Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΠΡΩΗ ΠΑΣΟΚΟΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΟΥΚΑ,Σ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΡΙΤ!

ΚΑΤΑΠΙΑΝ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ  ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΔΕΞΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΚΗ.....
doukas-prokopis

Ο ΜΠΕΝΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΗΜΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ ΟΛΑ

ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΘΑ ΧΡΕΩΘΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ! 
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ  ΤΑ..
"ΜΕΓΑΛΑ" BLOGS ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ???? ΜΟΥΓΚΑ!
attikanea

ΚΕΧΡΗΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ-ΤΟΥΤΟΥΖΑΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ!

Όπως αναφέρει στο τεύχος Σεπτεμβρίου η εφημερίδα "Αντίλογος Χολαργού", η οποία μάλιστα επικαλείται απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, "φαίνεται ότι το πρώτο deal στον δήμο Χολαργού-Παπάγου είναι αυτό της συνεργασίας τριών νέων και άφθαρτων δημοτικών συμβούλων, οι οποίοι αποφάσισαν να ανοίξουν πρώτοι το χορό των συνεργασιών παραμερίζοντας τις ατομικές και προσωπικές φιλοδοξίες, προκειμένου να περάσουν το μήνυμα της αλλαγής νοοτροπίας, της συλλογικότητας και της κοινής δράσης"
Σύμφωνα λοιπόν με τον "Αντίλογο",  οι Κεχρής, Αποστολόπουλος και Τούτουζας, βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, οι απόψεις τους συμπίπτουν στα περισσότερα θέματα και "έχουν σχεδόν καταλήξει στην ιδέα ότι πρέπει να συνεργαστούν" και μάιστα αυτό θα το ανακοινώσουν σύντομα!!!
Το δημοσίευμα καταλήγει ως εξής: "Για το ποιος θα ηγηθεί της κίνησης είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, όμως οι ίιδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει αιτία για να ναυαγήσει η συνεργαία. Πάντως αν τελικά τα βρουν οι τρεις, τότε εκ των πραγμάτων η κίνηση αυτή αποκτά αναμφισβήτητη δυναμική".

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ!


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ ΒΡΑΔΥ
Πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να χρειάζεται μνημόνια και χώρες με πολύ μεγαλύτερο χρέος να μπορούν να δανείζονται με ίδιους ή καλύτερους όρους από τις λεγόμενες αγορές; Αυτό, μόνο σχέδιο συνιστά σε βάρος της Ελλάδος. 
Για ποιο λόγο λοιπόν η Ελλάδα είναι στα μνημόνια; 
Βουλευτής, που το ...λέει η καρδούλα του, ξεσπαθώνει και μιλάει έξω από τα δόντια, αύριο, εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή". 
Για όσους βιάζονται και δεν μπορούν να περιμένουν μέχρι αύριο βράδυ, η συνέντευξη θα δημοσιευτεί στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής". Γρήγορα στο περίπτερο! 

ΘΕΕ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΟΥΤΣΑ, 47 ΧΡΟΝΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΤΟΥ!!!

 Υπάρχουν και χειρότερες περιπτώσεις από αυτές του Λευτέρη Πανταζή (ο...παππούς που τα έφτιαξε με πιτσιρίκα super model) και της Ναταλίας Γερμανού (η 50άρα με τον 25χρονο ηθοποιό). Ο πασίγνωστος Κώστας Βουτσάς, 82 ετών σήμερα, έχει σχέση με την κατά 47 χρόνια νεώτερή του Αλίκη Κατσαβού! Αυτή 35 και ο Βουτσάς 82! Όχι, δεν ντρέπεται, την δείχνει με καμάρι! 
Ρε, παλαβώσαμε τελείως! Αυτός τα ...έφτιαξε με την...σχεδόν εγγονή του! 
Μερικοί άνθρωποι, όσο πασίγνωστοι και αν είναι, όσο και αν έχουν κάνει λαμπρή καριέρα σαν τον Κώστα Βουτσά που έχει κοσμήσει το θέατρο και τον κινηματογράφο επί δεκαετίες, τσαλακώνουν την φήμη τους με τέτοια γελοία καμώματα! 
Δείτε το βίντεο και γελάστε ή κλάψτε!

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΓΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΗ ΔΕΘ


EKTAKTO: Τηλεφώνημα για βόμβα στη ΔΕΘ

Posted by johnga ~ Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου 2013
Ανάστατοι οι πολίτες...
Τα μεσάνυχτα εντοπίστηκε ύποπτο αντικείμενο έξω από το γραφείο του υφυπουργού Παιδείας Κώστα Γκιουλέκα στην οδό Πρασακάκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Συγκεκριμένα, σακούλα βρέθηκε στην είσοδο που θεωρήθηκε ύποπτη και γι' αυτό ειδοποιήθηκαν αμέσως άνδρες του τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών
Μηχανισμών οι οποίοι και διαπίστωσαν ότι δεν ενείχε κάποιον κίνδυνο.
Τηλεφώνημα για βόμβα ακολούθησε λίγες ώρες αργότερα με στόχο τους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. Μετά από κινητοποίηση της αστυνομίας οι αρχές αποφάσισαν ότι επρόκειτο για φάρσα.

newsbomb.gr

ΦΑΝΤΑΡΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΣΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΟΥ!

Ένας 20χρονος φαντάρος έβαλε τέλος στη ζωή με καραμπίνα του, μέσα στο σπίτι του στην Πηγή Λέσβου...
Λίγο νωρίτερα είχε ένα τροχαίο ατύχημα και είχε προκαλέσει ζημιές στο αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων του χωριού ο 20χρονος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία σε μονάδα του Πολιχνίτου και ήταν ένα πολύ καλό και συνεσταλμένο παιδί.

Όπως γράφει το lesvosnews, χθες το βράδυ ο νεαρός γύρισε προβληματισμένος στο σπίτι του επειδή είχε τρακάρει το αυτοκίνητο του πατέρα του ο οποίος είχε πάει για ψάρεμα και χωρίς να καταλάβει κανείς τις προθέσεις του μπήκε στο δωμάτιό του και αυτοπυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο.

Η μητέρα του μαζί με την αδελφή του, που χθες είχε τα γενέθλιά της μόλις κατάλαβαν τι είχε συμβεί έτρεξαν στο δωμάτιο του 20χρονου τον οποίο βρήκαν μέσα σε μία λίμνη αίματος...
Αμέσως τον μετέφεραν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου δυστυχώς πιστοποιήθηκε ο θάνατός του.
gegonota.net

ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!

Ελληνική Αστυνομία και Λιμενικό Σώμα ευχαρίστησε θερμά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης για το έργο που παράγουν για τη δημόσια ασφάλεια “με ελάχιστα χρήματα”.

“Μπαίνει τάξη στα αστικά κέντρα και στο κράτος, απομακρύνονται οι λαθρομετανάστες και γίνονται επαναπατρισμοί. Ευχαριστώ την Αστυνομία και το Λιμενικό”


“Να δώσουμε μια ανακούφιση στους χαμηλοσυνταξιούχους και στους συνταξιούχους από το πλεόνασμα”, είπε σε άλλο σημείο της ομιλίας του.
Για κάποιο ανεξήγητο λόγο ο πρωθυπουργός “ξέχασε” τις Ένοπλες Δυνάμεις ή τέλος πάντων δεν αναφέρθηκε ειδικά σ΄ αυτές. Και αυτό αποτελεί δυσάρεστη έκπληξη για τους στρατιωτικούς οι οποίοι όχι ότι περίμενουν αυξήσεις αλλά τουλάχιστον ανέμεναν μια κουβέντα κατανόησης.
Βεβαίως αξίζουν συγχαρητήρια οι Αστυνομικοί και οι Λιμενικοί. Αλλά γιατί δεν βρήκε μία κουβέντα να πει για τους στρατιωτικούς που με μισθούς πείνας κάθε μέρα διασφαλίζουν όχι μόνο την εθνική κυριαρχία, αλλά και την εύρυθμη λειτουργία αυτού του κράτους που τα τελευταία τέσσερα χρόνια διαλύεται.
Ας κάνουν μια βόλτα ο πρωθυπουργός και οι επιτελείς του στα ακριτικά νησιά για να διαπιστώσουν που ελπίζουν οι ακρίτες για την υγεία τους και τελικά τη σωτηρία τους. Κι αυτό είναι μόνο μία από τις δεκάδες “αποστολές” που καλούνται να εκτελέσουν για να καλύπτουν ένα “ανάπηρο” κράτος.

Η “αμνησία” Σαμαρά για τις Ένοπλες Δυνάμεις έρχεται μετά από την περιβόητη διαρροή της συνομιλίας με το Κωσταράκο -“πες τους ότι ή περικοπές θα κάναμε ή θα απολύαμε- την πεισματική άρνηση Σταϊκούρα να αποδεσμεύσει 13 εκατομμύρια ευρώ για την καταβολή του επιδόματος παραμεθορίου και τα παραδείγμα αδιαφορίας για τους στρατιωτικούς δεν έχουν τελειωμό.
 

ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΘ! ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ

 
 «Τέλος τα μέτρα» υποσχέθηκε από τη ΔΕΘ ο Σαμαράς – Ανάκαμψη από το 2014 – Καμία αναφορά στην ΕΛΒΟ – ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή δε θα κυβερνήσουν είπε.
 Διαβάστε παραμύθια και αερολογίες Σαμαρά:- Το 70% του πρωτογενούς πλεονάσματος θα διατεθεί για την ανακούφιση χαμηλοσυνταξιούχων, ένστολων και για επίδομα θέρμανσης είπε ο πρωθυπουργός εγκαινιάζοντας τη ΔΕΘ

- Όλα καλώς καμωμένα από την κυβέρνηση, ευχαριστώ Σαμαρά σε ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ
- Επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ:  Προφήτες της καταστροφής και λαϊκιστές
- Για τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: θαυμάζουν τους χειρότερους τυράννους που γνώρισε ποτέ αυτή η πατρίδα (Πάντως εσένα  που είσαι ένας από αυτούς τους τυράννους, όχι)
- Τρεις φορές είπε πως η Ελλάδα βγαίνει από τη μνημονιακή εποχή
- Μήνυμα προς τα Σκόπια λίγο πριν την επίσκεψη Νίμιτς: Δεν διαπραγματευόμαστε την ιστορική ταυτότητα της Μακεδονίας (Λέτε να το πιστεύει ή και αυτό ήταν παραμύθι για να...κοιμίσει τους Θεσσαλονικείς;)

Δείτε το βίντεο του newsit.gr


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ: "ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 33 ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ 74"!

ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ...ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ!
Τεράστιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν οι υποψήφιοι Δήμαρχοι οι οποίοι δεν μπορούν να σχηματίσουν ψηφοδέλτιο σύμφωνα με τις...επιταγές του νόμου. Χρειάζονται 74 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους αριθμό που είναι αδύνατον να προσεγγίσουν!
Στον δήμο Παπάγου-Χολαργό το πρόβλημα είναι επίσης πολύ μεγάλο. Κανείς από τους υποψήφιους Δημάρχους δεν μπορεί να φτάσει τον μαγικό αριθμό "74" για να στελεχώσει το ψηφοδέλτιο το οποίο θα κατεβάσει στις εκλογές. Όταν λέμε κανείς, εννοούμε κανείς! Τίγκας, Κεχρής, Στάϊκος, Δασκαλόπουλος, Νικολάου, Ζήκας αλλά και όποιος άλλος κατέβει για Δήμαρχος,
όπως ο Κουκής ή ο Κουγιουμτζόπουλος, αντιμετωπίζουν  πρόβλημα.
Κάτω από αυτό το δυσμενές κλίμα για τους υποψηφίους, γίνονται εισηγήσεις ή εκκλήσεις προς την κυβέρνηση να αλλάξει τον σχετικό νόμο και να επιτρέψει την στελέχωση εκάστου ψηφοδελτίου με 33 υποψηφίους συμβούλους, όσους δηλαδή θα εκλέξει η δημοτική αρχή και όχι 74! 
Εάν η κυβέρνηση δεν εισακούσει τις εισηγήσεις αυτές και κάνει τις εκλογές με την ισχύουσα κατάσταση, τότε...κλάφτα Χαράλαμπε! Θα υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις ή συνεργασίες συνδυασμών (π.χ. Κεχρής-Νικολάου-καλό ε;) ώστε να ...βγουν τα κουκιά!

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2013: ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ 1ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ

 
90%







10%


Δείτε ακόμη τους επιτυχόντες για το 2ο Λύκειο Χολαργού.





πηγη: myxolargos.gr

ΦΡΙΚΗ! ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

 "Θα χυθεί αίμα με τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα"-Εφιαλτική εκτίμηση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS έχει σημάνει συναγερμό στην ΕΥΠ!

Γιατί οι Αμερικανοί συνεχίζουν να επιμένουν ότι υπάρχουν στελέχη της Αλ Κάιντα στις τάξεις των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών- Οι λαθρομετανάστες φέρνουν την Αλ Κάιντα στην Ελλάδα. Συναγερμό έχει προκαλέσει στις ελληνικές αρχές έκθεση του αμερικανικού ινστιτούτου TCS (Tech Central Station) που βλέπει διείσδυση της Αλ Κάιντα και ξένων μυστικών υπηρεσιών στην Ελλάδα μέσω των μεταναστών. Η ίδια έκθεση προειδοποιεί για την υποκίνηση «εξέγερσης» των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με στόχο να δημιουργηθεί χάος. Αυτό που κάνει την έκθεση ιδιαίτερα σημαντική είναι ότι έχει διαβαστεί και ληφθεί υπόψη με κάθε σοβαρότητα από το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών.
Στο παρασκήνιο λέγεται ότι επειδή ο Ντόναλντ Ράμσφελντ είχε γνώση της συγκεκριμένης μελέτης πριν ακόμη ολοκληρωθεί, από το 2005, επέστησε ο ίδιος την προσοχή στη Χίλαρι Κλίντον, τονίζοντας ότι είναι ίσως το σημαντικότερο θέμα που θα πρέπει να διαχειριστεί στη διατήρηση ισορροπιών στον πλανήτη. Η έκθεση δεν αφήνει περιθώρια αμφιβολιών. Γράφει ότι στη χώρα μας δραστηριοποιούνται ακραία μουσουλμανικά στοιχεία που χρηματοδοτούνται από ξένες κυβερνήσεις και ότι υπάρχει κίνδυνος να δημιουργηθεί πυρήνας από στρατευμένα μέλη της Αλ Κάιντα.

Άραβες και Πακιστανοί εξτρεμιστές...

ΜΟΝΟ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ, ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΔΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΔΕΘ!

Το φωτορεπορτάζ είναι από το seleo.gr. Ήδη από αυτή την ώρα έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος έξω από την 78η ΔΕΘ για να παρακολουθήσει την εγκαινίασή της από τον Α. Σαμαρά.
Φυσικά, η πρόσβαση δεν είναι ανοιχτή για τον απλό κόσμο, καθώς οι μόνοι που μπορούν να περάσουν είναι όσοι έχουν πρόσκληση ή διαπίστευση για τους δημοσιογράφους. Εκτός φυσικά, από αυτούς που απλά έχουν μία ταυτότητα της ΔΑΠ! Αυτοί έχουν το "ελευθέρας" και περνούν ανενόχλητοι στον χώρο της ΔΕΘ.


alt

ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΒΟ ΓΙΑ 250.000 € ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΕΙ 35 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!!!


του Αντώνη Κουμιώτη
Απίστευτα τα όσα καταγγέλλει και συνάμα αποκαλύπτει στο zougla.gr ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της Ελληνικής Βιομηχανίας Οχημάτων (ΕΛΒΟ), σχετικά με την κυοφορούμενη αναδιάρθρωση, κατ΄εντολήν της Τρόικας. 
Σύμφωνα με τον κ. Θεόδωρο Δημητριάδη, η βιομηχανία αυτή τη στιγμή χρειάζεται μόλις 250.000 ευρώ για να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα (που μπλοκάρουν τα αρμόδια Υπουργεία) και τα χρέη της προς τρίτους δεν ξεπερνούν το παραπάνω ποσό. Την ίδια στιγμή, στη γραμμή παραγωγής υπάρχει ανεκτέλεστο έργο που θα απέφερε στα ταμεία τουλάχιστον 35 εκ. ευρώ.
Ο κ. Δημητριάδης, κάνοντας ένα βήμα παραπέρα, αποκαλύπτει, μιλώντας στο zougla.gr, ότι «αυτή τη στιγμή υπάρχει επίσημη πρόταση προμήθειας 200 Hummer προς το Ιράκ, ύψους 62 εκ. ευρώ (!!!) και δεν εκτελείται για τους λόγους που ενδεχομένως να καταλαβαίνει ο ελληνικός λαός. Κωλυσιεργούν για να μην δώσουν επιχειρήματα και το δικαίωμα επιβίωσης σε αυτή την εταιρεία».
Το ίδιο αποκαλυπτικός, συνέχισε, «Επειδή υπάρχει και μία ανάγκη προς την Αραβία 200 Leopard και άμεσα υπάρχει μία ανάγκη, εκφρασμένη με την επίσκεψη του υπουργού Άμυνας στην Αμερική, κάποιων αρμάτων τα οποία χαρίζει ο αμερικανικός στον ελληνικό στρατό και τα οποία χρήζουν ανακατασκευής... Πού θα τα δώσουν αυτά; Είμαστε η μοναδική εταιρεία αυτή τη στιγμή που κατασκευάζουμε και ανακατασκευάζουμε άρματα.
Άρα το σκάνδαλο είναι μεγάλο. Έγκλημα στα όρια της προδοσίας», κατέληξε ο Αντιπρόεδρος των εργαζομένων.

Στο συμπέρασμα του δημοσιογράφου ότι μπορούν να εισπραχθούν δηλαδή 90 εκατ. ευρώ, ο κ. Δημητριάδης τον διέκοψε, λέγοντας χαρακτηριστικά «Και όχι μόνο. Αυτά είναι τα επίσημα». 

zougla.gr

ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ"

Ένας Σύρος χειρουργός, μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (MSF), του οποίου η σορός εντοπίσθηκε την Τρίτη, σκοτώθηκε από μέλη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και το Λεβάντε (ΙΚΙΛ), που συνδέεται με την Αλ Κάιντα, ανακοίνωσε σήμερα το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, μία μη κυβερνητική οργάνωση η οποία εδρεύει στη Βρετανία.
«Σύμφωνα με τους (συνεργαζόμενους) γιατρούς με το Παρατηρητήριο, είναι ο Ισλαμικός Στρατός εκείνος που δολοφόνησε τον νεαρό ειδικευόμενο Μοχάμεντ Άγιαντ, μετά την απαγωγή του τα ξημερώματα της Δευτέρας από τον τόπο εργασίας του στην κοινότητα Σέζου», στην επαρχία του Χαλεπίου, ανέφερε το Παρατηρητήριο.
Χθες, οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα είχαν ανακοινώσει πως ο 29χρονος χειρουργός βρήκε τον θάνατο κάτω από «αδιευκρίνιστες» συνθήκες και καταδίκασε «αυτήν την επίθεση που πραγματοποιήθηκε εναντίον ενός χειρουργού ο οποίος εργαζόταν ασταμάτητα για να βελτιώσει την τρομακτική ανθρωπιστική κατάσταση στην περιοχή, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε πόλεμο».
Σύμφωνα με το Παρατηρητήριο, που αντλεί πληροφορίες από ένα δίκτυο μαχητών και ιατρών σε όλη τη Συρία, το Ισλαμικό Κράτος σκότωσε επίσης χθες τον Μοχάμεντ αλ Χαμάντα, λαϊκό ποιητή και αντίπαλο της κυβέρνησης της Δαμασκού.
Ο αλ Χαμάντα μετέβαινε στο Κφαρ Ζίτα, κοντά στη Χάμα (κέντρο) για να ερευνήσει για την τύχη του γιου του που αγνοείται. Υπήρξε μία λογομαχία με στελέχη του Ισλαμικού Κράτους, τα οποία τον σκότωσαν με δύο πυροβολισμούς.
Το ΙΚΙΛ χθες ισοπέδωσε επίσης ένα από τα πιο πολυσύχναστα σιιτικά τεμένη, στην περιοχή Χασάκα (βορειοανατολικά), παρά τα επίμονα αιτήματα των κατοίκων της περιοχής να το μετατρέψουν σε πολιτιστικό κέντρο, πρόσθεσε το Παρατηρητήριο.
Η ίδια πηγή ανέφερε πως έχει καταγράψει τους τελευταίους πέντε μήνες εκατοντάδες απαγωγές, για τις οποίες ευθύνεται το ΙΚΙΛ, με θύματα στελέχη της αντιπολίτευσης, χριστιανούς ιερείς και πολυάριθμους Κούρδους.
newbeast.gr

Η ΕΠΕΡΧΌΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΙΣ ΤΗΣ "ΕΚΚΛΗΣΊΑΣ"

  ΜΕΡΟΣ 4ο
Τα πάντα είναι έτοιμα για τις μεγάλες Νεοποχιτικες εωσφορικες σαρωτικές αλλαγές εντός της Εκκλησίας.



Το 1ο Μέρος εδώ
 

Το 2ο Μέρος εδώ
  
Το 3ο Μέρος εδώ


Τα όσα αποκλύπτονται στα κείμενα που μέχρι σήμερα έχουν αναρτήσει τα attikanea με τίτλο "Η ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ", θυμίζουν έντονα Βυζάντιο, λίγο πριν την πτώση του το 1453, όπου οι ίντριγκες αποτελούσαν  την μοναδική σχεδόν εικονα της Εκκλησίας.
Η ιστορία επαναλαμβάνεται, και μόνο τα πρόσωπα αλλάζουν και τα ονόματά τους.

Είναι σαφές πως η Ορθοδοξία, δέχεται απροσμέτρητα χτυπήματα εκ των έσω... οι εξωτερικοί της εχθροί, απλά ικανοποιούνται διαπιστώνοντας πως το σχέδιό τους για την Πανθρησκεία, θα ολοκληρωθεί.

Στο 4ο Μέρος  του μεγάλου αφιερώματος για την Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδας, πρόσωπα ιδιαίτερα γνωστά και αγαπητά απομυθοποιούνται, καθώς παρελαύνουν από τους διαδρόμους της Μασσονίας, και λαμβάνουν υψηλές θέσεις στην ηγεσία, ενώ οι αντιφρονούντες, φυλακίζονται ή δολοφονούνται...

Κάτω από τα ιερά ράσα, δυστυχώς δεν κτυπά μια Χριστιανική καρδιά, εκπροσωπώντας τον Χριστιανισμό, αλλά Μασσονικές καρδιές που σκοπό έχουν να παραδώσουν τα πάντα στον ΣΙΩΝΙΣΜΟ - ΣΑΤΑΝΙΣΜΟ.

Αν και η ψυχή και το μυαλό αρνούνται να δεχθούν όλα όσα συγκλονιστικά περιγράφονται στη συνέχεια, στοιχεία και γεγονότα, αποδεικνύουν πως ο ιστός της αράχνης του Σιωνισμού και της Μασσονίας, έχει τυλιχθεί σφιχτά γύρω από την Ορθοδοξία.

Οι ΕΦΙΑΛΤΕΣ της ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ, δυστυχώς, φορούν.... ράσα...

Πόπη Σουφλή
 
+  Μετά το 2013 προγραμματίστηκε από τους ίδιους Μασονικους κύκλους που ελέγχουν το Φανάρι...να ακολουθήσει παραίτηση,δήθεν,για λόγους υγείας του Πάτρ/χη Βαρθολομαίου αφού αυτός κατόπιν αρχές του 2014 συναντηθεί με τον νέο εκλεγεντα Πάπα Φραγκίσκο εις τα Ιεροσόλυμα όπου θα συνεορτασουν την συμπλήρωση των 50 ετών από την άρση των αναθεμάτων η οποία εγένετο υπό του Πάτρ/χη Αθηναγόρα μετά του
τότε Πάπα εις την συνάντηση των εις τα Ιεροσόλυμα. 

ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΑΝ ΚΑΙ ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

 ΕΛΛΑΔΑ 2013! ΣΑΜΑΡΑ ΦΤΙΑΞΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΜΕΝΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! 

Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν ομοεθνή τους και ζήτησαν λύτρα και αφού τα πήραν, σκότωσαν, αποκεφάλισαν και τεμάχισαν το πτώμα του ομοεθνή τους. Αυτές είναι οι συνέπειες της λαθρομετανάστευσης και της ανεξέλεγκτης εγκληματικότητας και φανατισμού που φέρνει μαζί της. Φανατισμός βεβαίως που υπάρχει και στη θρησκεία των ισλαμιστών με τις διάφορες αιρέσεις τους. Ο Σαμαράς και ο Τσίπρας θέλουν να τους φτιάξουν και τέμενος! Φαντασθείτε τι έχει να γίνει! Ο φανατισμός και το μίσος που βλέπουμε στη Συρία θα μεταφερθούν την καρδιά της Αθήνας. Με απαγωγές και αποκεφαλισμούς χριστιανών. 
Η είδηση για τον αποκεφαλισμό του άτυχου Μπαγκλαντεσιανού αναρτήθηκε στο stoxos.gr:
"Για ακόμα μια φορά έρχεται στο φως η ύπαρξη εγκληματικών ομάδων αλλοδαπών που απαγάγουν ομοεθνείς τους ζητώντας λύτρα και στην συνέχεια δολοφονούν τα θύματά τους. Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών είναι πλέον ανεξέλεγκτη, καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες νέων πρωτοφανών περιστατικών. Η Ελλάδα έχει μετατραπεί σε πραγματική ζούγκλα.
Εξιχνιάστηκε ακόμη μια αποτρόπαια δολοφονία 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Μπαγκλαντές, το πτώμα του οποίου είχε βρεθεί από ρομά, ακρωτηριασμένο μέσα σε σακούλα, στον ΧΥΤΑ των Άνω Λιοσίων τον Φεβρουάριο του 2011.

Τον 27χρονο είχαν απαγάγει πέντε ομοεθνείς του στις 11 Φεβρουαρίου 2011 και τον.....
είχαν μεταφέρει σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα με σκοπό να ζητήσουν λύτρα από την οικογένειά του, στο Μπαγκλαντές, όπως κι έκαναν. Οι συγγενείς κατέθεσαν σε τραπεζικό λογαριασμό 5.000 ευρώ. Οι δράστες μόλις είδαν τα χρήματα στο λογαριασμό σκότωσαν τον 27χρονο ώστε να μην τους καταγγείλει στις αρχές. Τον αποκεφάλισαν ζωντανό, του έκοψαν χέρια και πόδια τα οποία τοποθέτησαν σε σακούλες και πέταξαν σε διαφορετικούς κάδους.
Ο κορμός του 27χρονου βρέθηκε στις 18 Φεβρουαρίου στη χωματερή ενώ το κεφάλι, τα χέρια και τα πόδια δεν βρέθηκαν ποτέ. Οι συγγενείς του κατήγγειλαν ένα μήνα μετά το τι είχε και συμβεί με τη βοήθεια γενετικού υλικού ταυτοποιήθηκε το θύμα. Η αστυνομία τελικά κατάφερε να ταυτοποιήσει τους δράστες καθώς χρησιμοποιούσαν τακτικά ΑΤΜ για την ανάληψη χρημάτων από τον τραπεζικό λογαριασμό που είχαν κατατεθεί τα λύτρα. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον έναν δράστη στη Μύκονο. Ο 29χρονος ομολόγησε την πράξη του ενώ οι 4 συνεργοί του φέρονται να έχουν διαφύγει στο εξωτερικό".

ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΑΚΑΔΟΡΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ!

 
Το πολιτικό σκιάχτρο ή  πολιτικός δράκουλας της χώρας (όπως προτιμάτε), θα εκφωνήσει λόγο στη ΔΕΘ Θεσσαλονίκης, έχοντας δίπλα του τα κομματόσκυλα κλακαδόρους, οι οποίοι θα ζητωκραυγάσουν για τον μεγάλο ηγέτη! Το μεγάλο καταστροφέα της χώρας δηλαδή που σκοτώνει την Ελλάδα μας. 
Ο δε δράκουλας-Σαμαράς, θα απευθύνει μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας ότι η χώρα έχει αφήσει πίσω της τα χειρότερα! Απο μπαρούφες και παραμύθια του κερατά, άλλο τίποτα ο Εφιάλτης!
 
Στις 10 το πρωί, αναμένεται να κάνει λόγο για θετικά βήματα εξόδου της Ελλάδας από την κρίση, υπογραμμίζοντας ότι η κυβερνητική πολιτική που ακολουθείται έχει ήδη αρχίσει να αποφέρει καρπούς. Τόσο πολλούς καρπούς που δεν ξέρουμε πλέον πού να τους βάλουμε, πολιτικέ δράκουλα! 

Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2013

ΛΙΧΝΕΣΤΑΪΝ-ΕΛΛΑΔΑ= 0-1! ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΣΝΙΑ ΣΤΗΝ 1η ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ


Λίχτενσταϊν- Ελλάδα 0-1


Μήτρογλου 72 '
Η Ελλάδα πέτυχε αγχώδη δίνη με 0-1 επί του Λίχνεστάϊν με γκολ του Μήτρογλου στο 72'. Αυτό που κάνει τη νίκη της σημαντικότερη είναι η παράλληλη ήττα της Βοσνίας από τη Σλοβενία με 0-1, μια ήττα που φέρνει τη χώρα μας στην κορυφή μαζί με τη Βοσνία.
φωτό: sport24

ΣΟΚ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ: Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΤΟΥΡΚΑΛΑ!

Μπορεί να μην αποτελεί μεγάλη είδηση το γεγονός ότι ένας πολίτης έκανε γάμο με μια Τουρκάλα, αλλά μετά τις αντιδράσεις των κληρικών ενάντια στις τουρκικες παραγωγές που προβάλλουν τη μουσουλμανική θρησκεία, σίγουρα πρόκειται για ένα αξιοπερίεργο γεγονός.   Ο γιος του Πατέρα Γεώργιου, ο οποίος λειτουργεί ως εφήμερος στο Καστελλόριζο, ερωτέυτηκε μια νεαρή κοπέλα, για την ομορφιά της οποίας όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια! Δε μπόρεσε να αντισταθεί και οδηγήθησαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Η κοινή γνώμη στο Καστελλόριζο το έχει ως κύριο θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, αφού, όπως γνωρίζουμε, πρόκειται για μια μικρή κοινωνία. Δεν ξέρουμε τις θέσεις του ίδιου του Πατέρα, αλλά σίγουρα δε χάρηκε με την απόφαση του παιδιού του. Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι τα καλύτερα, αφού ο έρωτας δεν κοιτάει θρησκείες και κράτη!

gegonota.net
Μπορεί να μην αποτελεί μεγάλη είδηση το γεγονός ότι ένας πολίτης έκανε γάμο με μια Τουρκάλα, αλλά μετά τις αντιδράσεις των κληρικών ενάντια στις τουρκικες παραγωγές που προβάλλουν τη μουσουλμανική θρησκεία, σίγουρα πρόκειται για ένα αξιοπερίεργο γεγονός.

Ο γιος του Πατέρα Γεώργιου, ο οποίος λειτουργεί ως εφήμερος στο Καστελλόριζο, ερωτέυτηκε μια νεαρή κοπέλα, για την ομορφιά της οποίας όλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια! Δε μπόρεσε να αντισταθεί και οδηγήθησαν στα σκαλιά της εκκλησίας. Η κοινή γνώμη στο Καστελλόριζο το έχει ως κύριο θέμα συζήτησης τον τελευταίο καιρό, αφού, όπως γνωρίζουμε, πρόκειται για μια μικρή κοινωνία. Δεν ξέρουμε τις θέσεις του ίδιου του Πατέρα, αλλά σίγουρα δε χάρηκε με την απόφαση του παιδιού του.

Δείτε επίσης: Τίτλοι τέλους για την Ελένη Φουρέιρα και το Δημήτρη Πελέκη

Εμείς να ευχηθούμε στο ζευγάρι τα καλύτερα, αφού ο έρωτας δεν κοιτάει θρησκείες και κράτη!


Ο Πατέρας Γεώργιος μαζί με δημότες του Καστελλόριζου
- See more at: http://www.athensbars.gr/media/apokleistiko-o-gios-toy-papa-pantreytike-toyrkala#sthash.KnydCjPc.dpuf

ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΝ ΟΥΤΣΕΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!

 ΝΑΙ ΡΕ... "ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΟΣΣΟΒΟ ΟΥΤΕ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΟΝΟ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ..." ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΖΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΕΝΩ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕ:
ΔΗΛΑΔΗ "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΑΕΤΟΥ"

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ... ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ...!!! 
stoxos.gr

ΕΚΤΑΚΤΟ: ΦΟΒΕΡΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΣΤΟ EUROBASKET... ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΓΙΝΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ... "ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ"¨ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ...!!!





ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ...;;;
Συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό το ρεσιτάλ προκλητικότητας από τους ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανούς. Μόλις μια μέρα μετά την πρεμιέρα του Ευρωμπάσκετ στην Σλοβενία, διεθνείς Σκοπιανοί μπασκετμπολίστες απεικονίζονται σε φωτογραφίες που κυκλοφορούν ευρέως σε ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανές Ιστοσελίδες να ποζάρουν προκλητικότατα με τον Ήλιο της Βεργίνας. Oι φωτογραφίες φέρονται να έχουν τραβηχτεί λίγες ημέρες πριν σε διεθνές τουρνουά στην Γερμανία.

Στην πιο πάνω φώτο, ο πολιτογραφημένος ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανός πλέι μέικερ, Μπο Μακάλεμπ, ποζάρει όλο χαρά με έναν Σκοπιανό φίλαθλο κρατώντας μια… σημαία με τον ήλιο της Βεργίνας.

Στις φώτο, εκτός του Μακάλεμπ εμφανίζονται και οι ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανοί διεθνείς Άντιτς και Γκετσέφσκι (αμφότεροι πέρασαν από Ελληνικές ομάδες) να φωτογραφίζονται μαζί με Σκοπιανούς φιλάθλους, πίσω από σημαίες με το Ελληνικό σύμβολο.

Ένας μάλιστα από τους ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανούς, φοράει μια μπλούζα με χάρτη της λεγόμενης “Ενωμένης Μακεδονίας“, σύμβολο του ΓΥΦΤΟ - Σκοπιανού επεκτατισμού.

Πολλά ερωτήματα προκύπτουν και μετά από τις νέες προκλήσεις για την μόνιμα ανύπαρκτη, Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.
Σε όλα τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας των ΓΥΦΤΟ - Σκοπίων, εμφανίζονται στο γήπεδο από Σκοπιανούς, σημαίες με τον ήλιο της Βεργίνας. Αντίδραση από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης… απολύτως καμία.

1238378 10151621293487817 421053524 n (Φώτο): Διεθνείς Σκοπιανοί μπασκετμπολίστες φωτογραφίζονται προκλητικότατα με τον Ήλιο της Βεργίνας
1234499 10151621293362817 1379648871 n (Φώτο): Διεθνείς Σκοπιανοί μπασκετμπολίστες φωτογραφίζονται προκλητικότατα με τον Ήλιο της Βεργίνας

history-of-macedonia.com

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ
Καλύτερος κριτής είναι οι αναγνώστες μας και κανένα "alexa". Επειδή όμως πολλοί επικαλούνται τον ιστότοπο alexa για να μας βαθμολογήσουν, ιδού και τι λέει: 2319 η θέση μας στην Ελλάδα, 327.530 στον κόσμο. Οι αναγνώστες μας παραμένουν κατά μέσον όρο στο blog του "Ανεξάρτητου Παρατηρητή" επί 2.04' λεπτά με αυξητική τάση. 
Προφανώς διαψεύδουμε τα γελοία επιχειρήματα των κουκουλοφόρων του διαδικτύου ότι δήθεν ο "Ανεξάρτητος Παρατηρητής" πήγαινε μπροστά με την βοήθεια του makeleio.gr. Όταν δε, διακόψαμε τη συνεργασία μας με το πολύ γνωστό site του Χίου, άρχισαν τις ειρωνίες ότι "τώρα ο Ανεξάρτητος Παρατηρητής¨θα...εξαφανιστεί και θα πάει στη θέση 10.000 πανελληνίως"
Αφήνουμε τους ...κουκουλοφόρους του διαδικτύου να πάρουν τα ηρεμιστικά τους.
Κατά τα άλλα ευχαριστούμε τους αναγνώστες μας και δηώνουμε ότι συνεχίζουμε τον αγώνα μας με πίστη και δύναμη. Ακόμη και αν υπάρχουν δολιοφθορείς που μας...κατεβάζουν για λίγως ώρες το blog.
ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ"

ΙΔΟΥ ΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ-ΜΑΪΜΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ! ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ!

by Kyriakos Tobras

ΣΑΜΑΡΑΣ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΙΟΔΟΤΗΣ



Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου



twitter:@egerssi



Αφορμή να ξεκινήσω να γράφω σειρά άρθρων μου με τον τίτλο «Ανθολόγιο», ήταν τα όσα είχε πει ο σημερινός Πρωθυπουργός της πατρίδος μας, Πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς και τότε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως, από του βήματος της 76ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης, το 2011, καταγγέλλοντας την μνημονιακή πολιτική του τότε Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και υποσχόμενος στον Ελληνικό λαό, «λαγούς με πετραχήλια», τα οποία στην πορεία έγιναν «φρούδες» ελπίδες!   

Σε εκείνη λοιπόν, την 76η ΔΕΘ, ο πολιτικός ολετήρας της Ελλάδος μας Γ.Παπανδρέου, είχε αποφύγει επιμελώς να τοποθετηθεί στην μη αξιοποίηση της ανεκμετάλλευτης δημόσιας περιουσίας της χώρας μας και του ενεργειακού μας πλούτου. Αντίθετα ο κ. Σαμαράς δήλωνε πομπωδώς: «Η Ελλάδα σήμερα έχει τεράστιες δυνατότητες και πλούτο. Αλλά δυνατότητες ανεκμετάλλευτες. Και πλούτο αναξιοποίητο μέχρι σήμερα. Δεν είναι η Ελλάδα “Ψωροκώσταινα”! Κι εμείς οι Έλληνες μπορούμε! Τέρμα τα συμπλέγματα μοιρολατρίας. Μόνο η αξία της γνωστής δημόσιας περιουσίας μας είναι όση περίπου με το συνολικό μας χρέος! Δεν θα είχαμε πρόβλημα αν αξιοποιούσαμε ακόμα και μέρος από τον πλούτο μας. Λέω να τον αξιοποιήσουμε, όχι να τον ξεπουλήσουμε! Γιατί αν τον ξεπουλήσουμε τώρα, κοψοχρονιά, δεν θα καταφέρουμε να βγούμε από την κρίση. Και δεν θα μας έχει μείνει τίποτε μετά για να στηριχτούμε πάνω του…»
Από τότε πέρασαν μόλις δυο χρόνια και ο Αντώνης Σαμαράς είναι σήμερα ο 

ΟΣΜΗ ΝΕΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΣΚΑΝΔΑΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

Την παρέμβαση του οικονομικού  εισαγγελέα προκάλεσε η ερώτηση της Βουλευτού Ν. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή της 25ης Ιουνίου 2013, με θέμα: «Εθνικό σπορ των Γερμανών ο παράνομος χρηματισμός με κέντρο την Ελλάδα»…

Η ερώτηση υποβλήθηκε ύστερα από δημοσίευμα Γερμανικών μέσων.  Συγκεκριμένα τα δημοσίευμα έκανε λόγο σε δικαστική έρευνα που διενεργήθηκε σε βάρος της εταιρείας των Γερμανικών σιδηροδρόμων για διαφθορά, η οποία κατέληξε στην επιβολή προστίμων για χρηματισμό. Για την Ελλάδα αναφέρεται πως η θυγατρική των Γερμανικών Σιδηροδρόμων DB International (DBI), η οποία είχε αναλάβει κατασκευαστικά ή συμβουλευτικά έργα, έχει εμπλακεί στο έργο του προαστιακού που συνδέει το αεροδρόμιο με τον Πειραιά και την Κόρινθο.  

Η κα Μακρή στην ερώτησή της ζητούσε από τους εμπλεκόμενους υπουργούς Δικαιοσύνης, Διαφάνειας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Οικονομικών

  1. Σε ποιες ενέργειες προτίθεστε να προβείτε προκειμένου να έρθουν στο φώς όλα τα στοιχεία που προκύπτουν από τις αποκαλύψεις της Εισαγγελίας της Φρανκφούρτης;
  2. Η Κυβέρνηση είχε υπόψην της την παραπάνω έρευνα και αν ναι έχει συνεργαστεί και με ποιον τρόπο με τις Γερμανικές αρχές;
  3. Αληθεύουν τα δημοσιεύματα που παρουσιάζουν την εταιρείαLahmeyer σαν μόνιμο σύμβουλο στο μεγαλύτερο μέρος των δημοσίων έργων της Χώρας;
Επίσης ζητήθηκε εκ μέρους της βουλευτού και η κατάθεση των σχετικών εγγράφων:
  1. Όλα σχετικά έγγραφα που έχει στα χέρια της Ελληνική Κυβέρνηση τα οποία αφορούν την ενδεχόμενη συνεργασία της με τις Γερμανικές αρχές για το θέμα των Γερμανικών σιδηροδρόμων.
  2. Αναλυτική κατάσταση που θα παρουσιάζει όλες τις συμβάσεις που συμμετείχαν οι εταιρείες Lahmeyer, Li-Hellas και DB International είτε μόνες τους είτε μέσω συμμετοχής σε κοινοπραξία. Στην κατάσταση να απεικονίζεται και το αντίτιμο της σύμβασης και να συμπεριλήφθουν και οι διαγωνισμοί που συμμετείχαν χωρίς να επιλεγούν ως ανάδοχοι.
    paraskhnio.gr

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ (ΓΕΩΡΓΙΑ) ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΗΣΕ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕ ΤΣΕΤΣΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Οι εικόνες από το ολοκαύτωμα παιδιών στο Μπεσλάν που προκάλεσαν οι τσετσένοι φονιάδες, οι ψυχές που ζητούν δικαίωση, θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στη μνήμη κάθε ελεύθερου ανθρώπου.
ΜΕΓΑΛΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ.
ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΕΙΝΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ, ΠΟΥ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤ’ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.


Πρόχειρη μετάφραση από το google:
Πριν από ένα χρόνο την περασμένη εβδομάδα , τα γεωργιανά στρατεύματα πραγματοποίησε στρατιωτική επιχείρηση ενάντια σε αυτό που ονομάζεται « ένοπλες ανατρεπτικούς ” διείσδυση της χώρας από τη Ρωσία . Η επιχείρηση , στηνκοιλάδα του Πανκίσι όπου οι μικρές μειονότητα που ζει στη Γεωργία Τσετσενίας , σκοτώθηκαν σύμφωνα με πληροφορίες 11 άτομα. Και ο Πρόεδρος Μιχαήλ Σαακασβίλι , στη συνέχεια, στη ζέστη της κοινοβουλευτικής προεκλογική εκστρατεία με Bidzina Ivanishvili , που ονομάζεται η υποτιθέμενη εισβολή “πρόκληση ” από τη Ρωσία στοχεύουν στον επηρεασμό της ψηφοφορίας .
Όμως, ένα χρόνο μετά, στοιχεία που έχουν προκύψει για να δημιουργήσει σοβαρές αμφιβολίες για αρχικές αξιώσεις της κυβέρνησης , και υπάρχουν αξιόπιστες προτάσεις ότι η επιχείρηση ήταν στην πραγματικότητα η κακότεχνη αποτέλεσμα μιας προσπάθειας από την κυβέρνηση Σαακασβίλι να εκπαιδεύσει τους Τσετσένους αντάρτες να αποσταθεροποιήσουν τη Ρωσία . Η ουσία του θέματος φαίνεται να είναι , όπως ο τίτλος σε ένα πρόσφατο κομμάτι από το Open Democracy το έθεσε, « είναι η Γεωργία μια τρομοκρατική κατάσταση ; “
Ερωτήσεις σχετικά με την επίσημη εκδοχή των γεγονότων προέκυψε αμέσως μετά τα γεγονότα . Αλλά οι πραγματικά καταδικαστικά counterallegations ήρθε σε έκθεση Απρίλιο από γεωργιανό ανθρώπινα δικαιώματα διαμεσολαβητή Ucha Nanuashvili , ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι : 


ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΔΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΤΑΣΑΝΕ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ»



·    
  «Αν μπουν στην Ελλάδα ακόμη ένα εκατομμύριο μετανάστες λόγω πολέμου της Συρίας, οι συνέπειες για τη χώρα μας θα είναι τραγικές»
·       «Με το πρόγραμμα που ακολουθεί η κυβέρνηση, η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές, ούτε το 2020»
·       «Έπρεπε να βρεθούν τα “οχήματα” για να μπει η χώρα στην επιτροπεία της τρόικας. Και ένα από τα “οχήματα” ήταν και τα τότε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα και το χρέος»
·       «Η κυβέρνηση απλά περιμένει τις αποφάσεις των ξένων, ελπίζοντας πως θα είναι τέτοιες που θα διασώσουν και την ίδια από την οργή της κοινωνίας»
·       «Κλαίω για την ανείπωτη τραγωδία στην οποία καταδίκασαν τον λαό μας όλοι αυτοί οι απίθανοι πολιτικοί και τεχνοκράτες»
Αποκλειστική συνέντευξη στον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Ο Γενικός Γραμματέας του «Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος» και βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος, σε μια συνέντευξη «έξω από τα δόντια» στον συνεργάτη μας Μάκη Βραχιολίδη, εκφράζει τους έντονους φόβους του για μεγάλο κοινωνικό «κραχ» και πλήρη αποσταθεροποίηση της κοινωνικής ειρήνης ή ακόμα και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η πολιτική του δωσιλογισμού και της οσφυοκαμψίας της κυβέρνησης Σαμαρά στους τοκογλύφους, οδηγούν στην καταστροφή τον τόπο. Ιδιαίτερα ανήσυχος είναι ο κ. Νικολόπουλος για τον επικίνδυνο τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίζεται το ενδεχόμενο επίθεσης των ΗΠΑ στην Συρία, μια και έσπευσε να ταχθεί στο πλευρό της πριν καν αποφασίσει το Κογκρέσο για τον πόλεμο κι ενώ η βρετανική Βουλή αρνείται να στηρίξει τα αμερικανικά σχέδια στην περιοχή!   
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Ο βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος με τον συνεργάτη μας Μάκη Βραχιολίδη

Κύριε Νικολόπουλε, βρισκόμαστε ενώπιον ενός πολέμου που λαμβάνει τραγικότερες διαστάσεις στη Συρία. Η στάση που κρατά η ελληνική κυβέρνηση σε αυτό τον πόλεμο τι συνέπειες μπορεί να έχει για τη χώρα μας; Να σας θυμίσω μόνο τις δηλώσεις Βενιζέλου ότι …τα χημικά ρίχτηκαν από το καθεστώς Άσαντ!!!

Νικολόπουλος: Ο, ως συνήθως… Λουδοβικότερος των Λουδοβίκων, κ. Βενιζέλος, έσπευσε από την πρώτη στιγμή να υιοθετήσει αυτό που… ούτε η βρετανική Βουλή δεν υιοθέτησε και αυτό που όπως φαίνεται, ακόμα και το Κογκρέσο στις ΗΠΑ δυσκολεύεται να υιοθετήσει! Και μόνον αυτά, νομίζω ότι αποδεικνύουν την αμετροέπεια του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, ο οποίος, δυστυχώς, είναι και ο επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας στις μέρες μας.  Δυστυχέστερα, πάντως, πίσω από τους παιάνες του… αρχιστρατηλάτη, κ. Βενιζέλου, νομίζω πως κρύβεται η πλήρης ανεπάρκεια και ανικανότητα της ίδιας της κυβέρνησης και φυσικά, του ιδίου του πρωθυπουργού, Α. Σαμαρά, ο οποίος είναι «αιχμάλωτος» των δανειστών της χώρας και ως εκ τούτου, αδύναμος και ανίκανος να κατανοήσει τις πολύ σοβαρές συνέπειες που μπορεί να έχει για την χώρα μας μία πολεμική επιχείρηση στη Συρία. Το θέμα είναι τεράστιο και δεν μπορεί να αναλυθεί πλήρως στα πλαίσια μίας συνέντευξης, ωστόσο οφείλω να μιλήσω για πλειάδα σοβαρών κινδύνων που εγκυμονούν και οι οποίοι ξεκινούν από την περαιτέρω ενδυνάμωση ενός ισλαμικού ριζοσπαστικού τόξου στην Μ. Ανατολή με τραγικές συνέπειες για τους χριστιανικούς πληθυσμούς στην περιοχή αλλά και στην ισορροπία ειρήνης σε όλη την ανατολική Μεσόγειο και οι φτάνουν μέχρι την αναμενόμενη αύξηση στις τιμές του πετρελαίου, καθώς και μία  νέα «επέλαση» προσφύγων από την Ανατολή προς την Ευρώπη, με προγεφύρωμα φυσικά την Ελλάδα.

ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ
Με δεδομένο ότι η χώρα μας έχει ήδη μπουκώσει από λαθρομετανάστες, δεχόμενη νέους-εξαθλιωμένους πρόσφυγες από τη Μέση Ανατολή, πώς προβλέπετε να εξελίσσεται η κατάσταση; Τι θα έπρεπε να κάνει η κυβέρνηση;

Νικολόπουλος:  Φανταστείτε άλλο ένα εκατομμύριο προσφύγων να φτάνουν στην Ελλάδα από την Συρία, στην οποία θυμίζω πως υπάρχουν ήδη εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες από το γειτονικό Ιράκ… Φανταστείτε τι μπορεί να σημάνει αυτό για την ελληνική κοινωνία που ήδη έχει ξεπεράσει τα όρια της εξαθλίωσης σε οικονομικό και κοινωνικό επίπεδο ή ακόμα και για τους δείκτες εγκληματικότητας, που μοιραία θα αυξηθούν, όχι γιατί όλοι όσοι θα έρθουν είναι ληστές ή δολοφόνοι, αλλά γιατί η αναπόφευκτη ανέχεια θα οδηγεί πολλούς στην παρανομία… Φοβάμαι για ένα μεγάλο κοινωνικό «κράχ» και μία πλήρη αποσταθεροποίηση της κοινωνικής ειρήνης ή ακόμα και του δημοκρατικού πολιτεύματος. Και δεν είμαι ο μόνος…

Για τους λαθρομετανάστες που ζουν στην Αθήνα, η κυβέρνηση αλλά και η αντιπολίτευση συμφώνησαν να φτιάξουν μουσουλμανικό τέμενος στο Βοτανικό. Αυτό δεν εγκυμονεί κινδύνους κύριε Νικολόπουλε; Βλέπουμε στη Συρία να σφάζονται μεταξύ τους οι ισλαμιστές. Για ποιους ακριβώς μουσουλμάνους θα είναι το τέμενος; Για σουνίτες, σιίτες, αλεβίτες; Μπορούν να συνυπάρξουν όλοι αυτοί σε ένα τέμενος στην καρδιά της Αθήνας;

Νικολόπουλος:  Η απάντηση είναι προφανής: Όχι. Η δημιουργία του τεμένους στην Αθήνα αποτελεί μία, παντελώς λανθασμένη απόφαση «βιτρίνας» και όχι ουσίας, για την οποία δυστυχώς διαγκωνίζονται οι «δέσμιοι» της τρόικας με τους δήθεν προοδευτικούς, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Όλοι οι λόγοι όμως είναι ενάντια στα ελληνικά συμφέροντα και εν πάση περιπτώσει, ούτε λύνουν το πρόβλημα της ελεύθερης τέλεσης των θρησκευτικών τελετών του συνόλου των μουσουλμάνων στην Αττική.

Στα δικά μας τώρα: η κυβέρνηση τόσο δια στόματος Πρωθυπουργού όσο και διά στόματος Στουρνάρα μιλούσαν για ανάπτυξη από το 2ο εξάμηνο του 2013. Να σας θυμίσω το success story  του κ. Σαμαρά. Ο κ. Στουρνάρας μόλις προ ολίγων ημερών δήλωσε ότι το 2014 η χώρα μας θα βγει στις αγορές. Πώς τα σχολιάζετε όλα αυτά;

Νικολόπουλος: Το Bild προ ημερών έγραψε: «Πάμε στοίχημα κ. Σόϊμπλε για το κούρεμα του ελληνικού χρέους μετά τις γερμανικές εκλογές;». Και εσείς λοιπόν, μπορείτε με μεγάλη σιγουριά να γράψετε: «Πάμε στοίχημα κ. Στουρνάρα ότι με το πρόγραμμα που ακολουθείτε η Ελλάδα δεν θα βγει στις αγορές, ούτε το 2020;». Αληθινά σας λέω, γελάω με όλους αυτούς τους βαρετούς πλέον βερμπαλισμούς των αρχιτεκτόνων του αδιεξόδου στο οποίο βρίσκεται η χώρα. Αλλά και κλαίω για την ανείπωτη τραγωδία στην οποία καταδίκασαν τον λαό μας όλοι αυτοί οι απίθανοι πολιτικοί και τεχνοκράτες. Πολιτικοί, υποταγμένοι στα ντόπια και ξένα «κοράκια» και τεχνοκράτες, του πάλαι ποτέ πράσινου και εκσυγχρονιστικού κράτους, που σήμερα κατέληξαν…. τυρκουάζ σε μία κυβέρνηση που βγήκε από το χειρότερο μπλέντερ της πολιτικής κουζίνας του τόπου. Όσο για το success story, ήμουν ο πρώτος που το είχα χαρακτηρίσει freak show, κάτι το οποίο όσο περνάει ο καιρός και έρχονται τα χαράτσια, αλλά και αποκαλύπτεται η αλήθεια για το μέλλον, αποδεικνύεται…

Μιας και είπατε για τα όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον, θυμίζω πως ο Σόϊμπλε είπε ότι η χώρα μας θα χρειαστεί νέο δάνειο, το οποίο καθόρισε στα ύψη των 11 δις ευρώ. Πάμε για νέο Μνημόνιο και νέα μέτρα κύριε Νικολόπουλε; Τι μας κρύβει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ;

Νικολόπουλος:  Αυτή είναι ίσως η ατζέντα των Γερμανών, αν και διατηρώ την αίσθηση ότι μέχρι πρότινος τουλάχιστον είχε δοθεί «σήμα» για κούρεμα του χρέους, μετά τις γερμανικές εκλογές. Στο σημείο αυτό θέλω να σημειώσω πάντως, ότι όποια επιλογή από τις δύο και αν προτιμηθεί, στα πλαίσια της μνημονιακής πολιτικής, κάθε άλλο παρά «αναίμακτη» θα είναι για τον λαό.  Η γυμνή αλήθεια είναι ότι με τις επιλογές των μνημονιακών κυβερνήσεων, η Ελλάδα έγινε η πρώτη… γερμανική αποικία στην μετα-αποικιακή εποχή!

Οι περισσότεροι προβλέπουν ότι μπροστά μας έχουμε ένα καυτό 4μηνο. Ο κόσμος φοβάται ότι αμέσως μετά τις γερμανικές εκλογές θα οικονομικό κραχ στην οικονομία μας. Τι φοβάστε εσείς;

Νικολόπουλος: Το επόμενο 4μηνο είναι ασφαλώς καυτό. Και να σας πω την αλήθεια, ο μεγάλος μου φόβος είναι μήπως σε αυτό το διάστημα, για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν ξεκαθαρίσει τίποτα και μείνει να σέρνεται η σημερινή κατάσταση. Αντιλαμβάνομαι πλήρως την φοβία πολλών για ένα οριστικό οικονομικό κραχ, ωστόσο επισημαίνω ότι αυτό το κραχ το ζούμε, και μάλιστα σε δόσεις και σε επαναλήψεις, επί 3,5 και πλέον χρόνια. Η Ελλάδα έχει υποστεί πολεμική καταστροφή σε καιρό ειρήνης!  Και το χειρότερο είναι πως η κυβέρνηση δεν έχει κανένα σχέδιο. Απλά περιμένει τις αποφάσεις των ξένων, ελπίζοντας πως θα είναι τέτοιες που θα διασώσουν και την ίδια από την οργή της κοινωνίας. Αυταπατάται βεβαίως, αλλά το δυστύχημα για την χώρα είναι πως εξακολουθεί να κυβερνάται από ανθρώπους που ξέρουν μόνο να λένε «σφάξε με Αγά μου να αγιάσω», στην Μέρκελ και τον Σόϊμπλε.

Είχατε την γενναιότητα να φύγετε εγκαίρως από την κυβέρνηση Σαμαρά. Αυτά που έχει διαπράξει ο Πρωθυπουργός και όσοι έχουν ψηφίσει «ναι σε όλα» στους 14-15 μήνες, συνιστούν εθνική προδοσία;

Νικολόπουλος:  Κατά τη γνώμη μου υπάρχουν σαφέστατα στοιχεία εθνικής προδοσίας και όχι μόνο στους τελευταίους 14-15 μήνες, αλλά από τότε που ξεκίνησε η περιπέτεια της χώρας με την κρίση δανεισμού. Μία κρίση, για την οποία είμαι πεπεισμένος πως μεθοδεύτηκε, αν και ούτε δικαστής είμαι, ούτε διαθέτω τα ατράνταχτα στοιχεία για να το αποδείξω. Υπάρχουν όμως πολλές ενδείξεις και προσωπικά έχω πειστεί ότι η χώρα μας «σημαδεύτηκε» από κάποιους, με αποτέλεσμα, μέχρι και σήμερα να παίζει έναν πρωτόγνωρο ρόλο στην ευρωπαϊκή και διεθνή σκακιέρα. Μία χώρα – πείραμα, μέσα στο μαλακό υπογάστριο της Ευρώπης…

Άμεση σχέση με αυτό που αναφέρετε, νομίζω πως έχει και το μαγείρεμα των στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ με το οποίο ασχοληθήκατε πρόσφατα. Αυτό δεν συνιστά προδοσία σε βάρος της Πατρίδος; Άλλωστε, εξαιτίας του μαγειρέματος αυτού η χώρα μπήκε στα μνημόνια και διαλύεται καθημερινά…

Νικολόπουλος:  Επαναλαμβάνω πως δεν είμαι δικαστής και ούτε μπορώ να προδικάσω μία υπόθεση που διερευνάται από την Δικαιοσύνη και μάλιστα, τελευταία ασχολείται ενεργά και ο Άρειος Πάγος. Πρωτίστως, ελπίζω λοιπόν η διερεύνηση της δικαιοσύνης να φτάσει σε βάθος και να δώσει σαφή αποτελέσματα. Λέγοντας, ωστόσο την προσωπική μου άποψη από τα στοιχεία που έχω υπόψη μου και τα όσα γνωρίζω, νομίζω πως αυτή η ιστορία είναι μία από τις ενδείξεις «στησίματος» της χώρας που είπα προηγουμένως. Έπρεπε να βρεθούν τα «οχήματα» για να μπει η χώρα στην επιτροπεία της τρόικας. Και ένα από τα «οχήματα» ήταν και τα τότε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ για το έλλειμμα και το χρέος, τα οποία θυμίζω παρεμπιπτόντως πως η τότε ΝΔ είχε καταγγείλει…

Έχετε δίκιο. Καταγγέλλει και μετά σιωπά. Κύριε Νικολόπουλε, σε πολύ κόσμο δημιουργείται η πεποίθηση ότι η Βουλή ενεργεί ως γιάφκα. Κουκουλώνει και σκεπάζει με νόμους,  εγκλήματα κι εγκληματίες. Η ΝΔ ενώ υποσχόταν ότι θα ανοίξει τον φάκελο του πώς μπήκαμε στο Μνημόνιο για να αναζητήσει τις ευθύνες του Παπανδρέου, σήμερα καλύπτει και τον Παπανδρέου και τον Γεωργίου! Τι σχόλιο κάνετε;

Νικολόπουλος: Αυτό ακριβώς που λέτε θα ήταν η αμέσως επόμενη πρότασή μου. Θα θύμιζα σε όλους πως ο Α. Σαμαράς προεκλογικά, δεσμευόταν ότι μία και μόνη εξεταστική επιτροπή θα φτιάξει και αυτή θα είναι για το πώς οδηγηθήκαμε στο μνημόνιο. Μία ακόμα προεκλογική δέσμευση του Σαμαρά, που ο ίδιος ξεπούλησε ευθύς αμέσως μετά τις εκλογές και την ανάδειξή του σε πρωθυπουργό της χώρας, προκειμένου να… συμπεθεριάσει με το καταρρέων ΠΑΣΟΚ και να κρατηθεί στην εξουσία. Θυμίζω δε, πως ακόμα και αυτή τη συγκυβέρνηση, προεκλογικά την αποκήρυττε μετ’ επιτάσεως. Τέλος πάντων, ο λαός τα γνωρίζει όλα αυτά. Και ιδιαίτερα το κομμάτι του λαού που μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες εμπιστεύτηκε στις τελευταίες εκλογές τον Σαμαρά, όπως έκανα και εγώ άλλωστε, αλλά και πολλοί άλλοι, που νωρίτερα ή αργότερα, κατάλαβαν πως ξεγελάστηκαν και προτίμησαν την περήφανη έξοδο από την υποταγμένη παραμονή υπό έναν αρχηγό που πρόδωσε τόσο στυγνά ένα μεγάλο κόμμα, μαζί με τον κόσμο, τις ιδέες και την ιστορία του.

Ο δικός σας ο ρόλος μέσα στο Κοινοβούλιο πόσο επιτυχής μπορεί να είναι πλέον; Νιώθετε ανίσχυρος κύριε Νικολόπουλε; Μήπως οι συνάδελφοί σας στη ΝΔ και στο ΠΑΣΟΚ που ψηφίζουν «ναι» σε όλα τα νομοσχέδια, σας θεωρούν γραφικό;

Νικολόπουλος: Ανίσχυρος, περιθωριοποιημένος και… γραφικός, είναι ο πολιτικός που δεν τολμάει να βγει μόνος έξω από το γραφείο του ή για να πάει στην παρέλαση χρειάζεται να αποκλειστεί η μισή Αθήνα και να τον φυλάνε 40 διμοιρίες ΜΑΤ. Εγώ, παρά το γεγονός πως στον πολιτικό μου βίο δεν υπήρξα ποτέ το «καλό και υπάκουο παιδί», πολιτικά μιλώντας πάντα, γεννήθηκα ως πολιτικός μέσα από τον λαό, μέσα στον δρόμο. Εκεί ανδρώθηκα πολιτικά και εκεί ακόμα περπατώ με ψηλά το κεφάλι. Και όποιος από τους «ναι σε όλα» θέλει, ας έρθει να κάνουμε μαζί μια βόλτα στην Αθήνα ή στην Πάτρα για να δει και να καταλάβει τι πραγματικά σημαίνει «ισχυρός πολιτικός»… Η αλήθεια είναι πως η Βουλή δεν δίνει  πολλές δυνατότητες στους ανεξάρτητους βουλευτές, ενώ και το «μακρύ χέρι» της μνημονιακής εξουσίας κάνει ό,τι μπορεί για να με περιορίσει. Δυστυχώς για όλους αυτούς όμως, ο Νικολόπουλος είναι πολύ μπαρουτοκαπνισμένος πια. Τους ξέρει όλους, ξέρει και τις μεθοδεύσεις τους και δεν τους φοβήθηκε ποτέ. Και πολύ περισσότερο δεν φοβάται κανέναν, τώρα που βλέπει το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα να γιγαντώνεται μέσα στη κοινωνία. Πολίτες, αλλά και πολιτικά στελέχη από πολλούς χώρους, διαρκώς δίνουν το παρών. Και επαναλαμβάνω: Όποιος θέλει, ας έρθει στην επόμενη περιοδεία που θα κάνω στην Αθήνα ή σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της χώρας μαζί μου για να δει αυτά που εγώ βλέπω. Και τότε θα καταλάβει πολλά…

Αν σήμερα ήσασταν στη θέση του Σαμαρά και καλούσασταν να  βγάλατε τη χώρα από το αδιέξοδο, θα μπορούσατε να μου πείτε τις 5 πρώτες ενέργειες  που θα κάνατε;

Νικολόπουλος: Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες έχουν δεσμευτεί και στρατευθεί σε μία αρχή, την οποία υπηρετώ, εκπροσωπώντας το Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα: τη δημιουργία μίας νέας εθνικής συμμαχίας των πατριωτικών δημοκρατικών δυνάμεων του τόπου, ώστε να μπει ένα τέλος στο σημερινό αδιέξοδο πρόγραμμα. Κατά συνέπεια, απαντώντας συγκεκριμένα στην ερώτησή σας, σας λέω πως θα απηύθυνα ανοικτή πρόσκληση σε όλες τις πατριωτικές δυνάμεις του τόπου για την δημιουργία μίας «εθνικής ομάδας», που μέσα σε έναν μήνα, θα επεξεργαζόταν τις υπάρχουσες συνθήκες και θα κατέθετε, είτε συγκεκριμένο εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης, είτε εναλλακτικές προτάσεις, οι οποίες θα γνωστοποιούνταν στον ελληνικό λαό για να αποφασίσει ο ίδιος ποιόν δόμο θα επιλέξει, μέσω δημοψηφίσματος. Παράλληλα, θα δρομολογούνταν διαδικασίες για δομική αλλαγή του Συντάγματος, άμεση αναστολή των μέτρων που αποδεδειγμένα επιτείνουν την ύφεση και τη φτώχεια στον λαό και συγκρότηση ομάδας εθνικών διαπραγματευτών από προσωπικότητες όλου του πολιτικού φάσματος η οποία θα τοποθετείτο απέναντι στην ομάδα της τρόικας. Η άποψή μας είναι πως το μέγεθος της κρίσης είναι τόσο μεγάλο που μόνο αν μπούμε στο… γήπεδο με μία νέα εθνική ομάδα, αποφασισμένη και καλά προετοιμασμένη, μπορούμε να πετύχουμε την ανατροπή που επιθυμούμε, χωρίς μάλιστα να φάμε άλλα «γκολ», αλλά να αρχίσουμε επιτέλους να… σκοράρουμε και εμείς. 

"Ελεύθερη Ώρα, Νέοι Άνθρωποι"