Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

ΦΕΡΜΕΝΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ! ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΔΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΗΝ "ΑΥΛΗ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ"

Η Δύση, θορυβημένη από την συμφωνία Ρωσίας-Ουκρανίας και την μη ένταξη της δεύτερης στην ΕΕ στέλνει  τζιχαντιστές ισλαμιστές στις διαδηλώσεις στην Ουκρανία! Τα ρεπορτάζ  του elkeda.gr και του defencenet.gr είναι αποκαλυπτικά. Όπως λοιπόν προκύπτει από τα συγκλονιστικά στοιχεία που παρουσιάζονται,  τα ίδια άτομα που η Δύση χρησιμοποίησε και εξόπλισε εναντίον του καθεστώτος Άσαντ στη Συρία, και σφάζουν Ελληνορθόδοξους και Συροκόπτες χριστιανούς καθημερινά με την ανοχή της "χριστιανικής" Δύσης, χρησιμοποιεί και εναντίον της κυβέρνησης της Ουκρανίας! Ένα στημένο θέατρο εκτυλίσσεται στο Κίβεο που στόχο έχει να κάμψει την κυβέρνηση της Ουκρανίας, να αποσυνδεθεί από το άρμα της Ρωσίας και να ενταχθεί στην ομπρέλα της ΕΕ.
Εδώ και μια εβδομάδα λοιπόν στο Κίεβο,  οι διαδηλώσεις είναι υποκινούμενες από πράκτορες των ΕΕ-ΔΝΤ  για να εξαναγκάσουν την κυβέρνηση να κάνει πίσω και τελικά να πογράψει τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση!!!
Το Defencenet, που μεταδίδει το ρεπορτάζ του Economist, επισημαίνει πως η Ουκρανία είναι ιστορικά διαιρεμένη μεταξύ δύο πληθυσμών: στην ουκρανική Δύση, οι υπέρ της ΕΕ και καθολικοί (όχι όλοι, οι περισσότεροι και εκεί πάλι είναι ορθόδοξοι) στο θρήσκευμα, και ανατολικά οι ρωσόφιλοι, ρωσόφωνοι και ορθόδοξοι χριστιανοί.

Με βάση αυτή τη διαίρεση είχε ακμάσει η ''Πορτοκαλί Επανάσταση'' που προσπαθούν να επαναλάβουν τώρα ξένα κέντρα εξουσίας. Ωστόσο, η υποκίνηση αυτών των ταραχών σύμφωνα με το έγκυρο και ψαγμένο voltairenet.org, προωθείται από ''βαθιά'', μεταξύ άλλων και από μια ομάδα νέων Τατάρων της Κριμαίας. Είναι μέλη του κινήματος Azatlyk (Ελευθερία) του νεαρού Naïl Nabiullin, και δρουν για τη μεγάλη Τουρκία. Υποστηρίζονται τόσο από τροτσκιστικά κόμματα, όσο και από την τουρκική κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Μόλις γύρισαν πίσω από τη Συρία μέσω Τουρκίας, όπου είχαν πάει για να πολεμήσουν, στο όνομα της τζιχάντ, κατά του συριακού κράτους.
Το γεωπολιτικό παιχνίδι στην Ουκρανία είναι πολύ μεγάλο, η Δύση παίζει το τελευταίο της χαρτί για να βρεθεί στην "αυλή της Μόσχας" στην προσπάθειά της να την ελέγξει γεωπολιτικά. Και το πιό ανησυχητικό: Τα πλέον ψυχροπολεμικά κέντρα στη Δύση, δεν διστάζουν να συμμαχήσουν και με τους ισλαμιστές αντάρτες, ακόμη με άμεση σύνδεση με την Αλ Κάιντα, προκειμένου να απομονώσουν την Ρωσία και να στρέψουν την Ουκρανία δυτικά...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου