Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΝΑΥΑΓΟΣ ΕΠΕΖΗΣΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΒΥΘΙΣΜΕΝΟ ΠΛΟΙΟ! ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ

Η απίστευτη ιστορία ενός Νιγηριανού που έζησε 60 ώρες σε βάθος 30 μέτρων από την επιφάνεια της Θάλασσας. Μόνο ως θαύμα μπορεί να χαρακτηριστεί η απίστευτη ιστορία ενός Νιγηριανού άντρα που ανασύρθηκε ζωντανός μετά από 3 μέρες από το ναυάγιο πλοίου στο οποίο επέβαινε, σε βάθος 30 μέτρων από την επιφάνεια της Θάλασσας! Ο άντρας ήταν ναύτης σε ένα πλοίο που βυθίστηκε τον Ιούνιο ανοικτά της Νιγηρίας, εξαιτίας της κακοκαιρίας. Όταν, μετά από 60 ώρες, οι αρχές σταμάτησαν την έρευνα για επιζώντες, οι δύτες βούτηξαν στο ναυάγιο για να ανασύρουν τις εγκλωβισμένες σωρούς τον νεκρών επιβατών.

Τότε, φτάνοντας στον σκελετό του πλοίου σε βάθος 30 μέτρων, εντόπισαν έκπληκτοι έναν ζωντανό άνδρα να τους γνέφει απεγνωσμένα μέσα στο ναυάγιο.

Ο Χάρισον Όκενε είχε την τύχη να εγκλωβιστεί σε ένα κενό αέρος και επέζησε τρεις μέρες στα παγωμένα νερά- και σε βάθος που ακόμα και οι δύτες θεωρούν επικίνδυνο- πίνοντας λίγες σταγόνες αναψυκτικού από ένα κουτάκι που επέπλεε δίπλα του.

Όταν ο Όκενε ανέβηκε στην επιφάνεια, μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με υποθερμία ενώ πέρασε άλλες 60 ώρες στον θάλαμο αποσυμπίεσης.

Ο ίδιος δήλωσε ότι- από όλη αυτή την απίστευτη εμπειρία του- δεν θα ξεχάσει ποτέ τον θόρυβο που έκαναν τα ψάρια όταν "τσιμπούσαν" και έτρωγαν τις σωρούς των άλλων επιβατών.

Η διάσωση του χαρακτηρίστηκε "φαινόμενο" και σήμερα οι αρχές έδωσαν στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό βίντεο της στιγμής που οι δύτες τον εντοπίζουν ζωντανό.


anekshghta.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου