Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

"ΚΛΕΙΔΩΣΕ" Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΛΥΚΑΛΑ, ΣΚΟΥΡΤΗ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΑΝΟΙΧΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ...ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΡΡΑΒΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ. ΕΠΙΚΡΑΤΕΣΤΕΡΟΣ Ο...ΧΑΡΗΣ!
Μάλλον οριστική πρέπει να θεωρείται η συνεργασία ανάμεσα στις τρεις συνιστώσες της κεντροαριστεράς σε Χολαργό-Παπάγου και η κάθοδός τους με κοινό ψηφοδέλτιο! 
Ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος, η Χριστίνα Πολυκαλά και ο Χαράλαμπος Σκούρτης τα βρήκαν και βαδίζουν από κοινού. Όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν, ενώ στις Ιανουαρίου και όχι στις 18 Δεκεμβρίου ορίστηκε η συνάντηση στο Δημαρχείο Χολαργού για τα περαιτέρω. Το γιατί άλλαξαν την ημερομηνία και αντί για του Αγίου Σεβαστιανού επέλεξαν του Αγίου Ευθυμίου ως καλύτερη ημερομηνία, δεν έχει σχέση με την πίστη τους στους Αγίους, αφού έτσι κι αλλιώς η κεντροαριστερά δεν φημίζεται για την πίστη της στα θεία. Ο λόγος της μετάθεσης της ημερομηνίας για την ανοιχτή συγκέντρωση, είναι ότι δεν έβρισκαν ελεύθερο χώρο στο δημοτικό μέγαρο Χολαργού. 
Έτσι, στις 20 Γενάρη θα γίνει ο επίσημος αρραβώνας και μάλλον θα τεθούν οι βάσεις για τον υποψήφιο Δήμαρχο. Επικρατέστερος αυτή τη στιγμή θεωρείται ο Χάρης Κουγιουμτζόπουλος. 
Πέραν κάθε απροόπτου, εφόσον το σχήμα αυτό οριστικοποιήσει την ενιαία κάθοδό τους στις επόμενες εκλογές, κατεβαίνει δυνατό.

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη.

    Αφού σας ευχαριστήσω για τα καλά σας λόγια και την διαφαινόμενη συμπάθεια με την οποία βλέπετε την κίνησή μας, θα ήθελα να διευκρινίσω ότι δεν υπάρχει επικρατέστερος να ηγηθεί του ψηφοδελτίου μας, διότι τέτοιου είδους απόψεις και γνώμες, δεν έχουν ούτε συζητηθεί. ούτε κατατεθεί στην συνεργασία μας.
    Η καινοτομία και η ελπίδα του νέου σχήματος έγκειται ακριβώς στο ότι ουδείς ενδιαφέρεται να είναι επικρατέστερος, αλλά το μοναδικό ενδιαφέρον στρέφεται στο να διαμορφώσουμε ένα καλοδιατυπωμένο και σαφές πρόγραμμα που να απαντάει στις πραγματικές ανάγκες της τοπικής μας κοινωνίας και να δίνει μια προοπτική για μια καλύτερη ζωή στο δήμο μας.
    Ολοι μαζί από κοινού ως ομάδα ικανών ανθρώπων με γνώσεις, χωρίς προαπαιτούμενα και χωρίς προσωπικές φιλοδοξίες αποφασίσαμε να αγωνιστούμε για να πείσουμε την κοινωνία ότι συγκεκριμένες εφαρμογές, μπορούν να αλλάξουν προς το καλύτερο την φυσιογνωμία και την λειτουργία της πόλης μας.
    Αυτά είναι τα όρια των φιλοδοξιών μας και ο επικρατέστερος για επικεφαλής θα είναι αυτός που θα κρίνουμε όλοι μαζί, ανάλογα με το πολιτικό περιβάλλον που θα επικρατεί την κατάλληλη εκείνη στιγμή. Το ποιός είναι ο επικρατέστερος, θα το κρίνει όλη η παράταξη με ευρείες δημοκρατικές διαδικασίες, όταν συγκροτηθεί σε σώμα.

    Σας ευχαριστώ για την φιλοξενία
    Χάρης Κουγιουμτζόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πριν από λίγο τηλεφωνήθηκα με τον τέως Δήμαρχο κ. Χαράλαμπο Σκούρτη , διαψεύδει το δημοσίευμα του Διπλωματικού Παρατηρητή . Μάκη σε παρακαλώ να ελέγχεις τα ανυπόστατα μυθεύματα , όπως άλλωστε ξέρεις ότι κάνω και εγώ όσον αφορά το πρόσωπο σου , πριν δημοσιεύσεις κάτι σχετικό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανώς έχεις πρόβλημα στο να κατανοήσεις απλά κείμενα, Σταμάτη. Διάβασε προσεκτικά το κείμενο και θα δείς μέσα από τις λέξεις ότι μιλάμε για μια μεγάλη πιθανότητα και όχι για κάτι 100% οριστικό. Ο τίτλος μιλάει για "κλείδωμα" διότι ακριβώς έτσι μου ήρθε η πληροφορία ωστόσο μέσα από τα όσαλέμε στο κείμενο θα διαπιστώσεις ισχυρές πιθανότητες του "κλειδώματος" και ότι κρατάμε κάποιες επιφυλάξεις διότι επίκειται η συνάντηση της 20ης Ιανουαρίου. Ιδού λοιπόν τι λέμε: "Μάλλον οριστική", "Όλα τα στοιχεία αυτό δείχνουν", "Πέραν κάθε απροόπτου", "εφόσον το σχήμα αυτό οριστικοποιήσει την ενιαία κάθοδό τους στις επόμενες εκλογές" και "μάλλον θα τεθούν οι βάσεις".
      Τόσο δύσκολο είναι να κατανοήσεις ότι μιλάμε για ισχυρές πιθανότητες; Κι εσύ έσπευσες με ένα απλό τηλεφώνημα στον Σκούρτη να διαψεύσεις την είδηση και να την χαρακτηρίσεις "μύθευμα"; Κάτι δεν πάει καλά Σταμάτη και νομίζω ότι πρέπει να είσαι πιο προσεκτικός. Οι εκλογές είναι ένας μαραθώνιος μέχρι τον Μάιο. Δεν είναι αυτό που βλέπω σήμερα και τέλος. Έχουμε δρόμο μπροστά μας και η πληροφορία για το "κλείδωμα" της συνεργασίας που είχα ήταν από μέσα, από βασικούς πρωταγωνιστές αυτής της συνεργασίας. Εσύ, πάνω στην προσπάθειά σου να βγάλεις "μύθευμα" την πληροφορία, πήρες τον Μπάμπη Σκούρτη και σου διέψευσε την είδηση. Γιατί δεν τη διαψεύδει ο ίδιος ο Σκούρτης σε μένα; Την διάβασε ο Σκούρτης ή του την μετέφερες εσύ; Αν του την μετέφερες εσύ με τον τρόπο που την κατάλαβες, ο άνθρωπος βεβαίως θα την διαψεύσει. Πήρες τους άλλους δύο της κίνησης; Ή περιορίστηκες μόνον στον Μπάμπη Σκούρτη του οποίου η δυναμική (σε ό,τι αφορά την δύναμη του ΠΑΣΟΚ) είναι η ελαχιστότερη;
      Συνεπώς, να είσαι εσύ πιο προσεκτικός και πριν σπεύσεις να χαρακτηρίσεις "μύθευμα" αυτό που γράφω, να το διαβάζεις με περισσότερη προσοχή. Άλλωστε, μου είπες ότι είσαι φιλόλογος και ένας φιλόλογος οφείλει να διαβάζει και να ξαναδιαβάζει επισταμένως ένα κείμενο πριν καταλήξει σε συμπεράσματα.

      Διαγραφή
  3. Μας ενημέρωσε ο κ.Σκουρτης ότι διαψεύδει τη διάψευση του Δρ. Κίνηση και το άρθρο του παρατηρητή είναι ακριβές. Ο τ. Δήμαρχος Σκουρτης είναι καλεσμένος στο White house όπου μετά από μια εκτενή συνάντηση με τον Obama θα δώσει την μνημειακή του στήριξη στον Χάρη Κουγιουμτζοπουλο και στην παρέα του. Ο president Obama θα ευχηθεί πολλά έργα ΕΣΠΑ και καλές δουλειές στον νέο συνδυασμό και το Διεθνές νομισματικό ταμείο μαζί με την Πασοκικη τρόικα θα εκλέξουν τον χάρη μετά της παρέας του.
    Σας ευχόμαστε όνειρα υγρά & γλυκά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αέρα μάσες που έχουν να πέσουν με τα ΕΣΠΑ του χάρη κουγιουμτζοπουλου, τις πολυκατοικίες του Σκουρτη κΑι την μνημονιακ-τροικανη πολυκαλα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή