Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ "ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ" ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Γνήσια θεωρεί την προκήρυξη η Αντιτρομοκρατική

- Η προκήρυξη είχε τοποθετηθεί σε φάκελο σε σακούλα σκουπιδιών έξω από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής
- Πρωτοεμφανιζόμενη η οργάνωση που αναλαμβάνει την εκτέλεση των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο
- «Η επίθεση έγινε ως αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα» αναφέρει η 18σελιδη προκήρυξη
- «Οι σφαίρες των 9 χιλιοστών ήταν παραγγελία του βουλευτή τους (σ.σ. της Χρυσής Αυγής) Μίχου, που είχε δηλώσει ότι "μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν"»
- Στο μικροσκόπιο της Αντριτρομοκρατικής το κείμενο
- Η απάντηση της Χρυσής Αυγής

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική μετά την προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης της διπλής δολοφονίας των μελών της Χρυσής Αυγής στο Ηράκλειο πριν από περίπου τρεις εβδομάδες.
Την ευθύνη ανέλαβε η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση Μαχόμενες Λαϊκές Επαναστατικές Δυνάμεις» και όπως αναφέρει το 18σελιδο κείμενο, η επίθεση όπου δολοφονήθηκαν εν ψυχρώ οι Γιώργος Φουντούλης, Μανώλης Καπελώνης και τραυματίστηκε σοβαρά ο Αλέξανδρος Γέροντας, ήταν αντίποινα για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι.

Η προκήρυξη ξεκινά με την πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση να αναλαμβάνει την ευθύνη της διπλής δολοφονίας, να τη χαρακτηρίζουν αντίποινα στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τον Γιώργο Ρουπακιά και να την αφιερώνουν «σε κάθε μετανάστη που λοιδορείται» και να μιλούν για ταξικό εμφύλιο.

«Η ένοπλη επίθεση – απάντηση στα γραφεία στο Ν. Ηράκλειο είναι η αφετηρία της λαϊκής εξόρμησης για να σταλούν τα ναζιστικά αποβράσματα της Χρυσής Αυγής εκεί όπου τους αρμόζει, στα σκουπίδια της ιστορίας», αναφέρει η προκήρυξη.
Οι συγγραφείς γράφουν επίσης ότι «οι σφαίρες των 9 χιλιοστών ήταν παραγγελία του βουλευτή τους Μίχου, που είχε δηλώσει ότι "μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν"».

Στην προκήρυξη αναφέρεται επίσης: "Η επιλογή να χτυπήσουμε τα αναλώσιμα των βουλευτών και όχι τους ίδιους, συνίσταται στο εξής τελεσίδικο μήνυμα: Κατά την φαινομενική "εξάρθρωση" της Χ.Α. υπήρξαν έστω μερικώς τα αποκαλυπτήρια για το ποιόν των χρυσαυγιτών. Τώρα όλοι ξέρουν, τώρα η εποχή της απενοχοποίησής τους τελείωσε. Τώρα όποιος τους προσεγγίζει είναι συνυπεύθυνος".

Εξαπολύουν επίθεση τόσο στη Χρυσή Αυγή όσο και στην Αριστερά. «Σοβαρή Χρυσή Αυγή έχουμε και λέγεται ΝΔ. Ευρωπαϊκό φασισμό έχουμε και ηγείται ο Αντώνης Σαμαράς. Η ΝΔ με τη ΧΑ συνεργάζονταν, συνέπιπταν και αλληλοτροφοδοτούνταν από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα», αναφέρεται στο κείμενο της προκήρυξης, ενώ για την Αριστερά γράφει: «στην αφοσιωμένη στο σύστημα επίσημη αριστερά της καρπαζιάς που χρόνια τώρα μιλάει για «προβοκάτορες» και «σκοτεινά κέντρα ανωμαλίας» και που δεν απέτρεψε ούτε και αντιστάθηκε στο ελάχιστο στη χούντα των συνταγματαρχών, απαντάμε ότι ο ένοπλος αγώνας και οι εκτελέσεις φασιστών ήταν πάγια πρακτική του επαναστατικού λαϊκού κινήματος».

Το κείμενο καταλήγει με τη φράση: «Φωτιά και Τσεκούρι στους Φασίστες, Πόλεμο στον Πόλεμο των Αφεντικών».


Το χρονικό

Αντίγραφο του USB που είχαν αφήσει άγνωστοι στο Σκοπευτήριο Καισαριανής (άκρως συμβολικό τόπο, εκεί όπου εκτελέστηκαν αγωνιστές της αντίστασης από τους ναζί) έχει φτάσει ήδη στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής και εξετάζεται η αυθεντικότητά του. Πηγές της Αντιτρομοκρατικής θεωρούν πως η προκήρυξη είναι γνήσια.

Το απόγευμα του Σαββάτου, άγνωστος τηλεφώνησε στο zougla.gr και είπε πως USB με προκήρυξη για την ανάληψη ευθύνης του διπλού μακελείου στο Νέο Ηράκλειο, όπου δολοφονήθηκαν οι Γιώργος Φουντούλης και Μανώλης Καπελώνης και είχε τραυματιστεί σοβαρά ο Αλέξανδρος Γέροντας, βρίσκεται σε φάκελο, μέσα σε σακούλα απορριμμάτων έξω από το σκοπευτήριο Καισαριανής.

Η Αντιτρομοκρατική έχει ζητήσει να της δοθούν ο φάκελος και η σακούλα όπου είχε τοποθετηθεί το USB με την προκήρυξη ώστε να σταλεί στα εργαστήρια και να εξεταστεί για τυχόν δακτυλικά αποτυπώματα ή DNA.
Επίσης, οι άνδρες της Υπηρεσίες παίρνουν καταθέσεις από του ανθρώπους που βρήκαν το USB και το επεξεργάστηκαν πρώτοι, ενώ εξετάζεται και το video που έχει τραβηχτεί από το σημείο, καθώς φαίνεται πως στο Σκοπευτήριο την ώρα που βρέθηκε η σακούλα υπήρχε κόσμος και πιθανόν να έχει δει κατι.

«Οι σφαίρες των 9 χιλιοστών ήταν παραγγελία του βουλευτή τους Μίχου, που είχε δηλώσει ότι "μόνο με σφαίρες θα μας σταματήσουν"»
Δεν είναι η πρώτη φορά που ανάληψη ευθύνης για κάποια επίθεση γίνεται με ηλεκτρονικό αρχείο.

27 Μαρτίου 2013 είχε γίνει η βομβιστική επίθεση στο σπίτι του εφοπλιστή Τσάκου στην Ακρόπολη και στις 12 Απριλίου 2013 είχαν πάρει τηλέφωνο στην Εφημερίδα των Συντακτών, πως είχαν αφήσει USB με προκήρυξη στην οδό Αναξαγόρα στην Καισαριανή, κάτω από το άγαλμα του Άρη Βελουχιώτη. Την ευθύνη τότε είχε αναλάβει η Επαναστατική Ανατροπή, χωρίς να μάθουμε όμως ποτέ το περιεχόμενο γιατί η Αντιτρομοκρατική δεν το δημοσίευσε.

Με CD – ROM είχε αφήσει η Σέχτα Επαναστατών σε δυο περιπτώσεις, η μια μετά την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα Κορυδαλλού (η επίθεση είχε γίνει 3 Φεβρουαρίου 2009), δυο μέρες μετά την προκήρυξη σε ανθοστήλη στον τάφο του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

17 Φεβρουαρίου 2009, μετά την επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, πάλι με CD – ROM, το είχαν αφήσει στην είσοδο της πολυκατοικίας στην οδό Νιόβης, όπου το 1998 είχε πεθάνει η Αμαλία Γκινάκη κατά τη διάρκεια ομηρείας από τον Σορίν Ματέι.

Μετά τη ληστεία και τις συλλήψεις στο Βελβεντό Κοζάνης, σε σπίτι στην οδό Ελ Αλαμέιν στο Χαλάνδρι είχε βρεθεί στικάκι που περιείχε ανάληψη ευθύνης από την άτυπη αναρχική ομοσπονδία – Φωτιές στον Ορίζοντα για επίθεση στις 24 Σεπτεμβρίου του 2012 σε εταιρία στο Χαλάνδρι, άλλο προσχέδιο προκήρυξης από τη Μαχόμενη Μειοψηφία, Κομμάντο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος για την εμπρηστική επίθεση στο σπίτι του πρώην υπουργού Οικονομίας και Εθνικής Άμυνας Γιάννου Παπαντωνίου στις 7 Δεκεμβρίου του 2012 όπως και μια αφίσα από το Πρωτοδικείο Αθηνών στη Λουίζης Ριανκούρ μετά την έκρηξη βόμβας στις 30 Δεκεμβρίου του 2010 από τη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

newsit.gr

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΠΗ ΣΟΥΦΛΗ! ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ!



Αποδεικνύεσαι άνθρωπος με προσωπείο. Άτομο κυκλοθυμικό και προβληματικό! Ποτέ δεν άσκησα επίθεση εναντίον σου αλλά με τα όσα λες θα πάρεις την απάντηση που σου αξίζει, θρασύτατη. Και βεβαίως δεν επιθυμώ να έχω στο μέλλον την παραμικρή επικοινωνία μαζί σου. Με άτομα τα οποία είναι εμπαθή και ψυχοπροβληματικά δεν επιθυμώ να έχω καμία σχέση. Για τα όσα όμως υβριστικά είπες εναντίον μου, θα πάρεις την απάντησή σου:  

Ψεύδεσαι αναφορικά με τον διάλογο που είχαμε. Ποτέ δεν σου είπα ότι πήγα στο κίνημα «Υπέρβαση» επειδή πήγε ο «φίλος μου Βελόπουλος»! Είσαι ψεύτρα! Με ξέρεις εμένα για κανένα παιδάκι που το παίρνουν από την μύτη για να τον πάνε κάπου; Δεν ξέρεις αγενέστατη ότι εγώ έχω βάλει τα στήθη μου μπροστά και όσοι διαβάζουν τα ρεπορτάζ μου και ξέρουν τον αγώνα μου, μού λένε  «πρόσεχε, διατρέχεις κινδύνους»;  Κι έρχεσαι εσύ χυδαία να μου πουλήσεις πατριωτισμό και να με πεις κι επίορκο; Δεν ντρέπεσαι αγενέστατη;  Ο Βραχιολίδης είναι αυτός που έχει αποκαλύψει σχεδόν τα πάντα για τη Siemens. Για τη γερμανική εταιρεία εξαιτίας της οποίας τραβάει σήμερα τα πάθη του ο ελληνικός λαός. Πώς, αυτός που αποκαλύπτει σκάνδαλα και δείχνει δρόμους στη δικαιοσύνη να φτάσει στην αλήθεια, είναι… επίορκος, μόνο ψυχίατρος  που θα σε εξετάσει μπορεί να απαντήσει!

Ο Βραχιολίδης είναι αυτός που δημοσιογραφικά έχει αποκαλύψει το πώς οι Τράπεζες μάς οδήγησαν ως εδώ. Πώς τα χρέη τους τα μεταβίβασαν στις πλάτες μας. Κι έρχεσαι αναιδέστατη να λες ότι θα κάτσω δίπλα στους επίορκους; Είσαι ψυχασθενής;

Ιδού λοιπόν πώς είχε ο διάλογος ανάμεσά μας, ψεύτρα Πόπη Σουφλή. Που λες ότι φοβάσαι τον Θεό αλλά ο Θεός είναι ψηλά και βλέπει ποιος λέει την αλήθεια:

Αυτό που με ρώτησες είναι «γιατί μπήκες σε μια κίνηση που είναι ο Τόμπρας και ο Βελόπουλος; Πώς μπορείς και είσαι σ’ ένα κίνημα  μαζί με μασόνους ;». Αυτό με ρώτησες! Κι εγώ σου απάντησα: «Ο Βελόπουλος είναι φίλος. Δεν γνωρίζω εάν είναι μασόνος. Εσύ γνωρίζεις κάτι να μου πεις;». Δεν απάντησες τίποτε παρά μόνο: «Θα το δεις στη πορεία, θα το δεις σε λίγο καιρό».  Κι εκεί μου είπες «εντάξει Μάκη, γεια σου»!

Όλα τα υπόλοιπα είναι της φαντασίας σου και προϊόντα του ψεύδους σου. Για το θέμα της συγγνώμης που ζήτησε ο Βελόπουλος, μπορεί να στο ανέφερα όχι για να του δώσω συγχωροχάρτι αλλά ως στοιχείο ενός ανθρώπου που ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη, συναισθανόμενος το πολιτικό του έγκλημα. Το "φίλος" δεν το είπα με την έννοια ότι παίζουμε σφαλιάρες με τον Βελόπουλο, αλλά με το ότι αν και γνωστός μου δεν γνώριζα να έχει σχέση με τον μασονία, με την οποία τον έμπλεξες!  

Από ‘κει και πέρα εγώ δεν είμαι σε κανένα κόμμα. Μπήκα στο κίνημα ως άνθρωπος δαρμένος εγώ και η οικογένειά μου, από τις Τράπεζες αλλά και ως δημοσιογράφος που θα μπορούσα να συμβάλω ως παθών σε όσους έχουν πληγεί από τις Τράπεζες.  

Έχεις κανένα συγκεκριμένο στοιχείο να καταθέσεις σε βάρος της "Υπέρβασης"; Έχεις να αποδείξεις ότι είναι κανείς μασόνος ανάμεσά τους; Πες το ρε, που είσαι και δημοσιογράφος! Πες το, πέρα από το να εκτοξεύεις λάσπες! Πες το να το βγάλω κι εγώ στη φόρα. Έχεις την εντύπωση ότι κωλώνω; Είναι μασόνος ο Βελόπουλος; Νομίζεις ότι έχω πρόβλημα να τον βγάλω στη σέντρα; 
Δεν μπορείς ρε Σουφλή να με πιάσεις πουθενά, εμένα προσωπικά.

«Τα βαλα» λέει «μαζί σου». Δεν έχω φοβηθεί ολόκληρο το βδελυρό πολιτικό σύστημα, εσένα θα φοβηθώ και τα ψυχωτικά-κυκλοθυμικά σου; Εσένα, που μέχρι χτες μ’ έπαιρνες στο τηλέφωνο να με ενημερώσεις «Μάκη, σου κατεβάσανε το blog» και που έκανες σχετικές αναρτήσεις για τους προδότες που θέλουν να φιμώσουν την φωνή του Βραχιολίδη; 
Για να διαπιστώσεις ξαφνικά ότι είμαι κι εγώ "εθνοπροδότης"; Δεν πας να σε κοιτάξει κανένας γιατρός; Θα μου πεις εμένα για … "απώτερους σκοπούς μου"! Άει σιχτίρ!

Δεν νογάς τίποτε κι έπρεπε να το είχα καταλάβει απ’ όταν μου ζητούσες να σου εξηγήσω εάν ένα άρθρο που γράφτηκε για σένα από ένα blog, ήταν κολακευτικό ή δυσφημιστικό για σένα! Ούτε αυτό μπορούσες να καταλάβεις. Και τώρα, ξαφνικά τα έχεις καταλάβει όλα: «χθες ο Βραχιολίδης ήταν πατριώτης και σήμερα που μπήκε στην "Υπέρβαση" είναι προδότης»!
Ξαναλέω, πήγαινε να σε κοιτάξει κανείς γιατρός, εκτός κι αν έχεις να δώσεις στοιχεία σε βάρος της "Υπέρβασης". Αλλιώς, εκτός των άλλων είσαι και εμπαθής. Και με εμπάθεια δεν γίνεται δημοσιογραφία.

Μην ασχολείσαι άλλο μαζί μου. Εγώ πάντως δεν έχω καμία διάθεση να ξανασχοληθώ ποτέ μαζί σου. 

Ιδού τι γράφει το άτομο για μένα:

"Μόνο που όταν ελευθερωθεί η Πατρίδα μας, δεν θα σε λυπηθεί κανείς!!!!!!!!!!!!!!
Στη θέση των επίορκων θα βρεθείς κι εσύ και όλοι όσοι συμπράξατε με ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
Και οι τιμωρίες θα είναι σκληρές.
Τα Λαϊκά Δικαστήρια θα είναι πολύ σκληρά και με τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και με όσους έχουν παίξει ή θα παίξουν με τον πόνο των Ελλήνων.
Κι εσείς, η παρεούλα του Τόμπρα και του Σαρρή, δεν θα μείνετε στο απυρόβλητο, με τις φιλίες σας με τους ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ και την... τραπεζική σας Υπέρβαση, που άλλους στόχους έχει και όχι να βοηθήσει τους δανειολήπτες..

Μην υποτιμάς τη νοημοσύνη του Έλληνα, Μάκη Βραχιολίδη..
Και μην υποτιμάς και την δύναμη των blogs που έχουν κοινωνική απήχηση, γιατί ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους Έλληνες και αποκαλύπτουν την ΑΛΗΘΕΙΑ!

Μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματός μου, θα αγωνιζομαι για την Πατρίδα μου και για να μάθουν οι δανειολήπτες τους απώτερους σκοπούς σας.

Έκανες λάθος να τα βάλεις μαζί μου, Μάκη Βραχιολίδη... κι εσύ και οι άλλοι της τραπεζικής σας παρέας...
Τα έβαλες με έναν άνθρωπο, που μόνο τον Θεό φοβάται (φόβος, σημαίνει σεβασμός).
Αυτόν που δεν φοβούνται οι φίλοι σου τα μασσόνια. (τι φταίω εγώ που ο Σαρρής τους αποκάλυπτε;)

Και φροντίστε να μην μου... "τύχει τίποτα..." που θα μου κλείσει το στόμα.

ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ"

 


ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΑ 2 ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ!

Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε ότι ο Δήμος μας παρέλαβε σήμερα δύο (2) νέα σύγχρονα λεωφορεία για την ενίσχυση της Δημοτικής Συγκοινωνίας Παπάγου-Χολαργού.
Τα δύο καινούργια οχήματα μάρκας Mercedes, με δυνατότητα μεταφοράς έως 26 συνολικά  επιβατών και με 14 θέσεις καθημένων, πληρούν όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές  για τη μεταφορά των επιβατών, με ειδική μέριμνα για τα ΑΜΕΑ, αφού διαθέτουν ειδική ράμπα επιβίβασης και αποβίβασης των ατόμων με κινητικές δυσκολίες.
Τα οχήματα  αγοράστηκαν έναντι 337.000 € και εξοφλήθηκαν από το Δήμο, χωρίς την επιβάρυνση των δημοτών και χωρίς τη σύμβαση δανείου (ο νέος Δήμος μας ΟΥΔΕΝ δάνειο έχει συνάψει από τη δημιουργία του, την1/1/2011).
Με τα δύο αυτά καινούργια οχήματα ενισχύεται ακόμη περισσότερο η διακοινοτική συγκοινωνία στο Δήμο μας, διευκολύνεται η πρόσβαση των συμπολιτών μας στα εμπορικά κέντρα του Χολαργού και στις δημόσιες/δημοτικές υπηρεσίες (ΔΟΥ, Δημαρχείο, αίθουσες πολιτιστικές εκδηλώσεων, πολυϊατρεία , ΚΑΠΗ κ.α.) και αναβαθμίζεται η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών προς το δημότη.
Κλείνοντας, επιθυμούμε να διαβεβαιώσουμε όλους τους συμπολίτες μας ότι πρωταρχικός στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι και παραμένει η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η στήριξη της κοινωνίας μας καθώς και η συνεχής ανάπτυξη και βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και των κοινωνικών προγραμμάτων του Δήμου μας.
 Ο Δήμαρχος
Βασίλειος Ξύδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΡΙΟ: ΑΝΩ ΚΑΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ-ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS

ΑΚΟΜΗ: ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΜΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ SIEMENS Dr BRACHERT;
Αύριο βράδυ, εδώ στον "Ανεξάρτητο Παρατηρητή" και από το πρωί στην "Ελεύθερη Ώρα της Κυριακής" θα διαβάσετε τις.... παράπλευρες απώλειες από τις "βόμβες" του υφυπουργού Εργασίας Β. Κεγκέρογλου για τη Siemens οι οποίες κάνουν άνω-κάτω την κυβέρνηση Σαμαρά! Προκαλούν κλυδωνισμούς. Πώς και γιατί; Τι ήταν αυτά που είπε ο Κεγκέρογλου και θορύβησαν τον Σαμαρά;
Επίσης, η incognito εμφάνιση του Dr Brachert στην Αθήνα είχε κάποιο ειδικό σκοπό! Ο άνθρωπος-μάγος για τη Siemens ήρθε με ...ειδική αποστολή. 
Γιά όλα αυτά, θα ενημερωθείτε αύριο. Υπομονή...

ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ: ΕΚΑΨΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ!

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! 
Οι πολίτες αρχίζουν να αντιστέκονται στην εξαθλίωσή τους. Με παθητικά μέσα, χωρίς να κάνουν κακό σε κανέναν, αλλά αντιστέκονται με τον τρόπο τους, όπως ο 50χρονος άνδρας από τη Μηλιά της Ορεινής Ναυπακτίας ο οποίος έκαψε το ίδιο του το σπίτι και πέταξε στο γκρεμό του αυτοκίνητό του, καθώς ήδη του είχαν κατασχέσει και έπρεπε από το μεν εξοχικό σπίτι του να φύγει άμεσα και να παραδώσει και το αυτοκίνητό του.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 50χρονος έβαλε φωτιά στην ξύλινη εξοχική κατοικία του και στη συνέχεια πέταξε το αυτοκίνητό του σε γκρεμό.
Ειδοποιήθηκαν οι αρχές και όταν έφθασαν στο χωριό, βρήκαν τον άνδρα να κάθεται και να κοιτάζει το φλεγόμενο σπίτι.
Ούτε σπίτι, ούτε αυτοκίνητο θα βρει η τράπεζα και τα "fund απελπισίας" για τα οποία έγραφε προςχθες ο Β.Πολύδωρας...
Η τραγωδία σε όλο της το μεγαλείο. Ο Ντοστογιέφκσι μοιάζει πολύ μικρός, για την ελληνική πραγματικότητα.
Μόνο ένας Αισχύλος θα μπορούσε να αποτυπώσει αυτή την σκηνή...
Ο δυστυχισμένος συμπατριώτης μας έχει συλληφθεί από την αστυνομία για εμπρησμό (!) και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα. Ο ίδιος δήλωσε στην αστυνομία ότι "Δεν θα πάρουν τίποτα οι αλήτες'"...
Πόσο ψυχή και απελπισία χρειάζεται κάποιος για να κάψει το ίδιο του το σπίτι;
 defencenet.gr

Ή ΜΑΪΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ "Η ΜΑ@ΑΚΕΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΜΠΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ...

ΠΡΟΗΓΕΙΤΑΙ Η ΝΔ ΚΑΙ ΜΑΚΡΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ!!!
Προβάδισμα 1,6% υπέρ της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ δίνει η νέα δημοσκόπηση της εταιρίας RASS που δημοσιεύει ο Τύπος της Κυριακής. 
Πιο συγκεκριμένα, η  ΝΔ συγκεντρώνει το 24,2%  έναντι 22,6% του ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθεί η ΧΑ με 6,2%, το ΚΚΕ με 5,8%, οι ΑΝΕΛ με 4,8%, το ΠΑΣΟΚ με 4,6%, η ΔΗΜΑΡ με 3,1%, οι Οικολόγοι/Πράσινοι με 1,5% και ο ΛΑΟΣ με 1,3%. Η ΝΔ προηγείται και στην παράσταση νίκης με 52,2% έναντι 41,7% του ΣΥΡΙΖΑ .
Καταλληλότερος Πρωθυπουργός ο Σαμαράς
Ο Αντώνης Σαμαράς θεωρείται ως καταλληλότερος για πρωθυπουργός από το 49,2%  ενώ το 33% θεωρεί τον Αλέξη Τσίπρα ως καταλληλότερο για την πρωθυπουργία.
Δεν θέλουν εκλογές οι Έλληνες
Τέλος η  πλειοψηφία των πολιτών, το 55,5% ζητά από την κυβέρνηση να εξαντλήσει την τετραετία ενώ το 41,9% επιθυμεί την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.
gegonota.gr

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ! "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟ" ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΣΑΝ ΓΙΑΤΡΟΙ!


Μερίδα γιατρών επιτέθηκε φραστικά στον υπουργό Υγείας, ενώ ένας εξ΄αυτών ανέβηκε στο βήμα που διατυπώνοντας την ερώτησή του αποκάλεσε τον κ. Γεωργιάδη «οικονομικό δολοφόνο».
Η παρουσία του υπουργού Υγείας στην εκδήλωση ήταν αρκετή για να δεχθεί φραστική επίθεση από κάποιους γιατρούς με εκφράσεις όπως "είσαι οικονομικός δολοφόνος". Ο Α.Γεωργιάδης απάντησε ότι "εγώ δεν είμαι απ αυτούς που κρύβονται, πείτε ό,τι θέλετε".
Στις συνεχείς αναφορές ορισμένων γιατρών ότι η «υγεία δεν είναι εμπόρευμα αλλά αγαθό»", απάντησε λέγοντας «Αν είναι αγαθό τότε γιατί θέλετε να πληρώνεστε γι αυτό;" Όταν η ένταση υποχώρησε ο Α. Γεωργιάδης επανέλαβε ότι οι ειδικότητες γιατρών που δεν συνάδουν με την πρωτοβάθμια φροντίδα στο πλαίσιο του ΕΟΠΥΥ θα καταργηθούν και οι γιατροί που υπηρετούν σε αυτές θα μπουν σε καθεστώς κινητικότητας.
Μάλιστα για πρώτη φορέα τόνισε όσοι γιατροί δεν χρειάζονται στον ΕΟΠΥΥ θα μπορούν με αυξημένη μοριοδότηση να επαναπροσληφθούν στο ΕΣΥ, καθώς θα προκηρυχτούν για το ΕΣΥ όσες θέσεις γιατρών καταργηθούν από τον ΕΟΠΥΥ.
Από την πλευρά του, στην ομιλία του ο πρόεδρος του ΙΣΑ Γ.Πατούλης τόνισε ότι δεν πρόκειται να γίνει ανεκτή καμία απόλυση γιατρού από την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας και συμπλήρωσε ότι "ζούμε μια ανθρωποκτόνα κατάσταση, που οδηγεί σε εξαθλίωση γιατρούς και ασθενείς".
Ο υπουργός υγείας τόνισε ότι όλοι πρέπει να μάθουν να αξιολογούνται, όπως συμβαίνει παντού στον κόσμο, αναφερόμενος στους γιατρούς και εξήγησε ότι στόχος του είναι μια πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας στην οποία θα υπάρχει απρόσκοπτη πρόσβαση ασφαλισμένων και ανασφάλιστων.
Αξίζει να σημειωθεί ότι για μία ακόμη φορά έθεσε τους γιατρούς μπροστά στην πρόκληση της πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης τους λέγοντας: " αν το θέλετε εγώ δεσμεύομαι ότι θα το κάνω άμεσα".
Στην ίδια ημερίδα ο επ. Καθηγητής Κ.Σουλιώτης που έχει καταθέσει ένα από τα 3 σχέδια για την αναδιάρθρωση του ΕΟΠΥΥ τόνισε ότι " θα ήταν λάθος η μεταρρύθμιση να περιοριστεί μόνο στην απομάκρυνση ορισμένων γιατρών από τον οργανισμό".
ethnos.gr

Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ ΕΠΕΤΕΥΧΘΗ ΣΤΑ 1,3 ΔΙΣ! ΨΑΧΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΔΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ...

Τον τρόπο να περάσει στην κοινή γνώμη τη λήψη νέων μέτρων αναζητά η κυβέρνηση, καθώς ανεβαίνει συνεχώς ο λογαριασμός για το 2014 σε μια προσπάθεια να επιτευχθεί συμβιβασμός με την τρόικα.
Ήδη ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, παραδέχθηκε ότι το δημοσιονομικό κενό φτάνει τα 1,3 δισ. ευρώ.
Ο τελικός λογαριασμός για το επόμενο έτος θα αγγίξει τα 2 δισ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι κάθε ελληνικό νοικοκυριό, θα επιβαρυνθεί με επιπλέον 483 ευρώ.
Η τρόικα έχει στα χέρια της μέτρα ύψους 1,3 δισ. ευρώ (Ασφαλιστικά Ταμεία, Υγεία, ΔΕΚΟ), τα οποία όμως ακόμα και αν όλα πάνε βάσει του σχεδίου, δύσκολα θα αποδώσουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ.
Το υπουργείο Οικονομικών, όπως αναφέρει καθημερινή εφημερίδα, έχει ετοιμάσει λίστα μέτρων, προκειμένου να πείσει την τρόικα και να κλείσει θετικά η αξιολόγηση.
Αυτά είναι:
*Πάταξη της εισφοροδιαφυγής και της εισφοροαποφυγής στα ασφαλιστικά ταμεία, που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις δεν θα αποφέρει πάνω από 300 εκατομμύρια ευρώ
*Βελτίωση της φορολογικής συμμόρφωσης και διοίκησης, που θα αποφέρει 381 εκατομμύρια ευρώ.
*Αυστηρή εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου στο στενό και ευρύτερο Δημόσιο με όφελος 100 εκατομμύρια ευρώ
Επίσης, σύμφωνα με το νέο σχέδιο, ο φόρος για τον ενιαίο φόρο ακινήτων, θα φέρει στα ταμεία 2,6 δισ. ευρώ, δηλαδή 300 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα από τον αρχικό στόχο.
Αυτό σημαίνει ότι η κυβέρνηση θα πρέπει να αναζητήσει ισοδύναμα μέτρα για να καλύψει το κενό, που δημιουργείται.

newsbomb.gr

ΜΟΝΟ Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ!

 ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΟΥΜΕΥΟΥΝ!
Μόνο η Αφρικανική Ελλάδα, η χώρα που κατά λάθος έγινε πάνω από την Αφρικανική Σαχάρα επειδή προφανώς ξεγελάσαμε και τον ίδιο το Θεό , θα μείνουμε στο μνημόνιο,υπόδουλοι και ξευτίλες όπως πάντα.

Καλα να πάθουμε εφόσον εμείς οι ιδιοι τελικά φταίμε.Αν δεν φταίγαμε θα είχαμε βγει στους δρόμους, αν δεν φταίγαμε δεν θα ψηφίζαμε αυτούς τους γελοίους που κάθε φορά ψηφίζουμε, αν δεν φταίγαμε δεν θα πλήρωνε κανείς από εμάς τους δυσβάσταχτους φόρους,εφορία,πρόστιμα επί προστίμων ,χαράτσια ,αν δεν φταίγαμε θα συγκεντρωνόμασταν 2000000 κόσμου κάτω απο τα γραφεία της ΔΕΗ ,αν δεν φταίγαμε δεν θα κάναμε όλα αυτά και πολλά άλλα που δυστυχώς ΔΕΝ κάνουμε.
Είμαστε όλοι " κουραδόμαγκες " , πουλάμε θεωρία και εγώ μαζί , πουλάμε ανάλυση και πολιτική ανάλυση ειδικότερα, πουλάμε μαγκιά και τελικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο κάνουμε μεταβολή, κατεβάζουμε ουρά και σκέλια και ποτέ δεν προχωρούμε στη πράξη που χρειάζεται τελικά ο τόπος και εμείς.
Κουραδόμαγκες λοιπόν είμαστε όλοι μας .
Λέμε,λέμε,λέμε,λέμε,λέμε .....γράφουμε,γράφουμε,γράφουμε ,γράφουμε όλοι σωστά πράγματα ,αυτονόητα και στο τέλος δεν κάνουμε τίποτα.
Όλοι στο κόλπο, Σύριζα,Πασόκ, ΝΔ, ανεξάρτητοι, μεμονομένοι, κομμουνιστές και ο καθε πικραμένος εκτός της Χρυσής αυγής που ναι μεν φωνάζει αλλά που τελικά δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Ολοι μας δουλεύουν, κανάλια, ραδιόφωνα, εφημερίδες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ακόμα και τα κανάλια που υποτίθεται το "παίζουν" αντιμνημονιακά όπως το Extra channel,το Etv, το Kontra channel και κάτι άλλα μικρά ή μικρότερα, στο τέλος ανακυκλώνουν τους ίδιους και τους ίδιους , τα ίδια και τα ίδια πράγματα ενώ φέρνουν καλεσμένους χτυπώντας "κάρτα" κάθε φορά που λένε τα ίδια και τα ίδια πράγματα ενώ το παίζουν όλοι αντιμνημονιακοί ,ψηφίζοντας κάθε φορά το μνημόνιο και φοβούμενοι τον ΜΠΑΜΠΟΥΛΑ Σύριζα και άρα καλύτερη η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.

Το έχω πει από τότε που τελείωσαν οι γραφικές συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων στο Σύνταγμα το 2011.
Δεν υπάρχει σχέδιο πολιτικής διακυβέρνησης ,δεν υπάρχει ηγέτης, δεν υπάρχουν πολίτες με (συγνώμη) όρχεις , δεν υπάρχουν στρατιωτικοί επίσης με όρχεις , δεν υπάρχει πολιτικός επίσης με όρχεις ! Άρα όλα που γίνονται είναι trans.

Τέλος.

Σχόλιο αναγνώστη. 

"ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"!

 Τ'ΑΚΟΥΤΕ ΡΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ; ΕΣΕΙΣ ΦΕΡΑΤΕ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ! ΚΙ' ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΒΑΛΑΤΕ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΑ! 
Λάβαμε και αναδεικνύουμε ως ξεχωριστή ανάρτηση το παρακάτω σχόλιο, στο οποίο ένας πολίτης ανάμεσά μας, εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα ψηφίσει Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές! Η αγανάκτηση και η ληστρική επιδρομή των πολιτικών ολετήρων στα ελληνικά νοικοκυριά, οδηγεί πολλούς συμπατριώτες μας να καταφεύγουν στην Χρυσή Αυγή. Αισθάνονται ότι είναι ο μόνος τρόπος που τους έχει απομείνει για να κάνουν την αντίστασή τους. Ιδού τι λέει ο αναγνώστης μας: 
 
"Λοιπόν ....μόλις εκτύπωσα τα τέλη κυκλοφορίας.
Έχω ένα μικρό αυτοκίνητο 998 cc που τα τέλη είναι 120 ευρώ.
Αυτό άντε και παλεύεται !

Έχω όμως και ένα μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο του 2008 που το αγόρασα χωρίς μαύρα λεφτά,μεταχειρισμένο και που το αγόρασα με δάνειο στο όνομα της γυναίκας μου όχι για να το βλέπει ο γείτονας και να ζηλεύει ούτε και για να το παίζω Πρωθυπουργός τύπου Γιωργάκη Παπανδρέου που είχε το ίδιο σε χρυσαφί χρώμα.
Άρα δεν μπορώ και να το πουλήσω.
Άκουσα τον τότε Πρωθυπουργό και το αγόρασα επειδή δεν είχε τέλη κυκλοφορίας,φόρους πολυτελείας,είναι υβριδικό και είναι και μεγάλου κυβισμού 3500cc.
Δεν είμαι λαμόγιο,δεν έκλεψα κανέναν και φυσικά ούτε το κράτος.
Τα τέλη κυκλοφορίας που πρέπει και φέτος να πληρώσω είναι 550 ευρώ επειδή ως υβριδικό πληρώνει τα μισά.
Το αγοράσαμε επειδή έχουμε παιδιά ,σκύλο και κάνουμε μετακινήσεις και άρα θέλαμε ένα τύπου τζιπ αυτοκίνητο,ασφαλές και να χωράει πολλά πράγματα.Τώρα έχουμε τρία παιδιά και ίσα ίσα που χωράμε όλοι σε αυτό.
Έτσι εκτύπωσα μετά τα τέλη και τον ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ που ανέρχεται στο ποσό των 2.140 € και το οποίο ποσό θα πρέπει να καταβάλω μέχρι 31/1/2014.

Έτσι και επειδή δεν θα τους κάνω τη χάρη να αυτοκτονήσω επειδή έχω οικογένεια με τρία παιδιά και φυσικά σύζυγο αλλά ούτε και να εγκληματίσω κατά άλλης ζωής ή περιουσίας διότι δεν είμαι εγκληματίας ούτε δολοφόνος ,μου μένει μία επιλογή.
Η ΨΗΦΟΣ ΜΟΥ.

Γι αυτό σε όλες τις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω Χ.Α. με τα δύο χέρια και το λέω και δημοσίως και ευθέως όπως δημοσίως και ευθέως λέω ότι δεν είμαι ακροδεξιός ή νεοναζιστής ή κακός "ταγματασφαλίτης".
Αντιθέτως είμαι δημοκράτης μέχρι κόκκαλο και γι αυτό και μόνο γι αυτό θα ψηφίζω ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και άντε και γαμηθείτε σε όσους δεν αρέσει η επιλογή μου αυτή ,πολίτες ή κράτος.
THANKS A LOT IN ADVANCE !!!"

ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ. ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ!

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα από αργά το βράδυ την Κυριακή (10-11-13) και από τα βορειοδυτικά:
Πιο αναλυτικά:
1. Κυριακή (10-11-13) στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική
Στερεά θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κατά τόπους έντονες.
2. Δευτέρα (11-11-13):
Α) στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες οι οποίες στις περισσότερες περιοχές θα είναι έντονες.
Β) στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής) θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες που μετά το μεσημέρι θα είναι κατά τόπους έντονες.
3. Την Τρίτη (12-11-13):
Στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και έντονες καταιγίδες κατά διαστήματα.
4. Την Τετάρτη (13-11-13):
Είναι πιθανό τα έντονα καιρικά φαινόμενα να συνεχιστούν στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά κυρίως στα κεντρικά και νότια.
 
Αναλυτική πρόγνωση
Μακεδονία, Θράκη
Καιρός: αραιές νεφώσεις κατά τόπους πιο πυκνές. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες. Το βράδυ στη δυτική Μακεδονία τοπικές βροχές.
Άνεμοι: ασθενείς.
Θερμοκρασία: από 08 έως 22 βαθμούς κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη δυτική Στερεά θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές ομίχλες το πρωί.
Άνεμοι: νότιοι 3 με 4 και από το βράδυ στο Ιόνιο 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στην Ηπειρο τοπικά η ελάχιστη 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.
Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: αραιές νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα πυκνώσουν. Τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα νότια νοτιοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 07 έως 25 βαθμούς κελσίου.
Κυκλάδες, Κρήτη
Καιρός: αρχικά αίθριος. Αραιές νεφώσεις από τα δυτικά το μεσημέρι.
Άνεμοι: νοτιοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 12 έως 23 βαθμούς κελσίου.
Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Καιρός: γενικά αίθριος. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις στα βορειοτέρα τμήματα. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και το βράδυ τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 15 έως 23 βαθμούς κελσίου. Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου από 09 έως 20 βαθμούς κελσίου.
Τοπικές προγνώσεις
Αττική
Καιρός: αρχικά αίθριος και βαθμιαία αραιές νεφώσεις.
Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωινές ώρες.
Άνεμοι: ασθενείς και μετά το μεσημέρι νότιοι μέχρι 4 μποφόρ.
Θερμοκρασία: από 11 έως 24 βαθμούς κελσίου.
Θεσσαλονίκη
Καιρός: νεφώσεις και το πρωί τοπικές ομίχλες.
Θερμοκρασία: από 14 ως 20 βαθμούς κελσίου.
Πρόγνωση για αύριο Δευτέρα 11-11-2013
Καιρός: στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά
Τόπους ισχυρές. Στην υπόλοιπη χωρά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες.
Άνεμοι: από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση. 
enet.gr