Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"! ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ. ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ!

Πριν από μερικές ημέρες έφυγε από την ζωή ο Δημήτρης Πανταζόπουλος, Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Απόστρατων Αξιωματικών. 
Με τον σημαντικό αυτόν άνθρωπο είχαμε να μιλήσουμε πάρα πολλά χρόνια. Η επιστολή την οποία μας έστειλε την 1η Αυγούστου του 2011 αποτελεί ένα από τα καλύτερα βραβεία για την εφημερίδα μας. Την δημοσιεύουμε σήμερα και τον ευχαριστούμε, έστω και μετά θάνατον. Δεν συνηθίζουμε να δημοσιοποιούμε τέτοιου είδους επαινετικές επιστολές που αποστέλλονται προς τον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", άλλωστε αυτό αποδεινύεται από το γεγονός ότι την διατηρούσαμε στο αρχείο μας για περισσότερο από 2 χρόνια χωρίς να την κοινοποιήσουμε, ωστόσο η συγκεκριμένη επιστολή, αποκτά ιδιαίτερη σημασία μετά τον θάνατο του Δημήτρη Πανταζόπουλου. 
Ιδού λοιπόν τι έγραφε η επιστολή του Προέδρου του Πανελλήνιου Συνδέσμου Απόστρατων Αξιωματικών: "Αγαπητέ Κύριε Βραχιολίδη,
Διαβάζω την εφημερίδα σας περισσότερο από είκοσι χρόνια.
Σας συγχαίρω για την αντικειμενικότητα με την οποία αντιμετωπίζετε τα σοβαρά προβλήματα Παπάγου-Χολαργού. 
Μετά την ενωποίηση ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ σε ενιαίο Δήμο η συνέχιση της εκδόσεως του ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ είναι απαραίτητη και αναγκαία.
Εύχομαι στον ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ πολλές εκατοντάδες εκδόσεις. 
Με εκτίμηση
Δ. Πανταζόπουλος".
Αυτά τα ανδιοτελή εγκωμιαστικά σχόλια, από ανθρώπους σημαντικούς οι οποίοι μάλιστα βρίσκονταν στο περιθώριο της δημόσιας ζωής και της εξουσίας άρα καθιστούσαν τους επαίνους ακόμη πιο σημαντικούς, είναι το καλύτερο βραβείο για την εφημερίδα μας. Υποσχόμαστε στον αείμνηστο Δημήτρη Πανταζόπουλο αλλά και στους συνεχιστές του στον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Απόστρατων Αξιωματικών ότι θα συνεχίσουμε με πυξίδα την  προσέγγιση της αντικειμενικής αλήθειας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου