Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2013

ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕ ΤΗΝ ΚΕΪΤ ΜΙΤΛΕΝΤΟΝ! ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ΟΥΙΛΙΑΜΣ!

Σάλο έχει προκαλέσει δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Independent Guardian» που υποστηρίζει πως ο πατέρας του βασιλικού μωρού είναι Έλληνας.
ΣΟΚ συγκλονίζει το παλάτι! Έλληνας ο πατέρας του βασιλικού μωρού!
Σύμφωνα με την εφημερίδα, οι βασιλικές ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη ο γιος του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον έδειξαν πως έχει ελληνικό DNA και στις φλέβες του ρέει ελληνικό αίμα.
Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η Κέιτ Μίντλετον έμεινε έγκυος τον περασμένο Οκτώβριο, όταν το ζευγάρι βρισκόταν για διακοπές με γιοτ στην Ελλάδα.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πατέρας του παιδιού πρέπει να είναι ο μούτσος του γιοτ, ένας νταβραντισμένος και δασύτριχος νεαρός Έλληνας, ο οποίος έχει και φιλοσοφικές ανησυχίες, αφού, όταν δεν παλεύει με τα παλαμάρια, διαβάζει Αξελό και Καστοριάδη.
Τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ διαψεύδουν πως το βασιλικό μωρό είναι μπάσταρδο και πως ο πατέρας του είναι Έλληνας.
Όπως ανέφερε ο γιατρός της βασίλισσας Ελισάβετ, η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε μείνει έγκυος από Έλληνα playboy, οπότε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει ελληνικό αίμα και αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε ελληνικό αίμα στις φλέβες του βασιλικού μωρού.
Η υπόθεση θα ξεκαθαρίσει σε 30 χρόνια που θα ανοίξουν τα αρχεία του Φόρειν Όφις, αν και μπορεί ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και το βασιλικό μωρό να έρθουν νωρίτερα στην Ελλάδα και να αναζητήσουν τους πατεράδες τους στο «Πάμε Πακέτο».
deite-to.com

1 σχόλιο:

  1. Κύριε Παρατηρητά
    Θα έπρεπε να γνωρίζετε οτι ο παππούς του Πρίγκηπος Ουΐλιαμς, ο Φίλιππος του Εδιμβούργου, είναι Ελλην εκ γενετής και εγγεγραμμένος εις το Ληξιαρχείον Κερκύρας. Είναι, αν δε το γνωρίζετε, εγγονός του Βασιλέως Γεωργίου Α΄. Οταν ενυμφεύθη την Βασίλισσα Ελισάβετ της Αγγλίας παρητήθη των δικαιωμάτων του επί του Ελληνικού θρόνου. Η προέλευσις, όθεν, του Ελληνικού αίματος του δισεγγόνου του είναι προφανής

    ΑπάντησηΔιαγραφή