Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΟΜΑΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΝΑΪΡΟΜΠΙ!

Στους 30 ανέρχονται οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση σε εμπορικό κέντρο στο Ναϊρόμπι, όπως δήλωσε ο Αμπάς Γκάλετ, επικεφαλής της Επιτροπής του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου στην Κένυα. Την ευθύνη ανέλαβε η σομαλική Σεμπάμπ, που πρόσκειται στην αλ Κάιντα.
Τον απολογισμό επιβεβαίωσε ανώτερος αξιωματικός της αστυνομίας, αν και επίσημα η κυβέρνηση κάνει ακόμη λόγο για 11 νεκρούς.
«Θέλω να αναγνωρίσω τη βαρύτητα της επίθεσης αυτής», πάντως «οι ειδικές δυνάμεις που ανέλαβαν να χειριστούν την κατάσταση θα τη θέσουν υπό έλεγχο. Έχουν αποκτήσει πρόσβαση και αναζητούν τους κακοποιούς», δήλωσε ο Μουτέα Ιρίνγκο, ένα ανώτατο στέλεχος του υπουργείου Εσωτερικών. «Έχουμε επιβάλει αυστηρά μέτρα ασφαλείας στην πόλη», πρόσθεσε. Νωρίτερα, ο υπουργός Οικονομικών Τζόσεφ Όλε Λένκου είχε δηλώσει ότι οι υπεύθυνοι για την επίθεση «θα βρεθούν», καλώντας τους πολίτες «να μην κάνουν υποθέσεις».
Οι κενυατικές υπηρεσίες ασφαλείας έχουν συλλάβει τον έναν από τους ενόπλους, σύμφωνα με ένα μήνυμα που ανήρτησε η κενυατική προεδρία στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.
Οι ένοπλοι, ορισμένοι εκ των οποίων μιλούσαν αραβικά ή σομαλικά σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, εισέβαλαν το μεσημέρι στο εμπορικό κέντρο Westgate Mall την ώρα που πολλές οικογένειες έκαναν τις αγορές τους και θαμώνες κάθονταν σε καφέ.
Πάντα γεμάτο τα σαββατοκύριακα, το πολυκατάστημα αυτό είχε αναφερθεί συχνά ως πιθανός στόχος οργανώσεων που συνδέονται με την αλ Κάιντα, όπως οι ισλαμιστές αντάρτες Σεμπάμπ της Σομαλίας.
Οι δράστες άνοιξαν πυρ με αυτόματα όπλα και πέταξαν χειροβομβίδες εναντίον του κοσμοπολίτικου πλήθους -Αφρικανούς, Ινδούς, δυτικούς- των πελατών και των εργαζομένων στο εμπορικό κέντρο.
Η επίθεση είναι η πιο αιματηρή στο Ναϊρόμπι μετά από εκείνη της αλ Κάιντα τον Αύγουστο του 1998 εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στην πρωτεύουσα της Κένυας, όταν πάνω από 200 άνθρωποι είχαν βρει το θάνατο.
Ανάληψη ευθύνης από τη σομαλική Σεμπάμπ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! ΕΤΣΙ, EUROSTAT ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΡΜΑΧΕΡ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ!


Ως μαφιόζικη οργάνωση οικονομικών δολοφόνων ενήργησε η Eurostat! Ο επικεφαλής της Φραντς Γιόζεφ Ράντερμάχερ, που τον βλέπετε στη φωτό, σε συνεργασία με τη δωσίλογη κυβέρνηση Παπανδρέου, «μαγείρεψαν» τα στοιχεία του ελλείμματος και το εκτόξευσαν στο 15,4%!  Με αυτό τον δόλιο τρόπο ο Ράντερμάχερ εκτέλεσε σχέδιο οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδος που εκπορεύεται από την Γερμανία! Γι’ αυτό σήμερα ο ίδιος Γερμανός, φοβούμενος μην οδηγηθεί σε δίκη πιέζει τον Σαμαρά να κουκουλώσει το σκάνδαλοτης ΕΛΣΤΑΤ! 
Διαβάστε αύριο πώς ο πρώην Αντιπρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Νίκος Λογοθέτης και το πρώην Μέλος του ΔΣ της ΕΛΣΤΑΤ Ζωή Γεωργαντά, αποκαλύπτουν καρέ-καρέ την εσχάτη προδοσία σε βάρος της Ελλάδος και τι θα κάνουν για να στείλουν στην Δικαιοσύνη τον Γερμανό και όλους όσους δολοφόνησαν την Ελλάδα και τον λαό της!
Η συνέντευξη των Γεωργαντά-Λογοθέτη θα δνημοσιευτεί αύριο βράδυ, εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή", ενώ  για όσους βιάζονται θα προηγηθεί η δημοσίευσή της στην "Ελευθερη Ωρα της Κυριακής"! 
Γρήγορα στο...περίπτερο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΕΧΡΗ ΣΤΗΝ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ"

Επιτυχημένη θεωρείται και η σημερινή περιοδεία της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ. Ο Γ. Κεχρής συνοδευόμενος από μεγάλη ομάδα στελεχών, επισκέφτηκε καταστήματα στην οδό "17 Νοέμβρη" στο Χολαργό, ενώ συνομίλησε με πολλούς κατοίκους στην πλατεία Κύπρου, οι οποίοι εξέθεσαν τα προβλήματά τους. 
Όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις του κ. Κεχρή σε Παπάγο και Χολαργό, έτσι και σήμερα οι δημότες σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξέφρασαν την εμπιστοσύνη τους στο γιατρό και τους συνεργάτες του γεγονός που επιβεβαιώνει τις μέχρι σήμερα εκτιμήσεις μας ότι η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ αποκτά προβάδισμα εν όψει των προσεχών δημοτικών εκλογών.
Όπως βέβαια τονίσαμε, το κλίμα είναι ρευστό, ήδη ο Κώστας Τίγκας έκανε μεαγλοπρεπή εμφάνιση στου Παπάγου και αναμένεται ο Μπάμπης Στάϊκος τη Δευτέρα. Πολλά λοιπόν μπορούν να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή και αυτό το γνωρίζουν τόσο ο Γιάννης Κεχρής όσο και οι συνεργάτες του γι΄αυτό βρίσκονται επί ποδός και κοντά στους δημότες σε καθημερινή βάση. 

ΝΑ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΝ! ΠΑΠΑΚΩΝ/ΝΟΥ:ΝΟΜΟΘΕΤΟΥΜΕ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΡΗΤΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ

«Νομοθετούμε εκτός Συντάγματος!»

 

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
 


 «Νομοθετούμε εκτός Συντάγματος!» 

Γράφει ο Πέτρος Κουσουλός 

Ηλεκτρονική αλληλογραφία-φωτιά η οποία εμφανίζει τον πρώην υπουργό Οικονομικών και ποινικά ελεγχόμενο για τον χειρισμό της διαβόητης λίστας Λαγκάρντ, Γιώργο Παπακωνσταντίνου, να ομολογεί την παράδοση του ελληνικού Συντάγματος στους δανειστές, αποκαλύπτει το e-reportaz.gr. Πρόκειται για e-mail το οποίο απέστειλε ο πρώην υπουργός στο τότε οικονομικό επιτελείο τον Μάρτιο του 2011, μια μόλις ημέρα μετά το Συμβούλιο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπου συζητήθηκε το θέμα της επιμήκυνσης του ελληνικού χρέους.

Στο ηλεκτρονικό μήνυμα ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου εξηγεί στα επιτελικά στελέχη του ΥΠΟΙΚ τη μεγάλη νίκη που πέτυχε η Ελλάδα στο Συμβούλιο κορυφής και απροκάλυπτα εξαγγέλλει τη
νομοθέτηση νέων δημοσιονομικών κανόνων «όπως θέλουμε εμείς, όχι απαραίτητα στο Σύνταγμα»!


ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ!!!

 
Το δημοσίευμά μας  "ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ"!!! προκαλεί ήδη σάλο. Οργή και αγανάκτηση για τους πολίτες. Το εθνικό μας σύμβολο μπαίνει πλέον στο στόχαστρο μια και όποιος το φέρει επάνω του ή στο μπαλκόνι του σπιτιού του, μπορεί να θεωρηθεί ύποπτος για εγκληματικές πράξεις!!! Ο λόγος; Επειδή την ελληνική σημαία την χρησιμοποιούν κατά κόρον οι Χρυσαυγίτες, κατ΄αντιστοιχία όποιος φέρει το εθνικό σύμβολο μπορεί να εκληφθεί από τις διωκτικές αρχές ως οπαδός της χρυσής Αυγής. Κι επειδή η Χρυσή Αυγή αντιμετωπίζεται από τον Δένδια  ως εγκληματική οργάνωση, τότε  και ο φέρων το εθνικό σύμβολο θα υποβάλλεται σε σωματικό έλεγχο!!
Μοιάζουν απίστευτα πράγματα όλα αυτά!!! Μήπως είναι σχέδιο η ελληνική σημαία  να μπει σε ...καραντίνα;
Ένα μήνυμα από αναγνώστη μας, με αφορμή την ανάρτησή μας, αναφέρει: " Έχω μια απορία. Πέρυσι, πήγαμε οι Συμμαθηταί (απόστρατοι Αξιωματικοί Τάξεως 1973/Σ.Σ.Ε.) μία μονοήμερη κρουαζιέρα (μή φαντασθείτε τίποτε ακριβό, 49 ΕΥΡΩ το άτομο με το φαγητό, για να μή παρεξηγηθούμε), και στην Ύδρα, μου χάρισε η γυναίκα μου ένα καπελάκι για τον ήλιο, που στη μία πλευρά έχει την Ελληνική Σημαία, την οποία υπηρέτησα επι 38,5 χρόνια απ' άκρου εις άκρον της Ελληνικής γής, σε περιοχές που οι ανεγκέφαλοι που δίνουν αυτές τις εντολές, ούτε που φαντάζονται ότι υπάρχουν. Μήπως είμαι τρομοκράτης και δεν το ξέρω;".
Αγαπητέ μου φίλε, τρομοκράτης δεν είστε αλλά η ελληνική σημαία μπαίνει στο εδώλιο!!! Και δι' αυτής, ενδεχομένως κι εσείς!

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ: "ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ Ο ΦΥΣΣΑΣ"

Προφυλακιστέος κρίθηκε, με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, ο 45χρονος δράστης της δολοφονικής επίθεσης εναντίον του 34χρονου Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.Ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παράνομη οπλοφορία, οπλοχρησία και οπλοκατοχή.




Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος μεταφέρθηκε με ισχυρή δύναμη αστυνομίας στη ΓΑΔΑ. Από εκεί θα μεταφερθεί στο Μεταγωγών και στη συνέχεια στις φυλακές Κορυδαλλού, σε χρόνο που θα κρίνει η αστυνομία.Ο 45χρονος, κατά την κατάθεσή του στην ανακρίτρια, φέρεται να είπε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη του, ενώ τόνισε ότι είχε μια «χαλαρή» σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Τη μοναδική του σχέση με την οργάνωση, ο ίδιος τη συνέδεε μόνο μια διανομή τροφίμων στην οποία, όπως υποστήριξε, είχε πάρει μέρος. Σ΄αυτό τη σημείο πρόσθεσε, μάλιστα, ότι παλαιότερα ήταν ενταγμένος σε αριστερό κίνημα.
Αναφορικά με το τραγικό συμβάν στο Κερατσίνι, ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι έπινε τον καφέ του σε μια καφετέρια της περιοχής και στη συνέχεια προσπάθησε να φύγει με το αυτοκίνητό του. Τη στιγμή εκείνη, όπως ισχυρίστηκε, του επιτέθηκαν δύο ομάδες από άγνωστα άτομα και ασυναίσθητα χρησιμοποίησε το μαχαίρι. Συμπλήρωσε, επίσης, ότι την ώρα του τραγικού γεγονότος ήταν μόνος του και δεν υπήρχαν άλλοι γνωστοί του.
Ο 45χρονος είπε, επίσης, ότι το θύμα δεν είχε στοχοποιηθεί, ενώ αναφορικά με το τηλεφώνημα που δέχθηκε τη στιγμή που βρισκόταν στην καφετέρια, ήταν από κάποιον γνωστό του που δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του, έβαλε τα κλάματα. «Έκλεισα δύο σπίτια, το δικό μου και του άτυχου παιδιού» φέρεται να είπε.
Ο 45χρονος είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών και εργαζόταν στην ιχθυόσκαλα και σαν οδηγός σε εταιρεία βυτιοφόρων.
Πηγή: AMΠE

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!!

 ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΑΜΑΡΑ-ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ


ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ-ΣΟΚ: Ο ΠΑΥΛΟΣ ΦΥΣΣΑΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΡΓΟΣΒΗΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΟΥ!!!

Αφιερωμένο σε όσους είναι υποχείρια του συστήματος και διαχωρίζουν τον ελληνικό λαό μέσα από κόμματα και ιδεολογίες





.
Nτοκουμέντο σοκ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.
Ο Παύλος Φύσσας...

ΣΟΚ-ΕΝΤΟΛΗ! "ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΥΠΟΠΤΟΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ"!!!


ΠΑΡΟΞΥΣΜΟΣ ΔΕΝΔΙΑ: ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΦΕΡΟΥΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΟΥΣ! ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ!!!

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ!!!
Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό! Η δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον 45χρονο, στοχοποίησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική οργάνωση και παράλληλα (σύμφωνα με νέες εντολές) κάθε Έλληνα που φέρει τα διακριτικά της ελληνικής σημαίας στα ρούχα ή στο σώμα του! Επειδή η Χρυσή Αυγή χρησιμοποιεί κατά κόρον την ελληνική σημαία, προφανώς από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως θεώρησαν ως έξυπνη ιδέα να σταματούν και να υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο οποιονδήποτε Έλληνα πολίτη φέρει την ελληνική σημαία στο πέτο, στα ρούχα ή και στο σώμα του (τατουάζ), ως εν δυνάμει ύποπτο για τέλεση κακουργηματικών πράξεων! Ακόμη και διαφημιστικό καπέλο με την ελληνική σημαία να φοράει, εκλαμβάνεται ως ύποπτος και η αστυνομία τον σταματάει για να τον υποβάλει σε σωματικό έλεγχο και να ερευνήσει ό,τι κουβαλάει πάνω του!
Αυτές είναι οι εντολές που έχουν δοθεί στα αστυνομικά όργανα κι ένα παρόμοιο περιστατικό συνέβη χθες το απόγευμα στις 7.00 στη συμβολή της Λ. Κηφισίας και Φειδιπίδου. Νεαρός που φορούσε στολή παραλλαγής από αυτές που πουλούν στο Μοναστηράκι και καπέλλο με το εθνόσημο, περπατούσε αμέριμνος όταν ξαφνικά δίπλα του σταμάτησε ένα περιπολικό της Αστυνομίας. Λίγα μέτρα πιο πίσω του ερχόταν μεσήλικας κύριος ο οποίος φορούσε στο πέτο του το εθνόσημο.
Από το περιπολικό εξήλθαν δυο άτομα κι έβαλαν στην άκρη τον νεαρό για να τον υποβάλουν σε σωματικό έλεγχο. Ο κύριος που ερχόταν πίσω, ξαφνιάστηκε. Πλησίασε τα αστυνομικά όργανα και ρώτησε: "Τι έκανε ρε παιδιά και ψάχνετε τον νεαρό;".  Αμέσως, δεύτερο περιπολικό ήρθε και σταμάτησε δίπλα στο προηγούμενο από το οποίο κατέβηκαν αστυνομικά όργανα και απευθύνθηκαν προς τον μεσήλικα κύριο: "Κάντε στην άκρη να σας υποβάλουμε σε σωματικό έλεγχο"! 
Ο κύριος αιφνιδιάστηκε: "Τι έκανα κύριοι;", ρώτησε. Η απάντηση ήταν άμεση: "Φοράτε το εθνόσημο στο πέτο και όποιος φοράει το εθνόσημο έχουμε λάβει εντολές να τον ελέγχουμε"
Ο κύριος σοκαρίστηκε: "Για ποιο λόγο, με ελέγχετε; Είναι κακό να φοράω το εθνόσημο;", ρώτησε. Η απάντηση που έλαβε ήταν ακόμη περισσότερο σοκαριστική: "Θεωρείστε ύποπτος για κακουργηματικές πράξεις"! 
Του έδιναν αυτές τις απαντήσεις την ίδια ώρα που τα αστυνομικά όργανα φορούσαν το εθνόσημο στα διακριτικά της στολής τους! Ο μεσήλικας κύριος τους ρώτησε: "Κι εσείς δεν φοράτε το εθνόσημο; Θεωρείστε ύποπτοι για τέλεση εγκληματικών πράξεων;". 
Ένα αστυνομικό όργανο απάντησε: 'Κύριε, σας ζητούμε συγγνώμη. Δεν συμφωνούμε με αυτά που γίνονται αλλά τι να κάνουμε, αυτές είναι οι εντολές που έχουμε δεχτεί"!!! Ο μεσήλικας συνέχισε: "Ακόμη και αυτοί που έχουν ελληνική σημαία στο μπαλκόνι τους, θεωρούνται ύποτποι;"! 
Η απάντηση ήταν καταλυτική: "Ακόμη και αυτοί"! 
Καταλάβατε συνέλληνες; Εάν δεν θέλετε να θεωρηθείτε μέλος της Χρυσής Αυγής και κατ' επέκταση ως ύποπτος εγκληματικών πράξεων, κατεβάστε την ελληνική σημαία από το μπαλκόνι σας!!!
Υποκείμεθα στις νέες εντολές που εκπορεύονται από την πολιτική ηγεσία της χώρας!!!  Εκεί μας έφτασαν οι πολιτικάντηδες. 

Τα στοιχεία του μεσήλικα κυρίου είναι στην διάθεσή μας. Μάλιστα μάς έστειλε και το ακόλουθο μήνυμα: "Η κατοχική κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που καταδυναστεύει τον τόπο μας, διώκει κάθε τι ελληνικό, αρπάζει τις περιουσίες μας και ισοπεδώνει τα ιερά και τα όσια του Γένους μας. Όποιος φέρει την ελληνική σημαία θεωρείται ύποπτος εγκληματικών πράξεων!!! Η τρομοκρατία των διεφθαρμένων δεν θα περάσει. Όσοι ζωντανοί αντισταθείτε. Ή ταν ή επί τας".

ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ! ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΠΕΡΙΟΔΕΥΕΙ ΣΤΗΝ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ"!


Ο Δημ.Σύμβουλος Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας με τους Συνεργάτες του Επισκέφθηκαν Καταστήματα της οδού 17 Νοέμβρη Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού, μαζί με συνεργάτες του περιοδεύει αυτή την ώρα στους δρόμους του Χολαργού και πριν από λίγα λεπτά πέρασε από την πλατεία Εθνικής Αντίστασης.  Συμπτωματικά μάλιστα έτυχε να συναντηθεί με την ομάδα του Γιάννη Κεχρή που την ίδια ώρα περιοδεύει στον ίδιο δρόμο!
Μπράβo σύμπτωση; 
Ρε, παιδιά, τα...μουστάκια σας θα φάτε; Δεν έχετε κιόλας!  

ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΕΧΡΗ ΣΤΗΝ "17 ΝΟΕΜΒΡΗ" ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ

Ο Γιάννης Κεχρής και οι συνεργάτες του μόλις άρχισαν να επισκέπτονται τις επιχειρήσεις και κομβικά σημεία της οδού "17 Νοέμβρη" στον Χολαργό. 
Πέρα από τους επαγγελματίες με τους οποίους θα συνομιλήσουν και θα ακούσουν τα προβλήματα που τους ταλανίζουν, ο Κεχρής και οι συνεργάτες του θα καθίσουν για αρκετή ώρα στην πλατεία Κύπρου όπου θα συνομιλήσουν με κατοίκους για τη συγκεκριμένη πλατεία η οποία παρουσιάζει στοιχεία εγκατάλειψης. 
Η περιοδεία θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της οδού στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης. 

"ΠΡΙΝ ΠΑΩ ΣΤΗ Χ.Α ΗΜΟΥΝ ΣΤΟ ΚΚΕ"-ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΟΚ ΤΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΦΥΣΣΑ

ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΚΚΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΕΑΝ Ο ΦΟΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ;

roupakias5
Η ειδηση είναι απολύτως διασταυρωμένη και προκύπτει σύμφωνα με τις πληροφορίες του makeleio.gr από αστυνομικές πηγές.
Σε απολογητική του κατάθεση ο κατηγορούμενος για την δολοφονία του αριστερού ακτιβιστή φέρεται να λέει σε μια αποστροφή του...:
"Τσακωθήκαμε στην καφετέρια για τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού Μπόνγκ....Εγώ ανήκα στο ΚΚΕ και κάποια στιγμή αναγκάστηκα για να βγάζω ένα χαρτζιλίκι να πάω στη Χρυσή Αυγή της Νίκαιας λόγω και γνωριμιών...".
Ερώτημα: Θα μπορούσαν οι αριστεροί πολίτες του ΚΚΕ-ειδικά όσοι φύλαγαν το Κοινοβούλιο στα επεισόδια των αγανακτισμένων- να μας πουν εαν ο κ.Ρουπακιάς μετείχε και στην ομάδα περιφρούρησης της Βουλής το 2011, όταν ο κ.Πουλικόγιαννης και η παρέα του, τσαλαπατούσαν όσους πήγαν να "πάρουν" το Κοινοβούλιο;
Αυτά μέχρι ώρας. Το θέμα δεν μπορεί να έχει μόνον μία διάσταση. Έτσι δεν είναι κύριοι του Περισσού;

ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΗ ΛΙΒΙΕΡΑΤΟ. ΑΓΩΝΑΣ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΤΗ ΖΩΗ!

 ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΧΕ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ!

Τα προβλήματα και ο σκληρός αγώνας με την κατάθλιψη, τελικά λύγισαν τον Λάμπη Λιβιεράτο, ο οποίος την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.
Όπως είχε αποκαλύψει πρώτο το star.gr, ο γνωστός τραγουδιστής αντιμετώπιζε σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα μετά την αυτοκτονία του αδερφού του, το διαζύγιό του από την Εύη Αδάμ και το οικονομικό ναυάγιο της επιχείρησής του.
Μάλιστα πέρσι είχε νοσηλευτεί για ένα μήνα περίπου στο νοσοκομείο Σωτηρία με βαριά κατάθλιψη, με την οποία δίνει σκληρή μάχη μέχρι και τώρα.
Την περασμένη Κυριακή όμως δεν άντεξε. Πήρε στα χέρια του τα χάπια και χωρίς να το σκεφτεί τα κατάπιε. Λίγη ώρα αργότερα βρέθηκε σε κωματώδη κατάσταση και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Αμαλία Φλέμινγκ», όπου οι γιατροί κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Για τέσσερις μέρες έμεινε στη μονάδα εντατική θεραπείας της καρδιολογικής κλινικής και την Τετάρτη σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί έκριναν ότι διέφυγε εντελώς τον κίνδυνο.
Την Πέμπτη πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και οι συγγενείς του αναζητούν τώρα ψυχιατρική κλινική που θα βοηθήσει τον Λάμπη Λιβιεράτο να νικήσει το τέρας και να σταθεί και πάλι στα πόδια του.
Στο πλευρό του είναι η οικογένειά του και στενοί του φίλοι που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Λάμπης πήρε αυτή την τραγική απόφαση. Όλοι του συμπαραστέκονται και εύχονται αυτή τη φορά να καταφέρει να βγει από το σκοτεινό τούνελ της κατάθλιψης.
Espresso

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: ΚΑΝΕΝΑ ΜΜΕ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΒΗΜΑ ΣΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!


 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Μηνυτήρια αναφορά καταθέτει η Χρυσή Αυγή κατά καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που μας συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος
 
Ένας άθλιος χείμμαρος από λάσπη και συκοφαντίες έχει ξεχυθεί αυτή την στιγμή σε όλα τα κανάλια της διαπλοκής και το διαδίκτυο. Σε ιστοσελίδες διαβάζουμε ότι... "3 βουλευτές μας διέφυγαν στο εξωτερικό"! Πριν λίγο ακούσαμε στον Alpha ότι... "πουλάμε ρούχα σε πακιστανούς και παίρνουμε ποσοστά!". Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε ζητήσει από το πρωί να παραστεί στο δελτίο ειδήσεων του συγκεκριμένου σταθμού για να απαντήσει στις συκοφαντίες, αλλά οι ιθύνοντες αρνήθηκαν. Μας υβρίζουν και μας συκοφαντούν χωρίς κανένα δικαίωμα αντιλόγου. Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης είχε προσκληθεί επίσης σε δύο πολιτικές εκπομπές σταθμών τοπικής εμβέλειας για απόψε, αλλά και οι δύο προσκλήσεις ακυρώθηκαν προ ολίγου. Αρνήθηκαν ακόμα και την τηλεφωνική παρέμβαση. Το σύστημα προσπάθει να μας κάνει να σιωπήσουμε για να προχωρήσει ανενόχλητο το σχέδιο της μαύρης προπαγάνδας και της τρομοκράτησης των Ελλήνων πολιτών.
 
Η Χρυσή Αυγή καταθέτει μηνυτήρια αναφορά κατά καναλιών, εφημερίδων και πολιτικών προσώπων που μας συκοφαντούν και υποκινούν πράξεις βίας κατά ενός νομίμου πολιτικού κόμματος. Ακολουθεί το κείμενο της μηνυτήριας αναφοράς:
 
ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
 
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
 
ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ που εδρεύει στην Αθήνα, Λεωφ. Μεσογείων 135, όπως νομίμως εκπροσωπείται από τον Βουλευτή Αττικής Ηλία Κασιδιάρη.

ΚΑΤΑ
 
Παντός υπευθύνου που θα προκύψει από την εισαγγελική έρευνα
***************************

Αξιότιμη κυρία Εισαγγελέα,

 
Εγκαλώ τους παραπάνω αναφερόμενους για τους ακόλουθους νόμιμους, βάσιμους και αληθείς λόγους:
 
-Ι-
 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΗ ΣΤΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ "ΕΝΩΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ"
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αγαπητοί φίλοι και συνδημότες 
Σας καλώ όλους στην πρώτη δημόσια εκδήλωση της παράταξής μας την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου στην αίθουσα "ΑΡΙΩΝ" δίπλα στην Αγία Σκέπη Παπάγου, στις 8.00 το βράδυ. Θα ανακοινώσω επίσημα την υποψηφιότητά μου για την διεκδίκηση του δήμου Παπάγου-Χολαργού στις επόμενες δημοτικές εκλογές και τις βασικές αρχές του προγράμματος της παράταξής μας. 
Θα ακολουθήσει δείπνο.
Σας περιμένω όλους
Μπάμπης Στάϊκος
Αρχιτέκτων Μηχανικός
Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού

ΟΙ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΙΟΔΟΤΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ!


 
Ο πολιτικός εγκληματίας Βενιζέλος ξεπουλάει το όνομα και την ιστορία της Μακεδονίας λες και παίζει ζάρια στο σπίτι του! Στη συνάντησή του με τον Μάθιου Νίμιτς χάρισε το όνομα της Μακεδονίας (με επιθετικό προσδιορισμό) στους Σκοπιανούς. Πρόκειται περί  προδοσίας, την δε πράξη του στηλίτευσε ο πολιτικός κόσμος με μπροστάρηδες τους κ.κ. Τέρενς Κουίκ (ΑΝΕΛ), Νίκο Νικολόπουλο (ανεξάρτητος βουλευτής).


Σήμερα, οι Παμμακεδονικές ενώσεις, με επιστολή-κόλαφο προς τον ΥΠΕΞ, αφού εκφράζουν την πλήρη αντίθεσή τους προς την ενέργεια του κ. Βενιζέλου, επισημαίνουν τις καταστροφικές συνέπειές της για την χώρα μας.

Η επιστολή έχει ως εξής:

 
 Κύριο Ευάγγελο Βενιζέλο.
Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών

Βασιλίσσης Σοφίας 5, Αθήνα

 
Αξιότιμε κ. Υπουργέ,
Picture1Ως εκπρόσωποι των απανταχού Μακεδόνων, δηλαδή 3,5 εκατομμύρια Ελλήνων, θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν συμμεριζόμαστε και δεν συμφωνούμε με την διευκρίνισή σας, όπως μεταδόθηκε από τα Ελληνικά ΜΜΕ (αν μεταφέρθηκε σωστά)* προς τον ειδικό μεσολαβητή του ΟΗΕ κ. Μάθιου Νίμιτζ, κατά τη διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Αθήνα ότι ο γεωγραφικός προσδιορισμός του τελικού ονόματος του κράτους των Σκοπίων πρέπει να μπει πριν τον όρο «Μακεδονία». [1]
Κύριε Υπουργέ, οποιαδήποτε ονομασία που θα περιέχει τον όρο «Μακεδονία» θα δημιουργήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της ανθρωπότητας ΚΡΑΤΟΣ που θα φέρει το όνομα «Μακεδονία» και που θα έχει δικαίωμα σε «μακεδονική» εθνότητα και «μακεδονική» γλώσσα και θα μετέτρεπε εμάς τους γνήσιους Μακεδόνες σε διεκδικούμενη διασπορά των Σλάβων της γειτονικής χώρας.
Επίσης, μια σύνθετη ονομασία που θα εμπεριείχε τον όρο «Μακεδονία», θα νομιμοποιούσε εδαφικές και μειονοτικές διεκδικήσεις και προσπάθειες ενοποίησης ενός υποτιθέμενου ενιαίου γεωγραφικού χώρου, όπως έχει επιχειρηθεί κατά το παρελθόν και έχει καταλήξει σε αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων. Επιπλέον, θα βλάψει άμεσα Ελληνικές επιχειρήσεις, που δραστηριοποιούνται σε παραγωγή και εμπορία ομώνυμων (Μακεδονικών) προϊόντων. Κάθε συμφωνία η οποία θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία», όχι μόνον δεν θα λύσει το πρόβλημα αλλά αντίθετα θα το διαιωνίσει διότι ενισχύει τον επεκτατισμό και τον ακραίο σλαβικό εθνικισμό των Σκοπίων που υποστηρίζεται και από ξένους παράγοντες προκαλώντας μεγαλύτερα δεινά. [2]
Θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η μόνη αναγνώριση παγκοσμίως που θα νομιμοποιήσει την πολιτική της κλοπής και οικειοποίησης τμήματος του Ελληνικού πολιτισμού και ιστορίας δια της υφαρπαγής του Μακεδονικού ονόματος, είναι μόνον η δική μας αναγνώριση. Εάν εμείς τους αναγνωρίσουμε ως «Μακεδόνες», τότε αυτοί θα γίνουν οι μοναδικοί «Μακεδόνες». Μπορούμε να συμφωνήσουμε σε μια ονομασία υπό την προϋπόθεση ότι ο όρος «Μακεδονία» ή παράγωγά του δεν θα συμπεριλαμβάνεται στην τελική ονομασία της γειτονικής χώρας.

ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ" ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΜΕ"

Πρόσκληση

Ο ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο και το ΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΙΤΩΝ Χολαργού-Παπάγου, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων-συζητήσεων που οργανώνει το Δίκτυο Πολιτών, σας προσκαλούν στην πρώτη εκδήλωση του φθινοπώρου,

                   με θέμα: “Δημοκρατία και ΜΜΕ”

Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου στις 19:00, στο Δημαρχείο, 
Περικλέους 55 - Χολαργός
Αφορμή για την επιλογή του θέματος, αποτέλεσε το βίαιο κλείσιμο της Δημόσιας Ελληνικής Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (ΕΡΤ) από τη μνημονιακή κυβέρνηση, με εντολή της τρόικας.  
Θα μιλήσουν :
Ανανδρανιστάκης Γιώργος, δημοσιογράφος ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο
Αλεξάνδρα Χριστακάκη, δημοσιογράφος, ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο
Γιώργος Κυρίτσης, δημοσιογράφος, εφημερίδα ΑΥΓΗ
Ραπτόπουλος Βαγγέλης, συγγραφέας-ραδιοφωνικός παραγωγός 105,5 Στο Κόκκινο
Ηλίας Μαμαλάκης, συγγραφέας-δημοσιογράφος

  Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης

Την ίδια μέρα και ώρα συλλέγουμε σχολικά είδη (χαρτικά, μολύβια, χρώματα, κ.λ.π), για μαθητές που τα χρειάζονται.

Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΤΑΪΚΟΣ ΣΕ YOU TUBE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ


Δείτε την συνέντευξη που έδωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μπάμπης Στάϊκος στο papagou-politeia.gr

"ΒΑΛΤΕ ΛΟΥΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΑΜΥΝΤΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ", ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΜΙΡΑΝΤΑ ΞΑΦΑ

Ο άνθρωπος του ΔΝΤ (πρώην στέλεχος), Μιράντα Ξαφά προτείνει άμεσο λουκέτο σ΄ όλες τις αμυντικές βιομηχανίες, σε άρθρο της στην Καθημερινή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

“Η τρόικα επέστρεψε στην Αθήνα και όλα προοιωνίζονται μια δύσκολη διαπραγμάτευση που καλύπτει μια σειρά από «ευαίσθητα» θέματα, μεταξύ των οποίων και την τύχη των αμυντικών βιομηχανιών Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα (ΕΑΣ) και Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ). Ηδη η τρόικα απέρριψε την πρόταση της κυβέρνησης για εκκαθάριση των εταιρειών αυτών εν λειτουργία, που θα πάρει χρόνια, και ζητάει καθαρή λύση, δηλ. ακόμη και λουκέτο. Απ’ ό,τι διαφαίνεται, η κυβέρνηση θα επιδιώξει να διατηρήσει στη ζωή αυτές τις επιχειρήσεις-ζόμπι με νέα συρρικνωμένη δομή, με το επιχείρημα ότι συνεισφέρουν στην εθνική άμυνα. Με το ίδιο επιχείρημα, δηλαδή, που διατηρεί στη ζωή τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά και την Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ), παρά τα δισεκατομμύρια που κόστισαν και κοστίζουν στους Ελληνες φορολογούμενους.

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΔΕΝΔΙΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ!

Το σύνολο της αστυνομίας και των λειτουργών της Δικαιοσύνης φαίνεται ότι ασχολούνται αυτές τις ώρες με τον Λαϊκο Σύνδεσμο: Tρία άτομα τα οποία κατείχαν κράνη, κοντάρια και ασπίδες (πήγαιναν για αναπαράσταση της μάχης των Πλαταιών το 479 π.Χ.) συνελήφθησαν έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Χαλκίδα τα μεσάνυχτα.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. στο σημείο αναμένεται εισαγγελέας προκειμένου να διεξαχθεί έρευνα στα γραφεία και εν ανάγκη να σφραγιστούν.
Επίσης στην Θεσσαλονίκη συνελήφθησαν πέντε άτομα που δήλωσαν μέλη της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Παρασκευής στη Θεσσαλονίκη, καθώς κατά τη διάρκεια ελέγχου που τους έγινε, βρέθηκαν επάνω τους σπρέϊ πιπεριού (νόμιμα), σουγιάδες μικρότερου μήκους από αυτόν που η χρήση του θεωρείται παράνομη και πτυσσόμενα γκλοπ.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ. άνδρες της ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (που είναι η αντιτρομοκρατική να "καθαρίσει";) εντόπισαν στην περιοχή των Δικαστηρίων και σε απόσταση 30 μέτρων από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, πέντε άτομα τα οποία είχαν στην κατοχή τους έντυπο υλικό του κόμματος.
Αν είναι δυνατόν!
Επειδή στην πράξη το κόμμα έχει περάσει ήδη στην παρανομία με απόφαση της κυβέρνησης, αμέσως τους έκαναν έλεγχο και τους συνέλαβαν ενώ αναμένεται εισαγγελέας που θα κάνει έρευνα στα γραφεία τους και μετά θα τα σφραγίσει...
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου που τους έγινε βρέθηκαν στην κατοχή τους και εν συνεχεία κατασχέθηκαν 4 σπρέι πιπεριού, 3 πτυσσόμενα γκλοπ, 2 σουγιάδες και μία κροτίδα.
Οι δράστες (για ποιο αδίκημα είναι δράστες δεν το ξέρουν) αλλά σε τέτοιες εποχές δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά. Απλά καταδικάζεσαι και ευχαριστείς τον Θεό γιατί δεν σε κλείνουν ισόβια...) φόρεσαν χειροπέδες θα απολογηθούν τυπικά και εν συνεχεία θα καταδικαστούν.
Εδώ ο άλλος, ο πρώην οδηγός του Μιχαλολιάκου έφαγε 2,5 χρόνια φυλακή για ένα αεροβόλο που είχε στο σπί του του όπως ένα αεροβόλο έχουν τα μισά σπίτια της χώρας κι ένα σουγιά και θα υπάρξει έλεος στους άλλους με το ... εγκληματικό όπλο του σπρέϊ πιπεριού; Μερικά χρόνια φυλακή θα τους συνεφέρει και θα τους σωφρονίσει και όταν βγούν θα έχουν μάθει να ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Προανάκριση διενεργεί η αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης.
Απ'εξω χιλιάδες λαθρομετανάστες σκοτώνουν, βιάζουν, καίνε κλέβουν αλλά προτεραιότητα έχουν οι εθνικιστές. Τους λάθρο τους θέλει η τρόικα. Φτηνα μεροκάματα και διάλυση του ελληνικού κοινωνικού ιστού.
ΟΙ Ελληνες εθνικιστές όπως, πρέπει να εξοντωθούν αμεσα. Όπως είπε και τον ΣΚΑΙ ένα τύπος κάποια στγμή τα ξημερώματα "Δεχόμαστε φασιστική επίθεση"!
Κοιτάξαμε το ημερολόγιο μήπως έγραφε "28η Οκτωβρίου", αλλά μετά καταλάβαμε ότι κάποιοι δημοσιογράφοι αυθυποβάλλονται για να μπορούν να ανταπαξέλθουν στις απαιτήσεις των αφεντικών τους. και να λενε αυτά που θέλουν αυτοί.
Ίσως να παίρνουν και ουσίες για να είναι πιο πειστικοί. Δύσκολη η εύρεση εργασίας σε έναν κλάδο που έχει 70% ανεργία...
defencenet.gr

ΥΠΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ! ΤΕΛΟΣ ΟΙ 5ΝΘΗΝΜΕΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ!

 ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ!!!
Δεν συνεχίζουν οι καθηγητές της ΟΛΜΕ την 5νθημερη απεργία τους και την ερχόμενη εβδομάδα,καθώς δεν ψηφίστηκε τελικά η σχετική πρόταση κατά την πολύωρη επεισοδιακή συνέλευση των προέδρων των τοπικών ΕΛΜΕ.
Όπως αναφέρει το Πρώτο Θέμα, η συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ δεν ψήφισε με αυξημένη πλειοψηφία την πρόταση για 5νθημερη απεργία, ενώ στην συνέχεια υποβλήθηκε νέα πρόταση για τριήμερη απεργία η οποία επίσης δεν συγκέντρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ψήφων.
Οι συνδικαλιστές της ΟΛΜΕ τελικά κατέληξαν σε αποφαση για 48ωρη απεργία την Δευτέρα 23 και την Τρίτη 24 του μήνα.

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟ "ΚΛΙΣΙΟΣΚΟΠΙΟ"!


Ο Δ. Νικολάου επικοινώνησε με τον Μ.

Βραχιολίδη, διαμαρτυρόμενος γιατί συνδέουμε το όνομά του με το κουκουλοφορικό blog. Του εξηγήσαμε ότι εμείς δεν το συνδέουμε καθόλου. Αντιθέτως, το "κλισιοσκόπιο" είναι αυτό που τον αβαντάρει εξώφθαλμα, έτσι που δίνει στους πάντες την εντύπωση ότι συνδέεται μαζί του! Το κουκουλοφορικό blog συκοφαντεί τους πάντες: από τον τοπικό τύπο (Καραμανέα, Κουγιουμτζόπουλο, Βραχιολίδη), μέχρι τον Αντώνη-Βύρωνα Πολύδωρα και πάει λέγοντας. Για τον Νικολάου λέει μόνον καλά λόγια!   Παράλληλα, σχεδόν άπαντες έχουν καταλάβει ότι το συγκεκριμένο blog το διαχειρίζονται άνθρωποι του Νικολάου. Ο δε εκδότης Κ. Δεληγιάννης σε επιστολή του που τη δημοσιεύσαμε, ανέφερε εν ψυχρώ ότι οι Αναγνωστόπουλος-Χάλκος είναι οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου blog. Σε παλαιότερο χρόνο, ο πρώην υποψήφιος του Νικολάου, ο Δ. Οικονόμου είχε πει απευθυνόμενος προς τον Αναγνωστόπουλο ότι το "κλισιοσκόπιο" του ανήκει. 
Το ίδιο υποστηρίζει και η πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων. Εκτός και αν κ. Νικολάου δεν έχει πάρει πρέφα τίποτε απ'ολα αυτά!

Εμείς δεν λέμε τίποτε. Είναι όμως καταφανές ότι το "κλισιοσκόπιο" το οποίο είναι κουκουλοφορικό και συκοφαντικό, αβαντάρει τον Νικολάου. 
Αφού λοιπόν ο Νικολάου δηλώνει ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του και θέλει να συγχέεται το όνομά του με αυτό, τον καλούμε να καταδικάσει δημοσίως το "κλισιοσκόπιο" ως κουκουλοφορικό και συκοφαντικό. 
Σε διαφορετική περίπτωση κύριε Νικολάου, αν δηλ. δεν καταδικάσετε το "κλισιοσκόπιο" θα δώσετε το δικαίωμα σε πολλούς να υποστηρίξουν ότι του παρέχετε πολιτική προστασία και σε άλλους να συνεχίζουν να επιμένουν ότιπίσω από τα πλήκτρα του blog είναι δικοί σας άνθρωποι που σας αβαντάρουν με αυτό τον απαράδεκτο τρόπο!

ΟΙ ΗΠΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ: "ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Ανοικτά διατυπώνει πλέον η Ουάσιγκτον την ανησυχία της για επερχόμενο "τσουνάμι" ανωμαλίας στην Ελλάδα με αφορμή την μεθόδευση που βρίσκεται σε εξέλιξη για να τεθεί εκτός νόμου ο Λαϊκός Σύνδεσμος  - ή μάλλον το "άγαρμπο" της μεθόδευσης αφού η Ουάσιγκτον δεν έχει κανένα πρόβλημα να τεθεί εκτός νόμου το συγκεκριμένο κόμμα.
Θεωρούν όμως ότι κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει με διαφορετικό τρόπο και όχι όπως μεθοδεύεται.
Έκθεση του Stratfor (το think tank που στελεχώνεται από πρώην στελέχη της CIA κια του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ), η οποία θα δει τις επόμενες ημέρες το φως της δημοσιότητας αναφέρει ότι "Η πίεση προς τους εθνικιστές μπορεί να προκαλέσει διάφορες αντιδράσεις και ενθάρρυνση ισλαμιστικών ομάδων".
Θεωρούν ότι υπάρχουν ενεργά στοιχεία πολλών ακραίων ισλαμιστικών ομάδων στην Ελλάδα και από την στιγμή που θεωρούν δεδομένη την αναταραχή λόγω της πίεσης που ασκείται στο κόμμα των εθνικιστών (άλλωστε ο γ.γ. του κόμματος ήταν σαφής χθες ότι "με κάθε μέσο θα εμποδίσει την συνταγματική εκτροπή" δηλαδή το να τεθεί εκτός νόμο το κόμμα από την λίστα Δένδια με τα 32 "εγκλήματα" του Λαϊκού Συνδέσμου) θα υπάρξουν αντιδράσεις.

ΑΠΟΛΥΟΝΤΑΙ 1349 ΔΙΟΙΚ. ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ Γ'ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ!

Σε καθεστώς διαθεσιμότητας θα τεθούν από την Δευτέρα 1.349 διοικητικοί υπάλληλοι της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, όπως αποφασίστηκε την Παρασκευή κατά τη συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, το οποίο έκανε δεκτή την σχετική εισήγηση του υπουργού Παιδείας, Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου.
Οι εν λόγω διαθέσιμοι εργαζόμενοι θα προέλθουν από οκτώ εκ των 36 ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, καθώς μονάχα σε αυτά κρίθηκε πως υπάρχει πλεονάζον προσωπικό, μετά την αξιολόγηση που διενεργήθηκε στα ιδρύματα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Από τους προς διαθεσιμότητα υπαλλήλους θα εξαιρεθούν, μετά την απογραφή τους στο ΑΣΕΠ, όσοι εμπίπτουν στα κριτήρια εξαίρεσης του Νόμου 4172/2013, δηλαδή πολύτεκνοι, Α.Μ.Ε.Α. και άλλες ευπαθείς ομάδες, όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας.
Στον αντίποδα, οι «ανάγκες» διαμορφώνονται σε 646 θέσεις, κατανεμημένες σε 25 Ιδρύματα, οι οποίες θα «καλυφθούν» από το προσωπικό που τίθεται σε διαθεσιμότητα σε ειδικό πρόγραμμα «Δια-Ιδρυματικής κινητικότητας».
Όπως αποσαφηνίζει το υπουργείο, μετά τις αποφάσεις του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης «ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση των δομών και των υπηρεσιών του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και τα σχέδια στελέχωσής τους».

Τη Δευτέρα θα υπογραφεί η σχετική Κοινή Υπουργική Απόφαση από τον κ. Αρβανιτόπουλο και τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.
skai.gr

ΑΣΜΟΥΝΣΕΝ: "Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΥΤΟΥΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΟΣ!

Η  γερμανική «Die Zeit» δίνει "στεγνά" τον Ε.Βενιζέλο, και φυσικά όλη την συγκυβέρνηση, ότι ζητήθηκε από τον Γιέργκ Άσμουσεν κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Αθήνα, να αλλαχτούν οι αριθμοί των ελλειμμάτων ώστε  η διαφορά με τους στόχους να είναι μικρότερη ή να μηδενιστεί!  Μήπως θυμίζει κάτι αυτό; Μήπως θυμίζει τον Παπανδρέου όταν συνεννοείτο με τον Στρος Καν να βάλει την Ελλάδα στο ΔΝΤ; Και κάποια στιγμή ο Στρος Καν ...έδωσε στεγνά τον Τζέφρυ; 'Ετσι και τώρα, ο Βενιζέλος πήγε να κάνει νέα λαμογιά πίσω από τις πλάτες του λαού ζητώντας από τον Άσμουνσεν να ρίξει το έλλειμμα σε μηδενικά επίπεδα.  
Όπως αναφέρει το defencenet, μετά την αποκάλυψη αυτή τα περί πρωτογενούς πλεονάσματος που λέει η κυβέρνηση εδώ και δύο μήνες όχι μόνο καταντούν φαιδρά, αλλά και αποκαλύπτεται με ποιές πραγματικά διαθέσεις 'ερχεται η τρόικα τη Δευτέρα, και τι θα ζητήσει.
 

ΕΠΙΔΕΙΞΤΕ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΗΣΗ ΣΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΦΙΛΙΑΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
twitter:@egerssi
                                                                                                           
            Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου 2013, στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, το 3ο Ελληνο-ρωσικό κοινωνικό Forum, με την ευκαιρία συμπλήρωσης 185 χρόνων διπλωματικών σχέσεων Ελλάδας-Ρωσίας. 
            Στον κατάμεστο χώρο του Περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου, κατά την τελετή έναρξης, ανακρούστηκαν οι Εθνικοί Ύμνοι της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ελλάδος, από την παιδική χορωδία του Δήμου Βούλας-Βάρης-Βουλιαγμένης και υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της κ. Λιοντμίλα Καζάρτσεβα.  
 Ο ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ VALENTINA MATVIENKO
  
            Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά που εκφώνησε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου. Ακολούθως χαιρετισμό απεύθυνε η Πρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας της Ομοσπονδιακής Συνέλευσης της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Valentina Matvienko, και η οποία τόνισε ιδιαίτερα πως τις δυο χώρες τις ενώνει η Ορθοδοξία. Την «σιδηρά κυρία» του Προέδρου Πούτιν, τίμησε το Κέντρο Ευρωπαϊκών Μελετών και Σπουδών «Ιωάννης Καποδίστριας», απονέμοντάς της το Χρυσό Μετάλλιο «Ιωάννης Καποδίστριας». Η κ. Valentina Matvienko στον χαιρετισμό της έδειξε απόλυτα ειλικρινής και ήταν ιδιαίτερα εγκάρδια στην προοπτική μιας νέας επαναπροσέγγισης των Ελληνο-ρωσικών σχέσεων και τούτο είχε τονίσει λίγες ώρες πριν, προς τα ΜΜΕ: «Σχεδιάζουμε να συζητήσουμε στην Αθήνα έναν ευρύ κύκλο θεμάτων της διμερούς ημερήσιας διάταξης, συμπεριλαμβανομένων των προοπτικών ενεργοποίησης των διακοινοβουλευτικών επαφών, τη διεύρυνση και τη νομοθετική υποστήριξη της νομικής-συμβασιακής βάσης των διακρατικών μας σχέσεων. Επίσης, θα εξετάσουμε τις δυνατότητες για την ανάπτυξη της διαπεριφερειακής συνεργασίας. Θα συζητήσουμε πώς να διαφοροποιήσουμε το διμερές εμπόριο, να εξασφαλίσουμε τη ροή επενδύσεων, υπολογίζοντας ότι πολλές ρωσικές εταιρείες εκδηλώνουν ενδιαφέρον για συνεργασία με την Ελλάδα σε διάφορους τομείς, πρωτίστως στον τομέα της ενέργειας και των μεταφορών». 
  Η ΑΠΟΝΟΜΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΜΕΤΑΛΛΙΟΥ «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ»
            Την ίδια επαναπροσέγγιση στις σχέσεις των δυο χωρών, διατύπωσε στον χαιρετισμό του και ο κ. Vladimir Chkhikvishvili, Πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα εξ ονόματος του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Sergey Lavrov. Όπως, επίσης, ο Αντιπρόεδρος της εταιρείας «Ρωσικοί Σιδηρόδρομοι», κ. Oleg Atkov