Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

ΕΤΣΙ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ: ΣΤΗΝ ΟΞΦΟΡΔΗ ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ "Winter Light Festival". ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΡΙΚΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

Την"πολυπολιτισμικοτητα"
θα μας τηνφορεσουν κολλαρο
Σύντομα και στην Ελλάδα: περιοχή του Βερολίνου απαγορεύει τον εορτασμό των Χριστουγέννων

Σαφή δείγματα για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την Ευρώπη του μέλλοντος από κοινού οι διεθνιστές της αριστεράς και οι κοσμοπολίτες της δεξιάς, έρχονται από την πρωτεύουσα της Γερμανίας, το Βερολίνο, όπου οι αρχές προχώρησαν σε μια πρωτοφανή απόφαση: την απαγόρευση του δημόσιου εορτασμού των Χριστουγέννων!
 
Αιτία της προκλητικής αυτής απόφασης, η απαίτηση των κομμάτων της Αριστεράς να πάψουν οι χριστιανοί να τιμούν δημοσίως τις θρησκευτικές τους εκδηλώσεις, προκειμένου να μην προκαλούνται οι μουσουλμάνοι μετανάστες που έχουν πλημμυρίσει το Βερολίνο! Σε αυτή τη γραμμή κινείται η απόφαση των δημοτικών αρχών, οι οποίες και ανακοίνωσαν πως τα Χριστούγεννα επιτρέπονται πια μόνο στο σπίτι για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από πιστούς άλλων θρησκευτικών δογμάτων. Η εφημερίδα «Berliner Zeitung» αναφέρει χαρακτηριστικά πως «οι αρχές του Friedrichshain-Kreuzberg του Βερολίνου, δεν επιτρέπουν τον εορτασμό των Χριστουγέννων σε δημόσιους χώρους ή δρόμους. Μονάχα ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να στηθεί σε μια κεντρική τοποθεσία, η οποία και θα διατεθεί εκ των προτέρων από τις αρχές».

Στην Οξφόρδη αλλαξαν το ονομα των Χριστουγέννων σε "Winter Light Festival": http://www.dailymail.co.uk/news/article-1082493/Christmas-No-Oxford-dumps-traditional-themes-favour-WinterLight-festival.html

 επίσης στο Βέλγιο κατάργησαν τα χριστουγεννιάτικα δένδρα για να μην προσβάλλονται οι μουσουλμάνοι:

1 σχόλιο:

  1. Σε διαφημιστικό σποτάκι του National geographic στη τηλεόραση , σχετικά με τον Χριστό και τον Χριστιανισμό , παρουσιάζουν τον Χριστιανισμό ως μια "μικρή εβραϊκή αίρεση" η οποία είναι άξιον πως αναπτύχθηκε και διαδόθηκε κάτω από την "μύτη" της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας !!!

    Το είδα στη Nova σήμερα και γελούσα διότι όσοι υβρίζουν τον Χριστιανισμό ,σύντομα θα απολαύσουν τα αποτελέσματα των πράξεων και λεγομένων τους.

    Φυσικά κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα , θυμούνται όλοι να βάζουν ντοκυμανταίρ που αμφισβητούν ευθέως τον Χριστιανισμό με υπαινιγμούς και αρλουμπολογία .
    Ο Χριστιανισμός και οι Χριστιανοί είναι το εμπόδιο στα σχέδια τους .
    Το ίδιο και οι αμιγώς Χριστιανικές κοινωνίες όπως η Ελληνική που προσπαθούν να αποΧριστιανοποιησουν , μετά ολόκληρη η Ευρώπη .
    Ξεχνούν όμως την Ρωσσία !
    Το πρόβλημα δεν είναι η Έλληνες Χριστιανοί και γεν ικώς οι Ορθόδοξοι αλλά όλοι ανεξαιρέτως οι Χριστιανοί.
    Ωραίο Άλλοθι για να Χτυπήσουν όμως τους Ορθόδοξους εφόσον οι Καθολικοί πάντα ξεγλυστρούν !
    Το έχει αποδείξει η ιστορία.
    Μαθαίνουμε λοιπόν από το N.G. ότι ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ήταν μια "ΜΙΚΡΗ ΕΒΡΑΪΚΗ ΑΙΡΕΣΗ" .
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΥΓΧΩΡΕΣΤΕ ΜΕ .

    "ΕΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟ ΤΟΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΤΣΟ ΜΗ ΓΥΡΕΥΕΙΣ".

    Ο Χριστιανισμός θα θριαμβεύσει είτε το θέλουν είτε όχι τα "σκουπίδια".
    Με όποιο κόστος αλλά θα θριαμβεύσει διότι ο Χριστιανισμός δεν είναι απλά μια θρησκεία αλλά είναι η ίδια η ζωή .
    Η αναπνοή ,η ζωή και η πραγματικότητα της Αληθείας .
    Είναι ο ΘΕΟΣ.
    ......και δεν συνεχίζω γιατί θα το διαβάσει και κανένας Ιερέας μας και θα γελάει ή θα με αφορίσει.Ότι και να κάνει εγώ Χριστιανός γεννήθηκα και Χριστιανός θα πεθάνω και μάλιστα Έλληνας !
    Στα τσακίδια οι εχθροί μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή