Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΝΕΟΙ, ΩΡΑΙΟΙ, ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΙ ΚΑΛΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!

Δείτε τους και θαυμάστε τους. Είναι νέα Ελληνόπουλα, όλο δροσιά, ζωντάνια και διάθεση για ζωή! Γεμάτοι χαμόγελο, αισιοδοξία, ατενίζουν το αύριο με προοπτική. Όχι, δεν κάνουμε πλάκα, δεν έχουν σκυθρωπά πρόσωπα όπως θα περίμεναν πολλοί λόγω του ζόφου μέσα στον οποίο ζούμε. Οι νέοι που είδαμε και είπαν τα κάλαντα ήταν και ωραίοι και αισιόδοξοι και όλο χαμόγελο. Και βεβαίως σεμνοί, βγαλμένοι από καλή πάστα, από καλές οικογένειες. Ναι, αυτές που συντρίβουν τα μνημόνια αλλά που ανθίστανται και διαψεύδουν τους βδελυρούς τοκογλύφους και τους υπόδουλους πολιτικούς μας που θέλουν να εξαφανίσουν την ομορφάδα της ελληνικής οικογένειας. Θέλουν να τους διώξουν από τα σπίτια τους για να μένουν σε...καταλύμματα, θέλουν να τους καταργήσουν την παιδεία και να τους συνθλίψουν περαιτέρω τους μισθούς ή ακόμη χειρότερα να τους ρίξουν στην ανεργία. 
Οι ελληνικές οικογένειες αντιστέκονται στην λαίλαπα των πολιτκών σκυβάλων και των διεθνών εγκληματιών. Αυτοί οι ωραίοι Έλληνες θα σηκώσουν πάλι στους ώμους τους την Ελλάδα και θα την κάνουν κάποια μέρα να μεγαλουργήσει. 
Δείτε τι ωραία παιδιά είναι. Ο πιτσιρικάς παίζει τα κάλαντα με τον ταμπουρά, ένα σπάνιο όργανο το οποίο όμως έχει τραγουδηθεί και από τους στίχους ελληνικών ασμάτων. 
Δείτε τους δύο αγιοβασίληδες. Ο ένας τους χοροπηδάει πάνω σε ποδήλατο με μία ρόδα. "Σιγά θα πέσεις, θα χτυπήσεις και θα κουτρουβαλιαστείς πάνω στα γυαλιά", του είπαμε, αλλά γεμάτος χαμόγελο κι ευγένεια, αντέτεινε: "Μην ανησυχείτε, ξέρω να κρατώ καλή ισορροπία". 
Μακάρι παιδιά μας, να κρατάτε πάντα καλή ισορροπία και να σώσετε την Ελλάδα από τα πολιτικά καθάρματα που την έχουν σύρει στην καταστροφή. Αυτοί, όχι μόνο ισορροπία δεν ξέρουν τι θα πει αλλά μόνο για λαμογιές, προδοσίες και απάτες είναι ικανοί. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου