Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ...ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ!



Την λένε Μαριαννα Αναγνωστοπούλου και την έχουν χαρακτηρίσει ως τη φωτογράφο που είναι πιο όμορφη από τα μοντέλα της. Είναι επίσης καθηγήτρια Αγγλικών. 
Εκμεταλλευόμενη τη σχέση της με τον φακό έχει κάνει η ίδια και αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις . Η ίδια λέει για το μέλλον της: «Δε σκέφτομαι το μέλλον, ειδικά σε μια χώρα που όλα είναι αβέβαια, προσπαθώ να βάζω βραχυπρόθεσμους και ρεαλιστικούς στόχους. Για την ώρα, βλέποντας ότι η δουλειά μου ως.... φωτογράφος πάει αρκετά καλά σκέφτομαι να μεταφερθώ σε έναν δικό μου χώρο και να δημιουργήσω το δικό μου στούντιο .  
Μ' ενοχλεί που κάποια άτομα είναι ικανά να πατήσουν επί πτωμάτων προκειμένου να πάρουν αυτό που θέλουν, αλλά αυτό συμβαίνει παντού σωστά; Μ' ενοχλεί που πρέπει να κάνεις γνωριμίες μόνο και μόνο για να κερδίσεις κάτι απ' αυτό. Μ' ενοχλεί που υπάρχει πολύ εκμετάλλευση του στυλ «δεν είσαι γνωστό όνομα άρα δεν θα πάρεις φράγκο» και αυτό δεν γίνεται μόνο με τα μοντέλα, αλλά και με τους φωτογράφους, τους μακιγιέρ».

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!



ΙΕΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ
  
Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
       Το  Εκκλησιαστικό  Συμβούλιο  του  Ι.  Ν. Αγίου Γεωργίου Παπάγου σας προσκαλεί σε εκδήλωση μνήμης για την τραγική επέτειο της αλώσεως της  Κωνσταντινουπόλεως, την Τρίτη 28 Μαϊου 2013 και ώρα 7.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού.
    Θα προηγηθεί η ακολουθία του Εσπερινού καί επιμνημόσυνη δέηση για τον τελευταίο Αυτοκράτορα του Βυζαντίου Κωνσταντίνο Παλαιολόγο και τα θύματα της καταστροφής, ώρα 6.30 μ.μ. στον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου.
Για το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
Ο Πρόεδρος
+ Αρχιμ. Αλέξιος Γιαννιός


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΣ
  • Σύντομη εισήγηση στο θέμα με τίτλο : «Τη Υπερμάχω Στρατηγώ»  από την λογοτέχνιδα – δημοσιογράφο Ελένη Λεωνάρδου, Εκκλησιαστικό Επίτροπο.
  • Ομιλία από τον στρατηγό ε.α. κ. Γούλα Θεόδωρο με τίτλο : « Η Άλωσις της Κωνσταντινουπόλεως».
  • «Τα συναισθήματα του Αυτοκράτορα τις τελευταίες τραγικές ημέρες» από την εκπαιδευτικό κ. Μαρία Παυλάκου.
  • « Ο μαρμαρωμένος Βασιλιάς στην ποίηση» (αποσπάσματα ποιημάτων).
  • Το πρόγραμμα  κλείνει  ο  Προϊστάμενος  του  Ιερού  Ναού  Πανοσιολ.  Αρχιμ. π. Αλέξιος Γιαννιός.
  • Μουσική επένδυση με αρμόνιο από τον μουσικοσυνθέτη κ. Ιερόθεο Παπαβασιλείου.
  • Μικρή δεξίωση.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΟΚΜΕΠΑ



Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η - Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η
 
Ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικής Μέριμνας & Προσχολικής Αγωγής Παπάγου-Χολαργού (Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α) με έγκριση του Διοικητικού Συμβουλίου του, προκηρύσσει καλλιτεχνικό διαγωνισμό για το σχεδιασμό λογότυπου που θα αποτυπώνει την θεματολογία του ( Κοινωνική Μέριμνα και Προσχολική Αγωγή).
 Οι προτάσεις θα υποβληθούν στην Διεύθυνση του ΔΟΚΜΕΠΑ (17ης Νοεμβρίου 121 – 15562, Χολαργός) ή  ηλεκτρονικά στην διεύθυνση dokmepa@gmail.com  έως την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 και θα συνοδεύονται από το ονοματεπώνυμο του / της δημιουργού και τα στοιχεία επικοινωνίας του.  
Πληροφορίες στα τηλ. 210 65.31.778 κ. Νικολοπούλου , 210 65.49.407 κ. Αγγελή. 
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δ.Ο.Κ.ΜΕ.Π.Α.
          Ηλίας  Αποστολόπουλος
                                      


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΒΟΜΒΑ: ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΡΤΩΛΟ (;) ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ!


ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΟΡΚΩΤΩΝ ΛΟΓΙΣΤΩΝ ΒΓΑΖΕΙ...ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ
«ΠΕΡΙΕΡΓΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣIΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΖΑΧΑΡΑΚΗ»
ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΕΚ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Η εφημερίδα μας προβαίνει σε μια ακόμη αποκάλυψη-βόμβα. Τέτοιες συγκλονιστικές αποκαλύψεις μόνον στον «Ανεξάρτητο Παρατηρητή» βρίσκετε.
Οι ορκωτοί λογιστές, Κων/νος Τάκης και Ελένη Καραγκούνη κάτω από δυσχερείς συνθήκες, χωρίς δηλ. να τους δίνονται τα στοιχεία από τη προηγούμενη δημοτική αρχή (όπως ισχυρίζονται οι ίδιοι) προέβησαν σε έλεγχο με βάση τα στοιχεία που διέθεταν κι έβγαλαν ... μαργαριτάρια. Όπως για παράδειγμα τη σύμβαση του Κ.Ε.Κ Χολαργού με την κ. Φωκά Μαρία με αντικείμενο της σύμβασης «... ως Συνεργάτης-Ειδικός Σύμβουλος, με θέμα την Έρευνα – Καταγραφή στοιχείων σε σχέση με την αποτελεσματικότητα των θεσμικών παρεμβάσεων σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου Χολαργού, την ώρα που η Φωκά Ι. Μαρία επαγγέλλεται «Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων» !!!
Επίσης, οι ορκωτοί λογιστές διατηρούν επιφυλάξεις για τη διαδικασία επιλογής της Μαρίας Ζαχαράκη, καθώς δεν προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία, ότι είναι η βέλτιστη επιλογή για τις υπηρεσίες που παρέχει!!! Κάτι σαν προνομιακή μεταχείριση ΜΥΡΊΖΕΙ αυτό!
Επίσης, οι ορκωτοί λογιστές, εκφράζουν επιφυλάξεις και για τη δαπάνη της σύμβασης €6.000,00, για Προώθηση ενεργειών του Δήμου για την υλοποίηση προγραμμάτων και πιστοποίηση του Δήμου στο EMAS!!!

Μετά απ' όλα αυτά, καλείται ο κ. Αναγνωστόπουλος που ήταν Πρόεδρος του ΚΕΚ την επίμαχη περίοδο, αντί να απειλεί εμάς με μηνύσεις για τα... υπονοούμενα που λέει ότι εκφράσαμε με την ερώτηση που του κάναμε περί του έργου που παρέδωσε η κ. Ζαχαράκη, να απαντήσει στο πόρισμα που έβγαλαν οι ορκωτοί λογιστές.
Ιδού λοιπόν μερικά από τα ...μαργαριτάρια που έβγαλε το πόρισμα των ορκωτών λογιστών για το ΚΕΚ Χολαργού.

ΟΡΚΩΤΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ: 
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Λ. ΤΑΚΗΣ
ΕΛΕΝΗ Β. ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ
• Οι φάκελοι για τα έργα: α) "equal", "Κατάρτιση Ανέργων σε Πιστοποιημένα Κ.Ε.Κ.": υποέργα « "185" Υπεύθυνοι Προγραμμάτων Δημοτικών Αθλητικών Οργανισμών» και « "50" Στελέχη Αθλητικού Marketing για μη κερδοσκοπικούς Αθλητικούς Οργανισμούς», β) "Επιχορήγηση για τη λειτουργία νέας δομής: Βοήθεια στο Σπίτι", γ) "Ολοκληρωμένο Πρόγραμμα βιώσιμης ανάπτυξης των Δήμων του Συνδέσμου των 21 ΟΤΑ Β.A Αθήνας με την εφαρμογή της Habitat Agenda -Αστικό Παρατηρητήριο", υποέργο « "1" Κατάρτιση Προσωπικού και Συνεργατών Συνδέσμου και ΟΤΑ Στελέχη Δήμων και Συνδέσμου καθώς και το εποχιακό προσωπικό», δ) "Ηorizon", ε) "MedClima".
Λόγω των ελλείψεων που είχαν οι φάκελοι των έργων δεν κατέστη εφικτή η διενέργεια επαρκώς εξασφαλιστικών ελεγκτικών διαδικασιών.
Θα θέλαμε να σας επισημάνουμε την δυσκολία που αντιμετωπίσαμε ως προς:
• Την λήψη των στοιχείων.
• Την μη ύπαρξη αρμοδίων για διευκρινίσεις που θέλαμε κατά την διενέργεια του ελέγχου μας.
Στις 15/2/2013 παραβρεθήκαμε στα γραφεία του Δημάρχου του Δήμου Χολαργού – Παπάγου και επισημάναμε προφορικά, αλλά και εγγράφως με επιστολή (η οποία στάλθηκε με e-mail) τις ελλείψεις που υπήρχαν για την ολοκλήρωση του ελέγχου μας.
Ο Δήμαρχος μας πληροφόρησε ότι θα επιμεληθεί να σταλεί σχετική επιστολή ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα στοιχεία που εκκρεμούσαν από τους αρμόδιους που είχαν διατελέσει πρόεδροι στο Κ.Ε.Κ την υπό εξεταζόμενη περίοδο.
Οι ανωτέρω επιστολές κοινοποιήθηκαν και σε εμάς. Αναλυτικότερα στάλθηκαν επιστολές στους:
1. Άγγελο Αναγνωστόπουλο , πρώην Πρόεδρο Δ.Σ Κ.Ε.Κ Χολαργού, για την περίοδο 2.3.2007 έως 18.3.2008 και 24.3.2010 έως 20.10.2010 (Αριθ. Πρωτ. 5398/21.2.2013).
2. Καλλιοντζή- Νικολοπούλου Κων/να , πρώην Πρόεδρο Δ.Σ Κ.Ε.Κ Χολαργού, για την περίοδο 18.3.2008 έως 8.9.2009 (Αριθ. Πρωτ. 5399/21.2.2013).
3. Δημητρίου Νικόλαος , πρώην Πρόεδρο Δ.Σ Κ.Ε.Κ Χολαργού, για την περίοδο 8.9.2009 έως 23.3.2010 (Αριθ. Πρωτ. 5392/21.2.2013).
4. Γεώργιο Τέντη , πρώην Διευθυντή του Κ.Ε.Κ Χολαργού, για την περίοδο που ελέγχετε (2008, 2009, 2010).
Στην ανωτέρω επιστολή αναφερόταν μεταξύ των άλλων ότι η παράδοσης των στοιχείων θα πρέπει να περατωθεί μέχρι την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2013.
Στις 12 Μαρτίου 2013 παραβρεθήκαμε στα γραφεία του Δήμου Χολαργού – Παπάγου , μετά από πρόσκληση του Δημάρχου. Στην συνάντηση που πραγματοποιήθηκε ενημερώσαμε τον δήμαρχο και τους παραβρισκόμενους ότι δεν μας έχει δοθεί κανέναν επιπλέον στοιχείο από αυτά που έχουν ζητηθεί , ούτε έχουν σταλεί στα γραφεία μας, ρωτήσαμε εάν έχουν σταλεί στο Δήμο και μας ενημέρωσαν ότι δεν έχουν σταλεί.
Με την από 14/3/2013 επιστολή του Δήμου του Δήμου Χολαργού – Παπάγου μας ζητήθηκε να συντάξουμε την έκθεση του διαχειριστικού ελέγχου μας με βάση των στοιχείων που έχουμε.
Δεν τέθηκαν υπόψη μας ολοκληρωμένοι φάκελοι των έργων ...δελτίο ολοκλήρωσης πράξης, παρουσιολόγια των επιμορφώσεων, ωρολόγια προγράμματα, όλο το πλήθος των σχετικών συμβάσεων, απολογισμοί κ.λ.π. Με συνέπεια ο έλεγχος να περιοριστεί μόνο στη συσχέτιση του στοιχείου του Κ.Β.Σ. με τα βιβλία.
IV. Υπήρχαν παραστατικά δαπανών με ελλιπή στοιχεία του Κ.Β.Σ (π.χ δεν αναγραφόταν η ιδιότητα/επάγγελμα του παραλήπτη της αμοιβής της δαπάνης, δεν υπήρχε η σφραγίδα του Κ.Ε.Κ όπως ορίζεται από το άρθρο 12 παρ. 10 του Κ.Β.Σ.).
Τα τιμολόγια υπ' αριθμ. 127/13.5.2008 και τιμολόγιο υπ' αριθμ. 171 στην επωνυμία «Φωκά Ι. Μαρία, Επιδιορθώσεις Ενδυμάτων...» φέρουν επιπλέον σφραγίδα με την ένδειξη «Υπηρεσίες Συμβούλου – Ερευνητή».
Για την ανωτέρω δαπάνη (€ 8.250,00 πλέον Φ.Π.Α) τέθηκε υπόψη μας η από 3/3/2008 σύμβαση μεταξύ Δημοτικού Κ.Ε.Κ Χολαργού και κ. Φωκά Μαρία με αντικείμενο της σύμβασης «... ως Συνεργάτης-Ειδικός Σύμβουλος, έναντι της συμφωνούμενης στην παρούσα αμοιβής, Έρευνα – Καταγραφή στοιχείων σε σχέση με την αποτελεσματικότητα των θεσμικών παρεμβάσεων σε θέματα περιβαλλοντικής πολιτικής του Δήμου Χολαργού».

3) Στα υπόλοιπα των λογαριασμών "Αμοιβές & Έξοδα Οργανωτών", "Αμοιβές – Έξοδα Διαφόρων Τρίτων" περιλαμβάνονται αμοιβές σε Ζαχαράκη Αντ. Μαρία, "Υπηρεσίες Δημοσίων Σχέσεων", συνολικού ποσού €6.000,00, για Προώθηση ενεργειών του Δήμου για την υλοποίηση προγραμμάτων και πιστοποίηση του Δήμου στο EMAS.
Αναλυτικά περιλαμβάνονται τα κάτωθι παραστατικά:
 ΑΠΥ6/14.5.2008 ποσού €1.500,00 για υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων
 ΑΠΥ7/1.8.2008, ποσού €1.500,00 για υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων
 ΑΠΥ8/30.9.2008ποσού €3.000,00 για υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων
Διατηρούμε επιφυλάξεις για την διαδικασία επιλογής της, καθώς δεν προκύπτει από τα σχετικά στοιχεία, ότι είναι η βέλτιστη επιλογή για τις υπηρεσίες που παρέχει.
Δεν τέθηκε υπόψη μας πρωτόκολλο παραλαβής καλής εκτέλεσης της υπηρεσίας.
Διατηρούμε επιφυλάξεις εάν η δαπάνη θα έπρεπε να χρεωθεί στο Κ.Ε.Κ. και όχι στο Δήμο, διότι δεν γνωρίζουμε πως συνδέεται η πιστοποίηση του Δήμου στο EMAS με τις δραστηριότητες του Κ.Ε.Κ. Δεν υπήρχε αρμόδιος για να μας δώσει περισσότερες πληροφορίες και επεξηγήσεις.

ΟΙ "ΕΝΕΡΓΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ" ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ "TEASE PLUS"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ανιδιοτέλεια ή ευθυνοφοβία;

Μετά την τελική έκβαση της δίκης σχετικά με την υπόθεση του Tease Plus, τίθεται αναπόφευκτα το ερώτημα «τι είδους Διοίκηση επιθυμούμε για το Δήμο μας;». Θέλουμε ένα Δήμαρχο που δεν υπολογίζει τις προσωπικές συνέπειες προκειμένου να κρατήσει ανοικτά τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις της περιοχής; Κάποιον που αποδεδειγμένα δεν διστάζει να καθίσει στο σκαμνί, ώστε να μη μείνουν χωρίς δουλειά πολλοί συνάνθρωποί μας ή θέλουμε μια ευθυνόφοβη Διοίκηση που ξηλώνει ταμπέλες, απειλεί με εξοντωτικά πρόστιμα και βάζει λουκέτα, χωρίς να δώσει την παραμικρή μάχη για τους επαγγελματίες της πόλης μας;

Παράλληλα, μετά την προσωπική Οδύσσεια του Δημήτρη Νικολάου, ερωτούμε τι απέγιναν οι φωνές σύσσωμης της τότε Αντιπολίτευσης που ζητούσαν να παραμείνει ανοικτό το Tease Plus με κάθε κόστος, χωρίς οι ίδιοι να πάρουν ποτέ την ευθύνη. Τι απέγιναν όσοι συκοφαντούσαν τον επικεφαλής των Ενεργών Δημοτών ότι είχε πολιτικό συμφέρον από την υπόθεση του Tease Plus, όταν η σύζυγος του επιχειρηματία κατήλθε στις Δημοτικές Εκλογές με το ψηφοδέλτιο του Πάνου Δεμερτζή; Τι απέγιναν όσοι διέδιδαν ότι όλα ήταν ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, χωρίς καμία συνέπεια για το Δήμαρχο του τέως Δήμου Χολαργού; Τι απέγιναν οι εκδότες που αρχικά ζητούσαν την υποστήριξη της συγκεκριμένης επιχείρησης από το Δήμο, προεκλογικά αποκαλούσαν παράνομο το Δημήτρη Νικολάου, χλεύαζαν τη δικαστική του περιπέτεια και στο τέλος ποίησαν την νήσσαν όταν η νέα Διοίκηση ένιψε τας χείρας της και έβαλε αμέσως το λουκέτο;

Τι απέγιναν οι πρώην Δημοτικοί Σύμβουλοι των Ενεργών Δημοτών, κ.κ. Πολύδωρας, Τούτουζας, Αποστολόπουλος κ.λπ., οι οποίοι πίεζαν το Δημήτρη Νικολάου να εξαντλήσει κάθε χρονικό περιθώριο και να μην κλείσει το κατάστημα, αλλά δεν αντέδρασαν στο ελάχιστο όταν το ισοπέδωσε αυτόματα ο νέος τους αρχηγός, κος Ξύδης, υπό την εύκολη και αναίμακτη δικαιολογία της εφαρμογής του Νόμου; Ήταν ή δεν ήταν οι δύο τελευταίοι που έκαναν προεκλογικές συγκεντρώσεις στο συγκεκριμένο κατάστημα, ως υποψήφιοι της Νέας Πορείας, ενώ συγχρόνως και χωρίς να ντρέπονται κατήγγειλαν την πολιτική των Ενεργών Δημοτών; Συμπαραστάθηκαν ποτέ στο δικαστικό αγώνα του πρώην αρχηγού τους, ο οποίος ουδέποτε χρησιμοποίησε τη συγκεκριμένη επιχείρηση για την προβολή του;

Τι απέγιναν όσοι επί 8 συναπτά έτη, δυσχέραιναν τη λειτουργία του τέως Δήμου Χολαργού με θεωρίες περί του «νόμιμου αλλά μη ηθικού», ανάλογα με το συμφέρον τους; Τι θα κάνουν τώρα όσοι πόνταραν στην καταδίκη του Νικολάου, ώστε να μην μπορεί να επαναδιεκδικήσει τη Δημαρχία; Όσοι επένδυσαν στη δυστυχία των ανέργων συμπολιτών μας του Tease Plus για να εξυπηρετήσουν τις προσωπικές τους φιλοδοξίες; Τι θα κάνουν τώρα που ο Νικολάου έλαβε τη μικρότερη, συμβολική ποινή, διότι το δικαστήριο έκρινε ότι δεν υπήρξε ο παραμικρός δόλος και δεν ζημιώθηκε ο Δήμος, άρα μπορεί να είναι πάλι υποψήφιος; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει το πολιτικό επίπεδο της περιοχής μας, πόσο περισσότερο θα χαθεί η ανθρωπιά και για πόσο ακόμη όλα θα κρίνονται και θα ορμώνται εκ ταπεινών ενστίκτων και μικροπολιτικών συμφερόντων;

Οι Ενεργοί Δημότες Παπάγου-Χολαργού χαιρετίζουν τις γενναίες επιλογές, την ανθρώπινη, αντρίκια και ανυστερόβουλη στάση του Δημήτρη Νικολάου και επιμένουν ότι η Διοίκηση του Δήμου δεν πρέπει να διαδραματίζει το ρόλο του δήμιου, αλλά του αρωγού και συμπαραστάτη στο πλευρό των κατοίκων και των δημοτών.


Εκ του Γραφείου Τύπου των Ενεργών Δημοτών

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ!

Samaras-100
Να αφήσει κατά μέρος τους μπλαζέ-στημμένους δημοσιογράφους και να έρθει να τα πούμε έξω από τα δόντια και εφ'όλης της ύλης.
Η πρόκληση-πρόσκληση είναι από την δημοσιογραφική ομάδα του makeleio.gr απευθείας στον Πρωθυπουργό. Αν θέλει, τολμά και μπορεί, τον καλούμε να δώσει συνέντευξη εφ'όλης της ύλης και όχι με στημένες-σικέ ερωτήσεις. Οι ερωτήσεις θα αφορούν στην τρέχουσα πολιτική, οικονομική, κοινωνική κατάσταση της χώρας και ο Πρωθυπουργός καλείται να απαντήσει σε ερωτήματα που σε τελική ανάλυση του απευθύνουν οι πολίτες και αναγνώστες της εφημερίδας μας.
Πρωθυπουργέ, σε καλούμε, σε προσκαλούμε και ταυτόχρονα σε προκαλούμε. Εδώ δεν υπάρχουν...σκονάκια να πεις αυτά που έχεις αποστηθίσει ή σου έχουν υπαγορεύσει. Εδώ ειπώνονται μόνον αλήθειες. Τις αντέχεις;

ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ "MALL" ΣΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΟΜΑ

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΒΑΛΘΗΚΑΝ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Ν' ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ!

Καταλάβατε γιατί η τροχαία και κυρίως οι Δήμοι Αγίας Παρασκευής, Χαλανδρίου και Παπάγου-Χολαργού, επιδόθηκαν σε εκστρατεία κατά των επιγραφών των καταστημάτων; Καταλάβατε γιατί απειλούσαν τους επαγγελματίες με τεράστια πρόστιμα οδηγώντας τους υπό το φόβο αυτών των απειλών, να ξηλώσουν τις επιγραφές της επιχείρησής τους; Διότι το  παιχνίδι παίχτηκε υπέρ του MALL του τεράστιου εμπορικού κέντρου το οποίο ετοιμάζεται να χτιστεί στο χώρο κάτω από τη στάση "ΜΕΤΡΟ Νομισματοκοπείο". Εκεί όπου είναι εγκατεστημένοι επί χρόνια οι τσιγγάνοι και τους οποίους επίσης θα ξηλώσει η κυβέρνηση. 
Ο μεγάλος ντόρος γύρω από τους τσιγγάνους Ρομά που πρόσφατα έκαναν και πορεία διαμαρτυρίας στην Λ. Μεσογείων, γίνεται για το MALL. Οι μεγάλες πολυενικές εταιρείες που θα χάψουν τις όποιες έχουν απομείνει ζωντανές θα στεγαστούν στο νέο MALL στο Νομισματοκοπείο. 
Και οι δήμοι, μαζί με την τροχαία αλλά και -φευ- εκπροσώπους του Τύπου που στηρίζουν το νόμο που ξηλώνει τις επιγραφές των καταστημάτων, είτε εν γνώσει τους είτε άθελά τους, ουσιαστικά παίζουν το παιχνίδι του MALL. 
Τα βλέπε κύριοι της τοπικής αυτοδιοίκησης; Εξελίσσεστε σε μεγάλους προπαγανδιστές του MALL. Πριν καν έρθει στα πόδια μας και εξοντώσει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις εσείς οι ίδιοι τού στρώνετε το έδαφος, εξοντώνοντας με την απειλή προστίμων τα καταστήματα, τα οποία ξηλώνουν την επιγραφή τους! Έτσι, όσα θα έχουν απομείνει ανοιχτά σε 1-2 χρόνια που θα ανοίξει τις πύλες του το MALL, οι πολυεθνικές εταιρείες που θα λειτουργούν στο εμπορικό κέντρο, θα αποτελειώσουν τα υπόλοιπα μικρομάγαζα! 
Μπράβο σας κύριοι της αυτοδιοίκησης και του Τύπου που στηρίζετε τέτοιες εκστρατείες θανάτωσης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων!

ΜΟΝΟΝ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΣΙΠΑΚΙ ΘΑ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΡΟΦΙΜΑ



Πρώτα εξαθλιώνουν τους λαούς παγκοσμίως, για να τους «βοηθήσουν» μετά ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ!

ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!
Με το πρόσχημα της ανάπτυξης νέων τρόπων ώστε να μειωθεί η απάτη στο ομοσπονδιακό πρόγραμμα κουπονιών τροφίμων, οι ΗΠΑ και το Υπουργείο Γεωργίας θα αναγκάσουν το λαό να εμφυτεύει τσιπ στον οργανισμό του! Διαφορετικά γιοκ τα δωρεάν τρόφιμα. Αυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο πρόγραμμα καλύπτει περίπου 50 εκατομμύρια Αμερικανούς και προσθέτει περισσότερους από 10.000 νέους εγγεγραμμένους στις τάξεις του καθημερινά !!!
Καταλαβαίνει δηλ. κανείς πόσοι εκατομμύρια Αμερικάνοι θα βάλουν τσιπάκι στο χέρι τους ή στο κούτελο για να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα τρόφιμα!
Όπως αναφέρει το “eleftheriskepsi”, πρόκειται για τη  μέθοδο που  με ραδιοσυχνότητες (RFID)  θα αναγνωρίζει και θα εντοπίζει τους παραλήπτες κουπονιών τροφίμων σε εθνικό επίπεδο.
Δύο ξεχωριστές εκθέσεις έχουν παρουσιαστεί από το Γραφείο Τροφίμων του USDA και το Πρόγραμμα Υπηρεσίας Διατροφής το 1999 που αποκαλύπτουν ότι ο απώτερος στόχος του οργανισμού είναι η ανάπτυξη νέων πρωτοκόλλων παρακολούθησης που θα βελτιώσει (δήθεν) την ακεραιότητα του προγράμματος κουπονιών τροφίμων, επίσης γνωστό ως Συμπληρωματικό Πρόγραμμα Βοήθειας Διατροφής (SNAP). Σε δύο από αυτές τις εκθέσεις, το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ εξηγεί πώς οι νέες βιομετρικές τεχνολογίες προσδιορισμού μπορούν να βοηθήσουν καλύτερα στο να ελέγξουν τις ταυτότητες των παραληπτών κουπονιών φαγητού, και να μειώσουν έτσι την απάτη.
Αυτός ο τύπος του συστήματος είναι ήδη σε ισχύ σε όλη την Ινδία, όπου οι βιομετρικές ταυτότητες εκδόθηκαν πρόσφατα σε όλους του 1,2 δισ. κατοίκους της χώρας – και η Αμερική θα είναι η επόμενη.
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ – ΚΕΦΑΛΑΙΟ 13: «ΚΑΙ ΕΚΑΜΝΕ ΠΑΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΤΩΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΛΑΒΩΣΙ ΧΑΡΑΓΜΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΧΕΙΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ Η ΕΠΙ ΤΩΝ ΜΕΤΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΔΥΝΑΤΑΙ ΜΗΔΕΙΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ Η ΝΑ ΠΩΛΗΣΗ ΕΙΜΗ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ Ή ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΟΣΤΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΝΟΥΝ ΑΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΗ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟΝ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΞΣ»