Σάββατο 13 Απριλίου 2013

ΣΥΝΗΓΟΡΟΙ ΤΟΥ ΣΤΑΪΚΟΥ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ! ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΟΥΔΕΙΣ ΛΟΓΟΣ!

Οι κουκουλοφόροι του διαδικτύου συνεχίζουν χωρίς κανένα στοιχείο να λένε ότι η Βαλιάνου πήρε τα λεφτά από τον Στάϊκο. Με τη μόνη διαφορά ότι τώρα λένε ότι δεν τά'βαλε στην τσέπη της, τα πήρε για το ίδρυμα και τα έδωσε για φιλανθρωπίες αλλά είναι πολύ προχωρημένης ηλικίας, παραπλανήθηκε ή δεν θυμάται! 
Αλλά η υποστήριξη που παρέχουν στον Στάϊκο είναι το κάτι άλλο. Λένε: "...ο Στάικος δεν είχε άλλη δουλειά να κάνει και σηκώθηκε ένα πρωί και άρχισε να διαδίδει ότι έδωσε 32.000€ στη Βαλιάνου. Από την άλλη γιατί διάλεξε την απόμαχο της ζωής κα Ζωζώ και όχι κάποιον πιο ενεργό για να του κάνει σοβαρή ζημιά; Γιατί δεν διάλεξε κάποιον άλλον ή εμάς, βρε αδερφέ, που είμαστε και φαντάσματα και δεν μπορούμε να αποδείξουμε τίποτα;"! 
Καλύτερους συνήγορους δεν θα μπορούσε να βρει ο ευεργέτης του Παπάγου!  
Δεν μας είπατε ρε; Με ποια στοιχεία λέτε ότι η Βαλιάνου πήρε τη δωρεά από τον Στάϊκο; Κρύβετε τα ντοκουμέντα; Βγάλτε τα ρε! Συκοφάντες!

ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Ο ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ



Βαρύτατο κατηγορητήριο για την υπόθεση με τον Πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ κ. Ν. Φωτόπουλο ο οποίος κατηγορείται ότι τέλεσε το αδίκημα της απιστίας σε βαθμό κακουργήματος, συνολικής ζημίας σε βάρος της ΔΕΗ Α.Ε. ποσού 10.409.880,05 ευρώ!
Παράλληλα, κατηγορείται ότι για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ ζήτησε και πήρε δάνειο 500.000,00 ευρώ το 2010 από τη ΔΕΗ Α.Ε., το οποίο όμως δεν επεστράφη ποτέ έως σήμερα, καθώς και ότι έλαβε από τη ΔΕΗ μεγάλα χρηματικά ποσά για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, προκειμένου να διεξάγει ταξίδια και συνέδρια (με τη συνεργασία, ταξιδιωτικών πρακτορείων, δικηγόρων), τα οποία δεν πραγματοποίησε μέχρι σήμερα. Επίσης, κατηγορείται για εικονικά τιμολόγια τα οποία εκδόθηκαν για λογαριασμό της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Newpost. 

Η ποινή που προβλέπεται για τα ανωτέρω αδικήματα, είναι ισόβια κάθειρξη. Ο Φωτόπουλος ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 26-4-2013, προκειμένου να απολογηθεί.

Από κοινού με τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ κατηγορούνται ότι τέλεσαν το έγκλημα της συνέργιας σε βαθμό κακουργήματος οι Ευάγγελος Μπουζούλας (πρ. Γεν. Γραμματέας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ) και Κων/νος Κατσαρός (πρ. Ταμίας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ).
Επίσης  οι Π. Αθανασόπουλος και Αρ. Ζερβός (πρ. Διεθ. Σύμβουλοι ΔΕΗ Α.Ε), οι οποίοι απολογήθηκαν και οι οποίοι αφέθησαν ελεύθεροι με χρηματική εγγύηση 30.000,00 έκαστος.
Ανάμεσα στα άλλα που κατηγορείται ο κ. Νίκος  Φωτόπουλος είναι ότι το 2010 η ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ζήτησε και πήρε χρηματοδότηση από τη ΔΕΗ Α.Ε ποσό ύψους 15.000 για μελέτη που ζήτησε η Ομοσπονδία να συνταχτεί  για θέματα προσωπικού (σύμφωνα με την ΕΣΣΕ 1999 Προσωπικού ΔΕΗ).
Την μελέτη φέρεται να ανέλαβε και να υπέγραψε το Δικηγορικό Γραφείο του κ. Λουκά Αποστολίδη (πρ. υφυπουργού του ΠΑΣΟΚ). Συμπτωματικά συνεργάτης του κ. Λουκά Αποστολίδη υπήρξε η κόρη του μεγαλοσυνδικαλιστή της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ Ρίζου Ρίζου.
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, όμως προκύπτει, καθαρά ότι τα χρήματα αυτά δαπανήθηκαν για κατάθεση αίτησης ακύρωσης στο Συμβούλιο Επικρατείας και αγωγής στα αστικά δικαστήρια κατά της ΔΕΗ Α.Ε
Συνεπώς η ΔΕΗ πλήρωσε δικηγόρους για δικαστικές ενέργειες της Ομοσπονδίας προκειμένου να στραφούν κατά της ίδιας της εταιρίας.
Για την ανωτέρω ενέργεια ζημιώθηκε η ΔΕΗ Α.Ε οικονομικά 15.000 ευρώ και ηθικά καθώς  πουθενά δεν προβλέπεται ότι η ίδια η εταιρία πρέπει να πληρώνει τις αμοιβές των δικηγόρων για δικαστικές ενέργειες της Ομοσπονδίας  και μάλιστα κατά της εταιρίας.

Συνεπώς, με λεφτά της ΔΕΗ πλήρωναν δικηγόρους για δικαστικές ενέργειες εναντίον της!

Creteplus.gr

Η ΑΜΥΝΑ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!


Η κατάσταση στο χώρο της Εθνικής Άμυνας είναι κάτι παραπάνω από εκρηκτική,αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν ανησυχεί την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία η οποία βρίσκεται στα σύννεφα,κυριολεκτικά, με συνεχείς μετακινήσεις και επισκέψεις. Αρκετές από τις οποίες θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί.
Η μεν πρώτη είναι εμφανές ότι διακατάχεται από το “σύνδρομο του ανασχηματισμού”. Σύνδρομο που πλήττει τους Έλληνες πολιτικούς-υπουργούς μόλις προκύψει θέμα ανασχηματισμού. Σ’ αυτές τις περιπτώσεις το άγχος του “κρινόμενου υπουργού” ,εκδηλώνεται με την αναζήτηση δημοσιογραφικής προβολής μιας ανούσιας υπερκινητικής δραστηριότητας. Δυστχώς ο νυν ΥΕΘΑ έχει πέσει σ΄ αυτή τη παγίδα. Αρκεί κανείς να παρακολουθήσει την εβδομαδιαία τηλεοπτική εκπομπή των Ενόπλων Δυνάμεων στην κρατική τηλεόραση,αλλά και τα  δελτία των τηλεοπτικών καναλιών.
Η στρατιωτική ηγεσία αν και θα έπρεπε να δείχνει απελευθερωμένη μετά το τέλος του σήριαλ “κρίσεις στις Ένοπλες Δυνάμεις”, μοιάζει να τα έχει χαμένα: σε ιδιωτικές συζητήσεις η κρισιμότητα της κατάστασης επισημαίνεται με δραματικούς τόνους, αλλά δημοσίως ακολουθεί κατά πόδας την πολιτική ηγεσία σε διάφορες περιοδείες και εκδηλώσεις.
Καλό θα είναι άπαντες στο ΥΕΘΑ να καταλάβουν ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμοι στα γραφεία τους ,αυτή τη περίοδο. Γιατί τα θέματα που αναμένουν λύση είναι εξαιρετικά επείγοντα και έχουν άμεση σχέση με την οικονομική κρίση. Για παράδειγμα:

  • Γιατί δεν προχωρά η νέα δομή δυνάμεων; Υπάρχει πρόβλημα; Δεν είναι στις προθέσεις της κυβέρνησης το νοικοκύρεμα των Ενόπλων Δυνάμεων από το οποίο θα προκύψει και εξοικονόμηση πόρων; Γιατί και που έχει κολλήσει;
  • Η αμυντική βιομηχανία έχει απλά καταρρεύσει. Ναυπηγεία κλειστά ,ταΕλληνικά Αμυντικά Συστήματα σε κατάσταση συναγερμού και όπου να ‘ναι “σκάει” και η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία, η οποία για να πληρώσει μισθούς δεν πληρώνει προμηθευτές και δεν παραγγέλνει πια ανταλλακτικά!!! Ασχολείται κανείς από την κυβέρνηση; Ανησυχεί το υπουργείο Οικονομικών στην αρμοδιότητα του οποίου ανήκει η ΕΑΒ; Ανησυχεί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας για την καθυστερημένη έτσι κι αλλιώς εξυπηρέτηση του αεροπορικού μας στόλου; Υπάρχουν προτάσεις που αξίζει να εξεταστούν ή όχι;
  • Τι γίνεται με μια σειρά εξαιρετικά σημαντικών θεμάτων που θα πρέπει να μπουν σε μία σειρά,όπως το κλείσιμο στρατοπέδων, η θητεία,οι επείγουσες ανάγκες ανταλλακτικών και τεχνικής υποστήριξης σημαντικών για την Εθνική Άμυνα οπλικών συστημάτων;
  • Και βέβαια τι θα γίνει με τους ανθρώπους των Ενόπλων Δυνάμεων. Θα αφεθούν πάλι μόνοι να υποστούν την “σφαγή” των περικοπών που επιβάλει η τρόϊκα; Είναι αλήθεια ότι δεν υπάρχει η παραμικρή διάθεση διαπραγμάτευσης για τις περικοπές των 88,2 εκατομμυρίων; Και τι θα πουν πολιτική και στρατιωτική ηγεσία μετά από τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα υπάρξουν άλλες περικοπές. Διαβεβαιώσεις που κανείς δεν μπορεί να καταλάβει γιατί δόθηκαν. Αυτά είναι που καίνε το προσωπικό ,στο οποίο δεν αρκεί πλέον να βλέπει ελικόπτερα να προσγειώνονται σε νησιά και απ΄ αυτά να βγαίνουν υπουργοί, αρχηγοί …και κάμερες.

Η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη για επικοινωνιακά τεχνάσματα και παιχνίδια. Σε άλλες εποχές αυτά είχαν αποτέλεσμα ίσως. Σήμερα όμως το κλίμα που επικρατεί στην κοινωνία ,ζωντανό μέρος της οποίας είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις, είναι βαρύ και κανείς δεν εντυπωσιάζεται με ελικόπτερα που προσγειώνονται από το πουθενά. Αφήστε που κάποιοι μπορεί να ονειρεύονται μόνο απογειώσεις ελικοπτέρων. 

onalert


ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗ Β. ΗΠΕΙΡΟ. ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ 76ΧΡΟΝΟ ΣΥΖΥΓΟ


v.ipiros

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ Β.ΗΠΕΙΡΩΤΗ
Ένα τραγικό περιστατικό ληστείας μετά φόνου σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο χωριό Βοδινό της Άνω Δρόπολης του νομού Αργυροκάστρου με θύμα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βορειοηπειρωτών.
Σύμφωνα με πληροφορίες δυο αλβανοί ληστές προσπάθησαν να εισέλθουν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού βορειοηπειρωτών, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη Παντελή Μαγκλάρα 76 ετών ο οποίος διαπληκτίστηκε μαζί τους με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι, πράγμα το οποίο έφερε και τον ακαριαίο θάνατο του.
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι δυο θρασύδειλοι αλβανοί ληστές βασάνισαν και ξυλοκόπησαν χωρίς οίκτο και την 76χρονη σύζυγο του θανόντα, Ευανθία Μαγκλάρα, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο κορμί και στο κεφάλι.
Η αστυνομία Αργυροκάστρου υποψιάζεται πως οι ληστές είναι δυο άνδρες από το Τεπελένι οι οποίοι κατά το παρελθόν έχουν εργαστεί στην περιοχή.
aftonomi.gr

ΘΑ ΣΑΣ...ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ! ΞΕΣΗKΩΘΕΙΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΣΑΣ ΑΠΟΛΥΟΥΝ!



samaras venizelos kouvelis


Τα πιόνια της τρόικας υπάκουσαν πειθήνια στις εντολές της.  Σε πρώτη φάση διώχνουν 4.000 υπαλλήλους και αμέσως ακολουθεί ο Αρμαγεδδώνας διώξεων!
11.000 υπάλληλοι θα απομακρυνθούν μέσα στο 2014.

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΕΟΣΕΤ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΟΥ "ΜΙΚΡΟΥ ΗΡΩΑ".

 Η ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΘΑ ΜΑΣ ΧΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ! ΚΑΙ Ο ΡΟΥΠΑΚΙΩΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ!
Ή τηρείται το Μνημόνιο ή όχι. Η φάμπρικα των συλλήψεων για χρέη καλά κρατεί. Μόνο τις τελευταίες τρεις μέρες, δεκαπέντε άτομα συνελήφθησαν για χρέη προς το δημόσιο!!! Μπράβο Σαμαρά, γι' αυτό ο κόσμος θα σε ξαναψηφίσει. Πατάσσεις την παρανομία!
Ανάμεσά τους είναι ο Κωνσταντίνος Αλεξανδράκης, 69χρόνων, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της NEOSΕΤ ο οποίος συνελήφθη για μη καταβολή εισφορών στο ΙΚΑ, ύψους 526.840,07 ευρώ.
Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ο Γιώργος Ανεμοδουράς, 64χρόνων, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας που εκδίδει τα περιοδικά "Σούπερ Κατερίνα", "Μπλέικ" και "Μικρός Ήρωας". Οι οφειλές του προς το δημόσιο αγγίζουν τις 98.614,55 ευρώ.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΟΠΟΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΙ ...ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ...ΦΟΙΤΗΤΕΣ

ΣΟΚ! Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ!

ME ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ-ΑΠΕΙΛΗ H Κ. ΦΑΣΟΥΛΗ ΖΗΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ!
 
Αθλιότητα! Δεν φτάνει που οι καταστηματάρχες βάζουν λουκέτο στην επιχείρησή τους λόγω της πρωτοφανούς κρίσης και της αύξησης της φορολόγησής τους, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού αντί να βρει τρόπους να σταθεί στο πλευρό των επιχειρήσεων, τούς ρίχνει με μια κλωτσιά στον γκρεμό. 
Απειλητική ειδοποίηση του Δήμου την οποία υπογράφει η κ. Φασούλη που αναπληρώνει τον ασθενούντα κ. Ξύδη, ζητεί από τους καταστηματάρχες-υπευθύνους επιχειρήσεων, να απομακρύνουν άμεσα την επιγραφή του καταστήματός τους διαφορετικά τα συνεργεία του Δήμου θα τις ξηλώσουν και θα χρεώσουν τα έξοδα της απομάκρυνσης, στους ίδιους τους...παρανομούντες!!!
Πρόκειται περί μιας εξοργιστικής απόφασης του Δήμου και αναρωτιόμαστε εάν τελεί εις γνώσιν του ασθενούντα Δημάρχου. 
Κυρία Φασούλη έχετε καταλάβει τι πάτε να κάνετε; Ο κάθε επιχειρηματίας  έχει την  επιγραφή ως ελάχιστο μέσο που του έχει απομείνει προκειμένου να τραβήξει ένα-δυο πελάτες κι εσείς του λέτε "όχι" κατεδάφισέ την γιατί παρανομείς;
Να πούμε καμιά βαριά κουβέντα τώρα; Καλύτερα ας συγκρατηθούμε.

Η απειλητική ειδοποίηση του Δήμου μάλιστα, δεν προσδιορίζει ποιες επιγραφές πρέπει να ξηλωθούν, με αποτέλεσμα να μας τηλεφωνήσουν εξοργισμένοι καταστηματάρχες οι οποίοι διατηρούν επιγραφή μέσα στην πρασιά τους και στους οποίους ο Δήμος επέδωσε το απειλητικό ειδοποιητήριο! "Είναι δυνατόν να μου ζητούν να απομακρύνω την ταμπέλα που την έχω τοποθετημένη μέσα στην πρασιά μου; Κουμάντο στην ιδιοκτησία μου θα κάνει ο Δήμος;", διερωτήθηκε γνωστός επαγγελματίας του Χολαργού που διατηρεί χρόνια την επιχείρησή του στην πόλη. 
Για συνέλθετε κυρία Φασούλη, γιατί οι Χολαργιώτες επιχειρηματίες θα'ρθουν με πλακάτ έξω από το Δημαρχείο, μέχρι να πάρετε πίσω αυτή την απαράδεκτη απειλητική ειδοποίηση. 
Διαβάζουμε ένα απόσπασπα από την ειδοποίηση-απειλή του Δήμου: "Απαγορεύεται η τοποθέτηση επιγραφών...κάθετα στην όψη του κτιρίου και σε απόσταση μεγαλύτερη των 0,2 μ. από αυτή, σε στηθαίο ή κιγκλίδωμα εξώστη, σε προστέγασμα (τέντα), σε λειτουργική προεξοχή κτιρίου καθώς και να καλύπτει παράθυρα ή διαφανή τμήματα υαλοστασίου"!
Όπως φαίνεται λοιπόν, ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού δεν εξαιρεί ούτε τις πρασιές!
 Ρεεεε, η τρόικα σας είπε να τα κάνετε αυτά ή αποφασίσατε να γίνετε τρόικα μόνοι σας;
Αντί να συνδράμετε ως Δήμος στην προσπάθεια επιβίωσης της τοπικής αγοράς, θάβετε τους τοπικούς επιχειρηματίες;

ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΑΥΤΟΠΥΡΠΟΛΗΘΗΚΕ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ

AMBULANZA
Ένας άνδρας περίπου 35 ετών, σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτοπυρπολήθηκε μπροστά στα μάτια δεκάδων περαστικών στη συμβολή των οδών Αναπαύσεως και λεωφ. Πεντέλης στα Βριλήσσια.
Το περιστατικό σημειώθηκε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στις 10.30 το Σάββατο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσε και η αστυνομία.
Μέχρι τώρα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια της πράξης του, ενώ οι αρχές αναζητούν την ταυτότητά του. Πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως τα τραύματά του είναι πολύ σοβαρά.
tvxs.gr

Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ; ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟN ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!



 Απαράδεκτο για την εποχή που μαστίζει τους καταναλωτές ο Δήμος Παπάγου-Χολαργού να μένει εκτός εξελίξεων. Ούτε καν ουραγός. Όλοι οι Δήμοι, ο ένας μετά τον άλλο διοργανώνουν εκστρατείες υπέρ των δημοτών-κατοίκων με φθηνά προϊόντα, χωρίς μεσάζοντες. Στο δήμο Παπάγου-Χολαργού όμως η αποστασιοποίηση από τέτοιες πρωτοβουλίες μόνο αγανάκτηση προκαλεί. Το φορτίο γι΄αυτές τις αναγκαίες προσπάθειες, το έχουν επωμιστεί ιδιώτες. Είτε η εφημερίδα μας "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" είτε το τελευταίο διάστημα, το "Δίκτυο Πολιτών". Τι να πούμε; Κρίμα και πάλι κρίμα για το Δήμο. 
Ο Δήμος της Αγίας Παρασκευής εν τω μεταξύ, πραγματοποιεί πρωτοβουλία υπέρ των δημοτών-κατοίκων, με διάθεση προϊόντων χωρίς μεσάζοντες απευθείας στον καταναλωτή. 
Ιδού τι αναφέρει το δελτίο τύπου:

ΝΕΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 
ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ
 ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ!

Μετά τη μεγάλη ανταπόκριση στις δύο προηγούμενες, εξαιρετικά επιτυχημένες πρωτοβουλίες του Δήμου Αγίας Παρασκευής, για διάθεση πατάτας, οσπρίων και ελαιολάδου  χωρίς μεσάζοντες, ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ,υλοποιεί την τρίτη κατά σειρά δράση με το σύνθημα: «ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΩ ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ», η οποία φέτος θα είναι διευρυμένη με μεγαλύτερη ποικιλία προσφερομένων προϊόντων. Απευθυνόμαστε εκ νέου, συντεταγμένα στους παραγωγούς της χώρας, αξιολογούμε προσεκτικά τις προσφερόμενες προϋποθέσεις ποιότητας και κόστους προϊόντος και προσφέρουμε στους επιλεχθέντες με τα παραπάνω κριτήρια τη δυνατότητα να διαθέσουν απευθείας – χωρίς τη μεσολάβηση μεσαζόντων- γεωργικά προϊόντα στους πολίτες. Επιλέγουμε ασφαλή και ποιοτικά προϊόντα ,σε ανταγωνιστικές τιμές, στηρίζοντας τους Έλληνες παραγωγούς και οργανώνουμε τη νόμιμη , υπεύθυνη και συντονισμένη διάθεση προς τους δημότες/κατοίκους της πόλης μας. ΗΜΕΡΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 ΑΠΟ ΤΙΣ 9.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14.00 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ  ΣΗΜΕΙΟ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ: ΟΔΟΣ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΩΝ-ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  (ΑΠΟ ΟΔΟ ΨΑΡΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΟΔΟ ΧΙΟΥ)  ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΙΟΝΤΑ: ΛΑΔΙ, ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ,ΟΣΠΡΙΑ,ΡΥΖΙ,ΜΕΛΙ,ΑΛΕΥΡΙ,ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ,ΓΛΥΚΑ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΜΕΛΑΔΕΣ,ΑΥΓΑ,ΣΑΛΙΓΚΑΡΙΑ,
ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ,ΣΤΑΦΙΔΕΣ,ΕΛΙΕΣ,ΚΡΑΣΙ,ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ,ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΑΦΕΨΗΜΑΤΑ, ΠΑΤΑΤΕΣ


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ : 213 2004 500 (εργάσιμες ημέρες, από 9.00 έως 14.00)


ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ: www.agiaparaskevi.gr


ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΓΚΑΙΝΙΑΖΕΙ ΤΗΝ 1η ΕΟΖ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ

dendias180812
Στις αρχές Ιουνίου θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το Κέντρο Πρώτης Υποδοχής (ΚΕΠΥ) που βρίσκεται στο Κέντρο Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών στο Φυλάκιο Ορεστιάδας.
Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, στην πράξη όμως αποτελεί την έναρξη της Ειδικής Οικονομικής Ζώνης (ΕΟΖ) μια και οι λαθρομετανάστες  που θα κρατούνται στο στρατόπεδο θα χρησιμοποιούνται ως πάμφθηνο εργατικό προσωπικό των ξένων εταιρειών που θα αναπτύξουν τη δράση τους στη Βόρειο Ελλάδα (βλέπε χρυσωρυχεία κ.α.).
Ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε χθες Παρασκευή τις εγκαταστάσεις του ΚΕ.ΠΥ. και ενημερώθηκε από τους υπηρεσιακούς παράγοντες για την πορεία των εργασιών ολοκλήρωσής του.
Είπε ότι πρόκειται για το πλέον σύγχρονο κέντρο στην χώρα μας και στην Ευρώπη και αποτελεί σημαντικό βήμα για την ολοκλήρωση διαχείρισης της μεταναστευτικής ροής. Μάλιστα τόνισε ότι θα έρθει να  επιθεωρήσει τις εγκαταστάσεις και ο επίτροπος Εσωτερικών Υποθέσεων, Σεσίλια Μάλμστρομ, «ώστε να βεβαιωθεί, ότι η χώρα μας κάνει ότι υπόσχεται προς τους ευρωπαίους εταίρους της». Έτσι μπράβο Δένδια, πρέπει να μας βάλει και καλό βαθμό η ΕΕ και οι δανειστές πως κάνουμε ό,τι μας υποδεικνύουν για το θάψιμο της Ελλάδος!
Δεν παρέλειψε βέβαια ο κ. υπουργός να υπογραμμίσει ότι θα υπάρξουν οφέλη και στην τοπική κοινωνία καθώς τμήμα των υπηρεσιών θα παρέχεται από άτομα και επιχειρήσεις της περιοχής. Πώς το είπες ακριβώς κ. Δένδια; Θα ωφεληθεί η περιοχή; Ειδικά εάν κατέβει η μισή Ασία και η Αφρική στον Έβρο τότε θα γίνει το νέο Ελντοράντο!
Άει σιχτίρ πια με το δούλεμα!
makeleio.gr

ΟΙ GAY ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΑ ΑΘΗΝΑ ΛΕΣΒΙΑ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΣΤΙΣ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ!



ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΩΠΑ
thea-athina
Είναι απορίας άξια η σιγή την οποία τηρούν ορισμένοι νεοφώτιστοι Έλληνες, οι οποίοι, ενώ εξυβρίζουν το πρόσωπο του Ιησού (δεν διστάζουν ν' απεικονίζουν τον Χριστό με βλάσφημες εικόνες), τώρα μένουν εμβρόντητοι μπροστά στη στοχοποίηση των θεοτήτων του αρχαίου Ελληνισμού, όπως η θεά Αθηνά, την οποίαν ορισμένοι την παρουσιάζουν ως λεσβία! Οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί διαμαρτύρονται για την στοχοποίηση των αρχαίων ελληνικών θεοτήτων. Ελπίζουμε να κάνουν το ίδιο και όσοι Συνέλληνες αρέσκονται στις βλασφημίες εις βάρος του Ιησού!.. Κακά τα ψέματα!.. Τα βέλη, που μας στέλνουν ορισμένοι, είναι εναντίον όλων των Ελλήνων και των προγόνων ημών, αδιακρίτως φιλοσοφικών και θρησκευτικών δοξασιών!..
ARXAIA
ΗΤΑΝ κάτι αναμενόμενο!.. Από την ημέρα που οι Ευρωπαίοι θέλησαν να εξοβελίσουν τον Ελληνισμό από τη Ευρωπαϊκή Ιστορία (επισήμως την θέτουν τον 8ο αιώνα μ.Χ. επί Καρλομάγνου!) και την αφαίρεση από το Ευρωπαϊκό Σύνταγμα μίας φράσεως του Θουκυδίδη («Χρώμεθα γαρ πολιτεία ... και όνομα μεν διά το μη ες ολίγους άλλ' ες πλείονας οικείν δημοκρατία κέκληται»), ο Ελληνισμός ήταν θέμα χρόνου να δεχθεί μία νέα στοχοποίηση. Αλλά ας διαβάσουμε καλύτερα μία επιστολή που έστειλε ο εξαίρετος επιστήμων κ. Θωμάς Δασκάλου, Αρχιτέκτων – Μηχανικός, από τα Τρίκαλα:
«Θα ήθελα μέσω της φιλόξενης στήλης σας να δημοσιεύσετε το παρόν επίκαιρο σχόλιό μου. Και επειδή γνωρίζω τις ευαισθησίες σας στις πατρογονικές αξίες, πιστεύω ότι θα συνηγορήσετε.
Προχθές ανακοινώθηκε η διοργάνωση GAY PARADE (παρέλαση ομοφυλοφύλων), για το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 στην πλατεία Κλαυθμώνος, με σύνθημα «Η ΑΘΗΝΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ» από την οργάνωση ομοφυλοφίλων «ΣΥΚΟ και ΕΛΑ». Ως σύμβολο της φετινής εκδήλωσης έχουν επιλέξει την θεά Αθηνά. Στην σχετική ανακοίνωση της οργάνωσης - μέσα από την επίσημη σελίδα μεγάλου πολιτικού χώρου της λεγόμενης «αριστεράς και της προόδου» που φιλοδοξεί να γίνει κυβέρνηση- , κατά τρόπο αισχρό, αναίσχυντο, χωρίς αιδώ και στοιχειώδη σεβασμό, υβρίζουν κατά τον χειρότερο τρόπο, το ιερότερο πρόσωπο που έχει γεννήσει αυτός ο τόπος, την σεπτή θεά Αθηνά, ιερό σύμβολο του Ελληνικού πολιτισμού και της κάθε εκφάνσεως του ανθρωπίνου πνεύματος. Διαβάστε και ανατριχιάστε- τι γράφουν μεταξύ των άλλων για την θεά Αθηνά:
"Εμείς, οι λεσβίες, οι γκέι άνδρες, οι τρανς γυναίκες και άντρες, οι αμφισεξουαλικές γυναίκες και άντρες (οι LGBT) αυτής της πόλης είμαστε το ίδιο αναπόσπαστο κομμάτι της Αθήνας, όσο και τα σύμβολά της... Η θεά Αθηνά μας ανήκει γιατί δεν ταιριάζει στα στεγανά ούτε των φύλων ούτε των εποχών... Ο μύθος τη θέλει να ήταν παρθένα. Αυτό που ξέρουμε ήταν ότι αντιστέκεται στους άντρες και δεν έχει σχέσεις μαζί τους. Όπως όλες οι λεσβίες".
Επισυνάπτω και την σχετική εικόνα της αφίσας στην οποία η Αθηνά παρουσιάζεται ως αμφισέξουαλ. Επέλεξα τα δύο αυτά θέματα, ώστε να έχετε ένα μέτρο συγκρίσεως για το μέγεθος της ευαισθησίας και της αντιδράσεως. Μπορείτε να τα συγκρίνετε, να τα σχολιάστε και να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα. Είμαι σίγουρος ότι θα έχετε φρίξει και αγανακτήσει. Εκτός βεβαίως εκείνων που στο όνομα της ψευτοδιανόησης και της διεκδίκησης απίθανων, επίπλαστων και κατ' επίφαση δικαιωμάτων, δεν χάνουν την ευκαιρία να υπερασπίζονται με επιστολές τους στον τύπο.
Είμαστε άξιοι της μοίρας μας τελικά. Έχουν εκλείψει οι ευαισθησίες, ο σεβασμός στην πατρογονική μας κληρονομιά, της οποίας είμαστε οι φυσικοί κληρονόμοι και συνεχιστές, καθώς και η ιστορική αυτογνωσία. Ο λεγόμενος πνευματικός κόσμος αδιαφορεί, κωφεύει, αδρανεί και προσπερνά θέματα ουσιώδη τα οποία σύντομα θα μας στοιχίσουν ακριβά, με ανυπολόγιστες συνέπειες.»
Αναντίρρητα είναι καταδικαστέα η πράξη των κυρίων ή κυριών με τις όποιες σεξουαλικές προτιμήσεις εις βάρος μιας αρχαίας θεότητας, όπως της θεάς Αθηνάς. Μια πράξη για την οποία διαμαρτυρόμαστε σχεδόν όλοι οι Έλληνες Ορθόδοξοι Χριστιανοί, που μπορεί να μην πιστεύουμε στους αρχαίους θεούς, αλλά που σεβόμαστε, όμως, απεριόριστα τα πιστεύω κάποιων Συνελλήνων συμπατριωτών μας.
Ο κάθε άνθρωπος έχει το αναφαίρετο δικαίωμα στην όποια στάση τηρεί στο κρεβάτι του. Δεν έχει όμως κανένα δικαίωμα να σφετερίζεται τα ιερά και τα όσια τα φυλής μας για να εξυπηρετήσει τους δικούς του σκοπούς! Ακόμη περισσότερο όταν τα κέντρα που αποφασίζουν για την στοχοποίηση του Ελληνισμού δεν είναι μόνον ελλαδικά και ντόπια.
Κι ένα μικρό παράπονο τώρα, προς ορισμένους Συνέλληνες:
Φίλοι και Συμπατριώτες μου, μπορεί να διαφωνούμε φιλοσοφικά στο Δωδεκάθεο, μια συνήθεια τόσο διαδεδομένη μεταξύ των αρχαίων Ελλήνων, που σέβονταν τις θρησκευτικές πεποιθήσεις του άλλου, αλλά μας ενώνουν όλα τα άλλα (μα όλα τα άλλα!), που έχουν σχέση με τον Ελληνισμό (κοινή φυλετική καταγωγή, κοινή ελληνική γλώσσα, κοινά ήθη κι έθιμα, κοινές παραδόσεις, κοινοί αγώνες μέσα στους αιώνες, η ίδια αρχαία ελληνική φιλοσοφία, τα ίδια ομηρικά έπη, οι ίδιοι τραγικοί ποιητές, οι ίδιοι ήρωες και βασιλείς των πολέμων, ο λατρεμένος μας Μ. Αλέξανδρος, η ίδια Ελληνική αρετή, οι Τέχνες, τα Γράμματα, οι Επιστήμες, η ανθρωπιά και τόσα άλλα) από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα!
Τι σας κάνει, λοιπόν, και εξυβρίζετε με τόσο πάθος εναντίον ενός ιερού προσώπου, όπως ο Ιησούς, στον οποίον πιστεύουν εκατομμύρια Έλληνες; Δεν βλέπετε ότι τα βέλη, που μας στέλνουν ορισμένοι, είναι εναντίον όλων των Ελλήνων και των προγόνων ημών, αδιακρίτως φιλοσοφικών ή θρησκευτικών δοξασιών;
Σήμερα κιόλας, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, σύμφωνα με το Vimaonline, κάποιοι ετοιμάζονται να πωλήσουν τον ναό του Απόλλωνα Ζωστήρα στη Βουλιαγμένη!.. Δεν το βλέπετε;
sakketosaggelos

(ΒΙΝΤΕΟ) Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΝΕΡΟ! ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΟΛΑ Ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΣ!!!

Η ΕΕ ΠΙEΖΕΙ ΝΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΝΕΡΟ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ!

Η εκπομπή της γερμανικής δημόσιας τηλεόρασης «Monitor» έκανε πρόσφατα μια έρευνα για τις πιέσεις που ασκεί η Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις χώρες μέλη της Ε.Ε. για να ιδιωτικοποιήσουν τις υπηρεσίες ύδρευσης.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται στην περιοχή Pacos de Ferreira της Πορτογαλίας όπου επιβλήθηκε η ιδιωτικοποίηση και όπου μέσα σε λίγα χρόνια τα τιμολόγια αυξήθηκαν 400% και συνεχίζουν με αύξηση 6% κάθε χρόνο. «Δεν μπορούμε πια να πιούμε νερό, όπως πίναμε στο παρελθόν, δεν είναι καλό» λένε οι κάτοικοι της περιοχής που ήταν από την αρχή αντίθετοι στην ιδιωτικοποίηση.

Το βίντεο στη συνέχεια πηγαίνει στο κέντρο του προβλήματος στις Βρυξέλλες. Εκεί ερευνά σε βάθος την κατάσταση και παρουσιάζει έγγραφα που αποδεικνύουν την απόφαση για «άνοιγμα της αγοράς» του νερού, ξεκινώντας από τις χώρες του Νότου, μια αγορά που την υπολογίζουν σε τριψήφια δις. Όσο για τους ποιους έχει ως συμβούλους στην ομάδα ειδικών που χαράσσουν την πολιτική του νερού, ο επίτροπος Barnier ο ισχυρός άνδρας της Commission, το ρεπορτάζ μας πληροφορεί ότι είναι το Steering Group που αποτελείται από τους γενικούς διευθυντές των μεγαλύτερων πολυεθνικών του χώρου. «Το γκρουπ δεν το επέλεξα εγώ» δηλώνει ο Barnier, «Αν με ρωτάτε αν θα έπρεπε να είναι αυτό το γκρουπ πιο ισορροπημένο απαντάω ναι» λέει όταν ο δημοσιογράφος του διαβάζει τη λίστα των συμμετεχόντων... «Νερό ένα ανθρώπινο δικαίωμα ή μια μπίζνες δισεκατομμυρίων δολαρίων;» «Φαίνεται ότι οι Βρυξέλλες αποφάσισαν». «Στο μέλλον το νερό θα ανήκει στις πολυεθνικές αντί σε όλους εμάς.»
Με αυτές τις φράσεις κλείνει ένα ρεπορτάζ μιας πραγματικής εκπομπής ειδήσεων, μιας πραγματικής δημόσιας τηλεόρασης . Της γερμανικής... Και στα δικά μας! 



ΟΔΗΓΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ!


prothesi

Από δούλεμα πάμε καλά! Θα τα πούμε και με τις εταιρείες δημοσκοπήσεων που εξακολουθούν και βγάζουν πρώτο-δεύτερο το Σαμαρά, στήθος με στήθος με το ΣΥΡΙΖΑ!
Προβάδισμα μισής ποσοστιαίας μονάδας για τον ΣΥΡΙΖΑ, τόσο στην πρόθεση ψήφου όσο και στην αναγωγή της επί των εγκύρων, δίνει δημοσκόπηση της Pulse RC για λογαριασμο της εβδομαδιαίας εφημερίδας ''6μέρες''. Πέφτει ...σύννεφο το δούλεμα...
Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ λαμβάνει 20%, η Νέα Δημοκρατία 19,5%, η Χρυσή Αυγή 12%, το ΠΑΣΟΚ 7%, οι ΑΝΕΛ και το ΚΚΕ 5%, η ΔΗΜΑΡ 3,5%, ενώ ''«άλλο κόμμα'' επιλέγει το 5,5%. Στο 10% η αδιευκρίνιστη ψήφος, τη στιγμή που το λευκό/αποχή συγκεντρώνει 12,5%
Με αναγωγή επί των εγκύρων τα ποσοστά για τα κόμματα έχουν εξής: ΣΥΡΙΖΑ 23%, Νέα Δημοκρατία 22,5%, Χρυσή Αυγή 13,5%, ΠΑΣΟΚ 8%, Ανεξάρτητοι Έλληνες και ΚΚΕ 5,5% και ΔΗΜΑΡ 4%. Άρα η ΝΔ μπορεί να ξαναβγεί πρώτη. Σε ποιους τα λέτε αυτά ρε;;;

Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ'ΠΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ!


STA-4

Η ΜΕΡΚΕΛ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!
LAZARIDISΣτη Βιβλιοθήκη έφαγε σήμερα ο Α. Σαμαράς μαζί με τον στενό του συνεργάτη Χρύσανθο Λαζαρίδη. Ήταν ιδιαίτερα συνοφρυωμένος, σκεπτικός και βαθιά προβληματισμένος. 
Ο Α. Σαμαράς είναι βέβαιον ότι του είπε γι' αυτά που έρχονται και γνωρίζει ότι είναι Αρμαγεδδώνας. Το κρύβει όμως από τον λαό τον οποίο ποτίζει με ψεύδη περί ανάπτυξης και μείωσης της ανεργίας!!! Η Μέρκελ έχει ετοιμάσει για τον Σαμαρά ένα μενού πολύ χειρότερο από αυτό του Νίκου Αναστασιάδη στην Κύπρο. Ο Σαμαράς το ξέρει αλλά επειδή έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να κάτσει στα τέσσερα, θα το υπομείνει και αυτό. 
Ο λαός όμως τί σου φταίει δοσίλογε; Αρκετά έχει τραβήξει. Τι άλλο πρέπει να πάθει; Επειδή εσύ αποφάσισες να πέσεις στα τέσσερα πρέπει να καταξευτιλίσεις και τον λαό;
Ο Σαμαράς λοιπόν γνωρίζει ότι επέρχεται τεράστια καταστροφή. Οι καταθέσεις του κοσμάκη θα αρπαγούν μέσα σε ένα-δύο 24ωρα. Και αυτοί συνεχίζουν να λένε ψέματα ότι δεν κινδυνεύουν οι καταθέσεις. 
Είσαι Εφιάλτης Σαμαρά. Ξέρεις για την καταστροφή που έρχεται και δεν μιλάς παρά μόνο στον Χρύσανθο το φίλο σου!
Μίλα ρε δωσίλογε! 
makeleio.gr

ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ SIEMENS ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΏΝΥΜΟ!

Οι δεσμοί της Siemens με το πολιτικό σύστημα είχαν ονοματεπώνυμο. Άλλοι μεγάλοι δεσμοί σαν αυτό με τον Τσουκάτο που μετέφερε το  1 εκατομμύριο μάρκα στα ταμεία του ΠΑΣΟΚ (σύμφωνα με δήλωσή του) και άλλοι λιγότερο δυνατοί δεσμοί. 
Πάντως ήταν δεσμοί της Siemens επί 20 και πλέον χρόνια με τον κρατικό μηχανισμό, που της επέτρεψαν να αλώσει τα πάντα και σήμερα να  έχει σφίξει η θηλιά γύρω από το λαιμό όλου του λαού. 
Αύριο βράδυ αποκαλύπτουμε τα πάμπολλα δωράκια της Siemens προς συγκεκριμένους πολιτικούς! Μεγάλα ονόματα! 
Η είδηση-βόμβα αποκαλύπτεται στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" και θα αναδημοσιευτεί αύριο βράδυ, εδώ!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ SIEMENS; ΑΝΕΣΥΡΕ ΑΠΟ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΞΕΧΑΣΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ;


SEKERIS2

Εάν δεν υπήρχαν τα συνεχή δημοσιεύματα με τις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ και της "Ελεύθερης Ώρας"  για τη Siemens, το μέγα σκάνδαλο της γερμανικής εταιρείας θα ήταν ακόμη
στο ψυγείο της ανακρίτριας κας Νικολακέα. Επί 3 χρόνια δεν έχει καλέσει τον βασικό μάρτυρα κ. Σέκερη (φωτό), τον οποίο φρέναρε και του είπε: "περίμενε στο ακουστικό σου, θα σε καλέσω"! 3 χρόνια και ο βασικός μάρτυρας Σέκερηςς ακόμη περιμένει.
Κι έρχεται σήμερα η κ. Νικολακέα και καλεί για απολογία 13 στλέχη της mother εταιρείας. Μα όλοι οι σχεδόν όλοι βρίσκονται εκτός Ελλάδος. Θα έρθουν αυτοί να απολογηθούν ενώπιον των ανκριτών ή θα κουνήσουν μαντηλάκι σαν τον Χριστοφοράκο;
Κυρία Νικολακέα, ελπίζουμε να βγάλετε άκρη αλλά δεν το νομίζουμε. Επί 3 χρόνια είχατε βάλει την υπόθεση Siemens στο ψυγείο και σίγουρα αναλάβατε προσωπικώς την ευθύνη γι' αυτό!
makeleio.gr