Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΣΕ ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ! ΔΙΑΨΕΥΔΕΤΑΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ...

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΩΡΑΣ" ΜΕ ΝΕΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η "Ελεύθερη Ώρα" και ο Σ. Χίος, διαψεύδεται η ανακοίνωση του Πατριάρχη Βαρθολομαίου ότι δεν έχει οποιαδήποτε σχέση με την Μασονία. 
Όπως λοιπόν αναφέρει η εφημερίδα, το Φανάρι συνελήφθη ψευδόμενο μια και το επίσημο έντυπο της "Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος" έχει συμπεριλάβει τον Παγκόσμιο Ιεράρχη της Ορθοδοξίας και τις σχέσεις που έχει με τον ελληνικό τεκτονισμό!!!
Όπως λέει λοιπόν ο Σ. Χίος, στις 22/4/2000 ο Ένδοξος Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος, Σάββας Βασιλειάδης, μεταβαίνει στην Κωνσταντινούπολη για να παραστεί την  Γενική Συνέλευση της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας η οποία διεξάγεται την ίδια μέρα. Με την τεκτονική κουστωδία μεταβαίνει στο νοσοκομείο και στο Γηροκομείο του "Βαλουκλή", ευαγή ιδρύματα που φιλοξενούν ζωντανά ερείπια του πάλαι ποτέ ακμάζοντος ελληνικού στοιχείου της Πόλης, τους Ρωμιούς που λεηλάτησαν, σκότωσαν και εξεδίωξαν από την Βασιλομήτορα, τα στήφη των "γκρίζων λύκων", στα σοβαρά γεγονότα του Σεπτέμβρη του 1955, με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή να ζουν στην Πόλη λιγότεροι από 2000 Έλληνες. Το ίδιο βράδυ παρετέθη δείπνο από τον Μέγα Διδάσκαλο της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας  Σαχιρ Ταλάτ Άκεβ, στους Μασόνους των ελληνικών Ταγμάτων. 
Το καλύτερο όμως και πιο σημαντικό, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ήταν ότι το πρωί της 22ας Απριλίου η Τεκτονική Αδερφότητα επισκέφθηκε με τις δέουσες τιμές τον Πατριαρχικό Θρόνο στο Φανάρι. Ο "Ένδοξος Μεγάλος Διδάσκαλος και η συνοδεία του έγιναν δεκτοί από τον Παναγιότατο Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος είχε την ευγένεια να τους ακροαστεί επί μισή ώρα". Το ερώτημα που θέτει η εφημερίδα, είναι τι συζήτησαν με τον Πατριάρχη; 
Και ο δημοσιογράφος Χίος διατυπώνει επιπλέον τα εξής ερωτήματα: "Τι δουλειά είχες Πατριάρχη με τους μασόνους και τι συζήτησες μαζί τους; Πώς θα λυθούν τα ζητήματα της Ελλάδας και της Τουρκίας; Αποφασίζουν δηλαδή οι Μασόνοι πώς θα ζήσουμε εμείς στην Ελλάδα, εάν θα έχουμε φίλους τους Τούρκους και ποια θα είναι η πολιτική που θα ασκήσουν τα δύο κράτη συνυπολογιζόμενης και της γεωπολιτικής σημασίας Ελλάδος και Τουρκίας;". 
Το ντοκουμέντο, όπως αναφέρει η 'Ε.Ω." αποτελεί ηχηρή διάψευση στα λεγόμενα του Βαρθολομαίου ότι ουδέποτε είχε σχέση με μασονικές στοές. "Κρίμα Παναγιώτατε. Τα γραπτά μένουν και σας διαψεύδουν περίτρανα. Καιρός να κάνετε μια ακόμη υποκριτική διάψευση", καταλήγει η εφημερίδα.  






1 σχόλιο:

  1. Συγνώμη, αλλά η πρώτη φωτογραφία είναι πλαστή. Έλεος πια μ' αυτό το κυνήγι των μαγισσών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή