Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

Τεύχος 510. Μην το χάσετε!
Mόλις κυκλοφόρησε το εορταστικό τεύχος του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" με πλούσια θεματολογία. Όπως βλέπετε και στο εξώφυλλο της εφημερίδας, κεντρικό θέμα είναι το "ΟΧΙ στην βουλή του συντοπίτη βουλευτή Βύρωνα Πολύδωρα το οποίο μπορεί μεν να του στοίχισε την διαγραφή του από την ΝΔ αλλά ουσιαστικά εξιλέωσε τον πρώην Πρόεδρο της βουλής και στην πράξη ...έκανε ανάσταση, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουμε. 
Στις άλλες σελίδες της εφημερίδος μας κυριαρχεί η συνέντευξη τύπου του Γιάννη Κεχρή, ένα άρθρο-παρέμβαση του υποψήφιου Δημάρχου Κώστα Τίγκα με θέμα το Πρόγραμμα και τις Δεσμεύσεις της δημοτικής του παράταξης, δύο ιατρικά άρθρα από τον Βιοπαθολόγο Μιχαήλ Μένδρη και τον οδοντίατρο Δημήτρη Οικονόμου. Επίσης, οι εκδηλώσεις της "Λέσχης γυναικών Παπάγου-Χολαργού" για τους μήνες Ιανουάριο-Φεβρουάριο, η παρουσίαση του βιβλίου της ποιήτριας Φοίβης Κότσιρα αλλά και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο από την Τίνα Βαλσαμοπούλου (ψυχολόγο-παιδοψυχολόγο) για το πώς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι γονείς μέσα στην οικονομική κρίση. 
Τέλος, ένα επίκαιρο διήγημα με ιδιαίτερους συμβολισμούς, από τηνΤούλα Γεωργοπούλου, με τίτλο "Η Ηλιοχώρα". 
Η εφημερίδα στέλνεται με το ταχυδρομείο στους συνδρομητές της ενώ μπορείτε να την βρείτε στα ΚΕΠ Χολαργού-Παπάγου, όπως επίσης θα διανεμηθεί και στο δημαρχείο αλλά και στο κτήριο της  δημοτικής κοινότητας Παπάγου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου