Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΟΥΝ ΑΝΩΜΑΛΟ ΜΕ ΤΟ ΟΜΑΛΟ

           Ε, όχι και να υποστηρίζουμε ότι όποιος είναι ομοφυλόφιλος είναι και κανονικός άνθρωπος σαν όλους τους υπόλοιπους!!!
  του Μάκη Βραχιολίδη

vrachiolidis@yahoo.gr

Την ώρα που η Βουλή επιχείρησε να νομιμοποιήσει το σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ των ομοφυλόφιλων, για να κάνει τελικά πίσω μετά τις προειδοποιήσεις του Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ ότι θα αφορίσει όποιον βουλευτή ψηφίσει υπέρ της πρότασης αυτής, τα σχόλια στο διαδίκτυο δίνουν και παίρνουν.  Στη συντριπτική τους πλειοψηφία  καταδικάζουν τόσο την προσπάθεια της ελληνικής βουλής να νομιμοποιήσει τη διαστροφή όσο και τους ομοφυλόφιλους που επιζητούν ασμένως την πολιτειακή νομιμοποίηση της συμβίωσής τους ώστε να αποκτήσουν και το δικαίωμα να υιοθετούν παιδιά!!!

Ο μακαριστός αρχιεπίσκοπος Χιστόδουλος είχε χαρακτηρίσει «κουσούρι» την ομοφυλοφιλία.  Ένα κουσούρι το οποίο ενώ είναι εκτός των νόμων της φύσης και της θρησκείας εντούτοις οι ομοφυλόφιλοι το χαρακτηρίζουν ως «άλλη επιλογή», έχοντας πλέον ω συμπαραστάτη τους το εληνικό Κοινοβούλιο που θέλει να τους δώσει τη δυνατότητα να… νυμφεύονται! 

Ας δούμε όμως δύο χαρακτηριστικά σχόλια από το διαδίκτυο. Το παρακάτω ανήκει στον Α.Μ.:

«Ρατσιστές είναι οι ομοφυλόφιλοι που δεν αναγνωρίζουν το δικαίωμα στους ετερόφυλους να έχουν τις δικές τους προτιμήσεις.
Οι ρατσιστές είναι όλοι αυτοί οι ομοφυλόφιλοι που έχουν αλώσει τις δουλειές παντού και όχι μόνο στα μέσα ενημέρωσης αλλά και σε μεγάλες, μεσαίες ή μικρές εταιρίες.
Ρατσιστές είναι αυτοί που κάνουν κάστες με λοιπούς και λοιπές «κρυφολούγκρες» για να θέτουν στο περιθώριο όλους τους υπόλοιπους ....
Και το σύστημα, κατηγορεί ως ρατσιστές όλους τους υπόλοιπους κανονικούς ανθρώπους που η φύση το έχει καθορίσει και όχι οι μασόνοι δικαστές ανά τον κόσμο επειδή έτσι θέλουν για να προβάλουν την αμαρτία και τον κοινωνικό διχασμό ανάμεσα στον κόσμο και για να σπέρνουν προβλήματα εκεί όπου δεν υπάρχουν.
Είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν, στη φύση υπάρχει το ΘΕΤΙΚΟ και το ΑΡΝΗΤΙΚΟ. Το ΟΥΔΕΤΕΡΟ, η φύση το απορρίπτει .
Δεν περιμένω ούτε τη θρησκεία και την εκκλησία να μου πει το αυτονόητο ούτε τον κύριο Ρώμα ούτε κανέναν δικαστή ούτε όμως και κανένα άλλον θηλυκού ή αρσενικού γένους.
Επειδή κάποιοι έχουν τραυματισμένες ψυχές και άρα είναι ψυχασθενείς, θα πρέπει, αντί όλοι οι υπόλοιποι να είμαστε υπόλογοι στις συμπεριφορές μας και στα πιστεύω μας, να πεισθούν οι ομοφυλόφιλοι του ελέους να μπουν σε ψυχιατρεία για να καταλάβουν ότι η φύση έφτιαξε το πέος για να εισχωρεί στο κόλπο της γυναίκας δηλαδή το αρσενικό προς το θηλυκό.
Όλα τα υπόλοιπα είναι μακακίες που τις έχουν εφεύρει οι ομοφυλόφιλοι που έχουν εισχωρήσει σε όλα τα επίπεδα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του πλανήτη.
Ρατσιστές επομένως δεν είναι οι κανονικοί αλλά οι ανώμαλοι.
Ρατσιστές είναι αυτοί που έχουν κάνει αναστροφή στις δύο αντίθετες τάσεις, ρατσιστές είναι όσοι υπερασπίζονται όλους αυτούς τους διεστραμένους που θέλουν να μας πείσουν για το ότι εμείς οι φυσιολογικοί είμαστε οι ανώμαλοι ενώ αυτοί οι ανώμαλοι, είναι οι κανονικοί.
Σέβομαι προσωπικά τον κάθε άνθρωπο και τις επιλογές του αλλά όχι και να υποστηρίζουμε ότι όποιος είναι ομοφυλόφιλος είναι και κανονικός άνθρωπος σαν όλους τους υπόλοιπους.
Αυτό είναι ανοησία πρωτίστως και μετά επικίνδυνο για την πορεία της κοινωνίας που στο μέλλον θα έχει λάθος πρότυπα.
Δεν είναι θέμα λοιπόν ρατσισμού ή μη ρατσισμού, θρησκείας ή δικαστικής απόφασης. Είναι θέμα λογικής και σύμπαντος, κβαντικής φυσικής ή γενικά πραγματικότητας.
ΤΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΟ ΟΜΑΛΟ.
Μπορεί ο κύριος Ρώμας να είναι εξαιρετικός άνθρωπος, μπορεί οι αδελφάρες να είναι ευγενέστατες αλλά δεν παύει να είναι αδελφάρες ανώμαλες. Είναι άλλο πράγμα η εκτίμηση στους ανθρώπους και άλλο πράγμα μια ολόκληρη κοινωνία να θέλει να πείσει καταναγκαστικά την υπόλοιπη κοινωνία ότι η ομοφυλοφιλία είναι κάτι απλό, κάτι που συμβαίνει, κάτι που είναι λογικό ,κάτι που δεν πρέπει να μας ξενίζει.
Δηλαδή, αν δυο αδελφάρες φιλιούνται στο Σύνταγμα να μην τους βλέπουμε και να μην μας ξενίζει, αν δούμε δύο λεσβίες να δίνουν γλωσσόφιλα στο παγκάκι της Ακαδημίας Αθηνών να μην μας πειράζει και αντίθετα να τους λέμε και μπράβο, αλλιώς είμαστε ρατσιστές και κακοί άνθρωποι!!!
Στη τελική, αν θέλουν να συνευρίσκονται, ας πηγαίνουν στα σπίτια τους να το κάνουν, δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να το κάνουν προκλητικά μπροστά σε όλους, απλά για να τους προκαλέσουν να συζητούν γι' αυτούς».


ΚΑΤΩ Ο …ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ! ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ: ΑΡΣΕΝΙΚΑ Ή ΘΗΛΥΚΑ!
Το επόμενο σχόλιο είναι ειρωνικό μεν αλλά αποτυπώνει αυτό που ισχύει στην πραγματικότητα και στην φύση την οποία οι ομοφυλόφιλοι θέλλυν να διαγράψουν για να τους γίνει το κέφι. Ο Β.Γ.Μ. επισημαίνει:

«Διαπιστώνω κάτι πραγματικά ρατσιστικό που γίνεται αιώνες τώρα και με εκνευρίζει. Αναρωτιέμαι γιατί οι πρίζες να είναι 2 τρυπούλες στον τοίχο και τα καλώδια να μπαίνουν με βύσματα σε αυτές... Όχι κύριοι. Πάει ξεπεραστήκανε αυτές οι παλαιολιθικές απόψεις που για να λειτουργήσει μια συσκευή πρέπει να είναι το βύσμα αρσενικό και το άλλο θηλυκό! Όχι, πρέπει να φτιαχτούν νέα βύσματα! Και τα δυο αρσενικά ή και τα δυο θηλυκά! Τι φόβος είναι αυτός προς την ομοφυλοφιλία είναι αυτός; Τώρα πλέον πρέπει να αλλάξουν όλα. Εδώ, μέχρι και ο Φώτης παντρεύτηκε τον Στέλιο και δεν μπορούν δυο καλώδια αρσενικά να ενωθούν και να λειτουργήσουν; ΤΕΡΜΑ ΣΤΟΝ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ»!!!


ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ Η «ΛΟΓΙΚΗ» ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΩΝ
Ο ίδιος σχολιαστής με ωμό αλλά αυθεντικό τρόπο δείχνει πού θα οδηγήσει, η από την Βουλή επισημοποίηση, με σύμφωνο συμβίωσης των ομοφυλόφιλων:

 "Χθες" το 1950 οι ομοφυλόφιλοι και περισσότερο άντρες ήταν σε όλη την Ελλάδα μετρημένοι στο χέρι... ΣΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ! μπορεί να ήταν γιατί οι κοινωνία τους απέρριπτε και δεν τους αποδεχόταν να κάνουν σεξ μεταξύ τους...
"Σήμερα" που οι "μορφωμένοι" άνθρωποι αυξήθηκαν και δεν έχουμε κανένα πρόβλημα με τους Gay, τι έχει συμβεί; Έχουν αυξηθεί σε δραματικούς ρυθμούς... Δεν έχουμε πρόβλημα που πλακώνονται στα κωλοτρυπιδόφιλα γιατι είμαστε μορφωμένοι.. Αν είναι δυνατόν εν έτη 2013 να μην μπορούμε να αποδεχτούμε δυο άντρες να κάνουν τσουτσουνομαχιες για το ποιος θα είναι από πάνω και ποιος από κάτω, απόψε.
"Αύριο" που θα έχουμε πιο ανοιχτό μυαλό και θα έχουμε αποδεχτεί τους gay πλήρως θα προχωρήσουμε την …εξέλιξη του ανθρώπινου είδους και θα διεκδικήσουμε και τα δικαιώματα των ανθρώπων που θέλουν να κάνουν ΣΕΞ μόνο με ζώα. Να έχει ο καθένας το δικαίωμα να κάνει σεξ με την κατσίκα του, το πρόβατο του... να απολαμβάνει τα γεννητικά όργανα του μουλαριού του και οι κυρίες να ικανοποιούνται με άλογα! Αποδεχτείτε λοιπόν την εξέλιξη της μόρφωσης μας. Ορισμένοι Gay μπορεί να ξινίζουν τα μούτρα τους με την περιγραφή του να κάνουν σεξ με ζώα... όπως τόσα χρόνια ξινίζουμε εμείς τα μούτρα μας όταν σκεφτόμαστε να κάνουν αυτοί σεξ με ομοφυλόφιλους. Δεν έχει καμιά διαφορά... είναι "Η Λογική εξέλιξη"!
 "Ελεύθερη Ώρα"
 

1 σχόλιο:

  1. Γι' αυτό στη Γερμανία η κτηνοβασία είναι νόμιμη ...είναι πολύ μπροστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή