προσέχει με τη συνεργασία που άνοιξε με την νέα τοπική  εφημερίδα "Η Εβδομαδιαία". Ώθησε τον εκδότη της να έρθει και στα μέρη του Παπάγου-Χολαργού όπου μάλιστα οι κ.κ. Μπελιτσάκος-Στογιάννης μπήκαν και ως συνεργάτες της εφημερίδας. Τα ονόματά τους φιγουράρουν στην ταυτότητα της νέας εφημερίδας. 
Δείτε όμως την αποκάλυψη που σοκάρει! 
Το άρθρο που βλέπετε στο 1ο τεύχος της εφημερίδας και φέρει τον τίτλο "Οι εκλογές και ο Λόγος" και το οποίο υπογράφει ο Βαγγέλης Στογιάννης, γράφτηκε στο κομπιούτερ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού και συγκεκριμένα σε αυτό της Δασοπροστασίας του Δήμου! 
Έχουμε όλα τα στοιχεία στην διάθεσή μας και διαθέτουμε και άλλα...
Ο κ. Στογιάννης είναι μέλος της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού ο οποίος -προφανώς- την ώρα πνευματικής εγρήγορσής του πάνω στον Υμηττό, χρησιμοποίησε το δημοτικό υπολογιστή, τη δημόσια περιουσία δηλαδή, για να γράψει το άρθρο του που δημοσιεύτηκε στην νεότευκτη εφημερίδα! Χρησιμοποίησε επίσης και τον εκτυπωτή για να τυπώσει το άρθρο του και να το διορθώσει από λάθη κ.λ.π.
Με άλλα λόγια, ο αρθρογράφος- μέλος της Δασοπροστασίας Παπάγου-Χολαργού έβαλε τους δημότες να πληρώσουν από την τσέπη τους μέρος από τα έξοδα της τοπικής εφημερίδας "Η Εβδομαδιαία". Το ντοκουμέντο που δημοσιεύουμε και αποδεικνύει ότι η περιουσία του Δήμου τίθεται στην υπηρεσία της εφημερίδας "Η Εβδομαδιαία", δεν νομίζουμε ότι πρέπει να περάσει στο...ντούκου! Είναι δυνατόν ο αρμόδιος στην δασοπροστασία να χρησιμοποιεί τον υπολογιστή του Δήμου για να γράφει την ύλη της η νεότευκτη εφημερίδα; Είναι ο Δήμος παραμάγαζο ή παράγκα της νέας τοπικής εφημερίδας; 
Τι συμβαίνει ρε παιδιά τελικά; Εμείς είμαστε τρελοί ή κάποιοι έχουν μπερδέψει τους ρόλους τους;   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου