Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

ΓI' ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΥΟ, ΤΟ ΧΙΟΝΙ, ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ...

ΨΙΛΟΧΙΟΝΙΖΕΙ ΣΤΑ Β. ΠΡΟΑΣΤΙΑ

Δεν τρομοκρατούμε με το να γράφουμε "τη γλιτώσαμε από το χιόνι..." Εμείς, ακόμη μπορεί να έχουμε στέγη και να ζεσταίνουμε το κοκκαλάκι μας, ωστόσο υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποί μας που είτε δεν έχουν στέγη είτε και αν αν έχουν, μπορεί να τους έχουν κόψει το ρεύμα ή να μην ανάβουν το καλοριφέρ λόγω αδυναμίας τους να πληρώσουν τα κοινόχρηστα. 
Ευχόμαστε λοιπόν ο χειμώνας να είναι ήπιος γιατί διαφορετικά ο κόσμος θα υποφέρει. Δεν τρομοκρατούμε. Ενημερώνουμε τους πολίτες και κυρίως αυτούς που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία...
Κατά τα άλλα, ελφριά χιονόπτωση έπεφτε μέχρι πριν από λίγο σε Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Χολαργό και βεβαίως πιο βόρεια. Ωστόσο δείχνει ότι ο καιρός θα κυλήσει με λιακάδα...

1 σχόλιο:

  1. Αυτοί που βρίσκονται σε οικονομικη αδυναμία δεν έχουν λογικά ούτε internet για να διαβάζουν .
    Δεν έχουν να φάνε.
    Δεν έχουν τα βασικά.
    Πάντα υπήρχαν άνθρωποι που δυσκολεύονταν ,ακόμα και στις εποχές των παχέων αγελάδων και όχι των ισχνών που έχουμε σήμερα.
    Μην σπέρνετε πανικό λοιπόν.
    Χειμώνα έχουμε,όχι Καλοκαίρι.
    Κάθε φορά πριν ξεσπάσει ένα κύμα κακοκαιρίας βάζετε ανάρτηση ότι θα γίνει χαμός,πανικός και χαλασμός.
    Μετά αφού περάσει το κύμα κακοκαιρίας γράφετε σε αναρτήσεις ότι πέρασε και τη γλυτώσαμε.
    Άλλα είναι τα στοιχεία εκείνα που θα προστατέψετε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν κοινόχρηστα και ρεύμα.
    Όχι με το να προσευχόμαστε στον ΘΕΟ της Ελλάδας να μην βρέχει,να μην χιονίζει και να μην κάνει κρύο.Καλώς ή κακώς έχουμε ΧΕΙΜΩΝΑ και κάθε ΧΕΙΜΩΝΑ έχει ΚΡΥΟ,ΧΙΟΝΙΑ,ΒΡΟΧΕΣ και το σίγουρο είναι ότι κάθε ΧΕΙΜΩΝΑ , ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή