Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ! ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΝΑ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ!

Πρόκειται για τον ταγματάρχη, ο οποίος καταδικάστηκε σε 20μηνη φυλάκιση με αναστολή, για κατοχή παράνομου οπλισμού -που βρέθηκε στο σπίτι και στο στρατόπεδο μαζί με σήματα της Χρυσής Αυγής και της 21ης Απριλίου. Η νέα του μονάδα είναι πάλι στον Βόλο.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΜΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ... ΓΡΑΦΕΙ Η NEWSBOMB:

Η κίνηση αυτή του ΓΕΣ (η αποπομπή του Ταγματάρχη από τις Ειδικές Δυνάμεις) προϊδεάζει, σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές, για τη υπηρεσιακή εξέλιξη του ανθυπολοχαγού Αλέξανδρου Κασιδιάρη ως προς το σκέλος αυτό εξ αιτίας του ναζιστικού χαιρετισμού αλλά και της 7μηνης ποινής φυλάκισης που ήδη έχει εισπράξει πρωτοδίκως για την σύλληψή του προ έτους για παράνομη κατοχή όπλου και σφαιρών.
Η υπόθεσή του εκδικάζεται στις 17 Δεκεμβρίου στο Εφετείο και για τον λόγο αυτό η υπηρεσία του έδωσε παράταση παραμονής στην Θεσσαλονίκη μέχρι τότε και μετά να παρουσιαστεί στο Φρουραρχείο Αθηνών στο οποίο έχει διατεθεί για την διεξαγωγή της Ένορκης Εξέτασης για την φωτογραφία που φέρεται να εικονίζεται και να χαιρετά ναζιστικά.

Παράλληλα στο τραπέζι προς εξέταση είναι και η αναφορά του ονόματός του στο προανακριτικό υλικό για την υπόθεση που ερευνάται ως προς τον εγκληματικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν ότι η ηγεσία ων Ενόπλων Δυνάμεων έχει «αλλάξει τροπάρι» σε σχέση με προηγούμενη τακτική που δεν ήθελε να πιάσει τον «ταύρο από τα κέρατα». Τώρα φαίνεται είτε να αντιλαμβάνεται η ίδια ότι πρέπει να κοπεί ο τσαμπουκάς κάποιων είτε ότι οι εντολές από την πολιτική ηγεσία είναι πλέον πιο αυστηρές ως προς την ακολουθούμενη τακτική.

Υπό το πρίσμα αυτό έχει την αξία της η χθεσινή αναφορά ανώτερης πηγής των Ενόπλων Δυνάμεων ότι «αν δεν είχε πεθάνει πριν μερικούς μήνες, και ο ταξίαρχος που βρέθηκε φωτογραφία του να χαιρετά ναζιστικά και αυτός θα εκκαλείτο για εξέταση». Τώρα αν αυτό θα πάρει την έκταση που πρέπει ή θα μείνει πάλι στην επιφάνεια είναι ένα ζήτημα η εξέλιξη του οποίου θα φανεί, λένε αρκετοί. 
newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου