Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013

"THN...ΒΟΪΔΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΤΗΝ ΚΛΑΙΕΕΕΕΣ. ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΤΙΕΤΑΙ" (ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ)


γράφει ο ...γνωστός Παπαγιώτης
Γ.Κ.

Τη βοϊδοσύνη μην την κλαίεεέεες
Να την πετιέται !!! (Γιάννης Ρίτσος)
Σήμερα θα ασχοληθούμε με τα ύψη της γνωστής "μελετήτριας". Η περί ης ο λόγος προτείνει μείωση του ύψους στα 11m στου Παπάγου.
Αν κάποιος θέλει να φτιάξει πιλοτή, τότε δεν θα μπορεί να εξαντλήσει ούτε το μειωμένο σ.δ.  που προτείνει η λεγάμενη, διότι :
Αν το μικτό ύψος κάθε ορόφου είναι 3m., τότε κτίζονται 2 όροφοι πάνω από την πιλοτή, αφού με 3 ορόφους + πιλοτή έχουμε 3 x 4 = 12m, δηλαδή υπέρβαση των 11m. Με σ.δ. 0.8 (όπως προτείνει), θα έχουμε δόμηση 400 x 0,8 =320m2, δηλ. 160m2 ο κάθε όροφος, όση ακριβώς η επιτρεπόμενη κάλυψη. Αλλά το κλιμακοστάσιο καταλαμβάνει 19m2, βάσει του πίνακα του "μελετητού". Αρα, τα κατοικίσιμα κάθε ορόφου θα είναι 141m2, δηλ. δεν θα εξαντλείται ούτε ο μειωμένος συντελεστής δομήσεως !!  Τελικά, προκύπτει σ.δ = 0,7 !!!  Να μου ζήσεις κ. "μελετήτρια" !!!
Φυσικά, δεν "ολοκληρώσαμε" πάνω στη μελέτη. Αύριο θα συνεχίσουμε με το ύψος. Μετά θα ασχοληθούμε με τις σοφίτες. Και μετά με τα παττ άρια. Και μετά, έχει ο Θεός
Μέχρι τότε θα θυμίζουμε : Τί γίνεται με το μεγαθήριο στην Πίνδου-Βυζαντίου ; Εχει σεβαστεί τους ισχύοντες όρους δομήσεως ή τους έχει παραβιάσει βάναυσα, τους έχει ξεσκίσει ; Και, βεβαίως, έχουν δηλωθεί όλα τα τετραγωνικά στο Δήμο για τη χρέωση των Δ.Τ., Δ.Φ. και ΤΑΠ; Αν θέλετε, και για το χαράτσι του Πολιτιστικού τέλους που εισέπραττε επί χρόνια ο Δήμος του οποίου μέλος της Δημοτικής Αρχής είναι η κ. Πολυκαλά.
Θα κλείσουμε τη σημερινή "εκπομπή" με 3 ακόμα στιχάκια. Είναι από το παλιό τραγούδι "Οι τρεις καμπαλέρος":
"Ωωωωωωωω !!!
Ολόγυρα βουβάλια
Χιλιάδες κεφάλια
Στη μέση εσύ !!! "
Αφιερωμένο εξαιρετικά !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου