Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΣΚ@ΤΟΜΕΤΡΟ!!! Η ΝΕΑ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΣΚΕΦΤΗΚΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ!



















Ο άνθρωπος δεν πιάνεται από πουθενά! Τα οικονομικά που σπούδασε ο Στουρνάρας εφαρμόζονται για πρώτη φορά στον κόσμο. Μετά τον φόρο ηλικίας έρχεται και το σκ@τόμετρο! Τι είναι αυτό;
Σκ@τόμετρα είναι το αμάχητο τεκμήριο του ΥΠΟΙΚ για το "πόθεν έσχες - πόθεν έχεσες"!
Είναι ιδέα του ιδίου του υπουργού και βασίζεται στη διάταξη του αρθ. 4 §5 του Συντάγματος: " Oι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους."
Στην 1η φωτό αριστερά εικονίζεται η λεκάνη (με το καπάκι) επί της οποίας κάθεται ο φορολογούμενος και στη 2η ο μετρητής. Ο δευτερεύων κλάδος του μετρητή είναι για τα αέρια.
Θα υπάρχουν 2 τύποι: Ενας οικιακός για τις οικογένειες και ένας ατομικός-αυτοφερόμενος, για τα μονήρη άτομα (τους μαγκούφηδες).

Ανάλογα με το πόσο σκ@τό θα παράγει ο κάθε Έλληνας θα μπαίνει και το αμάχητο τεκμήριο: "Κύριε ή κυρία για να παράγεις πολύ σκ@τό σημαίνει ότι έφαγες πολύ άρα έχεις κονομήσει κι έχεις πολλά λεφτά. Δικαιολόγησέ τα! Πόθεν έσχες-πόθεν έχεσες";
Απίστευτη επινόηση Στουρνάρα. Όχι παίζουμε. Ο Στουρνάρας ούτε σκ@τό δεν θα αφήσει να περάσει από το καζανάκι αν προηγουξμένως δεν το ελέγξει ο ίδιος! 
Εν τω μεταξύ, έντονες αντιδράσεις εκδηλώνονται από τον νυν και από τον πρώην Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης. 

1 σχόλιο:

  1. Το "σκ@τόμετρο" του ΥπΟικ είναι γενόσημο. Η αρχική ιδέα ανήκει σε έναν δημόσιο υπάλληλο ο οποίος κατασκεύασε συσκευή για δική του χρήση και την ονόμασε *"κουραδόμετρο".* Ανεβάζει και τραγουδάκια στο g+.!!! :):):):)

    ΑπάντησηΔιαγραφή