Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΔΟΧΗ

ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ...Ο ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ, στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΟΤΙ ΑΦΗΡΕΣΕ  ΤΗ ΖΩΗ  μια γηραιας  κυρίας ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ του!


(Σημειώστε ότι περιέργως λόγω αναισθησίας των Μ.Μ.Ε. η περίπτωση του αυτόχειρος αυτού.. αστυνομικού ... ελάχιστα προβάλλεται... Δείγμα της δημοσιογραφίας του ΤΙΠΟΤΑ που διακονούν  οι άνθρωπο των ΜΙΝΤΙΑ!)   


Το κείμενο , που βρήκαμε στον καλό ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ-ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ, μας βρίσκει κάθετα αντίθετους.. Δεν φέρει υπογραφή... ατυχώς!

Λέει πολλά ακατανόητα πράγματα... και παρακάμπτει την ουσία.. και στέκεται στην ψυχοσύνθεση του αυτόχειρα.. αδιαφορώντας πλήρως για την ουσία της αυτοδικίας του!
Και η ουσία είναι μία και μόνη: Ο νεαρός αστυνομικός κλονίστηκε που αντίκρυσε νεκρή την γηραία κυρία που επέπεσε στο μηχανάκι του.... Τί έκανα είπε μέσα του; Αφαίρεσα μια ζωή; Συγκλονιστικό το ερώτημα !Πήρε το πιστόλι του και τίναξε τα μυαλά του!

Και στη λεπτομέρεια αυτή πρέπει οι σώφρονες  να προβληματιστούν!
Σίγουρα ο αυτόχειρας αστυνομικός ήταν ευαίσθητος κι είχε αυξημένη την ευθύνη της αποστολής του επί γής! Δεν άντεξε την κατραπακιά της μοίρας και την παγίδα που του έστησε στο σταροδρόμι του Χαλανδρίου! Κι έκανε ό,τι έκανε.
Η κοινή γνώμη υποκλίνεται προς τη λεβεντιά του.Την ομορφιά του!
Αν δε αναλογιστεί κανείς τα χιλιάδες εγκλήματα της σημερινής Μνημονιακής Κυβέρνησης... χωρίς κάποιος πολιτικός ..μέχρι στιγμής να έχει αυτοκτονήσει συναισθανόμενος ως απόλυτα υπεύθυνος  για τις ζωές που χάνονται μέσα στη απελπισία τους... τότε μπορεί να προσμετρήσει το μέγεθος του σπουδαίου αυτού αστυνομικού αυτόχειρα, και τις υπέροχες διδαχές που έλαβε από την οικογένεια του!.. Που σημαίνει απλά ότι δεν έχουν κατεδαφιστεί όλα σ΄αυτόν τον τόπο από τη σπείρα της εγκληματικής επαγγελματικής οργάνωσης των πολιτικών μας.
Σας δίνουμε πιο κάτω και το κείμενο... επί του οποίου διαφωνούμε πλήρως: Έτσι για να δείτε και την άλλη μεριά του νομίσματος!: 

"Με την ίδια ευκολία που αυτοκτόνησε επειδή σε τροχαίο σκότωσε μια γιαγιά που πετάχτηκε στο οδόστρωμα και που όλοι λίγο πολύ έχουμε αντιμετωπίσει σαν συμβάν με ηλικιωμένους, θα μπορούσε να βγάλει το όπλο και να είχε σκοτώσει τον οποιονδήποτε αν είχε τρακάρει τον ίδιο ! 
Ο καθένας φέρει ένα όπλο και όποιον πάρει ο χάρος είτε ένστολος είτε πολίτης. 
Μάλιστα, όπως φαίνεται, περισσότερο προσέχουν οι πολίτες τα όπλα που κατέχουν απ' ότι οι ένστολοι που τα έχουν μαζί τους και τα χρησιμοποιούν με μεγαλύτερη ευκολία.Μετά τους φταίνε οι σκοπευτές, οι αθλητικοί όμιλοι, η χρυσή αυγή ,οι πολίτες που για κάποιο λόγο οπλοφορούν.
Που είναι το ψυχογράφημα του ειδικού φρουρού ; Αν ήταν περισσότερο ευαίσθητος δεν έκανε γι αυτή τη δουλειά ,το ίδιο αν ήταν και λιγότερο ευαίσθητος.
Χρειάζεται ισορροπία στο μυαλό για να κατέχει ένα όπλο ο οποιοσδήποτε.
Φανταστείτε κάποιος για παράδειγμα που πάει στο Χαϊδάρι και ανήκει σε σκοπευτικό σύλλογο .
Στην Λ. Αθηνών του πετάγεται ένας γέρος ,τον σκοτώνει και μετά αυτοκτονεί ! 
Στην Λ. Αθηνών τον τρακάρω ,τσαντίζεται, βγάζει ένα Springfield και μου τινάζει τα μυαλά στον αέρα ,ανεξάρτητα αν είναι ειδικός φρουρός, γιατρός,οικονομολόγος,βοθρατζής,ηλεκτρολόγος ! 
Μετά μας φταίει η αστυνομία που είναι φειδωλή στις άδειες και στην έκδοση αδειών κυρίως οπλοφορίας . 
Πολύ καλά κάνουν και είναι φειδωλοί διότι ο Έλληνας είναι εκ φύσεως συναισθηματικός αλλά ταυτόχρονα και ευέξαπτος και έτσι δεν μπορεί όπως ο Αμερικανός να αγοράζει και να φέρει όπλο σα να αγοράζει πατάτες από το μανάβικο της γειτονιάς του. 
Χρειάζεται να έχεις ισορροπία στον εγκέφαλο και ακέραιο χαρακτήρα με όρια και αρχές για να έχεις όπλο. 
Εγώ δεν θα καννιβαλίσω στους δύο νεκρούς αλλά ειλικρινά δέχομαι ότι ο άνθρωπος από εξαιρετικά μεγάλη ευαισθησία αυτοκτόνησε όταν είδε την ηλικιωμένη νεκρή.
Και ερωτώ , εσείς πως το εκλαμβάνετε αυτό το συμβάν ; 
Δηλαδή αν ήμουν εγώ και είχα σκοτώσει μια γιαγιά ή ένα γέρο άνθρωπο επειδή "πετάχτηκε" στο δρόμο κατά το σύνηθες "χόμπυ" των ηλικιωμένων ,αυτό σημαίνει ότι αν είχα όπλο, θα το έβγαζα και θα αυτοκτονούσα ; 
Συγνώμη αλλά δεν είναι δείγμα ευσαισθησίας χαρακτήρα αυτό. 
Είναι δε'ιγμα διαταραγμένης ψυχικής υγείας.Γνώμη μου".

hellasnews-agency

2 σχόλια:

  1. Ο καθένας λέει την άποψη του και αν διαφωνεί κάποιος άλλος ή συμφωνεί δεν έχει καμία σημασία.
    Αν τρακάραμε κάθε φορά και δολοφονούσαμε ή αυτοκτονούσαμε τότε μάλλον για το Δαφνί θα έπρεπε να κλείσουμε εισιτήριο !
    Δεν ειπώθηκε ότι δεν ήταν ευαίσθητος ο αυτόχειρας ,δεν ειπώθηκε ότι ήταν κακός άνθρωπος.
    Εγραψε ότι θα πρέπει να μην ήταν λιγότερο ή περισσότερο ευαίσθητος διότι όταν χρησιμοποιείς όπλο και πολύ περισσότερο όταν ανήκεις σε σώμα ασφαλείας δηλαδή όταν είσαι ένστολος που οπλοφορείς , τότε θα πρέπει το όπλο σου να ξέρεις να το χρησιμοποιείς και όχι να το βγάζεις για να πυροβολείς τον εαυτό σου ή τους άλλους ή κάποιον διπλανό σου από λάθος αλλιώς είσαι άσχετος γι αυτή τη δουλειά, ψυχασθενής που σημαίνει ότι δεν κάνεις επίσης γι αυτή τη δουλειά και βέβαια τώρα προσπαθούν κάποιοι να μας πείσουν ότι το παιδί το έκανε από αυξημένη ευαισθησία και μόνο.
    Όχι αγαπητέ κύριε, δεν αυτοκτονεί κανείς όταν είναι ισορροπημένος ,αυτοκτονεί όταν έχει κρυφό ή φανερό ψυχολογικό πρόβλημα.
    Το να σκοτώσεις έναν ηλικιωμένο που πετάχτηκε στο δρόμο και εσύ είσαι με αυτοκίνητο,μηχανάκι,μηχανή,πατίνι,φορτηγό ή ότι άλλο είναι κάτι που μπορεί να το πάθει ο καθένας μας και εσύ και εγώ και όλοι μας.
    Εγώ για παράδειγμα αν δεν είχα τα αντανακλαστικά που έχω , θα είχα σκοτώσει ένα γέρο που ξαφνικά από το πουθενά πετάχτηκε από το μεσαίο στηθαίο της Μεσογείων , λίγα μέτρα πριν το αμαρτωλό ραδιομέγαρο επειδή ήθελε να περάσει απέναντι ,στο ανέβασμα της Μεσογείων.Από τύχη ,σύμπτωση και αντανακλαστικές κινήσεις μου δεν τον σκότωσα. Και να το έκανα ,δεν σημαίνει ότι μετά θα αυτοκτονούσα είτε με όπλο που φυσικά δεν είχα είτε με τον victorinox σουγιά μου είτε αν είχα πάει σπίτι μου και είχα κρεμαστεί στην αποθήκη μου ή στο μπαλκόνι μου .
    Και αυτό μπορεί να το πάθει ο καθένας,εσύ ,η γυναίκα σου,τα παιδιά σου , ο οποιοδήποτε.
    Αλίμονο αν αυτοκτονούσε ο καθένας που εμπλέκονταν σε ένα τροχαίο ατύχημα και σίγουρα δεν είναι δείγμα ψυχικής υγείας αν κάποιος το κάνει.
    Δεν με πείθεις ούτε κανείς με πείθει ότι ο αυτόχειρας ήταν μια χαρά στην υγεία του ,κυρίως στη ψυχική του υγεία.
    Από ψυχασθενείς η αστυνομία και τα σώματα ασφαλείας είναι γεμάτη και δεν θα πείσεις είτε διαφωνείς είτε όχι με τα όσα έγραψε ο σχολιαστής .
    Βγάζετε και μερικοί συμπεράσματα για το τι είπε από μέσα του ειδικά, ο αυτόχειρας !!!
    Αυτό και αν είναι γελοίο !
    Είστε σε θέση να γνωρίζετε τι σκέφτηκε και τι είπε από μέσα του !
    Δεν είμαστε καλά λέω εγώ !
    Το αν ήταν καλός ή πολύ καλός ή εξαιρετικός άνθρωπος δεν το αμφισβητεί κανείς αυτό,Μπορεί να ήταν και καλύτερος από μένα και σένα .
    Μπορεί να ήταν δείγμα υπέροχου ανθρώπου,μπορεί να ήταν χίλια δυο καλά που δεν τα έχω εγώ ,εσύ,όλοι μας.
    Εγώ άλλο έγραψα και άλλο καταλάβατε. Όσο καλός εισαι εσύ και εγώ και όλοι μας αλλά που δεν ξέρουν οι άλλοι αν είμαστε ή όχι σε θέση να τραβήξουμε όπλο,μπαλτά, σουγιά, πέτρα και ότι άλλο για να αυτοκτονήσουμε ή να δολοφονήσουμε μετά από θανατηφόρο τροχαίο.
    Αυτό έγραψα και ουδείς μπορεί να λέει και να γράφει αρλούμπες ,βγάζοντας από τη κοιλιά του διάφορα σενάρια του τύπου "ήταν πολύ καλός άνθρωπος" "ήθελε πάντα να κάνει το καλό στους άλλους" κλπ κλπ.
    Για το θέμα "ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ" ΠΟΥ ΟΠΛΟΦΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΠΛΑ ,ΚΑΜΙΑ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ,ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΜΑΤΑ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα πρέπει να γνωρίζουν μερικοί ότι υπάρχουν και άνθρωποι που όλα αυτά τα λένε επειδή αγαπούν τα σώματα ασφαλείας .Προσωπικά συμφωνώ με τον σχολιαστή απόλυτα.
    Μια υπογραφή δεν θα έκανε τη διαφορά.Η δική σας υπογραφή που είναι άραγε που κατηγορείτε τους άλλους όταν δεν υπογράφουν ; Για προσγειωθείτε στη πραγματικότητα γιατί τιμητές των Σ.Α. δεν είναι μόνο οι ένστολοι. Είναι και οι πολίτες που στη πλειοψηφία τους ,σας ταϊζουν με τους υπέρογκους φόρους που και εσείς πληρώνετε και ο καθένας μας για να ζει καλύτερα ο άλλος.
    Άντε μπράβο που σας βρίσκει και αντίθετους το σχόλιο ,Χεστήκαμε τι σας βρίσκει .
    Ψυχασθενείς στα σώματα ασφαλείας δεν έχουν θέση ή τους παίρνουν το όπλο .
    Τελεία και παύλα . Ακόμα και αν είναι ο καλύτερος και το καλύτερο παιδί ο ασθενής !
    Δεν αυτοκτονεί κάποιος αν δεν έχει ένα ψυχικό νόσημα ή ένα νόσημα που να "κρύβεται" ή εν δυνάμει νόσημα.
    Ρωτήστε ψυχιάτρους ,ρωτήστε όποιον επιστήμονα θέλετε .
    Άντε που θα μας πείτε τώρα και ότι αν τρακάρω στο Κολωνάκι θα αυτοκτονήσω ....!
    Και να πω ότι ήταν ένα παιδάκι ,άντε και να το δεχτώ αλλά ένας ηλικιωμένος που πετάγεται ξαφνικά στο οδόστρωμα , ε όχι δεν το δέχομαι με τίποτα ότι αυτοκτόνησε ο καλός αυτός άνθρωπος επειδη " θόλωσε" και στη τελική να σας πω και κάτι άλλο.Καλύτερα που αυτοκτόνησε επειδή θόλωσε παρά να ήμουν εγώ ή κάποιος άλλος από πίσω του ,δίπλα του ή μπροστά του και να πυροβολούσε εμάς.Αυτό το ξέρει κανένας πολύξερος να μας το πει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή