Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚΟΤΩΣΕ ΣΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ!

ΦΩΤΟ από evianews.com
Δύο  στοιχεία ''έκαψαν'' την συζυγοκτόνο που συνελήφθη για τη δολοφονία που διέπραξε - Συγκλονισμένοι οι κάτοικοι του χωριού...
Μουδιασμένο είναι το χωριό της νότιας Εύβοιας, στην περιοχή της Καρύστου, όπου χθες αποκαλύφθηκε η δολοφονία του άτυχου κτηνοτρόφου. Έπειτα από εννέα ολόκληρους μήνες κατέρρευσε το σκηνικό της αυτοκτονίας που είχε στήσει η ίδια η σύζυγός του και η αλήθεια έλαμψε...
ΦΩΤΟ από evianews.com
Ο 45χρονος, πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, είχε βρεθεί στην κρεβατοκάμαρα με τραύμα στον κρόταφο και ένα πιστόλι δίπλα του, το βράδυ της 14ης Μαρτίου, από τη σύζυγό του, η οποία ειδοποίησε την αστυνομία.
Αρχικά θεωρήθηκε ότι ο 45χρονος αυτοκτόνησε για ψυχολογικούς λόγους, ωστόσο στην πορεία την έρευνας και σε συνδυασμό με κάποιες αντιφάσεις της συζύγου, προέκυψε ότι επρόκειτο για δολοφονία. 
Το στοιχείο που ''έκαψε'' την συζυγοκτόνο Η σύζυγός του, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, είχε πέσει σε κάποιες αντιφάσεις ενώ κάποια στοιχεία στον χώρο του εγκλήματος δεν «ταίριαζαν» με το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας όπως αρχικά είχε εκτιμηθεί. 

Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είχαν βρεθεί ίχνη πυρίτιδας στο χέρι του 45χρονου, όπως θα συνέβαινε στην περίπτωση που επρόκειτο για αυτοκτονία, ενώ και το όπλο βρισκόταν σε θέση που δεν δικαιολογούταν με τη στάση του σώματος του άτυχου άνδρα και το «καλό» του χέρι, που ήταν το δεξί.
Αυτές οι αστυνομικές επιφυλάξεις και κάποιες άλλες ακόμη, εμπεριέχονταν στη δικογραφία της υπόθεσης, που είχε σταλεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, τον περασμένο Ιούνιο. Η υπόθεση ανατέθηκε στον 2ο Ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος στις 9 Δεκεμβρίου, κάλεσε την 34χρονη προκειμένου να την εξετάσει και εκείνος με τη σειρά του, ως βασική ύποπτη για τη δολοφονία του συζύγου της. 
Μετά την εξέτασή της, διατάχθηκε η σύλληψή της και η προσωρινή της κράτηση στις φυλακές. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί το κίνητρο και τα αίτια που οδήγησαν στο έγκλημα. Παράλληλα ζητήθηκε η συνδρομή ψυχολόγων για την υποστήριξη των ανήλικων παιδιών της οικογένειας. 

evianews.gr, gegonota.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου