Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΤΟΜΠΟYΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ...

...ΚΩΔΙΚΕΣ ΟΝΟΜΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ...
Αποκαλυπτικοί είναι οι διάλογοι μεταξύ του προέδρου του νοσοκομείου Αγλαΐα Κυριακού
Χάρη Τομπούλογλου και των ενδιαμέσων που συμπεριλαμβάνονται...
στη δικογραφία.
Συγκεκριμένα σε κατ΄ιδίαν συνάντηση στις 9-12-2013 που είχε ο κατηγορούμενος με ενδιάμεσο η οποία έχει καταγραφεί σε βίντεο, ο Χάρης Τομπούλογλου εμφανίζεται να λέει:
«Πρέπει να έχω  μία οριστική απάντηση από αυτούς . Και αν είναι διατεθειμένοι να δώσουν τα λεφτά σε εμένα και τον γιατρό (αναφέρει το όνομά του) και θα τους δώσω και άλλες δουλειές.
Στις 14-12 σε sms προς τον ενδιάμεσο, ο Χάρης Τομπούλογλου γράφει:
«Την τρίτη έχω ΔΣ , πρέπει να έχουμε κίνηση πριν, αν υπάρχει διάθεση. Ευχαριστώ.»
Σε τηλεφώνημα προς ενδιάμεσο στις 16-12 ο πρόεδρος του Αγλαΐα Κυριακού φέρεται να λέει:
«Δεν πρόκειται να κάνω καμία κουβέντα με αυτούς αλλά με την εταιρεία. Εγώ μόνο εσένα εμπιστεύομαι.  Και να τους πεις να είναι αξιοπρεπές το ποσό και για μένα και για τον γιατρό.»
Ενώ, σε άλλο τηλεφώνημα στις3-12 φέρεται να λέει: «Εγώ δεν είμαι  ο μ…….. αυτή την εποχή να αναθέτω 190.000 ευρώ και να μην παίρνω μία.  Η θα κάνουν κίνηση να μου δώσουν μερίδιο σε εμένα και στον σύμβουλο  του υπουργείου, με τον οποίο αναθέσαμε στην εταιρεία το θέμα για την παχυσαρκία ή θα καταγγείλω τον διαγωνισμό και θα τους καταστρέψω.»
Στις 20-12 ο Τομπούλογλου φέρεται να ζητά από τον ενδιάμεσο 30.000 ευρώ λέγοντάς του, όπως προκύπτει από τις καταθέσεις,  να του πει το ποσό  και αν συμφωνούσαν με το ποσό να χρησιμοποιηθεί ο όρος ημέρες άδειας.
Στις 23-12 ο ενδιάμεσος τηλεφωνεί και λέει στον Τομπούλογλου «25 μέρες άδεια . Είναι εντάξει 25 μέρες  άδεια;» Πότε θα έρθεις να υπογράψεις του λέει ο ενδιάμεσος.
Αναφερόμενος στον φερόμενο ως συνεργό του, φέρεται να υποστηρίζει πως εκείνος δεν γνωρίζει τίποτα και πως τον κάλεσε για να μην πέσει θύμα ληστείας.

Πηγή :naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου