Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ!!!

Τον τ. Πρόεδρο και νυν Γ. Γραμματέα των Γιατρών του Κόσμου Νικήτα Κανάκη ανέδειξαν ως τον Έλληνα της Χρονιάς οι αναγνώστες του http://provocateur.gr
Ο Χολαργιώτης συγκέντρωσε το 37% της προτίμησης του κοινού ενώ ακολούθησαν οι Βασίλης Σπανούλης (21%), Νίκος Χατζηνικολάου (20%), Tonis Sfinos (12%) και Αλέξανδρος Αβρανάς (10%).
«Αυτή η διάκριση δεν είναι προσωπική. Ανήκει σε όλη την ομάδα των Γιατρών του Κόσμου, που δουλεύει καθημερινά και πολλές φορές ξεπερνά τον εαυτό της». Αυτή ήταν η δήλωση του Νικήτα Κανάκη όταν πληροφορήθηκε για το τελικό αποτέλεσμα.
Μάλιστα, με αφορμή τη διάκρση μόλις σήμερα ο ίδιος έγραψε το παρακάτω status:
"...Στρατηγέ, τι γύρευες στην Λάρισα, εσύ ένας Υδραίος;..." Νίκος Εγγονόπουλος
Είναι όμορφο συναίσθημα να σου λένε μπράβο και να αναγνωρίζουν πως προσπαθείς.Και δεν μπορεί παρά να το χαίρεσαι. Από την άλλη δεν παύει να με στεναχωρεί η διαπίστωση πως όταν μια ανθρωπιστική οργάνωση γίνεται πρώτο θέμα, κάτι κακό πολύ κακό συμβαίνει γύρω...
Είναι προφανές πως η διάκριση δεν είναι σε καμιά περίπτωση προσωπική αλλά αφορά όλους τους ανθρώπους των Γιατρών του Κόσμου που δίνουν καθημερινά τον "αγώνα τον καλό", και που στο ονομά τους έχω την τιμή να μιλάω. Ανθρώπους πολύ πιο σημαντικούς και ικανούς από μένα που επιλέγουν να μενουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφιερωμένοι στην προσφορά, τη δράση και την υπεράσπιση του ιερού δικαιώματος στην ιατρική περίθαλψη στους στους Γιατρούς του Κόσμου. Σε αυτούς ανήκει πάντα η όποια τιμή και όχι σε μένα, η στη νέα Πρόεδρο που με διαδέχτηκε, η τα άλλα μέλη του ΔΣ.

Τέλος -θα το ξαναπώ και όσοι με γνωρίζετε προσωπικά ξέρετε πως το εννοώ- χρωστάμε όλοι εμείς στους Γιατρούς του Κόσμου και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πιο δικούς μας ανθρώπους. Τους ασθενείς μας στα Πολυιατρεία. Αυτούς με τα κατεβασμένα κεφάλια, τα παλιοκαιρίστικα ρούχα και τα σκονισμένα παπούτσια που τόσο γεναιόδωρα μας εμπιστεύονται ότι πιο πολύτιμο έχουν. Την υγεία και την αξιοπρεπειά τους. Θέλω να ελπίζω πως δεν τους προδώσαμε.

Keep fighting...

Ολόκληρο το άρθρο ΕΔΩ.
myxolargos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου