Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΣΕ ΙΓΟ ΣΥΓΚΡΟΥΕΤΑΙ Ο ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ GOCE ΜΕ ΤΗ ΓΗ! ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

 ΖΥΓΙΖΕΙ 1 ΤΟΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ!  ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ; ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΡΙΞΟΥΝ ΠΑΝΩ ΜΑΣ;
Κανείς δεν ξέρει σε ποιο σημείο της Γης θα πέσει ο ευρωπαϊκός δορυφόρος GOCE που τέθηκε σε τροχιά το 2009 για να χαρτογραφήσει το βαρυτικό πεδίο του πλανήτη μας, και ο οποίο αναμένεται τις επόμενες ώρες να συγκρουστεί με την επιφάνεια του πλανήτη μας.
Ο Ρουν Φλόμπερχάγκεν που είναι επικεφαλής του προγράμματος παρακολούθησης του δορυφόρου, ανέφερε ότι «είναι δύσκολο να προσδιορίσουμε από ποιό σημείο της ατμόσφαιρας θα γίνει η επανείσοδος του δορυφόρου και πού θα προσκρούσει. Οι καλύτερες εκτιμήσεις που έχουν κάνει υπολογίζουν ότι η πτώση θα συμβεί την Κυριακή ή τη Δευτέρα».
Επιστήμονες του Οργανισμού έχουν προβλέψει ότι περίπου το 20% της μάζας του δορυφόρου δεν θα διαλυθεί από την θερμότητα κατά την είσοδο του στην ατμόσφαιρα αλλά θα πέσει σε ξηρά ή θάλασσα σε πολλά κομμάτια, άγνωστο πόσα.
Υποστηρίζουν μάλιστα ότι η πιθανότητα να χτυπηθεί κάποιος από κάποιο κομμάτι του δορυφόρου είναι υπαρκτή!
Ο δορυφόρος που έχει μέγεθος όσο ένα μικρό αυτοκίνητο και ζυγίζει περίπου ένα τόνο, κατά την είσοδο του στην ατμόσφαιρα θα εκραγεί και θα διασπαστεί σε κομμάτια, πολλά από τα οποία θα πέσουν αυτούσια στο έδαφος ή σε κάποιον ωκεανό.
Ο δορυφόρος είχε κατασκευαστεί από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Διαστήματος (ESA) και ήδη τις τελευταίες εβδομάδες η τροχιά που ακολουθεί τον έχει φέρει πολύ κοντά στη Γη.
Γεγονός είναι ότι ο δορυφόρος βρισκόταν στα 160 μίλια μακριά από τη Γη και στη συνέχεια άρχισε να περιφέρεται όλο και πιο κοντά στον πλανήτη μας, φθάνοντας τα 100 μίλια προχθές. Εκτελούσε μία πλήρη περιφορά της Γης κάθε 88 λεπτά.
Ο δορυφόρος είχε σχεδιαστεί για να ολοκληρώσει την αποστολή του στον Αύγουστο του 2011. Ωστόσο οι ειδικοί του ESA διαπίστωσαν εκείνη την περίοδο ότι ο GOCE διέθετε επάρκεια «καυσίμων» και έτσι παρέτειναν την αποστολή μέχρι τώρα.
τίτλος: δικός μας, θέμα: makeleio.gr

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΥΦΩΝΑ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΣ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1200 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που μεταδίδονται σήμερα από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορία σε όλο τον κόσμο από τον τυφώνα που ενέσκυψε στις Φιλιππίνες και που έχει ήδη στοιχίσει την ζωή σε πάνω από 1200 άτομα. Οι καταστροφές που προκλήθηκαν είναι βιβλικές, ενώ κάποιοι τις θεωρούν παρόμοιες σε μέγεθος με αυτές που προκάλεσε το τσουνάμι το 2004.

Εικόνες αποκάλυψης στις Φιλιππίνες8
Εικόνες αποκάλυψης στις Φιλιππίνες7
Εικόνες αποκάλυψης στις Φιλιππίνες6
Εικόνες αποκάλυψης στις Φιλιππίνες5
Εικόνες αποκάλυψης στις Φιλιππίνες3
Εικόνες αποκάλυψης στις Φιλιππίνες2
Εικόνες αποκάλυψης στις Φιλιππίνες1


  pentapostagma

ΤΟ ΚΚΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ

Η μαρτυρία ενός ανθρώπου γνωστού για τις αριστερές καταβολές του και συγκεκριμένα του ΚΚΕ.
Ακούστε ποιες έχουν μάθει ότι είναι οι πεποιθήσεις αυτών που θέλουν να λέγονται αριστεροί και γιατί είναι απαγορευμένες οι λεξεις .... ΠΑΤΡΙΔΑ και ΕΛΛΑΔΑ....
Δεν είναι άναρθρες φωνές ενός άγνωστου αλλά το παράπονο ενός επώνυμου κομμουνιστή που με το πέρασμα του χρόνου και με τις εμπειρίες της ζωής, είδε τα πράγματα λογικότερα και πέρα απο πολιτικές δικλείδες κι εκφράζει αυτό που του υπαγορεύει η καρδιά και η ψυχή του...



triklopodia.gr

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΟΣ! ΦΟΡΟΣ ΤΙΜΗΣ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗ

 ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΜΕ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΗΧΕΙΑ! 
"ΑΧΙΒΑΔΑ" ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΠΕΣΙΑ-ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΛΙΣ ΦΟΥΡΟΥΤΖΙΑΝ
ΣΤΙΧΟΥΡΓΟΣ Ο ΑΞΕΧΑΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΑΜΙΤΣΗΣ


ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ! Ο ΦΟΙΒΟΣ ΔΕΛΗΒΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

Ο αγαπημένος Φοίβος Δεληβοριάς το Σάββατο 9 Νοεμβρίου έρχεται ξανά στο piquet, παρέα με τους cujo (Σωτήρης Ντούβας: τύμπανα και Κωστής Χριστοδούλου: πλήκτρα) για να διασκευάσει απρόσμενα τις επιτυχίες του.
Είσοδος 10 ευρώ με ποτό.
Doors open 9:15μ.μ. Έναρξη: 10:00μ.μ.
Οι θεσεις ειναι περιορισμενες και θα εξυπηρετηθουν οι πελατες που δεν αργουν στα ραντεβου τους...
Τηλέφωνο επικοινωνίας 210 6535073

Το event στο facebook. 
myxolargos.gr


ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΕΥΣΗΣ

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου 
www.apostoloupanos.gr
twitter: @egerssi

Με συνεχή άρθρα μου κατά το παρελθόν: “οι Ευρωπαίοι προσπαθούν να πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους, εμείς;”, “χτυπώντας την πόρτα μιας κουφής Κυβέρνησης”, και “υπάρχει πεπειραμένος χειρουργός για την Ελλάδα μας”, προσπαθούσα να ενημερώσω όλους εκείνους που διαβάζουν τα άρθρα μου, πως η οικονομική κρίση της Ελλάδος δεν ήταν ποτέ φαινόμενο Ελληνικό, όπως πολλοί καιροσκόποι και εθελοτυφλούντες ήθελαν να μας παρουσιάζουν, αλλά επρόκειτο για μια Ευρωπαϊκή, αν όχι παγκόσμια οικονομικοπολιτική κρίση. Επίσης, προσπαθούσα να αναλύσω πως η μόνη λύση για την Ελλάδα μας θα ήταν η σκληρή διαπραγματευτική πολιτική  από την πλευρά των Ελληνικών Κυβερνήσεων και κυρίως της πρώτης κυβερνήσεως  Παπανδρέου με τους «εταίρους» μας, επενδύοντας στον φόβο των Ευρωπαίων για τη διάλυση της Ευρωζώνης από μια πιθανή πτώχευση της Ελλάδος. Αυτό, επίσης, προέκυπτε από έγκριτους οικονομολόγους της Ευρώπης και των ΗΠΑ, οι οποίοι διατύπωναν και εξακολουθούν να διατυπώνουν πως η κρίση αφορά όλη την Ευρωζώνη και η πιθανή πτώχευση της Ελλάδος θα λειτουργούσε ως ντόμινο και για άλλες χώρες, όπως η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Ισπανία και πιθανότατα η Ιταλία και η Γαλλία. Την διάλυση, δηλαδή, της Ευρωζώνης. Σήμερα, αυτή η διαπραγματευτική θέση μας έχει εξασθενήσει αρκετά αλλά δεν έχει ακυρωθεί απόλυτα. 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΑΤΑΓΟ ΣΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS!

Διαβάστε αύριο βράδυ, εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" μια αποκάλυψη για το σκάνδαλο SIEMENS που θα προκαλέσει πάταγο! Πάταγο και στο κυβερνητικό στρατόπεδο το οποίο αύριο ετοιμάζεται να λάβει ψήφο εμπιστσύνης από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ! ΝΔ-ΠΑΣΟΚ εμπλέκονται στο σκάνδαλο της Siemens το οποίο κουκούλωσε άρον-άρον η αρμόδια Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής υπό τον Σήφη Βαλυράκη. 
Αύριο λοιπόν θα πέσουν...βόμβες! 
Η αποκάλυψη αύριο βράδυ εδώ, στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" και αύριο πρωί στα περίπτερα στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής"

ΔΕΝ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Η απάντηση βρίσκεται στην επόμενη φωτογραφία…

ΟΞΥΝΕΤΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ/ ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

Όπως αναφερουν οι πληροφορίες τεταμένο είναι το κλίμα μπροστά από το Ραδιομέγαρο. Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν εντολή να «καθαρίσουν» το χώρο από αξιοπρεπείς εργαζόμενους. Οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ φωνάζουν «εμπρός λαέ μην τους φοβηθείς, ήρθε η ώρα της ανατροπής» ενώ οι δυνάμεις των ΜΑΤ βγάζουν τους μπερέδες για να φορέσουν τα κράνη τους. Σας καλούμε όλους εδώ. Η ΕΡΤ είναι όλων των Ελλήνων πολιτών. 
Υπάρχει ανησυχία  ότι μέχρι αύριο βράδυ που θα γίνει η κρίσιμη ψηφοφορία επί της πρότασηςς δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, μπορεί να υπάρξουν σοβαρά επεισόδια.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ!!!

 ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΕΛΥΡΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΝ ΑΝΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΕ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ & ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ! 

ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ "ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΥΡΩ"! ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ: ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΗ!
Στους δέκα μεγαλύτερους φορολογικούς παραδείσους και κέντρα παραοικονομίας του κόσμου συγκαταλέγεται η Γερμανία, σύμφωνα με τον δείκτη παραοικονομίας που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης (Tax Justice Network).
Στη 41η θέση του πίνακα βρίσκεται η Κύπρος, αναφέρει η Deutsche Welle. Σύμφωνα με την έρευνα, η Γερμανία θεωρείται ένας από τους κορυφαίους φορολογικούς παραδείσους του κόσμου και ένα Ελντοράντο για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Πρωτοστατούν η Ελβετία και το Λουξεμβούργο

Στον «Πίνακα Σκιωδών Οικονομιών» πρωτοστατούν η Ελβετία, το Λουξεμβούργο και το Χονγκ Κονγκ και ακολουθούν στην 6η θέση οι ΗΠΑ και στην 8η η Γερμανία, αν και, σε ό,τι αφορά το λεγόμενο «δείκτη μυστικότητας» το Βερολίνο βρίσκεται μόλις στην 59η θέση. Στον πίνακα δεν αξιολογείται, όμως, μόνον η τήρηση του απορρήτου από τον χρηματοπιστωτικό τομέα ενός κράτους αλλά και το οικονομικό του εκτόπισμα σε παγκόσμια κλίμακα.
Όπως αναφέρεται στην έκθεση του Δικτύου Φορολογικής Δικαιοσύνης, στη Γερμανία «ξεπλένονται» ετησίως μεταξύ 29 και 57 δισ. ευρώ. Τα χρήματα αυτά προέρχονται κυρίως από το οργανωμένο έγκλημα αλλά και από διεφθαρμένους πολιτικούς από χώρες της Αφρικής, της Ασίας και της Λατινικής Αμερικής. Πρόκειται για χρήματα - σύμφωνα πάντα με το Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης- που είναι αναγκαία για την ανάπτυξη αυτών των χωρών.
Μια πρόσφατη έρευνα του Πανεπιστημίου της Μασαχουσέτης στη Βοστόνη, μεταξύ 33 αφρικανικών κρατών, διαπιστώνει ότι τη δεκαετία του ΄70 «εξαφανίστηκε» από τις χώρες αυτές περίπου 1 τρισ. δολάρια.
euro2day.gr

ΚΟΤΑ...ΛΥΡΑΤΗ Ο ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗΣ: "ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΗ ΕΠΙΤΑΓΗ"!










Αυτοί είναι οι ψευτοαντάρτες: Κώστας Σκανδαλίδης ο Νο1: «Δεν σας ανήκει η ψήφος
μου. Αλλά αναγκάζομαι να σας τη δώσω. Δεν είναι λευκή επιταγή, ούτε προδικάζει την αυριανή ημέρα»
Αυτά είπε για την ψήφο εμπιστοσύνης που θα δώσει στην κυβέρνηση!  Κότα...λυράτη είναι ο Σκνδαλίδης που κάνει "κο,κο,κο" αλλά που στο τέλος μένει μέσα στο κοτέτσι! 
Και ξέρετε πώς βρωμάει το κοτέτσι, ε; Ε; Αλλά αν βγει έξω από αυτό, μαύρο σκοτάδι που την έφαγε την κότα! 
Αυτό το σκοτάδι φοβάται ο Σκανδαλίδης, οπότε αποφάσισε να...κακαρίσει πολιτικά, όπως διαβάζετε πιο πάνω και να παραμείνει στο κοτέτσι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΝΕΚΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΚΤΑΡΙΑ! ΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ

Η υγεία του Αγίου ήταν πάντα εύθραυστη. Από τις αρχές του 1919 η πάθηση του προστάτη άρχισε να επιδεινώνεται. Μετά από παράκληση των μοναχών εισάγεται στις 20 Σεπτεμβρίου στο Αρεταίειο νοσοκομείο των Αθηνών, όπου νοσηλεύτηκε για πενήντα ημέρες.

Την Κυριακή 8 Νοεμβρίου του 1920, προς το μεσονύκτιο παρέδωσε πλήρης ουρανίου γαλήνης την μακαρία ψυχή του εις χείρας Θεού ζώντος, τον οποίο αγάπησε εκ νεότητος και δι' όλου του βίου εδόξασεν, σε ηλικία 74 ετών. Το τίμιο λείψανο του Αγίου ευωδίαζε και ευώδες μύρον έκβλυζε από το πρόσωπό του. 
Αυθημερόν μεταφέρθηκε στην Αίγινα, στο Μοναστηράκι του κι εψάλη η εξόδιος ακολουθία και ετάφη εν συρροή κλήρου και λαού.

Ο τάφος του ανοίχτηκε επανειλημμένα κατά τα επόμενα χρόνια και για είκοσι και πλέον έτη το σώμα του ήταν σώον και αδιάφθορον, εκχέον την άρρητον ευωδίαν της αγιότητος ως μυροθήκη του Αγίου Πνεύματος. Αλλ' ύστερον διελύθη, κρίμασιν οις οίδεν ο Θεός, ως διελύθησαν πολλά αδιάφθορα λείψανα αγίων. Στις 2 Σεπτεμβρίου του 1953 έγινε η ανακομιδή των χαριτόβρυτων λειψάνων του, υπό του Μητροπολίτη Ύδρας Προκοπίου, παρισταμένων και άλλων κληρικών, μοναχών και πλήθους λαού. Μια άρρητη ευωδία πλημμύρισε την περιοχή. Το 1961 έγινε η επίσημος αναγνώρισις του Αγίου από το Οικουμενικό Πατριαρχείο.

* * *

Λίγα Χρόνια μετά τη κοίμησή του, στα 1939, φέρανε στο μαναστήρι ένα δαιμονισμένο. Τον πήγαν στον τάφο του Δεσπότη. Τότες δεν υπήρχε τα εκκλησάκι πάνω από τον τάφο. Κι ο τάφος ήτανε χαμηλός. Το πεύκο μόνο ήταν κοντά. Οι παπάδες λοιπόν μνημονεύανε το δαιμονισμένο και τόνε διαβάζανε πάνω στον τάφο. Τον κρατούσαν δεμένο με αλυσίδες δύο χωροφύλακες και δύο ναύτες. Δεν μπορούσανε να τον κάνουνε καλά. Τους συντάραζε. Χάλαγε ο κόσμος. Μια στιγμή λοιπόν, ο δαιμονισμένος άρχισε να φωνάζει τόσο δυνατά, που φοβηθήκαμε όλοι: «ʼΑγιε Νεκτάριε, μʼ έκαψες». Φώναζε το δαιμόνιο που ταλαιπωριόταν από τον ʼΑγιο. Σε λίγο, ο άνθρωπος έπεσε σα νεκρός. Αυτό ήταν. Θεραπεύτηκε! Σηκώθηκε και με δάκρυα στα μάτια προσκύνησε τον τάφο, λέγοντας και ξαναλέγοντας: «ʼΑγιε Νεκτάριε, μʼ έσωσες, σʼ ευχαριστώ»!
* * *

ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΥΨΩΣΑΝ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ! ΝΟΜΙΣΑΝ ΟΤΙ "ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ" ΕΔΑΦΟΣ!!!Ι!!!



Γερμανοί αγόρασαν σπίτια στο Δήμο Βιάννου της Κρήτης και ύψωσαν τη Γερμανική σημαία προκαλώντας αντιδράσεις και παρ’ ολίγο «πόλεμο». Με παρέμβαση του Δήμου «κατέβηκαν» οι σημαίες και αποφευχθήκαν οι μπαλωθιές....
Όπως μετέδωσε το Κρητικό ειδησεογραφικό site flashnews.gr πρόκειται για Γερμανούς, οι οποίοι έχουν αγοράσει σπίτια στην συγκεκριμένη περιοχή και ουσιαστικά έχουν "καταλάβει" τον οικισμό της Φασκομηλιάς, επιχειρώντας να τον μετατρέψουν σε"γερμανικό έδαφος".
Πολλοί από αυτούς είναι απόγονοι Γερμανών αλεξιπτωτιστών οι οποίοι είχαν πολεμήσει την Κρήτη το 1941 και πληροφορήθηκαν για τις ομορφιές του Ελληνικού νησιού από τους τότε κατακτητές και την "είδαν" νέοι κατακτητές!
Η εικόνα με τα μπαλκόνια σημαιοστολισμένα ακόμα και στην είσοδο του οικισμού, δεν πέρασε απαρατήρητη και οι κάτοικοι του Δήμου ξεσηκώθηκαν.
Σήμερα στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Δήμου, προκειμένου να διαπιστώσει τι είχε συμβεί. Μετά τον θόρυβο όμως που προκλήθηκε και την διάσταση που πήρε το θέμα, οι σημαίες είχαν κατέβει.

e-rodios.blogspot.gr

"Η ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ"



του
Στάθη Κίντζιου
 Τοπικού Συμβούλου Παπάγου
Υποψηφίου Δημοτικού Συμβούλου
Με την «Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση»

        Η αλήθεια είναι πως έχει χυθεί πολύ μελάνι γύρω από την καθαριότητα γενικότερα και ιδιαίτερα στον νεοσύστατο Καλλικρατικό δήμο μας. Πολλά παράπονα υπάρχουν αναφορικά με την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που παρέχονται από τους αρμόδιους φορείς. Tα περισσότερα από αυτά δικαιολογημένα και εύλογα.
        Θα πρέπει όμως, πάντα να θυμόμαστε τις αναγκαίες περικοπές στις κρατικές επιχορηγήσεις, οι οποίες έχουν αναγκάσει τους αρμοδίους να μειώσουν τον αριθμό των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας, όπως άλλωστε και σε όλες τις υπόλοιπες δημοτικές υπηρεσίες.
        Σίγουρα αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία, είναι όμως γεγονός αναμφισβήτητο και οι αρμόδιοι πρέπει να υπερβάλλουν εαυτόν, να ενσκήψουν στο πρόβλημα και να εστιάσουν στις διαμαρτυρίες των δημοτών. Άλλωστε είναι γνωστό πως όλοι κρινόμεθα εκ του αποτελέσματος.
        Η σημερινή επικοινωνία μου μαζί σας, δεν έχει σκοπό να καταδείξει τις αδυναμίες του συστήματος, αλλά τις δυνατότητες που έχουμε ως δημότες να διατηρήσουμε την γειτονιά μας και επομένως και το δήμο μας καθαρό. Η ευθύνη είναι τόσο του δήμου, όσο και δική μας. Διότι αν κατόπιν της διέλευσης του απορριμματοφόρου, βγάζουμε καινούργια σκουπίδια αφήνοντας αυτά εκτός κάδων ή αφήνουμε τους κάδους ανοιχτούς κι ευάλωτους στις νυκτερινές επιδρομές των γατών, δεν πρόκειται ποτέ να έχουμε το προσδοκώμενο.
        Έχω πολλές φορές βρεθεί αυτόπτης μάρτυρας σε πολυτελέστατο και αριστοκρατικό προάστιο να αφήνουν τους κάδους ανοικτούς και να τους σημαδεύουν από τα μπαλκόνια τους με τις σακούλες των σκουπιδιών...όχι πάντοτε επιτυχώς! Σκεφτείτε ακόμη, αν βγαίνοντας από το σπίτι μας αμέσως μετά τον καθαρισμό του δρόμου από τον οδοκαθαριστή, πετάξουμε ένα πακέτο τσιγάρα, το χρησιμοποιημένο εισιτήριο μας, τον φάκελο από το γράμμα που μόλις ανοίξαμε, ο δρόμος μας δεν θα μπορέσει να είναι ποτέ καθαρός.
         Εάν αφήνουμε μικρά κλαδιά και φύλλα στο πεζοδρόμιό μας χωρίς να έχουμε φροντίσει να τα συλλέξουμε σε μία σακούλα, αυτά σκορπίζουν με αποτέλεσμα να δυσκολεύουμε ακόμα περισσότερο το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας.
          Με ένα επικρατούν πολιτικό σύστημα που κατά κανόνα πλέον παράγει λιγότερο έργο και περισσότερους καβγάδες, είναι καθήκον μας αγαπητοί φίλοι και συνδημότες να προσπαθήσουμε και μόνοι μας. Δεν ξέρω αν τα λεγόμενά μου σας βρίσκουν σύμφωνους, όμως στη ζωή μου πάντα οδηγούμαι από την σκέψη πως, όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Και η καθαριότητα δεν αποτελεί εξαίρεση.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΣΩΣΙΑΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!!!



Αν και είναι αδύνατο να υπήρξε ποτέ, ή να υπάρξει στο μέλλον άνθρωπος με τα χαρακτηριστικά και την κορμοστασιά του ΓΑΠ, πριν από 72 χρόνια γεννήθηκε ένας τραγουδοποιός που είναι ταμάμ ο Τζορτζ.

Μ@Λ@Κ@ ΤΟΜΣΕΝ: ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΞΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ! ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΤΡΟΧΟΣ;

ΕΚΑΝΕ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΕΣ ΕΝΩΠΙΟΝ Γ.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΚΑΙ 40 ΣΤΕΛΕΧΩΝ. ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!
Κατά την τελευταία σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών, ο κύριος Τόμσεν με εντελώς απαξιωτικό ύφος χτύπησε το χέρι του στο τραπέζι ενώπιον 40 υπηρεσιακών και πολιτικών στελεχών και του υπουργού Γιάννη Στουρνάρα ενώ όπως λένε οι πληροφορίες έκανε και κάποιες άλλες χειρονομίες!!
Αργότερα έγιναν προσπάθειες και από τις δυο πλευρές να μαζευτεί η κατάσταση ενώ σύμφωνα με πληροφορίες επιζητεί ένα ακόμη πιο σκληρό πακέτο μέτρων με οριζόντιες παρεμβάσεις!

defencenet

ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ Ο ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ! ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ (ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΪ)

 "ΓΙΑ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΠΙΙΤΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ"
Ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ και γνωστός δικηφόρος, Βασίλης Καπερνάρος μίλησε για την υπόθεση φοροδιαφυγής ύψους 5,5 εκατομυρίων ευρώ που του καταλογίζει το ΣΔΟΕ.
Ο κ. Καπερνάρος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου δήλωσε πως το ποσό αυτό είναι ανύπαρκτο και φανταστικό και μάλιστα το πραγματικό ποσό ειναι περίπου το μισό και αφορά την περίοδο από το 2000 εως το 2013.

Ο ίδιος εξήγησε πως πρόκειται για χρήματα που αφορούσαν πελάτες του τα οποία έμπαιναν σε δικό του λογαριασμό και στη συνέχεια τους τα έδινε. Επίσης, υποστήριξε πως υπολογίστηκαν χρήματα που έχουν φορολογηθεί από τις πωλήσεις δυο σπιτιών του καθώς και από συντάξεις της μητέρας του, την περίοδο που ήταν στο γηροκομείο.

Μάλιστα έκανε λόγο για πολιτική σκοπιμότητα αφού κάνει εντύπωση η ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι διαδικασίες για τον ίδιο ενώ και όχι για όσους βρίσκονται στη λίστα Λαγκάρντ.


Δείτε το βίντεο:

newsit.gr

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΡΕΠΟΡΤΕΡ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΒΡΑΧΙΟΛΙΔΗΣ ΣΤΑ 1962. ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΩΤΕΡΟΙ

Ο Απόστολος Βραχιολίδης, ο ιδρυτής αυτής της εφημερίδος (1969) υπήρξε ένας από τους μεγάλους ρεπόρτερς. Κυνηγός της είδησης, ακόμη και με ...αποβάσεις σε νησί προκειμένου να φέρει την αποκλειστικότητα. Σήμερα, αυτού του είδους οι ρεπόρτερς εκλίπουν. Η τεχνολογία του διαδικτύου και η τηλεόραση βγάζουν με την σέσουλα δημοσιογράφους τους οποίους ...απολαμβάνουμε όλοι και καταλαβαίνουμε τις δυνατότητές τους! 
Δημοσιογράφοι-σχολιαστές σαν τον Πρετεντέρη ή τον Τσίμα που μπορούν να υποκαθιστούν ακόμη και την δικαιοσύνη βγάζοντας την ετυμηγορία τους χωρίς να χρειάζονται δικαστήρια! Μέσα από το στούντιο της TV γίνονται αστέρες. Αστέρες, χωρίς πραγματική λάμψη όμως! 
Εμείς εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" είμαστε περήφανοι για τον Απόστολο Βραχιολίδη και για τα ρεπορτάζ-αποκλειστικότητές του, που από μόνα τους αποτελούν ολόκληρο σχολείο. Μάθημα ζωής και σωστής δημοσιογραφίας. Αυτή η παρακαταθήκη μένει σε μας ως σταθερή πυξίδα για το πώς πρέπει να βγαίνει και να γράφεται η είδηση. 
Το παραπάνω ρεπορτάζ που έγινε για λογαριασμό του "Ελληνικού Βορρά", αφορά την έλευση στη χώρα μας της τότε ντίβας του Γαλλικού κινηματογράφου Μαρίνας Βλαντύ. Όπως φαίνεται από την ημερομηνία που αναγράφει στο αρχείο του ο ρεπόρτερ, η συνέντευξη πάρθηκε τον Ιανουάριο του 1962. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η Βλαντύ είχε έρθει στην Αθήνα μαζί με τον Σαν Κασσέλ, επίσης ηθοποιό. 
Στην φωτογραφία βλέπουμε τον Απόστολο Βραχιολίδη με την δημοφιλή ηθοποιό (δείτε τη πιο κάτω όπως είναι σήμερα). Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Απόστολος Βραχιολίδης κρατά στα χέρια του ένα μωρό, το οποίο χαϊδεύει η Γαλλίδα σταρ. 
"Ο γιος μου Μάκης, είναι στη φωτογραφία", λέει ο Απόστολος. 
Μάλλον κάποιος λάθος έχει γίνει. Είτε στην ημερομηνία, μια και ο μεγάλος του γιος Μάκης γεννήθηκε το 1963 είτε το μωρό που κρατάει ο Απόστολος είναι κάποιου άλλου. Σημασία πάντως έχει ότι ο Απόστολος Βρχαιολίδης δεν ...κόλωνε. Ακόμη και μωρό να είχε μαζί του, το ρεπορτάζ θα το έφερνε σε πέρας ό,τι και να γινόταν! 
Τα γράφουμε και συγκινούμαστε, γαμώτο!  

Η ΡΩΠΑ ΕΙΝΑΙ ...ΑΝΤΡΑΣ! ΞΕΣΠΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ


gossip-tv

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ



 «ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΕΤΑ»
ΓΙΑΤΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΤΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ
 ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε, τη Δευτέρα 18 Νοεμβρίου και ώρα 19:00, στο 2ο Γυμνάσιο Αγίας Παρασκευής, Νεαπόλεως 7, για να τιμήσουμε μαζί  την Εξέγερση του Πολυτεχνείου και να συζητήσουμε τα επίκαιρα μηνύματά της, καθώς και την πορεία της χώρας μας όχι μόνο στα 40 χρόνια που την ακολούθησαν, αλλά και στο άμεσο μέλλον: «Τη Μέρα, Μετά»
Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν οι:

·         Δημήτρης Παπαχρήστος, εκφωνητής στην εξέγερση του Πολυτεχνείου
·         Κίμων Χατζημπίρος, Καθηγητής Ε.Μ.Π.
·         Θρασύβουλος Φωτεινός, στέλεχος Ρήγα Φεραίου
·         Γιώργος Παπαβασιλείου, πρώην αντιπρόεδρος συλλόγου φοιτητών Ε.Μ.Π.

Τη συζήτηση θα συντονίσουν οι δημοσιογράφοι Γιάννης Πολίτης και Γιάννα Αναστασιάδου

Την εκδήλωση θα ντύσουν με μουσική οι:

·         Τατιάνα Παπαγεωργίου, πιάνο
·         Μπάμπης Τσέρτος, τραγούδι

Για τη Δημοτική μας Παράταξη,