Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

ΠΑΡΤΕ ΚΙ' ΑΥΤΟ! ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΕ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ Γ' ΛΥΚΕΙΟΥ!

ΜΕΤΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΥ! ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ Β' ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ! ΒΙΝΤΕΟ

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ! ΣΑΚΑΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ 

balanthsberoia

Η ΝΕΩΤΕΡΗ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

Η μόλις 26 ετών Βασιλική Φεγγούλη είναι η νέα δήμαρχος στην περιοχή των Αγράφων και η νεότερη στην Ελλάδα και την Ευρώπη, μετά την αργία στην οποία τέθηκε ο μέχρι πρόσφατα δήμαρχος Δημήτρης Τάτσης. ...

Κόρη πολύτεκνου ιερέα με τέσσερα αδέρφια, έχει σπουδάσει θεολογία και είναι κατηχήτρια, ενώ μεγάλωσε με αγάπη για τον Θεό και τον συνάνθρωπο κι ένιωσε ότι έχει ηθική υποχρέωση να βοηθήσει τους συνανθρώπους της μέσα από την πολιτική.
Όπως λέει σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Δημοκρατία, από μικρή της άρεσε να ασχολείται με δράσεις, μέσα από τη ζωή της εκκλησίας, βοηθώντας το ιερατικό έργο του πατέρα της. «Αργότερα ως θεολόγος ενεργοποιήθηκα στο κατηχητικό της ενορίας αλλά και σε ό,τι αφορούσε τα παιδιά, στο πλαίσιο πάντα του ευρύτερου ποιμαντικού έργου της ενορίας μας αλλά και της τοπικής Εκκλησίας. Από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων μου οι συνδημότες μου είναι δίπλα μου με λόγια και έργα. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να μην τους απογοητεύσω.»
Η κ. Φεγγούλη θα ασκεί τα καθήκοντα Δημάρχου Αγράφων στην Ευρυτανία για τους επόμενους τρεις μήνες, όσο θα διαρκεί η αργία στην οποία τέθηκε ο μέχρι σήμερα Δήμαρχος Δημήτρης Τάτσης.
Ο Δημήτρης Τάτσης θα επιδιώξει να εκδικαστεί η υπόθεσή του μέχρι τις 7 Νοεμβρίου.
Θυμίζουμε πως ο Δήμαρχος Αγράφων Δημήτρης Τάτσης τιμωρήθηκε με 4μηνη αργία, μετά τη σχετική απόφαση της Γενικής Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Καλλιόπης Γερακούδη, για το πειθαρχικό παράπτωμα της σοβαρής παράβασης καθήκοντος.
Κατά του δημάρχου είχαν στραφεί τρεις δημοτικοί σύμβουλοι, δύο της παράταξης του και ένας της αντιπολίτευσης, προβαίνοντας σε καταγγελία για εικονικές συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της οικονομικής επιτροπής.
Η Βασιλική στο κατηχητικό
Το πανέμορφο χωριό Αγραφα Ευρυτανίας
iefimerida.gr

Η ΝΑΤΑΣΣΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΣΕΞΥ ΣΕ ΒΡΑΔΙΝΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ!

Εντυπωσιακή βραδινή εμφάνιση πραγματοποίησε η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Νατάσα Καραμανλή...

ΥΠΕΡΒΑΣΗ: ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΩΝ!!!




Η «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» είναι το αδέσμευτο, υπερκομματικό Κίνημα των Πολιτών που εμπνευστήκαμε από το άρθρο 120 του Συντάγματος και αποφασίσαμε να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας, να περάσουμε εδώ και τώρα στην πράξη και να ενωθούμε στον αγώνα της δημιουργικής ανατροπής του χρεοκοπημένου μεταπολιτευτικού μοντέλου της ασύδοτης τραπεζοκρατίας. Στην «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» σεβόμαστε το Σύνταγμα της Ελλάδος και τους θεσμούς του δημοκρατικού πολιτεύματος και πιστεύουμε στις αρχές της κινηματικής οργάνωσης και αλληλεγγύης, των δράσεων κοινωνικού, οικονομικού, τραπεζικού και καταναλωτικού ακτιβισμού, της διαφάνειας και της συλλογικής διεκδίκησης, διακυβέρνησης, διαχείρισης και ελέγχου. Αγωνιζόμαστε για τη μαζική κινητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας κατά της ανισότητας, της κοινωνικής και οικονομικής αδικίας και κατά της ασυδοσίας του δημοσίου, των ασφαλιστικών ταμείων και του τραπεζικού συστήματος. Οργανώνουμε και υποστηρίζουμε κινηματικές και ακτιβιστικές δράσεις για την προστασία των δικαιωμάτων και τη συλλογική διεκδίκηση των δίκαιων αιτημάτων Καταθετών, Αποταμιευτών, Ομολογιούχων, Δανειοληπτών, Φορολογούμενων και Μικροοφειλετών του Δημοσίου και των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Δικαιούχων Ασφαλιστικών Παροχών και Αποζημιώσεων από Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις. Καλούμε όλους τους Πολίτες που συμφωνείτε με την Ιδρυτική μας Διακήρυξη, να κάνετε ο καθένας την προσωπική του «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» και, ανεξάρτητα από τις πολιτικές και κομματικές σας επιλογές, να ενωθείτε μαζί μας στον αγώνα για Κοινωνική, Οικονομική, Τραπεζική, Φορολογική και Επιχειρηματική Ισονομία, Αλληλεγγύη και Δικαιοσύνη.

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ https://www.facebook.com/groups/ypervasi/206647376183616/ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ https://www.facebook.com/groups/ypervasi/206191962895824/

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ! ΒΙΝΤΕΟ

Έτσι στήθηκε η προδοσία του ονόματος της Μακεδονίας μας με αδιάσειστα στοιχεία!

Μια συνέντευξη του Παναγιώτη Αποστόλου στο «Ελληνικό Φαινόμενο» και το δημοσιογράφο Νίκο Βάνη!
 

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΝΕΑΡΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ (ΒΙΝΤΕΟ)


aganargyroi.gr

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ

Μυρίζει μπαρούτι και όλοι το ξέρουν.
Με την ευγενική στήριξη βεβαίως της ιστορικής απόφασης του πλεόν επικίνδυνου υπουργού.

Το θύμα θα είναι από την δικαστικά διωκόμενη πλευρά, είτε αναγνωρίσιμος είτε πρόσωπο που θα μπορέσει να επισύρει την συμπάθεια, ώστε το δίπολο του εμφυλίου να “κλειδώσει”.
Και μην τρέφετε αυταπάτες ότι
θα χαλαστούν πολλοί από την προβοκάτσια.
Όπως μου έλεγε κορυφαίο στέλεχος του κρατικού (και όχι παρακρατικού) μηχανισμού, τις καταστροφικές στιγμές της ιστορίας, η προβοκάτσια ήταν ταγκό για δύο.
Από τον Ίωνα Δραγούμη, τον Άρη Βελουχιώτη, τον Λαμπράκη εως και τις δολοφονίες στο Πολυτεχνείο. Για δύο το ταγκό που άφηνε την Ελλάδα μικρότερη.
Α. Νοταράς

olympia.gr

ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΜΕ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!

Με επτά ειδικούς συντελεστές θα γίνεται από τον Ιανουάριο 2014 η φορολόγηση των 50 εκατομμυρίων στρεμμάτων εκτός σχεδίου γης, σύμφωνα με το τελικό σχέδιο του υπουργείου οικονομικών που θα δοθεί για έγκριση στην τρόικα. Ανάλογα με την θέση, την χρήση, την απόσταση από θάλασσα, κ.α. θα κληθεί ο κάθε φορολογούμενος πολίτης να καταβάλλει «φουσκωμένους» φόρους σοβιετικής λογικής.
Ενδεικτικά, ο φόρος μπορεί να ξεκινήσει από 0,3 ευρώ / στρέμμα σε περίπτωση μεγάλης δασικής έκτασης και να φθάσει έως τα 47,25 ευρώ ανά στρέμμα για εκτάσεις – φιλέτα , ενώ σε περίπτωση που υπάρχει και κατοικία, τα 236,25 ευρώ / στρέμμα.
Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο συντελεστής χρήσης των αγροτεμαχίων είναι ιδιαίτερα αυξημένος για εκείνα τα αγροτεμάχια που χρησιμοποιούνται για ελαιοκαλλιέργειες και δενδροκαλλιέργειες. Εν ολίγοις, όποιος έχει αγροκτήματα που καλλιεργεί για δική του προσωπική χρήση θα επιβαρύνεται σχεδόν διπλάσια από εκείνον που έχει αγροτεμάχιο δασικής έκτασης.
Γιατί γίνεται αυτό; Μα για να μειωθεί-σταματήσει παραγωγή και όλοι να είναι εξαρτημένοι από τις πολυεθνικές. Δεν είναι η κυβέρνηση βέβαια αυτή που βγάζει από το κεφάλι της τις συγκεκριμένες διατάξεις. Οι ιθύνοντες απλά εφαρμόζουν τις εντολές του Ο.Η.Ε. στα πλαίσια της γνωστής πλέον Ατζέντας 21, μέρη της οποίας ήδη εφαρμόζονται σε όλον τον κόσμο με «ειδικούς» να θεωρούν ότι πρέπει να φορολογούνται ακόμα και οι αγελάδες, γιατί τα… αέρια τους περιέχουν, μας λένε, διοξείδιο του άνθρακα και «μολύνουν την ατμόσφαιρα». Μην γελάτε! Πρόκειται για την απάτη της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για την οποία μάλιστα διοργανώνονται και στην χώρα μας ποδηλατοδρομίες.
Η υπερφορολόγηση των ακινήτων έχει ως σκοπό, όπως πολλάκις έχουμε αναφέρει, την κατάργηση της περιουσίας, προκειμένου όλοι να είναι εξαρτημένοι από το παγκόσμιο κράτος, το οποίο «θα παρέχει τα πάντα», αρκεί να υποδουλωθούν οικειοθελώς οι πολίτες στις επιταγές του και να απολαμβάνουν «εν ειρήνη» τα «αγαθά», δίχως υπόνοια αμφισβήτησης της πλαστής πραγματικότητας που πλασάρεται καθημερινά.
Μερικοί βέβαια λένε να μην ασχολούμαστε με παγκόσμια σχέδια παρά με τα του οίκου μας. Μα αυτά τα δύο πάνε πακέτο.

makeleio.gr

ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΑΣ! ΔΟΘΗΚΕ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΣ 5 ΕΥΡΩ!!!

Μαζικά αιτήματα για κατασχέσεις καταθέσεων δέχονται οι τράπεζες, που ψάχνουν τρόπους να "φρενάρουν" δημόσιο και δήμους.
Στόχος είναι να μπει ένα όριο, για παράδειγμα 50 ευρώ, κάτω από το οποίο δεν θα διεκπεραιώνονται. παρόμοια αιτήματα, τα οποία δεν δημιουργούν κάποιο δημοσιονομικό όφελος για τα κρατικά ταμεία.
Όπως αναφέρει η "Καθημερινή", οι τράπεζες καλούνται καθημερινά να διεκπεραιώνουν παρόμοια αιτήματα, φθάνοντας συνολικά από την αρχή του χρόνου μέχρι και τον Αύγουστο τις... 80.000.
Σύμφωνα με τραπεζικές πηγές, εκτός από το δημόσιο και οι δήμοι έχουν μπει στο χορό των κατασχέσεων και αποστέλλουν κατασχετήρια για οφειλές από κλήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας, πρόστιμα για εκπρόθεσμες πληρωμές κλήσεων ή ακόμα και οφειλές για τέλη της τάξης των 3 ευρώ, όπως το τέλος Νεκροταφείου.
Οι τραπεζίτες, φοβούνται ότι αν δεν υπάρξει παρέμβαση, πολλοί καταθέτες μπορεί να οδηγηθούν σε αναλήψεις ακόμα και των λιγοστών καταθέσεων που έχουν σε λογαριασμούς ταμιευτηρίου ή λογαριασμούς μισθοδοσίας, ώστε να αποφύγουν την κατάσχεση για κάποια μικρή οφειλή που μπορεί να έχουν.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι κατασχέσεις ποσών από τους καταθετικούς λογαριασμούς για χρέη και οφειλές προς το Δημόσιο αναμένεται να αυξηθούν το προσεχές διάστημα με τη θεσμοθέτηση από την πλευρά του υπουργείου Οικονομικών της πρακτικής της ηλεκτρονικής κατάσχεσης.
Με την ηλεκτρονική κατάσχεση, θα μπορεί εκτός από την άμεση πληροφορία, την οποία έχει ήδη στη διάθεσή του να μπορεί να επιδίδει και ηλεκτρονικά το αίτημα της κατάσχεσης αντί της επίδοσης με κλητήρα, που γίνεται σήμερα, επισπεύδοντας τη διαδικασία και μειώνοντας τη γραφειοκρατία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το ακατάσχετο της μισθοδοσίας και της σύνταξης ισχύει μόνο για οφειλές προς το Δημόσιο και όχι για άλλους φορείς στους οποίους μπορεί κάποιος να έχει οφειλές.
news247.gr

Ο ΑΔΩΝΙΣ ...ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΟΝ ΞΥΔΗ ΟΤΙ Ο ΕΟΠΥΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ! (ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΤΩΡΑ)


Αφού τον διαβεβαίωσε ο Άδωνις....πιάσαμε από σβέρκο!!! Ο Άδωνις δεν είχε διαβεβαιώσει ότι δεν θα αυξηθεί το εισιτήριο στα νοσοκομεία; Και τελικά το πήγε στα 25 ευρώ; Δήμαρχε, μέτρησες πόσα ψέματα εχει πει ο Άδωνις πριν βγάλεις και μ΄αυτόν φωτογραφία; Και με τον Βρούτση μια παρόμοια φωτογραφία δεν έβγαλες τις προάλλες; Αχ Δήμαρχε, ποιους βρήκες να εμπιστευτείς ; Στερνή μου γνώση να σ' είχα πρώτα!

Μετά την μεγάλη επιτυχία της παραμονής του ΕΟΠΥΥ Χολαργού ο κ. Ξύδης εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:


"Διαψεύσθηκαν για άλλη μία φορά οι Κασσάνδρες του Δημοτικού Συμβουλίου (δημοτικοί σύμβουλοι της μειοψηφίας) που υποστήριζαν ότι πρόκειται να καταργηθεί ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. Χολαργού και ζήταγαν επίμονα (ιδιαίτερα ο κ. Περ. Ζήκας) το Δημοτικό Συμβούλιο να εκδώσει ψήφισμα διαμαρτυρίας και να προγραμματίσει περαιτέρω κινητοποιήσεις.  
Ουδέν αναληθέστερο αυτού, όπως διαβεβαίωσαν τον Δήμαρχον κ. Βασίλη Ξύδη τόσο ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Δημ. Κοντός (τον οποίον επισκέφθηκε στο γραφείο του μαζί με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρ. Δασκαλόπουλο στις 16 τρ. μηνός) όσο και ο Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης κατά τη συνάντηση που είχε μαζί του σήμερα 18 Οκτωβρίου.
Το βέβαιο είναι ότι οι υπηρεσίες του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. και τα τοπικά ιατρεία Χολαργού θα παραμείνουν στην πόλη μας και οποιαδήποτε μεταβολή θα αποσκοπεί στην παραγωγικότερη λειτουργία τους και όχι στην κατάργησή του ή στη συγχώνευσή του.
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κ. Βασ. Ξύδης ζήτησε επίσης την ενίσχυση των τοπικών ιατρείων με ιατρούς ειδικοτήτων που λείπουν και νοσηλευτικό προσωπικό, όπως αυτό προσδιορίστηκε από τον προϊστάμενο των τοπικών ιατρείων Χολαργού και συμπολίτη μας κ. Αριστ. Παπαδημητρίου. Τόσον ο Πρόεδρος του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. όσο και ο Υπουργός Υγείας υποσχέθηκαν ότι θα εξετάσουν θετικά την ενίσχυσή τους σε προσωπικό.
Είναι επομένως αδικαιολόγητη οποιαδήποτε ανησυχία αφού τα ιατρεία του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. θα συνεχίσουν να εξυπηρετούν τους συμπολίτες μας καθημερινά στη διεύθυνση Λ.Μεσογείων 250 από τις 07.30 το πρωί έως 18.30, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες. 
Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΖΩΗ 5 ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ!!! ΔΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ...

Πόσο εύκολο είναι για τους γονείς ενός γλυκύτατου κοριτσιού να είναι αναγκασμένοι κάθε μέρα να νεκρανασταίνουν το παιδί τους τουλάχιστον πέντε φορές;


Και όμως, η μητέρα και ο πατέρας της Τζες Κερ, η οποία πάσχει από ένα σπάνιο σύνδρομο, το σύνδρομο Πατάου, αναγκάζονται να το κάνουν καθώς η μικρή τους σταματάει να αναπνέει και γίνεται μπλε!
Το σύνδρομο προκαλείται εξαιτίας της ύπαρξης στον οργανισμό της Τζες, ενός επιπλέον χρωμοσώματος 13 σε κάθε κύτταρό της! Τα περισσότερα μωρά που παρουσιάζουν μία τέτοια κλινική κατάσταση, καταφέρνουν να επιζήσουν μόλις για λίγες μέρες.



Η Τζες χρειάζεται 24 ώρες το 24ωρο παρακολούθηση ώστε να παραμείνει ζωντανή. Όταν σταματά να αναπνέει, οι δικοί της την επαναφέρουν κάνοντάς της τεχνητές αναπνοές και δίνοντάς της το φιλί της ζωής.



Παρά τους κόπους, η μικρή σε λίγες μέρες θα γιορτάσει τα πρώτα της γενέθλια, κάτι που κάνει ιδιαίτερα ευτυχισμένους τους γονείς της. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο σύνδρομο είναι σπανιότατο και εμφανίζεται σε 200 μωρά κάθε χρόνο στη Μεγάλη Βρετανία.



Πηγή: mothersblog.gr

Ο ΠΙΟ ΓΥΜΝΑΣΜΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ!

ΘΑ ...ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ!
 
«Ο Ντιν Καρνάζης δεν είναι ο άνθρωπος που θα αποφύγει τις προκλήσεις: σαν τον Φειδιππίδη, τον πρώτο μαραθωνοδρόμο που μετέφερε τα νέα για την νίκη των Ελλήνων ενάντια στους Πέρσες εισβολείς, δεν τα παρατάει. Πριν από 7 χρόνια, έτρεξε 50 μαραθώνιους σε 50 συνεχόμενες ημέρες, από τη μια ακτή των ΗΠΑ, στην άλλη...
Έχει διασχίσει και τις τέσσερις μεγάλες ερήμους του πλανήτη, μεταξύ των οποίων και την Κοιλάδα του Θανάτου, το πιο θερμό σημείο της Γης, ενώ έχει τρέξει και με υπό του μηδενός θερμοκρασίες για να φθάσει στο Νότιο Πόλο, το πιο κρύο σημείο της Γης», αναφέρει η Guardian, σε αφιέρωμά της στον υπερ-μαραθωνοδρόμο Ντιν Καρνέζις με αφορμή την διαδρομή που θα καλύψει ο αθλητής από την Αρκαδία στη μέχρι τη Μεσσηνία.
«Τώρα ο Καλιφορνέζος στρέφει το βλέμμα του στην πληττόμενη από την κρίση Ελλάδα, την γη των προγόνων του, όπου έφθασε αυτή την εβδομάδα, με αποστολή αντοχής και ελπίδας», γράφει ο δημοσιογράφος παραθέτοντας τις δηλώσεις του μαραθωνοδρόμου:
«Έρχομαι με ένα μήνυμα. Και αυτό είναι ότι είστε καλύτεροι από όσο νομίζετε και μπορείτε να προχωρήσετε περισσότερο από όσο νομίζετε. Τα μόνα όρια που έχετε είναι οι δικές σας προκαταλήψεις για το τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε».
Ο 51χρονος χαρακτηρίζεται από αρκετούς ως τον πιο γυμνασμένο άνθρωπο του πλανήτη, ενώ κατά τον τερματισμό του θα συναντήσει τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά. Στόχος του εγχειρήματός του είναι να προωθήσει τον αθλητικό τουρισμό, να αναδείξει τους κινδύνους της παιδικής παχυσαρκίας και κυρίως τα οφέλη της μεσογειακής διατροφής την οποία ο ίδιος ακολουθεί με θρησκευτική ευλάβεια.
Ο Μαραθώνιος ξεκίνησε χθες με τη διαδρομή των 6,8 χιλιομέτρων, από το χωριό του Ντιν τη Σιλίμνα μέχρι την Τρίπολη. Συνεχίζεται το Σάββατο με απόσταση των 21,1 χιλιομέτρων από την Αρχαία Μεσσήνη μέχρι την πλατεία της νέας Μεσσήνης και συνεχίζεται την Κυριακή από την Πύλο στο Costa Navarino, που απέχουν μεταξύ τους 15 χλμ.


iefimerida.gr

TO "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" ΠΑΡΑΝΟΜΕΙ: ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΝΟΕΜΒΡΊΟΥ!

Το πολυκατάστημα "ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ" εγκαινιάζει την λειτουργία των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές από τις 3 Νοεμβρίου! Όπως μας δήλωσε ο Πρόεδρος των Καταστηματαρχών Παπάγου-Χολαργού (και δημοτικός σύμβουλος) Άγγελος Μπελιτσάκος, πρόκειται περί παράνομης ενέργειας. "Ο Αντιπεριφερειάρχης θα κάνει την εισήγησή του στον  Περιφερειάρχη για το τι αποφάσισαν οι δήμοι. Τα καταστήματα του δήμου Παπάγου-Χολαργού στην συντριπτική τους πλειοψηφία αποφάσισαν πως δεν θέλουν να είναι ανοιχτά τις Κυριακές. Η πρόταση η δική μας μαζί με των άλλων δήμων και την εισήγηση του αντιπεριφερειάρχη Μανιάτη θα σταλούν στον Περιφερειάρχη Σγουρό μετά τις 4 Νοεμβρίου. Οπότε, για το αν λειτουργούν και ποιες Κυριακές  θα λειτουργούν τα καταστήματα, είναι απόφαση που θα παρθεί πολύ αργότερα. Το να παρακάμπτει το "ΑΒ Βασιλόπουλος" τόν Δήμο, τον Αντιπεριφερειάρχη και τον Περιφερειάρχη, αποφασίζοντας να ανοίγει τις Κυριακές, είναι παράνομο. Όπως παράνομο είναι να λειτουργεί πριν από τα Χριστούεννα διότι οι 7 Κυριακές τον χρόνο που θα αποφασιστούν να ανοίγουν τα μαγαζιά, θα ξεκινούν από τα Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά, θα διατρέχουν τις χειμερινές εκπτώσεις, Κυριακή Βαϊων, θερινές εκπτώσεις κ.λ.π. Όχι πάντως στις 3 Νοεμβρίου"!

Ο κ. Μπελιτσάκος ήταν σαφής: το "ΑΒ Βασιλόπουλος παρανομεί". Προφανώς, το πολυκατάστημα δημιουργεί κακό προηγούμενο και είναι βέβαιον ότι σε αυτή την παράλογη τακτική θα συμπαρασύρει και τα άλλα πολυκαταστήματα του είδους και...γαία πυρί μειχθήτω!

ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ...

ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ MARFIN ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΝ 3 ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Η Αθήνα δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει αυτό που συνέβη τον Μάιο του 2010 στο κτίριο της Μarfin στην Φιλελλήνων, όπου κάηκαν 3 άνθρωποι εκ των οποίων μια γυναίκα έγκυος μετά από επίθεση με βόμβες μολότοφ. Ενα σύνθημα που γράφτηκε αυτές τις μέρες έξω από το κτίριο προκαλεί ανατριχίλα.
Κάποιοι έγραψαν πάνω στην προστατευτική λαμαρίνα έξω από το κτίριο της Μarfin το σύνθημα «Ο σεβασμός κερδίζεται με όπλα». Προκαλεί έντονες αντιδράσεις, ενώ όπως σχολίασε ο Πάσχος Μανδραβέλης που το ανήρτησε στους λογαριασμούς του στα social media «αν δεν ήταν χυδαίο, θα ήταν μαύρο χιούμορ».


ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ!

 Όπως πάνε, σε 1-2 χρόνια θα καταργήσουν παντελώς -λόγω κρίσης- τις παρελάσεις! Για να εκπληρωθεί η επιθυμία των αριστεριστών που ζητούν εδώ και τώρα κατάργησή τους! Καταργήστε και τον στρατό ρε, τι τον χρειαζόμαστε; Και που τον έχουμε, οι Τούρκοι σουλατσάρουν σε όλο το Αιγαίο!
Η πρόταση του Υπουργού Εθνικής Αμύνης κ. Αβραμόπουλου για μία και μόνο παρέλαση κάθε χρόνο,  παρουσιάζεται ως εθνική-πατριωτική ενέργεια! Προσέξτε: ο κ. Αβραμόπουλος προτείνει να γίνεται μία και μόνο παρέλαση άπαξ του έτους, εναλλάξ, τη μια χρονιά στην Αθήνα και την επόμενη στη Θεσσαλονίκη, με πλήρη συμμετοχή μηχανοκίνητων οχημάτων και πολεμικών αεροσκαφών.
Την πρότασή του ο κ. Αβραμόπουλος την είπε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες, με τους οποίους είχε χαλαρή συζήτηση. 
Το φυτίλι στην υπόθεση "στρατιωτικές παρελάσεις" το έβαλε ο κ. Βενιζέλος  ο οποίος προ ημερών τάχθηκε εναντίον της απόφασης να παρελάσουν φέτος στη Θεσσαλονίκη μηχανοκίνητα τμήματα και να πετάξουν αεροπλάνα. Για λόγους οικονομικής κρίσεως δηλαδή ο κ. Βενιζέλος πρότεινε το πετσόκομα της παρέλασης. 
Κι έρχεται ο κ. Αβραμόπουλος να εμφανιστεί ως περισσότερο πατριώτης, προτείνοντας μία ολοκληρωμένη παρέλαση (με στρατιωτικά οχήματα) εναλλάξ, την μια χρονιά στην Αθήνα και την άλλη στην Θεσσαλονίκη. Προχώρησε δηλαδή  ένα βήμα παραπάνω προτείνοντας την ολοκληρωτική κατάργηση της μίας από τις δύο παρελάσεις, με την ...κομπλέ παρέλαση να γίνεται την μια φορά στην Αθήνα και την επόμενη χρονιά στην συμπρωτεύουσα! 
Αναφερόμενος στο φρόνημα των πολιτών, είπε ότι αυτό, με τέτοιου είδους τελετές κρατιέται ψηλά, ακόμη και από τους ιδεολογικά αντίθετους στις παρελάσεις, που μπορεί να έχουν διαφορετική άποψη, αλλά καμαρώνουν όταν βλέπουν τα παιδιά τους να παρελαύνουν. Αναφορικά με τα καύσιμα και τα χρήματα που θα δαπανώνται προκειμένου να μετέχουν τανκς και μαχητικά αεροπλάνα, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας υποστήριξε: «Δεν θα κριθεί από αυτό η σταθερότητα της οικονομίας μας. Ο ελληνικός λαός τα έχει πληρώσει τα άρματα και τα αεροσκάφη και θέλει να τα βλέπει και να τα καμαρώνει».
Το πιάσατε το μήνυμα; Η κοκορομαχία μεταξύ Βενιζέλου-Αβραμόπουλου για τις παρελάσεις, θα έχει αποτέλεσμα την ολοκληρωτική κατάργηση της μιας από τις δύο παρελάσεις! Παράλληλα οι κοκορομαχούντες εμφανίζονται και οι δύο ως πατριώτες: ο μεν Αβραμόπουλος γιατί θα διατηρήσει με μηχανοκίνητα οχημάτα και πολεμικά αεροσκάφη την μια παρέλαση και ο Βενιζέλος γιατί πασχίζει για την ...οικονομική σωτηρία της χώρας! 
Ξεπουπουλιάζουν το έθνος και την Πατρίδα ρε!!!

ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ

Ο MVP της φετινής Euroleague και αρχηγός των επί δύο συναπτά έτη Πρωταθλητών Ευρώπης, Βασίλης Σπανούλης, συνεχίζει να γράφει ιστορία!
Ο 31χρονος γκαρντ, χάρη στους 13 πόντους που πέτυχε κόντρα στην Μάλαγα στο ΣΕΦ ξεπέρασε τους 2.000 πόντους στην διοργάνωση και έγινε ο μόλις 13ος παίκτης στην ιστορία της Euroleague που έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο.
Πριν το ματς μετρούσε 1994 πόντους και πλέον αριθμεί 2007 πόντους, όντας στην 13η θέση των κορυφαίων σκόρερ στην ιστορία της διοργάνωσης και συνεχίζει!

Είναι ο πρώτος Έλληνας σκόρερ, έχοντας ξεπεράσει τόσο τον Θοδωρή Παπαλουκά (1.724 πόντοι), όσο και τον Δημήτρη Διαμαντίδη (1.842 πόντοι), ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα με 3.205 πόντους.
nasepo

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ! ΤΟΝ ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΗ ΠΑΛΛΗ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΝΑΖΙΣΤΗ! ΣΚΟΠΙΜΩΣ!

Ο Αναστάσιος Πάλλης είναι το πρόσωπο των ημερών. Μπαίνουμε κατευθείαν στο ψητό: Στα πλαίσια του κολλήματος της ετικέτας "ναζιστής" σε αυτούς που θέλει να εξολοθρεύσει η "δημοκρατία" μας, η αστυνομία και τα ΜΜΕ παρουσίασαν φωτογραφίες, που απεικονίζουν σβάστικες, λάβαρα του Χίτλερ και τα λοιπά εξαρτήματα των ναζιστών.
Μόνο που ο Πάλλης είναι φίλος του Εβραίου εφοπλιστή Ρέστη και μαζί  έκαναν το ίδρυμα PALIS FOUNDATION. Στο ίδρυμα συμμετείχε και ο πρώην βουλευτής ΠΑΣΟΚ Οδυσσέας Βουδούρης (αριστερός) και σύμβουλος ήταν ο καθηγητής Ηλιόπουλος, Αμερικανοσπουδαγμένος αντιφασίστας. Όλοι οι συμμετέχοντες στο ίδρυμα ΠΑΛΙΣ ανήκουν στο "αντιφασιστικό τόξο" και διατηρούν άριστες σχέσεις με τους Εβραίους. 

Έτσι λοιπόν έκαναν το ίδρυμα για να πολεμήσουν το ναζισμό, στα πλαίσια τέτοιων ιδρυμάτων, που ορθότατα δημιουργούν οι Εβραίοι , ώστε να μη λησμονηθεί η βαρβαρότητα του ναζισμού.

Για το σκοπό αυτό, εφοδίασαν το Μουσείο, με όλα τα παραπάνω (λάβαρα, μετάλλια των ναζί κλπ). Είναι εκθέματα και δεν τα είχαν κρυφά για να τα ανακαλύψει η αστυνομία, αλλά ΤΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΑΝ !
Ο Πάλλης -που διώκεται για φορολογικά αδικήματα, άσχετα με Χ.Α., ναζί κλπ- φρόντισε να εκτίθενται αυτά στο Μουσείο, εδώ και χρόνια και αποτελούν μουσειακά εκθέματα, που όπως έγραφε στην ιστοσελίδα του Μουσείου, "έχουν σκοπό να καταγράψουν τη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, τους αγώνες, τους πολέμους....".

Και τώρα η έκπληξη:

Όλα αυτά που παρουσιάζονται αυτές τις ημέρες, ως "ναζιστική προίκα" του Πάλλη, τα παρουσίαζε ο ίδιος μαζί με τους υπόλοιπους Εβραίους και αντιφασίστες φίλους του, στο Μουσείο τους, για τους ακριβώς αντίθετους λόγους από αυτούς που αφήνουν σήμερα τα ΜΜΕ να εννοηθεί και μάλιστα τα είχαν σε δημόσια θέα και στο διαδίκτυο, στην ιστοσελίδα του ιδρύματος!

Η ιστοσελίδα έκλεισε ακριβώς πριν ένα χρόνο, αλλά υπάρχει το web archive, (η μνήμη του ιντερνετ) όπου μπορείτε να δείτε ότι οι άνθρωποι παρουσίαζαν τα εκθέματα εδώ και χρόνια, αυτά που σήμερα φωτογραφίζει η αστυνομία!

όλα αυτά που δείχνουν σήμερα τα κανάλια, τα είχαν οι άνθρωποι ως εκθέματα στο Μουσείο τους και στο διαδίκτυο, εδώ και χρόνια!
ιδού οι φωτογραφίες από το site του Μουσείου, το 2011:

Εκτός αν κάποιοι θα μας πουν σε λίγο, ότι και ο Βίκτωρ Ρέστης, ο γιός μιας από τις πιό σημαντικές Εβραίες, με τεράστια συνεισφορά στην καταγραφή του Εβραϊκού δράματος, είναι ...ναζιστής.
Αλλά με τη φόρα που πήραν τα ελληνικά κανάλια, μπορεί να βγάλουν ναζιστή και τον Νετανιάχου αν τους βολεύει ή το φίλο μας τον Ζαν Κοεν...
Με τα ελληνικά (τι ελληνικά; τούρκικα έγιναν...) κανάλια, όλα γίνονται !
taxalia.blogspot.gr

ΤΡΟΪΚΑ: ΑΠΟΛΥΣΤΕ 2.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!

Το γαϊτανάκι του τρόμου δεν έχει τέλος. Η τρόικα απαιτεί τώρα την άμεση απόλυση ακόμη 2.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2013 και μάλιστα δε δέχεται το νούμερο αυτό να προκύψει από τη διακοπή συνεργασίας με συμβασιούχους.

H τρόικα είναι σαφής και ζητά από την κυβέρνηση την απομάκρυνση 2.000 δημοσίων υπαλλήλων ως το τέλος του 2013.

Την ίδια ώρα, όχι φαίνεται να λέει για την ώρα τουλάχιστον η Τρόικα και στο θέμα της παράτασης του προγράμματος της διαθεσιμότητας μέχρι και τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Αυτό το «όχι» όμως θα σημάνει διπλό πρόβλημα ειδικά αν η Τρόικα επιμείνει και στις απολύσεις των 2.000 δημοσίων υπαλλήλων ως τα τέλη του έτους.


Τα θέματα των απολύσεων και της κινητικότητας, καθώς και της αξιολόγησης των φορέων στο Δημόσιο αναμένεται να απασχολήσουν το κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
toxwni.gr

το γαϊτανάκι του τρόμου δεν έχει τέλος. Η τρόικα απαιτεί τώρα την άμεση απόλυση ακόμη 2.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2013 και μάλιστα δε δέχεται το νούμερο αυτό να προκύψει από τη διακοπή συνεργασίας με συμβασιούχους.

H τρόικα είναι σαφής και ζητά από την κυβέρνηση την απομάκρυνση 2.000 δημοσίων υπαλλήλων ως το τέλος του 2013.
Την ίδια ώρα, όχι φαίνεται να λέει για την ώρα τουλάχιστον η Τρόικα και στο θέμα της παράτασης του προγράμματος της διαθεσιμότητας μέχρι και τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Αυτό το «όχι» όμως θα σημάνει διπλό πρόβλημα ειδικά αν η Τρόικα επιμείνει και στις απολύσεις των 2.000 δημοσίων υπαλλήλων ως τα τέλη του έτους.
Τα θέματα των απολύσεων και της κινητικότητας, καθώς και της αξιολόγησης των φορέων στο Δημόσιο αναμένεται να απασχολήσουν το κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
- See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/7011-ton-ameso-apokefalismo-akomi-2000-ipallilon-apaitoun-oi-troikanoi#sthash.2x9H4JGF.dpuf
το γαϊτανάκι του τρόμου δεν έχει τέλος. Η τρόικα απαιτεί τώρα την άμεση απόλυση ακόμη 2.000 δημοσίων υπαλλήλων μέχρι το τέλος του 2013 και μάλιστα δε δέχεται το νούμερο αυτό να προκύψει από τη διακοπή συνεργασίας με συμβασιούχους.

H τρόικα είναι σαφής και ζητά από την κυβέρνηση την απομάκρυνση 2.000 δημοσίων υπαλλήλων ως το τέλος του 2013.
Την ίδια ώρα, όχι φαίνεται να λέει για την ώρα τουλάχιστον η Τρόικα και στο θέμα της παράτασης του προγράμματος της διαθεσιμότητας μέχρι και τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Αυτό το «όχι» όμως θα σημάνει διπλό πρόβλημα ειδικά αν η Τρόικα επιμείνει και στις απολύσεις των 2.000 δημοσίων υπαλλήλων ως τα τέλη του έτους.
Τα θέματα των απολύσεων και της κινητικότητας, καθώς και της αξιολόγησης των φορέων στο Δημόσιο αναμένεται να απασχολήσουν το κυβερνητικό Συμβούλιο Διοικητικής Μεταρρύθμισης.
- See more at: http://www.toxwni.gr/ellada/item/7011-ton-ameso-apokefalismo-akomi-2000-ipallilon-apaitoun-oi-troikanoi#sthash.2x9H4JGF.dpuf

ΠΛΩΡΗ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ!

ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΜΕ ΨΕΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩ, Τ'ΑΡΠΑΞΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΘΑ ΤΟΥ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΤΟΣΤΕΦΑΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!
Την δυναμική επιστροφή του στο πολιτικό σκηνικό φαίνεται πως ετοιμάζει ο Κώστας Σημίτης, ο οποίος σύμφωνα με συνομιλητές του έχει βάλει πλώρη για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2015.

Στο πλαίσιο αυτό δεν θεωρείται καθόλου τυχαία η πύκνωση των δημοσίων εμφανίσεών του πρώην πρωθυπουργού καθώς και η «στρατηγική συμφωνία» με τον Ευάγγελο Βενιζέλο στο πλαίσιο της κίνησης των «58» για την Κεντροαριστερά.

Χαρακτηριστικό είναι πως έχει κάνει δύο δημόσιες παρεμβάσεις σε τρεις μέρες και μια ακόμη πριν από ενάμιση μήνα. Πρόκειται για έναν αξιοσημείωτο απολογισμό, ειδικά για τον Κώστα Σημίτη που δεν κάνει ποτέ κάτι στην τύχη.

Παράλληλα ο Κώστας Σημίτης επιχειρεί να δικαιώσει τις κυβερνητικές του επιλογές, κάτι που κατέστη σαφές  και από την ομιλία του στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου. Στην παρέμβασή του ο Κώστας Σημίτης επιτέθηκε τόσο στον Κώστα Καραμανλή όσο και στον Χοσέ Μπαρόζο για το «φούσκωμα» του χρέους το 2004 ενώ αναφέρθηκε και σε άλλες πολιτικές όπως την υπόθεση των Ιμίων.
Στον ευρύτερο χώρο της Κεντροαριστεράς εκτιμούν πως μια υποψηφιότητα του κ. Σημίτη για την Προεδρία της Δημοκρατίας το 2015 μπορεί να δρομολογήσει διαδικασίες για την ανασύνθεση του συγκεκριμένου χώρου και τη δημιουργία ενός σχηματισμού που θα αντιμετωπίσει τον ΣΥΡΙΖΑ. Ωστόσο παρά τα σχέδια και τις φιλοδοξίες, ο Αντώνης Σαμαράς δεν φαίνεται να προκρίνει τη λύση Σημίτη για την Προεδρία, καθώς θεωρείται «κόκκινο πανί» για πολλούς δεξιούς ψηφοφόρους.
Η διαδικασία για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας την άνοιξη του 2015 είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, ειδικά στην περίπτωση που έως τότε δεν στηθούν πρόωρες κάλπες. Και αυτό καθώς θεωρείται απολύτως βέβαιον ότι η αξιωματική αντιπολίτευση θα προχωρήσει στην πρόκληση εκλογών, έστω και αν το Μέγαρο Μαξίμου προτείνει υποψήφιο από το χώρο της Αριστεράς ή και τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ. Την εκτίμηση αυτή, άλλωστε, φέρεται να έχει και ο πρωθυπουργός, θεωρώντας ως απώτερο όριο της θητείας της κυβέρνησής του τις προεδρικές εκλογές της άνοιξης το 2015.

  koolnews.gr

ΤΟΥ ΚΑΡΦΩΣΕ ΣΠΑΣΜΕΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ!

Αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 3.30 τα ξημερώματα σε καφενείο στην Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας.
Δύο άτομα θαμώνες του καφενείου, κάτοικοι γειτονικού χωριού, καυγάδισαν σοβαρά με αποτέλεσμα η κατάσταση να παρεκτραπεί και ο ένας εξ αυτών ηλικίας 34 ετών να επιτεθεί και να τραυματίσει τον έτερο ηλικίας 24 ετών με σπασμένο μπουκάλι.
Λόγω του προχωρημένου της ώρας δεν υπήρξαν πολλές μαρτυρίες για τους λόγους της συμπλοκής ενώ οι εμπλεκόμενοι είχαν καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ.
Η αστυνομία του οικείου τμήματος κλήθηκε για να επιβάλλει την τάξη και συνέλαβε τον 34χρονο ενώ ο 24χρονος νοσηλεύεται με επιπόλαια τραύματα στην κοιλιά στο Νοσοκομείο Αγρινίου.
Ο δράστης κατηγορείται για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα Αγρινίου.

newsbomb.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ

Το σκιαγράφημα του καιρού μέχρι την επόμενη Τετάρτη είναι από το meteorologos.gr
Όπως φαίνεται η καλοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Τετάρτη με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Καλύτερα και μακάρι να διαψευστούν οι οιονοσκόποι που προβλέπουν βαρύ χειμώνα. 

ΡΑΓΙΑΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (BIENALE)

 ΩΣ ΠΑΤΕΡ-ΦΑΜΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΤΑΞΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ!
Σε επαρχία της Τουρκίας μετατρέπει την χώρα αργά αλλά σταθερά η κυβέρνηση: Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή ο Ε.Βενιζέλος έδωσε εντολή ύστερα από παρέμβαση της κυβέρνησης της Τουρκίας, να σταματήσει να προβάλλεται καλλιτεχνικό βίντεο στο Αλατζά Ιμαρέτ της Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Biennale.
Το βίντεο το έχει δημιουργήσει Γαλλίδα καλλιτέχνης, έχει τίτλο «Νύμφη», δείχνει μια λουομένη και δεν είναι άσεμνο για ... νορμάλ ανθρώπους, αλλά είναι για τους ισλαμιστές της κυβέρνησης Ερντογάν.
Τούρκοι επισκέπτες ενοχλήθηκαν, διαμαρτυρήθηκαν στην τουρκική κυβέρνηση, η οποία έδωσε εντολή στον Ε.Βενιζέλο να κατεβάσει την ταινία και αυτό έγινε.
Ο λόγος: Τα τελευταία χρόνια το Αλατζά Ιμαρέτ παραχωρείται σε μεγάλες γιορτές των μουσουλμάνων, για την προσευχή τους! Μάλιστα φαίνεται ότι δεν διαμαρτηρήθηκαν μόνο Τούρκοι, αλλά και ισλαμιστές "οικονομικοί μετανάστες" που ζουν στην Θεσσαλονίκη.
Δηλαδή θεωρούν ότι η Άγκυρα είναι η προστάτιδα δύναμη στην Ελλάδα των απανταχού μουσουλμάνων και αυτό επιβεβαιώθηκε από την πειθήνια στάση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών.
Για να γίνει αντιληπτό πόσο προκλητικό ήταν αυτό αντέδρασε ακόμα και ο ... Γιάννης Μπουτάρης (!!!) ο οποίος είπε «Δεν μας αρέσουν οι παρεμβάσεις και οι υποδείξεις».
Οταν μιλάει για τουρκικές παρεμβάσεις ο Γιάννης Μπουτάρης που διακρίνεται για τα φιλο-οθωμανικά του αισθήματα, γίνεται εύκολα αντιληπτό τι έχει συμβεί...
Μετά την παρέμβαση του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών το επίμαχο βίντεο προβάλλεται πλέον στη Μονή Λαζαριστών ενώ η αρμόδια αντιδήμαρχος Πολιτισμού Έλλη Χρυσίδου, επισήμανε ότι το υπουργείο δεν μπήκε καν στον κόπο να εξετάσει τι είναι το συγκεκριμένο βίντεο.
Το Αλατζά Ιμαρέτ , που σημαίνει "Πολύχρωμο άσυλο", ή Ισάκ Πασά Τζαμί βρίσκεται στην οδό Κασσάνδρου βορειανατολικά της εκκλησίας του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. Στην είσοδο του κτιρίου υπάρχει επιγραφή, σύμφωνα με την οποία το Αλατζά Ιμαρέτ ιδρύθηκε το 1484 από τον Ισάκ Πασά, ο οποίος ήταν Μεγάλος Βεζύρης επί Μωάμεθ Β' και διοικητής της Θεσσαλονίκης επί Βαγιαζίτ Β'.
Στο χώρο λειτουργούσε ιερατική σχολή. Η ονομασία Αλατζά Ιμαρέτ οφείλεται στους πολύχρωμους λίθους (alaça) σε ρομβοειδή σχήματα που κοσμούσαν το μιναρέ του τζαμιού Από τον μιναρέ σήμερα σώζεται μόνο η βάση του.
Σήμερα στο Αλατζά Ιμαρέτ γίνονται πολιτιστικές εκδηλώσεις και περιοδικές εκθέσεις.
Ιδού η ταινία μικρού μήκους που προσέβαλε τα "ισλαμικά ήθη" και την κατέβασε η κυβέρνηση μετά από εντολή της Τουρκίας...


defencenet.gr

Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ! ΘΑ ΤΑ ...ΣΠΑΣΟΥΝ;



 Όσα δήλωσε ο κ. Στουρνάρας  εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου δείχνουν το αδιέξοδο με την τρόικα και ας δηλώνει ο ίδιος αρχικά ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο. Η σύγκρουση πιθανώς να είναι η επίλογή Σαμαρά για την ...έξοδο από το αδιέξοδο και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών. 
Ιδού τι είπε ο κ. Στουρνάρας:


Δημοσιογράφος: Υπουργέ, υπάρχει αδιέξοδο με την τρόικα; Οδηγούμαστε σε πολιτική διαπραγμάτευση πια;



Ι. Στουρνάρας: Όχι, κανένα. Η διαπραγμάτευση είναι μεν δύσκολη, αλλά συνεχίζεται κανονικά. Συνεχίζεται κανονικά. Και η δουλειά μας κανονικά. Τώρα, βέβαια, η Κυβέρνηση δεν μπορεί να δεχθεί απόψεις που δείχνουν να υποτιμούν και τις προσπάθειες του Ελληνικού Λαού, αλλά κυρίως και τη βελτίωση όλων των δεικτών που έχουμε στην Ελληνική Οικονομία. Επενδύσεις, ξένο ενδιαφέρον, spreads και λοιπά.