Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΤΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΤΕΤ Α ΤΕΤ ΑΝΝΑΣ ΒΙΣΣΗ-ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΣΚΗΝΗ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ...

Στην παρουσίαση του νέου προγράμματος της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου, με τίτλο «Ένα ή Κανένα», στο Pantheon Theater βρέθηκε ο φωτογραφικός φακός του entertv.
Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος για πρώτη φορά μαζί, επί σκηνής. Δύο κορυφαίοι ερμηνευτές που έχουν κερδίσει την αγάπη του κόσμου από τα πρώτα τους βήματα, σημειώνοντας τεράστιες επιτυχίες, παρουσιάζουν μία μοναδική και ιδιαίτερη παράσταση που αλλάζει τα δεδομένα του θεάματος στην πόλη.
Oι δύο δημοφιλείς καλλιτέχνες ενώνονται για να μας παρουσιάσουν με μοναδικό τρόπο αυτά που αγαπάμε από αυτούς, τις προσωπικές τους μουσικές διαδρομές οι οποίες, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Γιάννη Κακλέα, συνδυάζονται δεξιοτεχνικά μέσα από μικρές ιστορίες με φόντο την πόλη. “Ένα ή Κανένα”, ένα οπτικοακουστικό υπερθέαμα, μια μοναδική μουσικοθεατρική εμπειρία, μια παράσταση που θα λατρέψει το κοινό, από τις 20  Δεκεμβρίου.

Στην παρουσίαση οι δύο αγαπημένοι καλλιτέχνες ήταν ιδιαιτέρως ευδιάθετοι ανταλλάσοντας αγκαλιές και φιλιά μπροστά στις κάμερες.
Photo: NDP Photo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου